sizce

Aynen bu şekilde söyleseydiniz ya. Sizde aileme gitmediniz ama biz böyle şeylere takılmıyoruz, önemli olan gönül birliği falan diye iyi niyetli gibi söyleseydiniz. Yazık neden ağladınız ki :KK43: boşverin aramamış olmanız bir eksiklik değil ki ayrıca.
yok demedim onları zannedicek ki osebeple aramadım, ama böyle şeylere önem vermekse kendi neden benim tarafıma önem vermez hep kendi tarafına bekler(bencil), eksiklik değil suçlu gibi hissettirdi.

Ben de öğretmenlerin çevremdeki herkes öğretmenler günümü kutlasın tribini anlamıyorum malesef. Çevrenizdekiler değil öğrencileriniz kutlamalı. Ailemde onlarca öğretmen var hiç birini aramadım. Ama ilkokul öğretmenimden başlayarak iletişimde olduğum bütün öğretmenlerimi aradım.

Aynen bu şekilde söyleseydiniz ya. Sizde aileme gitmediniz ama biz böyle şeylere takılmıyoruz, önemli olan gönül birliği falan diye iyi niyetli gibi söyleseydiniz. Yazık neden ağladınız ki :KK43: boşverin aramamış olmanız bir eksiklik değil ki ayrıca.
aramayınca kötü mü oldum dedim.... babamı hepinizden de çok severim dedim.neden benim hakkımda kötü düşünmek istiyosun bi aramamaktan dolayı hemen dedim.

Özel bir gün keşke bir alo deyip kutlasaydınız 2 dakikanızı almazdı
yaşlılar bu gibi olaylara takılıyor

neden kadına cevap veremiyorsun zorla kendini lavaboya gidip ağlamak çok tuhaf gerçekten.
yok ben ona çok güzel cvp veririmde hassas bi dönemimdeyim ve artık okadar bunaldım ki onla yüz göz olmaktan geçmiş konularımı bilenler bilir.

merabalar dün k.v. me uzun bir aradan sonra gitmek durumunda kaldım. geçtiğimiz öğretmenler gününde k.peder öğretmen emeklisi öğretmenler gününü kutlamadım arayıp özel bi sebebi yok, eşim benim yerimide kutladı. k.v. dün oğlu ve benim yanında babanı herkesler herkesler aradı bi novelll aramadı imalı imalı. k.pederide severim özel bi neden yok aramamam için bu kadar önemli mi bu durum. bende aramadım diye kötü mü oldum neden böyle söylyosun dedim, ben bişey demedim ki dedi, sizce?
Özel bir sebebi olsa yani sevmeseniz, saymasanız aramamanızı anlarım da bu şekilde bir anlam veremedim. Bence aramalıydınız.

ama annemi bi işleri olsa ayağına beklerler, annemde garibim iyi niyetli yapar. ama kendileri anneme bi adım gitmez
Aile ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama kendinle ilgili şeylerde tepki göstermelisin bence..
Sonuçta kimse annene saygısızlık yapmıyor, rahatsız olsa eminimki annen uzak durur dünürlerinden.
Ayrıca aramamamın bir sebebi yok demiştin, kv nin dile getirişine tepki olarak birşeyler arayışına geçmişsin gibi olmuş.

yok demedim onları zannedicek ki osebeple aramadım, ama böyle şeylere önem vermekse kendi neden benim tarafıma önem vermez hep kendi tarafına bekler(bencil), eksiklik değil suçlu gibi hissettirdi.

Hiççççç suçlu gibi hissetmeyin canınızı da sıkmayın. İnsanlar bencil işte, kendi yaptıklarını görmezler karşıdan beklerler. Bende arayıp kutlamam yani bilmiyorum böyle şeyleri sevmiyorum. Siz çok nezaketli bir insansınız demek ki, böyle bir şeye üzülüp canınızı sıktığınıza göre :) Gamsız olun boşverin, he deyin geçin. Kv nizin laf sokup önemlileştirdiği konuyu siz biraz tiye alarak biraz şakaya vurarak önemsizleşterin.

aramayınca kötü mü oldum dedim.... babamı hepinizden de çok severim dedim.neden benim hakkımda kötü düşünmek istiyosun bi aramamaktan dolayı hemen dedim.

Çok güzel söylemişsin. Bu laftan sonra utanmadılarsa daha diyecek birşey yok ki.

Aile ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama kendinle ilgili şeylerde tepki göstermelisin bence..
Sonuçta kimse annene saygısızlık yapmıyor, rahatsız olsa eminimki annen uzak durur dünürlerinden.
Ayrıca aramamamın bir sebebi yok demiştin, kv nin dile getirişine tepki olarak birşeyler arayışına geçmişsin gibi olmuş.
annem sadece beni düşündüğünden kız annaleri daha iyi niyetli olabiliyo erkek tarafına göre, annem de onlar konusunda rahatsız kayınvalide ve eşim tarafının bana tavırlarından ve annem de zamanında kendi tanık olduğu konularda uyardı. arayışa girmedim ama gözüme sokar bi durum olduğu için aklıma gelen ilk bu, kendilerinin arayıp aramama durumu oldu.

araman incelik olurdu tabi ama aramadıysanda aramadın..
daha bunun peşine düşüp imalarda bulunmanın bi anlamı yok..
bırak hiç düşünme..

