- 3 Şubat 2018
- 25.894
- 111.435
- 598
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
-
Valla canm yaptogom acıklama da kimse anlamadı Bı tek sen anladın. Allah razı olsun senden. Benim haklı cıkıp cıkmqmqm degil kotu bu insan olsam uzulmem konuyu aktaramadım 15 gundur kocamla aram kotu nasıl guzel anlatabilirim. Belki ona dayanarak yorum yapılıyor ama cok yanlos ben bılınclı bir insanım zaten neyin dogru neyin yanlıs olabileceğini biliyorum. Bu olaydan once de gprumcelerle zaten iyiydik. Bsy oldu kimse bsy yapmamı gibi kenara cekılıp ben suclu oldum.Neden cnm
Kızına bişey diyemedi zavallı gelinden cikariyo yazık değil mi. Baksana nikah kiymis. Sebep neydi ?
Zavallı gelin mi?Neden cnm
Kızına bişey diyemedi zavallı gelinden cikariyo yazık değil mi. Baksana nikah kiymis. Sebep neydi ?
Valla canm yaptogom acıklama da kimse anlamadı Bı tek sen anladın. Allah razı olsun senden. Benim haklı cıkıp cıkmqmqm degil kotu bu insan olsam uzulmem konuyu aktaramadım 15 gundur kocamla aram kotu nasıl guzel anlatabilirim. Belki ona dayanarak yorum yapılıyor ama cok yanlos ben bılınclı bir insanım zaten neyin dogru neyin yanlıs olabileceğini biliyorum. Bu olaydan once de gprumcelerle zaten iyiydik. Bsy oldu kimse bsy yapmamı gibi kenara cekılıp ben suclu oldum.
Konu bu değil, üstelik sebebi konseyi ilgilendirmez. En güzelini yapmış, kızının arkasında durup onu ağızlara dolayana da sınırı hatırlatmış. Diyelim ki hamile, sizin ima ettiğiniz gibi o bebeğe hep birlikte bakmak utanılacak bir şey değil aksine ailesinden destek görmediği için bebeğinden vazgeçen onca kadının olduğu bu ülkede takdir edilesi bir tutumdur.Neden cnm
Bu size iyi bir ders olsun.Valla canm yaptogom acıklama da kimse anlamadı Bı tek sen anladın. Allah razı olsun senden. Benim haklı cıkıp cıkmqmqm degil kotu bu insan olsam uzulmem konuyu aktaramadım 15 gundur kocamla aram kotu nasıl guzel anlatabilirim. Belki ona dayanarak yorum yapılıyor ama cok yanlos ben bılınclı bir insanım zaten neyin dogru neyin yanlıs olabileceğini biliyorum. Bu olaydan once de gprumcelerle zaten iyiydik. Bsy oldu kimse bsy yapmamı gibi kenara cekılıp ben suclu oldum.
Onlar yapınca iyi oluyor gelinler duymuyor mu. Gelin arkasını döner dönmez kaş göz işaretleri başlıyor. Açık net herşey ortada kızına laf geçiremeyen kaynana hıncını gelinden cikariyo. Elbet başkasının nikahı beni ilgilendirmez ama belli ki onlara çok koymuş kaldıramiyorlar. Dunurler duydu diye hepten kopurmusler.Zavallı gelin mi?
Sen üstüne vazife olmayan herşeye karış, sana verilen sırrı başkasına anlat, üstelik bunu en olmadık yerde ve zamanda yap, (artık dedikodu arzusu nasıl baskınsa zavallı (!) gelinimizde yememiş içmemiş mübarek), yakalanıncada üste çık!
Ayrıca nikah kıymış sebebi neydiki kadar abes bir soru olamaz. Sizene kardeşim milletin nikahına sebep sormak sizin işiniz mi??
