Zaten rastgele huzur evine verilmez araştırılır. Ayrıca öz anne baba da olsa insan eti ağırdır. Ülkemizde gerçekten çok iyi huzur evi ve bakım evleri var.Avrupada bilmiyorum ama ülkemizde huzur evlerinin durumu pek iç açıcı değil. Yani eli ayağı tutan için, belki otel gibi kullanacaksa olabilir ama bakıma muhtaç ise... Nasıl anlatayım bilmiyorum. Yani gidin bir geriatrik yaşlılara bakan bir huzur evini ziyaret edin, bir gün geçirin, görün oradaki yaşlıların durumunu... kötü yani...
Dışarıdan iyiler. Git içlerini gör. Eğer yine de iyilerse, helal olsun. (Ben babamı koydum, hala utançtır benim için, sonra çıkardım. Hem de Türkiye'nin ilk üçe giren en iyi bakım evlerinden biriydi)Zaten rastgele huzur evine verilmez araştırılır. Ayrıca öz anne baba da olsa insan eti ağırdır. Ülkemizde gerçekten çok iyi huzur evi ve bakım evleri var.
Bilmiyorum neden de bu yorumunuzu alıp çerçeveleyip duvara asasım geldi.Valla eşiniz kusura bakmasın, onlar b şehrinden ayrılmak istemiyorlarsa siz de a şehrinden ayrılmak istemeyebilirsiniz. Yardıma ihtiyacı olan onlar, fedakarlık yapması gereken de onlar bence. Ben yaşlıların bu bencilliğine çok kızıyorum. Evlilik böyle yürümez ama. Sonunda boşanırsınız ben size söyleyeyim.
Çok zor bir konu eşiniz açısından. Ama ben istemediğim şehre gitmezdim. Açıkçası eşimin ailesiyle o kadar yan yana da istemezdim. Keşke Avrupa'daki gibi bakım evleri daha yaygın olsa ve insanlar çocukların başına bu kadar dadanmasa.
Babanıza karşı kötü muamele yapıldı mıDışarıdan iyiler. Git içlerini gör. Eğer yine de iyilerse, helal olsun. (Ben babamı koydum, hala utançtır benim için, sonra çıkardım. Hem de Türkiye'nin ilk üçe giren en iyi bakım evlerinden biriydi)
Keşke ama bizim için yine durum değişmezdi çünkü Allaha şükür, yanlarına yardımcı tutacak kadar paramız var; yani gündüz gelip akşam gidecek biri. Ama istemiyorlar, kabul etmiyorlar.Keşke sosyal devlet ilkesi gerçek olsa ve yaşlı bakımı gibi temel bir konu çocukların sırtına yüklenmese
bunu yapabilsek, kabul etseler zaten sorun olmazdı.B sehrindeki evi kiraya verip a sehrinde onlara ev tutacaksiniz, yakininizda
evet...Babanıza karşı kötü muamele yapıldı mı
Bu yorumdan sonra eşinizin size baskı yapacağını sanmıyorum kendi babasının bakımını yapmayan/yapamayan birinden kv kp bakımı için memleket değiştirmesini beklemiyordurDışarıdan iyiler. Git içlerini gör. Eğer yine de iyilerse, helal olsun. (Ben babamı koydum, hala utançtır benim için, sonra çıkardım. Hem de Türkiye'nin ilk üçe giren en iyi bakım evlerinden biriydi)
Öncelikle geçmiş olsun. Sizin için kötü bir deneyim olmuş. Ama bütün huzur ve bakım evleri kötü değil. İyice araştırmak lazımevet...
Öncelikle geçmiş olsun. Sizin için kötü bir deneyim olmuş. Ama bütün huzur ve bakım evleri kötü değil. İyice araştırmak lazım
Bu şekilde nasıl idare edilir bilmiyorum. Gene bakıcı mantıklı geliyor. Zamana bırakın şimdilik benceEşim online çalışıyor yani orada da çalışabilir, emeklilik hakkı da elde etti. Tek engel benimle evli olması. Eşim üniversiteden beri ailesi ile ayrı yaşıyor zaten; şimdi yaşlandılar onlar düşkün, eşim de onlara düşkün oldu. Benimle evlenmeseydi bugün onların yanına yerleşirdi.
Ben bakıcı taraftarıyım. İnsan eti agırdır.Kv çok kilolu. 2 katım kadar. Ben 48 kiloyum. Ben ona nasıl bakayım.Kimse kimseye bakmak zorunda olmasın inşallah. Huzur evi de bana mantıklı geliyor.Zaten anne baba düşünceli huzur evine gider. Bizim ülkemizde huzur evi kimsesizler yurdu görünüyor. Gerçekten yaşlı ve bakıma muhtaç insanlar ciddi yük oluyor. Çoğu insana hasta evladı bile yük oluyor. Ben şahsen annem bakıma muhtaç olsa direk huzur evine bırakırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?