sizce kim haklı

Konu sahibinin dinini nereden biliyorsunuz?

Kadinlarin gece calismasi sizi ilgilendirmez. 23 yasinda bir yetiskin yalniz evde kalabilir, kalamiyorsa psikolojik destek alir.

Erdemlik diye bir kelime de yoktur, hic varolmamistir. O nedenle herkesten beklenmemesi normal.

Basiniz sagolsun
Olan olmus zaten evlenmissiniz de.Ablalarinizla olmasa bile annenizin elini opmeye gidin devami gelir diye dusunuyorum
Aileniz arkanizda olmayinca el oglunun yuzunuze vurmayacaginin garantisi yok bunu ilerde

Onca kişi size sahip çıkamamış yazık
Ben de gece tek kalamam, babam da kalamaz mesela. Bu duyguyu yaşamayan anlayamaz.
En iyisini yapmışsınız. İnşallah hep mutlu olursunuz

Kızcağıza ailesi sahip çıkmayınca evlenmiş
Birçok kişi yine vurun abalıya yapmış
Yahu sokaklara düşmemiş, evli adama ev açtırmamış vs. vs
Ne oluyor bu kadar?

Başınız sağolsun öncelikle.Evde kalamayabilirsiniz bu normal birşey ve kimsenin yanında da kendi evinizde bulduğunuz rahatlığı bulamazsınız..Evde duramıyorsanız siz de bir işe girip çalışabilirdiniz daha kolaylık olurdu sizin için anneniz de düğün masrafı için işten çıkmak istememiş olabilir.Şuanki durumunuz için birşey diyemem ama hayırlısı olsun sizin için..

Reactions: KV_
Bu kadar kapı kapı gezeceğine kapını kapatıp evde otursaydın daha iyiydi. Amcaoğullarına kadar minnet etmen çok saçma olmuş. Evde yalnız kalamamak sadece sana özgü bir problem değil çok kişide var bir şekilde çaresine bakıyorlar.
Ablanlar ve abin de tuhaf insanlarmış. 1-2 ay uzun bir süre tabi orası ayrı.
İnşallah ileride eşin ve ailesi bunu yüzüne vurmazlar.

Kızcağıza ailesi sahip çıkmayınca evlenmiş
Birçok kişi yine vurun abalıya yapmış
Yahu sokaklara düşmemiş, evli adama ev açtırmamış vs. vs
Ne oluyor bu kadar?

Konu sahibine ailesinin sahip cikmadigini nereden anladiniz? Ailesi kendi hakki olan maasi kizina hibe etmis, parasiz kalmis. Gecinebilmek icin de gece calistigi bir isi varmis.

Kizini sokaga atmamis yani, koca kizinin evde yalniz kalamamasi bu anlama gelmiyor kesinlikle.

Baska bir ailenin yaninda uzun sure kalmak oldukca rahatsizlik verici. Babadan kalan maasa da oldugu gibi el koyup evinde kaldigi ablaya yardim etmemesi cok yanlis.

Annesini isten ayrilmadi diye elestirmesi ise cok cok yanlis.

Konu sahibi bunlar yuzunden elestiriliyor, evlendi diye degil.

Reactions: KV_
Konuyu okudum, biri parasına göz dikmiş, diğeri gece gelir eve anahtar vermez, öbürü kvalidesiyle yaşadığı için aramaz bile.
Olay bundan ibaret vfatos

Onca kişi size sahip çıkamamış yazık
Ben de gece tek kalamam, babam da kalamaz mesela. Bu duyguyu yaşamayan anlayamaz.
En iyisini yapmışsınız. İnşallah hep mutlu olursunuz

Bu duygunun tedavi edilmesi lazım, sağlıklı bi durum değil. Mecbur kalınca evde kalabilecek durumda olması lazım bir insanın, Kalmamayı tercih edersiniz ama kalamamak normal değil.

