sizce kim haklı

keşke bu kadar insanla uğraşıp kendini zora sokacağına evde tek kalmanın yollarını arasaydın ya da seninle evde kalabilecek birini bulsaydın (kuzen, yeğen, arkadaş vs) belki kısa bir süre terapi görsen evde tek kalabilirdin.

Olmuş bitmiş artık iyi mi yaptım kötü mü diye sorgulama kendini. Mutlu olursunuz inş. O ablanlar da sana Bi gün muhtaç olurlarsa, sana yaptıklarını asla unutma.

öncelikle başınız sağolsun
keşke evde tek kalmaya alışsaymışsınız

öncelikle başınız sağolsun.

ne kadar önemi var bilmiyorum şu saatten sonra konu açmak niye.
ama bana soracak olursanız haksızsınız. yani bi çok kişinin söylediği gibi; ordan oraya ordan oraya gideceğimi psikoloğa giderdim ve bi şekilde alışırdım yalnız kalmaya.
ablalar evli ve ikiside kv ile oturuyo anladığım kadarıyla. bitanesi zaten hamile. daha nereye kalmaya gidiyosunuz?

evlenecek kadar büyüksünüz ama bunları düşünecek kadar olgun değilsiniz.

herneyse. umarım Allah utandırmaz. Hakkınızda hayırlısı

Annem bana bu konuda yardımcı olmadı aksine işten ayrılmak istemiyorum nikahinı kıy kmsede kalma dedi doğru olanda bu dedi

4 ay için mi bu kadar tantana?
4 ay için mi annenizden işten çıkmasını istediniz?

Dört ay sonra siz evlenip gittikten sonra anneniz nasıl iş bulacaktı tekrar? Ki kadın babanızdan kalan maaşı da çeyiziniz için size veriyormuş. Çok bencilce buldum açıkçası bu düşüncenizi.

babadan kalan maaş,annenin hakkıdır bence,annen büyüklük yapmış sana vermiş.sen de ablanın ihtiyacı varken,çıkaraıp bir miktar vermemişsin.ama olan olmuş,evlenmişsin artık.şimdi önüne bak,umarım eşin bunları zamanı gelince,başına kalkmaz.
aile önemlidir.ailene ve kardeşlerine sahip çık.

Kendinize bu muameleye nasil izin verdiniz?
Resmen elden ele atmişlar sizi.
Korksaydiniz ama bu gurursuzluğu yaşamasaydiniz bence.
Ayrica kimse uzun süreçli misafiri kabul etmek zorunda değil, bu her ne kadar ablaniz abiniz olsa da.. Özel hayat denen bi şey var sonuç olarak.
Yengenizden evin anahtarini istemenizi de hiç doğru bulmadim. Vermez tabi niye versin,ben de olsam vermem.

evinde oturmak varken ne garip işler yapmışsın
gece saat 1 e kadar parkta beklemekten korkmadın da evde oturmaktan mı korktun?

Aileniz sahip cikmamis ki ne yapacaktiniz başka. Önce evde tek kalma denilmis, ablaniz, abiniz bakmamıs. Annenize işi bırakma demenize gerek yoktu. Büyük ihtimalle ihtiyacı var ki çalışıyor ya da bırakmak istese siz söylemeden bırakırdı zaten. Size tek söylemek istediğim ins nisanlinizin ailesi bu durumu yüzünüze vurmaz. Ailenizle alakali çok konuşmayın onların yanında. Canınızı sıkarlarsa da kendinizi ezdirmeyin. Evliliginiz hayırlı olsun, mutluluklar

Haksızdınız tabii, psikoloğa gitseydiniz uyku ilacı falan kullansaydınız 4 ay sıksaydınız dişinizi. İnşallah ilerde başınıza kalkılmaz bunlar.

başın sağolsun..
sonuna kadar gelmedim 40 kapı çalmışsın resmen.