E haksızlar mı. Kardeşim gizli nikah kıydı eşime söylemiş eşim de annesine yetiştirmiş diye konu açılsaydı herkes vay gevşek ağızlı iyice süründürün hatasını anlasın diye yazardı emin olun.Onlar yapınca iyi oluyor gelinler duymuyor mu. Gelin arkasını döner dönmez kaş göz işaretleri başlıyor. Açık net herşey ortada kızına laf geçiremeyen kaynana hıncını gelinden cikariyo. Elbet başkasının nikahı beni ilgilendirmez ama belli ki onlara çok koymuş kaldıramiyorlar. Dunurler duydu diye hepten kopurmusler.
ben geline yapılana üzüldüm. Bu kadar üstüne gitmeye gerek yoktu. Ayrıca gelin neden kötü olsun. Gizliyen kendi evlatları. Allah kimseyi o duruma getirmesin. Ama bu hatadır bence.Konu bu değil, üstelik sebebi konseyi ilgilendirmez. En güzelini yapmış, kızının arkasında durup onu ağızlara dolayana da sınırı hatırlatmış. Diyelim ki hamile, sizin ima ettiğiniz gibi o bebeğe hep birlikte bakmak utanılacak bir şey değil aksine ailesinden destek görmediği için bebeğinden vazgeçen onca kadının olduğu bu ülkede takdir edilesi bir tutumdur.
Beşer, şaşar evet ama aile olmak kötüye karşı kenetlenmektir.
Kuzum siz neyce konuşuyorsunuz Allah aşkına?Ya kusura bakmayın da konunun altını gerekli acıklama yaptım ek olarak. ben kotu bu insan olsam bu olanlara sevinirdim ben napıcam dıye care arıyorum. Ve annem biliyordu ki gorumcem herkese soyleöıs neyin sırrı gizlice nikahı kıyıyor kendisi haklı nerede goruldu. Konu haklı haksız degil. Konuyu ben anlatamadım. Kaynanam bizi cekemedı ve bunu fırsat bilip farklı konuya cevirdi. Ben napar ne eder diye uzulup onu konusurlem arkalarından ıs cevirmedım ve haklı cıkarmak ıcınde kendimi bilerek annesine demedim. Beni anlamadılar anlarlar belki diye dedim ama daha neler neler. Bende kendi annesine soyledı. Benim palavracı olduğumu soyleyen esimin annesı ayrıca benim tek sucum annemle konusu kaynana duyması yalan yanlısı. Gorumcemın habersiz nikah kıyıp bu yanlısı ortadan kaldırıyor anlamına gelmiyor bana boyle davranmaları veya yapmaları.
ne kadar kötü kalplisiniz,şunları okuduktan sonra devamına bakamadimMerhaba hanımlar,
Oncelıkle herkesin bayramını kutlarım. Nereden baslayacagımı bilmiyorum uzun olursa kusura bakmayın ama dertleşmeye ihtiyacım var ve ne yapacgmı bilmiyorum. Esimın izni dolayısıyla gecen ay İstanbula gittik once kayınvalıdede kaldık annemlere yakın otururlar hersey cok guzeldı 1 hafta. İ. Geldiğimiz gun gorumcem bana bı sır verdi daha doğrusu herkesin bildiği bsy konustugı biri var 7 sene kayınvalıdede vermiyordu yası 29. Kayınvalıdede vermediği icin habersiz nikah kıymıs. Neyse kısa kısa anlatayım. Bu durumu soyledıkten sonra gerçekten uzuldum. Kendi kız kardeşimde kacarak evlendi cunku. Neyse ben esime soylemedı kimsenin haberi yokmuş fakat en kucuk gorumcem biliyormuş. Neyse bıgun annemlere gittik hep beraber kayınvalıdelerle birlikte. Onlar ıcerıde otururken annemle biz mutfakta bu durumu konusuyorduk.(annemde bu durumu biliyordu daha once de yapacaktı durumu belirtmek icin yazdım.) merhaba biz mutfakta annemle konusuyoruz kayınvalıdede duyarsa kahrından olur dayanamaz mavfolur olup gider geberir oglu da yanı esim gururuna yedirmez diyorum. tabi kaynana ıcerıde mutfağa gelirken sen duy bunları ama Baska sekile duymuş ve ustun laf katmış. 