Kimsenin diniyle ilgilenmem ben ayrica muhattabim olamazsin egitimli biriyim her dini biliyorum ayrica
Haklisin yazindan sonra anladim ki erdemlik yok birakin da konu sahibi cevap yazsin lutfen tartismaya suruklemeyin konuyu yoksa site yoneticisinden bilgi istiyecegim hukuk cercevesinde herkes burda ev hanimi degil bos kaldigi icinde girmiyor siteye stresini baska yerde atin islam devletinde yasiyoruz farkli din sahibi de olabilir saygiyla karsilarim protestan mezhebine goremi yorumlayayim yoksa Corinthians gore mi tabi bilemezsin kim var bu site de bir bakarsin hakim cikar bir bakarsin avukat cikar bir bakarsin savci evladi cikar bu insanlar a saygilarimi iletiyorum meslektaslarima dini bilgimi gelince de 4 yil egitimini aldim diplomaliyim sen neye gore karsi tarafla konusmamin arasinda bulunuyorsun pardon erdemlik diye birsey yoktu cok sukur hamd olsun DUNYA nin geneli islam dinindedir ve cogalacaktir alevi de kardesimmisdir musevi de katolig te hepsi ayri degerlidir senin gibiler cimbizla alir bir cumleyi farkli yone ceker ne aci ama prim yok burdan sana bak erdemlik olsun benden sana hakkini yemeyeyim pskolojik tedavi sart ama 2 gunde neticeye varan bir tedavi hala hicbir devlette bulunmadi geri kafali sayiliyorsam geri kafaliyim kadin gece calisamaz biraz haberleri takip edin tenha semte oturan bir kadin var gerci yarin obur haberde saldiriya ugramis insana iciniz acimaz cunku burda baba yoklugu yasiyan biri var ama konu benim islam cumlem erdemlik zorunuza giden cumleler bakin lutfen varsayalim islam dininde olmasin ne farkeder insan cani bu kadar mi DEGERSIZ PARA BU KADAR MI ONEMLI BIR EVLADIN ORDAN ORAYA SURUKLENMESINE GOZARDI edilsin degil mi kesin ben cumlemle esitligi bolmusumdur beyeniler de haklilik payimi gorursun iyi geceler nickini bile yazamiyorum nefret icerikli o bile aman ALLAH im degerini bil zamanimi ayirdim sana

öncelikle evde yalnız kalmaktan korkan biri değilim bunu belirtmek isterim ama babamın vefatından sonra o evde kalamıyorum bunu yasayan bilir yasamayandan bununu anlamasını beklemem zaten bu bir ikincisi,annem emekli ve öyle calısıyor babam yönünden bi acısı yok aksine babamla hiç anlaşamazlardı ve ölünce annem rahatladı. kimsenin keyfi olarak böyle bişey yapacağını düşünmüyorum en azından kendimin. Sonuçta ailem vermedi diye bişey yok nişanlı bir kızdım ve düğün günümü bekliyordum. Demek sizin kardeşiniz bu durumda olsa sizde kapınızı açmıcaksınız anlaşılan herkesin bi hayatı var sonuçta değilmi.?

Bunları bende düşündüm ama kalacak kimseyi bulamadım, bende meraklı değildim ablamda abimde olsa onların evinde kalmaya.

geneldede çevremdeki arkadaşlarım ve komsularımda sizin verdiğiniz tepkiyi verdiler ama burda herkes ters tepki veriyor nedense

eşinizin ailesi size bunu karşı kullanmazsa ilerde bir sıkıntı yok. aileden yana sıkıntı çekmeyen anlayamaz bunu. bende benzer şeyler yaşadım anlıyorum o yüzden. aile tutumu her şeyi değiştirir sizin bir suçunuz yok burada..

1- Amcamın oğluna bana kapını aç diye gitmedim olayları bilsinler diye anlatmaya gittim sonra kafana göre neden iş yapıyosun diyeceklerdi.
2)Ablamda kalırken evine destek olmadığımı ne biliyorsun hemen hemen her aksam elim dolu eve gidiyordum. onun basında kocası kaynanası kayınpederi var hepsininde parası var ve ben nisanlımla bütün masrafları kendim yapacaktım nasıl verebilirdim nişanlanmadan önce veriyordum gene kötü oldum.
3- Kimsenin nazımı çektiği yok yengemlere gittiğim ilk gün bütün evin camlarını sildirdiler.resmen onlarla yaşıycam mahcup olmıyım diye her işin ucundan tuttum.
ayrıca ben eşinin kız kardeşiyim bana basımda babam yokken abim sahip cıkmak ve bakmakla yükümlüdür. Abi abla olmak bu kadar kolay değil demekki siz yenge ,abla veya abi olsanız böyle durumda kardesinizi veya görümcenizi ortada bırakacaksınz.?
4,) ben zaten çalışıyorum.
Dünya benim etrafımda dönsün diye hiçbir zaman öyle kibirlilik yapmadım ailemdende maddi anlamda hiçbir destek beklemedim babamın parasınıda ben istemedim ben evleneceğim bana yardım edemicekler diye o parayı annem ablamlar ve abim kararlaştırıp bana verdiler 4 5 ay boyunca ben meraklısıda değildim. ben sadece manevi destek bekledim. Bunuda ailemden bekledim. Çok bişey değildi istediğim.
Mesele evde yalnız kalmak değil cok şukur evde yalnız kalabilen biriyim ama babamın vefatından sonra o evde kalamıyorum. Bunu insallah rabbim size yasatmaz. Ama yasayan bilir.

Annem geçinemediği için çalışmıyor keyfi çalışıyor bu bir. Babamdan kalan maasa ben el koymadım bu ilerde tatsızlık yaratıcaksa bu parayı istemediğimi söyledim onlar hayır sen duğun yapacaksın deyip verdiler. Ablama yardım etmedğimi nerden biliyorsunuz ya illa paramı vermem lazımdı evine alısveris yapıyordum bende o kadar duyarsız bir insan değilim.
Annem işten ayrılmadı başımda durmadı diyede eleştirmiyorum annemi. ama sizin kızınız olsa demekki bu duruma itecektiniz onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…