Sizce "uzak mesafe ilişkisi" gibi yürür mü bir evlilik?

Valla eşiniz kusura bakmasın, onlar b şehrinden ayrılmak istemiyorlarsa siz de a şehrinden ayrılmak istemeyebilirsiniz. Yardıma ihtiyacı olan onlar, fedakarlık yapması gereken de onlar bence. Ben yaşlıların bu bencilliğine çok kızıyorum. Evlilik böyle yürümez ama. Sonunda boşanırsınız ben size söyleyeyim.

Zaten rastgele huzur evine verilmez araştırılır. Ayrıca öz anne baba da olsa insan eti ağırdır. Ülkemizde gerçekten çok iyi huzur evi ve bakım evleri var.

Zaten rastgele huzur evine verilmez araştırılır. Ayrıca öz anne baba da olsa insan eti ağırdır. Ülkemizde gerçekten çok iyi huzur evi ve bakım evleri var.
Dışarıdan iyiler. Git içlerini gör. Eğer yine de iyilerse, helal olsun. (Ben babamı koydum, hala utançtır benim için, sonra çıkardım. Hem de Türkiye'nin ilk üçe giren en iyi bakım evlerinden biriydi)

Bilmiyorum neden de bu yorumunuzu alıp çerçeveleyip duvara asasım geldi.

Keşke sosyal devlet ilkesi gerçek olsa ve yaşlı bakımı gibi temel bir konu çocukların sırtına yüklenmese

Babanıza karşı kötü muamele yapıldı mı

B sehrindeki evi kiraya verip a sehrinde onlara ev tutacaksiniz, yakininizda

Keşke sosyal devlet ilkesi gerçek olsa ve yaşlı bakımı gibi temel bir konu çocukların sırtına yüklenmese
Keşke ama bizim için yine durum değişmezdi çünkü Allaha şükür, yanlarına yardımcı tutacak kadar paramız var; yani gündüz gelip akşam gidecek biri. Ama istemiyorlar, kabul etmiyorlar.

Ben mutsuz olduğum bir şehirde yaşayamazdım.

Sonuçta bakıma ihtiyacı olan ve size muhtaç olan onlar. Bu durumda hayatını değiştirmek zorunda olan da onlar. Maddi imkan varsa bir yardımcı tutulur. Duruma göre yatılı veya gündüzlü. Eşiniz de sık sık gider görür. Ama 1 ay yanlarında kalmak filan bana fazla geldi. Sonuçta hastanede değiller, yatalak değiller.

Bu yorumdan sonra eşinizin size baskı yapacağını sanmıyorum kendi babasının bakımını yapmayan/yapamayan birinden kv kp bakımı için memleket değiştirmesini beklemiyordur

Öncelikle geçmiş olsun. Sizin için kötü bir deneyim olmuş. Ama bütün huzur ve bakım evleri kötü değil. İyice araştırmak lazım

Kurumsal olarak eziyet etmekle, eziyet eden bir çalışan olması aynı düşünülmemeli bence de. En iyi bakım evinde bile vicdansız biri çıkabilir. Benim annemin arkadaşları kendi istekleri ile bakım evlerine yattılar. Belki 8-10 yıl olmuştur. Şikayetleri yok. Hatta mutlular. Kendi evlerinde olsalar bu kadar sosyal ve canlı bir hayat yaşayamazlardı.

Bir metres esprisi yaptım ortalık karıştı; utandım ben de. Espriydi yahu. Hani adam kadına bir ev tutar, arada gelir gider... Benzetme yaptım, kendime yaptım, adam da kendi kocam, kara mizah yaptım yani hadi espri anlaşılmadı ama sanki küfür yazdım, sanki burada birilerine hakaret mi ettim? yani utandırmayın lütfen yani; bir espri yapamayacak mıyız yahu.

Bence A şehri denizin olduğu bir sahil kasabası tam online çalışmalık ama B şehri sanayinin çok olduğu havanın pis olduğu kalabalığın yoğunlaştığı her yer betonarme ev yeşillik az bence bence bence büyük bir şehrin şehir merkezinde yaşayan biri olarak yeşili özledim ama şehir merkezini de seviyoruz nasıl olacak bilmiyoruz bir deniz kasabasından şehir merkezine gidip gelmek bile bize çok zor geliyor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık bana kalsa A şehrinden gitmem B şehrinden onları yanıma getiririm

Bu şekilde nasıl idare edilir bilmiyorum. Gene bakıcı mantıklı geliyor. Zamana bırakın şimdilik bence

Ben bakıcı taraftarıyım. İnsan eti agırdır.Kv çok kilolu. 2 katım kadar. Ben 48 kiloyum. Ben ona nasıl bakayım.Kimse kimseye bakmak zorunda olmasın inşallah. Huzur evi de bana mantıklı geliyor.
Eşimin arkadaşı 2 kardeş. Büyük abi evli ve eşi hayatta bakmaz kimseye. Bayramdan bayrama eş ailesine gelir. Aynı şehirdeler. Tüm sorumluluk küçükte.Küçük kardeş 36 yaşında. Ne evlenebildi ne düzgün işe girebildi.Ssksı da yok. Annesi alzeirmer babası yaşlı.Hiçbir bakıcı anneme ben gibi bakamaz diyor.35 yaşında ama 40 civarı duruyor. Hayatını yaşayamadı.Tamam sevap ama fazlası da kendi kul hakkına girmek gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…