Sizce nasıl davranmam gerekır esime?

Upuzun yazmışsında bence en doğru ve en can alıcı nokta kv nin "sana ne " demesi. Cidden sana neymiş ki gidiyorsun olayın kritiğini yapıyorsun.

hayır birde kadın kocasından hamile kalırsa kalır konu sahibesinin eşine ne:))
Valla aynen.Eşiyle de seks yapması hamile kalması ayıp günah gibi yazılmış.Hamilelik cinsellik sonucu olan bişey ya her türlüsü ayıp günah nikahlı eşiyle olursa bile.Tövbe est.

Valla aynen.Eşiyle de seks yapması hamile kalması ayıp günah gibi yazılmış.Hamilelik cinsellik sonucu olan bişey ya her türlüsü ayıp günah nikahlı eşiyle olursa bile.Tövbe est.

kadınların üstüne kadınların kurduğu baskıyı anlamak mümkün değil..

Medeni cesaretinizden ötürü sizi tebrik ediyorum.
Şurada;
Görümcemin bana söylediği sırrı koştur koştur yan odada kayınvalidem varken anneme yetiştirdim, sonra işler karışınca da herkese açıkladım,
diyecek babayiğit azdır ...
Bir de haklıymışsınız gibi yazmış da yazmışsınız...
Ne kadar bencil ve dedikoducu bir insansınız.
Eşinizin yerinde olsam bende soğuk davranırdım.

Ister kiz ister hopla zipla AMA burda %100 hatali sensin. Birincisi, kaynanan hakkin da "geberir" demek ne demek ya. Dedikodularini yapmissin annene. Agzinda bakla islanmamis. Kaynanan duymus bunlari kulakdan kulaga oynar gibi olmus. Gerci ordan burdan karisik yazmissin ama benim okuduklarimdan anladigim kadariyla arayi bozmaya calisan dedikoducu kadinlar olurya aynisisin. Gorumcen sana guvenmis sir vermis sen de ihanet etmissin gorumcene. Esin de kizinca da "pisman olmasini istiyorum "diyorsun. Pes yani hem suclu hem guclu Bu olsa gerek. Utanma da yok sizde. Esiniz az bile yapmis bence nereye giderseniz gidin yalancilarla isi yok demek ki esinizin.

Yedi aylik erkek bebeginizin oldugunu araya eklemissiniz ama nedenini pek anlayamadim. Ya cok seyiniz vardi hepsini yazmaya calistiniz ya da dogru durust kendinizi yazarak ifade edemiyorsunuz. Sozlu olarak MasaAllahiniz var baksaniza milleti birbirine girdirmissiniz

Sizin herkesin olduğu bir yerde dedikodu yapmanız hiç olmamış. Yaptığınız kişi de yan odada. Size verilen sırrı dünya bilse gidip anlatmamalıydınız. Annem biliyor diyorsunuz da hiç inanmadık dedikoduyu aklamayın. Kv zaten böyle bir durumda sinirlenmiş üzülmüştür bir de kendi hakkında şeyler duyunca hıncını çıkarmış. Bence eşinizle zaman tanıyın kendinize. Bu konu hakkında da konuşmayın onların bu durumu sindirmesini bekleyin.

şu cümleyi eşiniz sizin hakkınizda söylese ve kardesinizin sirrini aciklasa affeder miydiniz acaba çok merak ediyorum

Valla ne yazdığınızı anlamak icin cebellesiyorum ama olmuyor.
Ikide bir araya bir merhaba katıyorsunuz neden ? Otomatik klavyeden ötürü mü?

Bir de genel yorumum kv evinde duyma ihtimaline karşın bu konuyu konustugunuz icin biraz kaşınmışsınız gibi geldi bana

Sizi yakın görmüş ve görümceniz size sırrını paylaşmış ve siz bunu riske atarak kv olduğu ortamda annenizle paylaşmışsınız. Kaldı ki konu gerçekten önemli bir konu şayet bana anlatsa görünceme destek olurum sınra ne sen anlattın ne ben duydum diye sırrını saklarım.
Annemle de paylaşacaksam mahrem yani evde kimsenin olmadığı başbaşa olduğu durumda anlatırım böyle böyle diye.
Siz sır tutmamakla kalmayıp yayılmasına neden olmuşsunuz e haliyle görümceleriniz size cephe almışe kv de sizden haz etmiyorsa söylediklerinizin art niyetli olduğunu düşünmüş ve kızlarını korumuş.
E böyle bir durumda eşinizde ailesiyle aranız bozuldu diye size karşı tavırlı.
Herşeyin başı sır tutmaktan gelir, söylemeseydiniz böyle dallanıp budaklanmasaydı keşke. Hakkınızda hayırlısı.

Allah aşkına neden konunun ortasında hep merhaba diyorsunuz? Açıklamanızdan bile anlamıyorum ki. Türkçe imla falan yok mu?

Haksızlığa falan uğramamışsın, açık açık dedikodu yapmışsın elinde patlamış, üstelik sana verilen bi sırrı da kendini kurtarmak için ortalığa sermişsin çok ayıp.

Yaptığın şeyin sonuçları malum, görümceler tabi siler seni.

Benim verdigim hayati bir sirri gelin hanim anasina soyleyecek olsa ve bu esnada ailemden birileri duysa, başi sıkışti diye kendini siyirmak icin gelin hanimda sırrimi ortaya dokse birdaha yuzune bakmam. Hatta o an bilmiyorum tepkim sadece sozlude olmaz. Hele ki boyle onemli, hayati bir konuda. Madem sir vermis annene niye soylersin ki. Cok kizarim boyle sir tutamayan insanlara. Haksizsin net.

Hem gizli nikah diyosunuz hem de herkes biliyo diyosunuz. Yani esinize de bu sekilde siviyosaniz eger adam iyice sogur sizden. Yapmissiniz bi hata susmasini da bilin madem. Sessiz kalin bir sure.

İki kişinin bildigi sır değildir. Sizde maşallah herkesin haberi var olaydan ki siz niye annenize söylüyorsunuz herkes içeride otururken.

Gereksiz dedikodu nerelere gelmiş ben sizi suçlu buldum bu konuda.

Annene anlatmamalıydın.Fakat bu sırrın sana verilmesi de saçma olmuş,desen olmaz,demesen biliyordun benden sakladın olur

Valla onu bunu bilmem de bacım sende bir sırrı tutamamışsın Görümcen güvenmiş sana anlatmış.Sen de hemen annene anlatmışsın..anlatırken de kayinvalidem ölür geberir demişsin burda çok hatalisin

Kimse sana güvenmeyecek mi?

Herkesin bildiğini bilsen bile o sırrı kimseye söylemeyecetin.

Artık sana esin de çevren de güvenmez bunu bil.
Kocaman kadinlarsınız biraz da ağzınızı tutmayı bilmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…