Sizce nasıl davranmam gerekır esime?

Hata sizde hiç kusurabakmayın
O kadar topluluk arasını mı buldunuz bu konuşmaları annenizle yapacak, ne cesaret sizdeki..
ikincisi de sıkışınca görümcenizi açık etmişsiniz
Görümceleriniz tavrı son derece haklı size karşı..
eşinize gelince sadece annesinin lafına bakmakta tabiki hatalı ama sizde öyle böyle koz vermemişsiniz kaynananıza..
bence sessiz kalmak en mantıklısı bu durumda ..

Eşini cezalandırmak icin gitme...gelsin beni alsın beklentin olur, almazsa kendin dönersen hersey daha kötü olur ....

Boşanma niyetin varsa git...net ol...

O "merhaba" lar beni de güldürdü valla.

Başta yaptığınız yanlış. Kv ve eşin yan odada sen mutfakta annene laf yetiştiriyorsun.

Ayrıca kendini suçlar gibi ezik bir şekilde açıklama yaparsan eşin seni ezmeye devam eder.

Ama sen hatalı olduğunu düşünmüyorsan gayet net bir şekilde kendini ifade eder kenara çekilirsin. Hata bende anneni düşündüm üzüldüm vs vs. Biraz üste çıkmaya çalışırsın.
Eşin öyle veya böyle durulacaktır.

İyide ölür geberir dedim diyosun sonra üstüne kattı diyosun. Kadın içerde sen niye annene mutfakta anlatıyosun. Ayrıca sır denmiş sen gitmişsin kv içerdeyken üstelik annene anlatmışsın pess. Ben olsam bende kızardım sana. Buda sana ders olsun. Biraz ortalık durulsun pişmanlığını dile getirip gönül almaya bak derim.

Bu ne ya 2 lafı biraraya getiripte derdinizi anlatamiyosunuz konuşmanizda böyleyse insanlar ne dese hakli. Verdiginiz cevaplar bile anlams8z sadece konu degil. Ve evet suç sizde dedikodu yapmis bide yakalanmissiniz. Ustunuze vazife olmayan seylere de karismazsiniz artik bu da ders olsun. Kv tabi kizini tutcak sana aferin ne güzel annene yetistirdin dicek hali yok her annenin yapacagini yapip sanane demiş ki hakli.

Allah aşkına savunacak bir tarafın olsa da eşin seni savunmasa neyse de adam seni ne diye savunsun? Sürünmesini istiyorum demişsiniz eşiniz için.Yahu siz iyi misiniz? Dilinizi tutamayın siz , eşiniz de sizi her durumda savunsun öyle mi? İyi işmiş doğrusu.Sinir krizi geçirecek bişey yok ortada.Haksızsınız , bari artık daha fazla evinizin huzurunu kaçırmayın.Valla eşinize üzüldüm.Eminim çok utanmıştır sizin bu davranışlarınız yüzünden.

Kusura bakmayın gerçekten yazdiklariniz hiç anlaşılır değil. Okuyup düzenlerseniz daha çok üye yardımcı olmaya çalışır.

Anladigim kadarıyla yazıyorum. Kv yan odadayken siz annenizle kadının dedikodusunu yapmışsınız. "ölür , geberir " gibi şeyler de söylemişsiniz. Üstüne bir de gorumcenin nikah olayını ortaya çıkartmışsınız. Suç sizde malesef.. Aile de size karşı cephe almış.
Yapacak birşey yok olayın soğumasını bekleyin.

Görümceniz size güvenmiş bi sır vermiş, siz ne yapmışsınız ? Annenize kayınvalidenizin de olduğu ortamda kaçıran var gibi yetiştirmişsiniz ve üslubunuz o kadar çirkin ki “kayınvalide bunı duysa üzüntüsünden geberir” diyorsunuz. Kadın bunu duyup tepki göstermekte çok haklı kusura bakma. Bu nasıl kendi anneniz gibi görmek anlamadım. Siz kendi annenizin arkasından böyle mi konuşuyorsunuz. O görümceniz suratınıza bakmasa müstehak size !

Burada bir hatalı arıyorsanız
Aynaya bakmanız yeterli olur

Arkadaşlar gereken herşeyi yazmış zaten
Ben de fikrimi yazmadan duramadım

Siz esinizle olmadan önce de bir bireydiniz suanda da bireydiniz o neden sizi savunacak ki siz kendinizi savunursunuz gayet iyi bence
Savunmussunuzda. Yuzlesme olayi cok sacma ama bu ne boyle hayırdır kurtlar vadisimi
Bence annenize soyleyerek hata etmissiniz yerin kulagi var kaynana duyar tabiki demekki kaynana sizi aileden birj olarak görmüyor yani el olarak görüyor
Zaten genelde böyle olur onun icin samimiyete gerek yok görümce yle de dertlesmeyin birdaha
Sizde kimseden sır almamaniz ve baskasina soylemememeniz gerektiğini anlamışsınızdır. Umarim ders olmuştur.

icerde kaynanan oturken onlarla ilgili sırrı niye annene anlatiyorsun. yanliz anlatirsin ya d telefonda.
atesle oynamissin o da elini yakmis.
bu sır islerinden hic hoslanmam. baskalarinin gereksiz sirlarini kabul etmeyin

Kendi evinizde kvyi cekistirirken iceride onlarin da olduguna idrak edemediniz mi? Tamam yapin dedikoduyu ama bari onlar yokken yapin ya bu kadar beceriniz yok mu?

Çok fenasınızya sizin gibi kadınları anlamıyorum gerçekten. Yani o kadar diliniz şişti ki gidip mutfaklar da kvdeniz de aynı evdeyken şunların dedikodusunu yaptınız? Bir de kadın için "geberir" dediniz?! AMA iyi niyetlisiniz?? Hahah. He bir de eşime açıklamak zorunda kaldım var. Demiyor sunuz ki ortaya onu attım benim olay kapansın diye
Sizin gibi herşeye çok üzülüp ortalık karıştıran insanlardan çok var malesef. Biraz o dili tutalım

Ağzında bakla ıslanmaz dedikleri sizsiniz. Maşallah anında açık etmişsiniz sırrını kadının. Üstelik KV'ye "geberir" diyen de sizsiniz. Konuşma şekliniz berbat. KV duymadığı halde de sırf yetiştirmek için açık etmişsiniz. Ben olsam size sırrımı değil günahımı bile vermem. Mutfaktaki konuşmayı da bilerek yaptınız belki. Kimsenin sizin ev huzurunuzu bozduğu yok. Kendiniz kişilik olarak problemli birisiniz. Ben eşinize acıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…