- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
-
Valla aynen.Eşiyle de seks yapması hamile kalması ayıp günah gibi yazılmış.Hamilelik cinsellik sonucu olan bişey ya her türlüsü ayıp günah nikahlı eşiyle olursa bile.Tövbe est.hayır birde kadın kocasından hamile kalırsa kalır konu sahibesinin eşine ne:))
Valla aynen.Eşiyle de seks yapması hamile kalması ayıp günah gibi yazılmış.Hamilelik cinsellik sonucu olan bişey ya her türlüsü ayıp günah nikahlı eşiyle olursa bile.Tövbe est.
şu cümleyi eşiniz sizin hakkınizda söylese ve kardesinizin sirrini aciklasa affeder miydiniz acaba çok merak ediyorumne kadar kötü kalplisiniz,şunları okuduktan sonra devamına bakamadim
ne olursa olsun eşinizin annesi hakkında boyle konuşmak ve eşiniz hakkında da oğlu filan demek, sanki aileye düşman birisiniz.
Allah bizleri iyi ınsanlarla karşılaştırsın
"kayınvalıdede duyarsa kahrından olur dayanamaz mavfolur olup gider geberir oglu da yanı esim gururuna yedirmez diyorum."
Aslında olayı karısık anlattım uzun mesela nasıl anlatacağımı bilemedim. Gorumcemın biriyle konustugunu herkes biliyordu. annemde daha once boyle bsy yapacağını biliyordu kendisi demıs tı. Merhaba herkes benim hakkımda dedikodu cıkarınca dedim iyiyken neden kotu oluyorum anlar diye kaynana mecbur soylemek zorunda kaldım ama anlamadı. Ve gorumcem herkese demıs zaten sonradan ogrendım butun kardeşleri biliyordu sadece kaynım ve esim bilmiyordu. Ben herseyı esime anlatıyorum biliyor aramız cok iyiydi ortalığı karıştıran kaynanam yanlısı seyler duydu ve duyduğunu dogru ıddaa etti bende anlar diye soyleyınce iyice kotu oldum.
Allah aşkına neden konunun ortasında hep merhaba diyorsunuz? Açıklamanızdan bile anlamıyorum ki. Türkçe imla falan yok mu?Aslında olayı karısık anlattım uzun mesela nasıl anlatacağımı bilemedim. Gorumcemın biriyle konustugunu herkes biliyordu. annemde daha once boyle bsy yapacağını biliyordu kendisi demıs tı. Merhaba herkes benim hakkımda dedikodu cıkarınca dedim iyiyken neden kotu oluyorum anlar diye kaynana mecbur soylemek zorunda kaldım ama anlamadı. Ve gorumcem herkese demıs zaten sonradan ogrendım butun kardeşleri biliyordu sadece kaynım ve esim bilmiyordu. Ben herseyı esime anlatıyorum biliyor aramız cok iyiydi ortalığı karıştıran kaynanam yanlısı seyler duydu ve duyduğunu dogru ıddaa etti bende anlar diye soyleyınce iyice kotu oldum.
Annene anlatmamalıydın.Fakat bu sırrın sana verilmesi de saçma olmuş,desen olmaz,demesen biliyordun benden sakladın olurAslında olayı karısık anlattım uzun mesela nasıl anlatacağımı bilemedim. Gorumcemın biriyle konustugunu herkes biliyordu. annemde daha once boyle bsy yapacağını biliyordu kendisi demıs tı. Merhaba herkes benim hakkımda dedikodu cıkarınca dedim iyiyken neden kotu oluyorum anlar diye kaynana mecbur soylemek zorunda kaldım ama anlamadı. Ve gorumcem herkese demıs zaten sonradan ogrendım butun kardeşleri biliyordu sadece kaynım ve esim bilmiyordu. Ben herseyı esime anlatıyorum biliyor aramız cok iyiydi ortalığı karıştıran kaynanam yanlısı seyler duydu ve duyduğunu dogru ıddaa etti bende anlar diye soyleyınce iyice kotu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?