sizce kim haklı

Allah razı olsun sonunda beni anlayan biri çıkmış

Başınız sağolsun.
Sürekli birilerinde kalma isteğinizi doğru bulmadım.
Evinizde kalmanız en doğrusuydu. Birkaç gün korksanız bile alışırdınız.

Beni anlayan birilerinin olması güzel...

Sevgili seddaaaaa avukat, hakim ya da savcı sonuç olarak yargı mensubu olduğunuzu belirtince aptalinsan ın ya da başkalarının sizden korkacağını sineceğini mi düşündünüz ? Aptalinsan arkadaşımız size bir hakarette bulunmamış bu şekilde diplomam var triplerine girmeniz ilginç olmuş. Bu sitede diploma sahibi olan yalnızca siz değilsiniz mutlaka!

Zaten denedim diyorum ama kalamadım.
Allah razı olsun
Bundan sonra inşallah çok mutlu olursunuz. Geçmiş gün unutun gitsin. Siz yolunuza bakın ve en kısa zamanda annenizi ziyaret edin arada dargınlık kalmasın. Şu dünyada hiçbir kimse biricik annelerimizin yerini tutamaz. Eşinizle mutlu huzurlu sağlıklı kalın hep.

annemle konusuyoruz zaten aramızda dargınlık yok böyle olmasını annemde istedi. iyi dilekleriniz için teşekkürler

yanlış yapmışsınız. hatta saçmalamışsınız. evlenene kadar evin kapısına, pencerelerine demir yaptırsaymışsınız annenizi kırmış olurdunuz. bir de kadının kocası yok evlatlar zaten hayırsız siz de dahil, kime güvenip işi bırakacaktı.
ölsem amcamın oğluna gidip korkuyorum sizde kalayım demem. tuhaf gerçekten.

basınız sagolsun
nıye sureklı bırılerının evınde kalıyorsunuz
evlenınce de evde tek kalmanız ıcap edecektır bu hep basımıza gelmıstır
kendınızı kotu duruma dusuruyorsunuz sankı sahıpsız gıbı orda burda surda kalmanıza gerek yokkı

gıdın evınıze takılın kadınlar kulubunde hepımız yanında oluruz bı anda :)
ayrıca evlenecek kadar buyumussun ev de mı tek kalamıyorsun
hele hele amcanın ogullarına gıtmek kadar fenası...

bence sızınkılerle pek gorusme sen mesafe koy araya cok gıdıp gelmesınler zaten sana
tuhaf ablaların varmıs
annenle gorus ozur dıle ama

Amin canım inşallah kimseye yaşatmaz.
Ablana destek çıktığını ve kendinin de çalıştığını anlatmamışsın ki, haliyle ilk mesaja göre yorum yapıyoruz.
İlk yorumunda da dediğim gibi, bence destek almalısın. Psikolog travmanı atlatmanda yardımcı olacaktır.

Ya siz ne saçmalıyosunuz allah askına benim yazılarımı okudunuz mu doğru düzgün de konusuyorsunuz ben amcamın oğluna sende kalayım demedim tamam mı bu durumu yasamadığınız için klavyeden yazmak kolay annemde dahil herkes kendini düsündü bende kendimi düsünmek zorundaydım ozman

eşim nöbet usulü çalışır. hatta çok ağır şartlarda çalışır. hiç tekin olmayan bir evim var. bir kez de hırsızlar tarafından zorlandı. ama her zaman evimde kalmayı tercih ederim. üstelik evime 15 dakikalık yürüme mesafesinde amcam, amcamın oğulları ve kızlarının evleri var. yani olayı yanlış falan anladığım yok. konuyu okuyunca herşey net. ha mesajlarda kıvırdıysanız da okumak zorunda değilim onu. benim fikrim bu. ablanlar sizi istemeyebilir bu onların ayıbı. sonuçta kardeş sahip çıkılmalı. ama annene karşı çok büyük haksızlık, evladın yapmaması gerekeni yapmışsınız. siz sormuşsunuz haklı kim diye ben de sizi haksız bulmuşum bu kadar.

Ben evde tek basıma kalabiliyorum ama babamın vefat ettiği o evde kalamıyorum sanırım anlatamadım bunu. kıvırmak derken ben olanı anlatıyorum burda kıvırarak kendi egolarımı tatmın etmek derdinde değilim.Anneme karşı ne haksızlık etmişim pardon demekki sizde evladınız olsa işe ihtiyacınız olmadığı halde cocuğunuzun baskasına muhtaç olmasına göz yumup kendi keyfinizi düsünüp çalısmaya devam edeceksiniz demekki . annem emekli kendi maası var 4 ay benimle kalıp daha sonra gene işe girebilirdi.

anneniz keyfinden mi çalışıyor?babanızdan kalan maaşı size vermiş,başka bir işte çalışıyor .ne yapsın kadın taş mı yesin?

evladım var ve bakıcıda yani sorun yok. üstelik 2,5 yaşında. gayette güzel anne-oğul ilşkimiz var. hayır evlenecek yaştasınız yaptığınızı okuyunca saçmalıktan başka birşey gelmedi. bu arada benim de babam vefat etti o acınızı anlıyorum o farklı bir konu. ama yangından mal kaçırır gibi nişanlıyla tabiri caizse kaçmak bana bir anneye yapılabilecek en büyük kötülük gibi geldi. bunu da bir anne olarak yazıyorum.

ya annem emekli diyorum anlatamadım ya.

iyi de siz hiç ev geçindirmemişsiniz belli emekli maaşı ile bir evi çekip çevirmek hiç de kolay değil. bir markete gidiyorum 50 lira bırakıp çıkıyorum bir poşete. kaldı ki marketle de bitmiyor masraf.

Basin sagolsun
Ama bana kalirsa da hatalisin yani madem komsularinda var evinde kalsaydin hic gerek yoktuki ablana abine gitmene. Tabi ablalarin abilerin yaptigi kendi ayiplari. Ama sen korktugun icin o evden ayrildin ama annen aksamlari isten gelince gene orada yalniz yani yazik üzüldüm annene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…