Sizce nasıl davranmam gerekır esime?

Dedikodu yaparken o sirrin aslaaaaa öğrenmesi gerekmeyen kişinin 2 kilometre cevrede olmadığına dikkat edin bundan sonra. Zaten iki kişinin bildiği sır değildir (evet kurtlar vadisi gibi söz ama öyle). Esinizin kızgınlığı hem size hem kardesile. Sizin ondan sır saklamaniz da güvenini kırmıştır. Üstüne gitmeyin. Biraz zaman gecince de sırrını verdiğinizi kisiden özür dileyin

Neden cnm
Kızına bişey diyemedi zavallı gelinden cikariyo yazık değil mi. Baksana nikah kiymis. Sebep neydi ?
Valla canm yaptogom acıklama da kimse anlamadı Bı tek sen anladın. Allah razı olsun senden. Benim haklı cıkıp cıkmqmqm degil kotu bu insan olsam uzulmem konuyu aktaramadım 15 gundur kocamla aram kotu nasıl guzel anlatabilirim. Belki ona dayanarak yorum yapılıyor ama cok yanlos ben bılınclı bir insanım zaten neyin dogru neyin yanlıs olabileceğini biliyorum. Bu olaydan once de gprumcelerle zaten iyiydik. Bsy oldu kimse bsy yapmamı gibi kenara cekılıp ben suclu oldum.

Neden cnm
Kızına bişey diyemedi zavallı gelinden cikariyo yazık değil mi. Baksana nikah kiymis. Sebep neydi ?
Zavallı gelin mi?
Sen üstüne vazife olmayan herşeye karış, sana verilen sırrı başkasına anlat, üstelik bunu en olmadık yerde ve zamanda yap, (artık dedikodu arzusu nasıl baskınsa zavallı (!) gelinimizde yememiş içmemiş mübarek), yakalanıncada üste çık!
Ayrıca nikah kıymış sebebi neydiki kadar abes bir soru olamaz. Sizene kardeşim milletin nikahına sebep sormak sizin işiniz mi??

Sana güvenip sırrını vermiş, annene yetiştirip kritiğini yapmak için onların evde olmadığı bir zamanı bekleyemedin mi?
Bir de tutup kadına da direk söylemişsin, o da tabi sanane demiş gayet doğal olarak.
Duyduklarını yanlış anladığını açıklayabilirdin. Olmadı seninle ilgili değildi vs diye bir yalan uydursaydın.

Sizin bundan sonra ılımlı davranmanız gerekir yinede. Dediğim gibi eşinizin güveni kırılmış durumda. Aramız iyi genelde diyorsunuz. Bence en cok güveni kırıldığı sorun. Yoksa herkes birseyleri annesine anlatir. Oda anlatmıştır. Ama böyle bir önemli konuyu paylasmamaniz ama annenize anlatmaniz onun icin sırdan beterdir emin olun. Nikah meselesi şimdi mecbur çözülecek. Sizin esinizin güvenini geri kazanmaniz lazım

Neden cnm
Konu bu değil, üstelik sebebi konseyi ilgilendirmez. En güzelini yapmış, kızının arkasında durup onu ağızlara dolayana da sınırı hatırlatmış. Diyelim ki hamile, sizin ima ettiğiniz gibi o bebeğe hep birlikte bakmak utanılacak bir şey değil aksine ailesinden destek görmediği için bebeğinden vazgeçen onca kadının olduğu bu ülkede takdir edilesi bir tutumdur.
Beşer, şaşar evet ama aile olmak kötüye karşı kenetlenmektir.

Bu size iyi bir ders olsun.
Ne kadar haklı ve doğru olsanız da konu erkek tarafı olunca; siz el kızı oluyorsunuz. Anında satar eş, kv, görümce.

Bizim buralarda bir söz vardır; yapan kurtulmuş, söyleyen kurtulamamış.
Bakın siz dedikodu yaparken yakalandınız ve herkes, eşiniz dahil "sanane" deyiverdi.