3 5 gun sonra esinle annemlere gectık. gectıgımız gunun aksami esim annesine ugruyor ve olur olmadık seyler demıs bu olay yuzunden Bı de durgun VS olur olmadık seylerı katmıs. Esim bana daha sonra soyledı tabi annesiyle konıstuktan sonra esim aram acıldı. Anesine inanmış butun cocuklarını bana karsı doldurmus. Ben esime gercegı soylemek zorunda kaldım gerci soyledıkten sonra da esimin bana karsı tavrı hıc degısmedı. Esim bizi yuzlestırdı gorumcelerımle. ben oyle kelimeler soylemısım annelerine karsı saygısızlık yapmısım. Bu arada 7 aylık erkek bebeğim var. Cocuga guzel bakamıyomusum evi dagıtıyomusum. Ve esım gazını bile acımadı. Ben gereken neyse hepsini yüzlerine soyledım. Bı kac gunse kayınvalıdemle konuştum diyo bana doru duydum sen benim icin catla patla ol geber dedin bilmem ne icin diyordun bizle ilgili mi konusuyodun ama eminim dedi ve ekmegı optu. Bende duyduğu seyi yanlısı olduğu bilmediği konular var onu dedim. Bana hala savunuyor bende en son kızının nikah yaptığını soyledım. Dedi sanane kıymıssa kıymıs sana noluyor dedi ve sok oldum. Ben onu kendi annem gibi girdim uzuldum kendi derdim gibi ustlendım ama o naptı kac senelerce kızını vermedi o haklı oldu ve ben suclu oldum. Ve ben kendi evime geldim eşimle aram cok kotu. Ayni evin icin de iki yabancıyız Benim hal ve hareketlerini sucluyor. Olabilir ama dizgin dille hıc konusmadı hep sustu. Kendi hatasını kabul etmedi. Ve Gorumcelerımle beni her yerden silmişler o bu onemlı degıl. esim cok soğuk diyorum neden boylesın diyo ben bsy yapmıyorum bsy yok ama uzak. Ailesiyle kotu oldum diye ama ben istemedim onlar yaptı belki karısık anlattım kusura bakmayın onlar yuzunden ayrılma durumundayız. Esim diyo madem bunlar oldu onlar senin ailen sen konusu et dememısım hem evlilik kalmamış bizde iki gun once evlilik yıl donumumuzdu hıc bsy yapmadı. Ayrıca esim gercekten boyle Bı insan degıldı. Biz Van da grev yapıyoruz senede 15 gun gidiyoruz hep kaynana aramızı bozuyor ve esım soguyor benden. Ve ben tekrar İstanbula gidiyorum gidıcem dedim sen bilirsin dedi gitme kal duzeltırız yanlısı ablasına var sen karımsın VS demedi. Pisman ettirmek istiyorum esimi sizce ne yapabilirim. Haksızlığa ugratıldım sesını cıkar adı surunsun ıstyrm ve beni sucluyor. Ailesini atsın demiyorum iki arayı bulmadı sustu. Aklımı oynatıcam her gun sınır krizi gecırıyorum ve kucuk cocugum var yardımcı olursanız sevinirim. Sımdıden tesekkurler.
KV ilk yanlış anlamış onunda üstüne ekleyip oğluna yetiştirmiş daha konuyu bilmedenE haksızlar mı. Kardeşim gizli nikah kıydı eşime söylemiş eşim de annesine yetiştirmiş diye konu açılsaydı herkes vay gevşek ağızlı iyice süründürün hatasını anlasın diye yazardı emin olun.
Yiyen kaçmış bulaşıklar sana kalmış. Günah keçisi sen oldun malesef. Bir müddet sende konuyu açma hatta hiç açma unutulur gider. Sizde de hata olduğu için eşinizin üstüne gitmeniz yanlış olurValla canm yaptogom acıklama da kimse anlamadı Bı tek sen anladın. Allah razı olsun senden. Benim haklı cıkıp cıkmqmqm degil kotu bu insan olsam uzulmem konuyu aktaramadım 15 gundur kocamla aram kotu nasıl guzel anlatabilirim. Belki ona dayanarak yorum yapılıyor ama cok yanlos ben bılınclı bir insanım zaten neyin dogru neyin yanlıs olabileceğini biliyorum. Bu olaydan once de gprumcelerle zaten iyiydik. Bsy oldu kimse bsy yapmamı gibi kenara cekılıp ben suclu oldum.
Ne kötüsünüz. Evlerden irak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?