- 16 Mart 2017
- 200
- 72
- 48
- 33
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
-
Ne kötüsünüz. Evlerden irak.Kızına bişe diyemedi senden çıkardı. Dengesiz ya. Şu adamlarda karısına gelince dil papuc anaya gelince lal. Yarın bigun bacısı karnı burnunda çıkar karşılarına o zaman görür sananeyi. Beraber güzelce bakarlar evi dagitmadan
Neden cnmNe kötüsünüz. Evlerden irak.
Ya kusura bakmayın da konunun altını gerekli acıklama yaptım ek olarak. ben kotu bu insan olsam bu olanlara sevinirdim ben napıcam dıye care arıyorum. Ve annem biliyordu ki gorumcem herkese soyleöıs neyin sırrı gizlice nikahı kıyıyor kendisi haklı nerede goruldu. Konu haklı haksız degil. Konuyu ben anlatamadım. Kaynanam bizi cekemedı ve bunu fırsat bilip farklı konuya cevirdi. Ben napar ne eder diye uzulup onu konusurlem arkalarından ıs cevirmedım ve haklı cıkarmak ıcınde kendimi bilerek annesine demedim. Beni anlamadılar anlarlar belki diye dedim ama daha neler neler. Bende kendi annesine soyledı. Benim palavracı olduğumu soyleyen esimin annesı ayrıca benim tek sucum annemle konusu kaynana duyması yalan yanlısı. Gorumcemın habersiz nikah kıyıp bu yanlısı ortadan kaldırıyor anlamına gelmiyor bana boyle davranmaları veya yapmaları.Bende arada dedikodu yapıyorum ama yakalanınca kendimi hiç böyle savunamamıştım pesss doğrusu ancak böyle üste çıkılır...
Hiç kendini haklı görme kardeşim zira sonuna kadar haksızsın. Sana güvenilmiş ve bir sır verilmiş neden gidipde bunu üçüncü bir kişiye açıyorsun? Bide gelecek tepkileri önlemek için annem zaten olacakları biliyordu diyorsun. Pardonda nereden biliyordu? Annen müneccim mi? Ağzını tutamamış anlatmışsın işte da neyin kelime oyunu bunlar... Kaldıki annen o kıyılan nikahın şahidi dahi olsa senin gidip bunu anlatman yanlış.
Bide en olmadık yerde dedikodu yapıyorsun, insanlar içerde sen mutfakta bu nasıl cesaret? tabi kan kaynıyor o dedikodu yapılacak dimi çaresi yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?