okudum sonunu sen haklısın bence.. yaprak gibi savrulacagına oraya buraya kendi evine gitmşsin.. en iyisini yapmışsın.
ama gittigin kişi seçimlerin yanlış

Evet, yanlış yapmışsın.
1.Amcaoğlunun evinde ne işin var.
2.Ablanda kalırken biraz evine destekte bulunman gerekmez mi?
3. Evet, yengen senin nazını niye çeksin?
4. Sende annen gibi bi işe girip çalışamaz mısın?
Başınız sağolsun bu arada, babanızın mekanı cennet olsun. Ama tavırlarınızda sanki dünya sizin etrafınızda dönsün istiyorsunuz gibi algılanıyor.
Kocaman kızsın evlenmeyi bilmişsin ama evde yalnız kalma korkusunu yenmek için destek almayı düşünmemişsin. Çeyiz parandan birazını destek için kullansaydın keşke.
Mutluluklar dilerim.

Katiliyorum. Cunku sonucta evlenincede evde yanliz kalicagi gunler olucak? Esi gece arkdaslariyla gezmeye cikabilir cok dogal olarak. Yda isi cikabilir. O zmn napicak cok merak ediyorum.

Cok gereksI hareketler. Kendinizi yetim ve öksuz ilan etmissiniz ve burda sanki hrkes szin etrafinizds donsun istemissniz.
Cok uzgunum ilerde esin yapmasa bile esinin ailsi su olanlari sana karsi kullancak cok guzelce. Kendjniz ettiniz kendiniz buldunuz. Hic usenmedinizmi bi o yana bi bu yana savrulmaya? Kendi evinizde vardi sonucta.Tum bunlari yasamak yerine evde kapimi kitler otururdum ben. Evlenince evde yanliz kalicaksiniz yeri gelince sonucta.

Öncelikle başınız sağolsun, çoğu arkadaş söylemiş zaten ama evde kalamıyorsanız bunu aşmak için çözüm bulmanız gerekirken, abla, abi, amcaoğlunda kalma düşüncesi saçma olmuş, tedavi görürken olsa, idare etmeleri gerekirdi dicem ama siz problem çözmek için uğraşmamışsınız. Neyse şuan bi nebze de olsa doğrusunu yapmışsınız, Eğer şimdiki evinizde de yalnız kalma problemi olacaksa tedavi görmeye bakın. Ablanıza evinde kalıyosanız destek olmanız beklenebilirdi. Tam detay bilmiyoruz tabi ama. Yengenizin anahtar vermemesi saçma olmuş, sonuçta bi süre orada kalmanıza karar verilmiş. Kız kardeş olarak abisinin evinde kalması ablasında kalmasından daha doğru olurdu. Erkek kardeş olsa ablasında kalması daha uygun olurdu. Neyse haklı ve haksız taraflarınız var. Direkt ailenizi suçlamayın, ama çok zor durumda kalınca bel bağlayamayabilirsiniz bunu da aklınızın bi kenarında tutun

Dogru olani yapmissin hala evde kalamiyormusun diyenleri aldirma muhtemel ailesinden birini kaybetme duygusunu yasamadigi icin acimasiz yorum yapmislar herkes den erdemlik beklenemez herkes dogru dusunce de olsaydi mutlu bir dunya olurdu neyse sende hicbir suc yok para konusuda ablana dusmez o aile sahibi evli soyadi farkli dimi bakicak kocasi var basinda senin kmsen yok basinda annenin gece calismasi bana dogru gelmedi herkes sana yuklenmis ama annenin seni dusunmesi lazim kiz cocugu evde yanliz kalmadi dogru olmaz diye tabi bilemiyorum zorunlulugu mu var yada abin herhangi yorumda bulunmuyor mu yada kardesi yanlis anlama gece calismasi kadinlara gore degil fikrimce .. babana rahmet diliyorum insALLAH mekani cennet olur .. sana da bir koca omur mutluluklar diliyorum tek dusuncen artik bebek yapmak olsun vatana islama hayirli bir evlat ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…