Hiçbir şey yapmayın. Asıl siz eşinize tavırlı olun. Bacısı aileyse, siz de ailesisiniz. Onları tutarken sizi neden atıyor? Dengeyi bulmalıydı. Siz eşisiniz, önce gelip sizinle konuşmalıydı.
Bırakın ne hali varsa görsün.

Onlar yapınca iyi oluyor gelinler duymuyor mu. Gelin arkasını döner dönmez kaş göz işaretleri başlıyor. Açık net herşey ortada kızına laf geçiremeyen kaynana hıncını gelinden cikariyo. Elbet başkasının nikahı beni ilgilendirmez ama belli ki onlara çok koymuş kaldıramiyorlar. Dunurler duydu diye hepten kopurmusler.

E haksızlar mı. Kardeşim gizli nikah kıydı eşime söylemiş eşim de annesine yetiştirmiş diye konu açılsaydı herkes vay gevşek ağızlı iyice süründürün hatasını anlasın diye yazardı emin olun.

ben geline yapılana üzüldüm. Bu kadar üstüne gitmeye gerek yoktu. Ayrıca gelin neden kötü olsun. Gizliyen kendi evlatları. Allah kimseyi o duruma getirmesin. Ama bu hatadır bence.

Kuzum siz neyce konuşuyorsunuz Allah aşkına?
Ne anlatıyorsunuz ne diyorsunuz hiç anlaşılmıyor. Cümleler desen hayatın sillesini yemiş kadar devrik zaten.
Kaynananızın yanlış anlamasına şaşmamalı :)) zira doğru anlamak için kripto çözücü falan lazım.
Kaldıki dedikodu yapmışsınız yahu işte neyin savunması bu? Hadi annen biliyordu sen sırrı açık etmedin tamam, ama bu insanlar içerde otururken sizin mutfakta dedikodu yaptığınız gerçeğini değiştirmiyor.
Bide ben anlamadım bakın konunuzun başında görümcem bana büyük bir sır verdi diyorsunuz, sonrasında ise aslında herkes biliyordu diyorsunuz, bu nasıl sır herkes biliyor?

ne kadar kötü kalplisiniz,şunları okuduktan sonra devamına bakamadim
ne olursa olsun eşinizin annesi hakkında boyle konuşmak ve eşiniz hakkında da oğlu filan demek, sanki aileye düşman birisiniz.
Allah bizleri iyi ınsanlarla karşılaştırsın

"kayınvalıdede duyarsa kahrından olur dayanamaz mavfolur olup gider geberir oglu da yanı esim gururuna yedirmez diyorum."

KV ilk yanlış anlamış onunda üstüne ekleyip oğluna yetiştirmiş daha konuyu bilmeden

ne bu acele? Bari kayınvalide yokken anlataydın annene. Yemeyip içmeyip yetiştirmişsin. Bir de kızın sırrını açıklamışsın. Yazık valla. Eşini süründürecek bir durum yok.

Yiyen kaçmış bulaşıklar sana kalmış. Günah keçisi sen oldun malesef. Bir müddet sende konuyu açma hatta hiç açma unutulur gider. Sizde de hata olduğu için eşinizin üstüne gitmeniz yanlış olur

Görümce size bir sır vermiş zaten size de yeni söylemiş bayramda siz annenize gider gitmez hemen mutfakta annenize anlatmışsınız ne kadar yanlış. Annenizin görümcenin sevgilisi olduğunu bilmesi başka gizlice evlendiğini bilmesi başka ki, demek ki sevgilisiyle hala görüştüğünü de gidip annenize anlatmışsınız daha önce yani annemin haberi vardı dediğinize göre

maşallah görümce sizi samimi görüp ne sır verse annenize yetiştirmişsiniz bu olaydan sonra o görümcenin yerinde olsam mesafe koyarım sizinle bal gibi de kaynanayı da çekiştirmişsiniz kadın niye yıksın ortalığı sizde aile içi şeyleri kendi ailenize ifşa etmenizi kapamak için evliliği açık etmişsiniz ama kurtulamamışsınız

onlar aile içinde hallederdi duyulunca tabii ki kaynana size karşı kıydıysa kıydı diyip kızını koruyacak. Siz görümcenize sır verseniz o gidip kayınvalidenize anlatsa tepki vermez miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…