Evet bencede madem kayınpederini seviyorsun arasaydın iyi olurdu. Ama aramadıysan kayınpederini aramadın kayınvalidene ne oluyor orasını anlamadım. Kayınpederin kırılsaydı dile getirebilirdi herhalde koskoca adam kayınvalidenemi kaldı dile getirmek. Üstüne vazife olmayan her şeye söyleyecek lafı olan insanlardan hiç haz etmiyorum. Neden bu kadar sinirlendiğime gelince aynı şeyleri bende yaşıyorum. Kayınpederimin sesi çıkmaz kayınvalidem laf sokmak için fırsat kollar üstüne vazife olana da konuşur olmayana da. Amma dertliymişim be.

Evet bencede madem kayınpederini seviyorsun arasaydın iyi olurdu. Ama aramadıysan kayınpederini aramadın kayınvalidene ne oluyor orasını anlamadım. Kayınpederin kırılsaydı dile getirebilirdi herhalde koskoca adam kayınvalidenemi kaldı dile getirmek. Üstüne vazife olmayan her şeye söyleyecek lafı olan insanlardan hiç haz etmiyorum. Neden bu kadar sinirlendiğime gelince aynı şeyleri bende yaşıyorum. Kayınpederimin sesi çıkmaz kayınvalidem laf sokmak için fırsat kollar üstüne vazife olana da konuşur olmayana da. Amma dertliymişim be.
kayınpederim bişey demedi, tavrında da bana karşı olumsuz bi durum yoktu, k.v. sever laf sokmayı bana benle derdi nedir anlamamışımdır, bi de (ben sormadım)o gün kızkardeşinin günü varmış gelini falanda var o kız kardeşinin yok gelen misafirler torununa altın falan takmışlar gelin aa yok anne ben almam o altınları senin ihtiyacın olur belki senin olsun demiş, bunu bana anlatıyo ve ben hiçç sormadım, anlamıyorum ben bu kadını

kayınpederim bişey demedi, tavrında da bana karşı olumsuz bi durum yoktu, k.v. sever laf sokmayı bana benle derdi nedir anlamamışımdır, bi de (ben sormadım)o gün kızkardeşinin günü varmış gelini falanda var o kız kardeşinin yok gelen misafirler torununa altın falan takmışlar gelin aa yok anne ben almam o altınları senin ihtiyacın olur belki senin olsun demiş, bunu bana anlatıyo ve ben hiçç sormadım, anlamıyorum ben bu kadını

Yani kardeşinin gelini çok iyi gelin öyle dediği için sende öyle ol demek istiyor. Benimki de örnek verir falancanın gelini şöyle saygılı böyle saygılı kaynanasına hiç cevap vermez ne derse desin anne sen haklısın der. Bir gün canıma tak etti söyledim bende anne zaten sana göre benim dışımdaki bütün gelinler iyi bir ben iyi olamadım hayır bir saygısızlıkta yapmadım sana ama niye böyle düşündüğüne anlam veremiyorum. Bu arada o methettiği gelinlerin de kayınvalidesiyle konuşmasına (azarlama desek daha iyi olur) kaç kez şahit oldum anlatamam.

Yani kardeşinin gelini çok iyi gelin öyle dediği için sende öyle ol demek istiyor. Benimki de örnek verir falancanın gelini şöyle saygılı böyle saygılı kaynanasına hiç cevap vermez ne derse desin anne sen haklısın der. Bir gün canıma tak etti söyledim bende anne zaten sana göre benim dışımdaki bütün gelinler iyi bir ben iyi olamadım hayır bir saygısızlıkta yapmadım sana ama niye böyle düşündüğüne anlam veremiyorum. Bu arada o methettiği gelinlerin de kayınvalidesiyle konuşmasına (azarlama desek daha iyi olur) kaç kez şahit oldum anlatamam.
aynen aynen gelinin dediği lafa şahidim o da şu'' bana kaynanalık yapmaya kalkma bende sana gelinlik yapmak durumunda kalmayayım(azarlayarak)''

ıvır günü arayalım zıvır günü arayalım ben de bunu sevmiyorum... oldu anneler gününde de tanıdığımız bütün anneleri arayalım tek tek..

ıvır günü arayalım zıvır günü arayalım ben de bunu sevmiyorum... oldu anneler gününde de tanıdığımız bütün anneleri arayalım tek tek..
ayy ne diyosun ilk evlendiğim dönem eşimin teyzelerinin de anneler gününde arayıp kutlamamı istemişti.(yapmadım tabi)

Keşke arasaydınız ama iş işten geçmiş aramadınız diyede laf sokulması saçma olmuş

ama iyi yaptığım hiçbirşeyi görmüyor. hep bi eksikliğim olursa ona odaklanıyo. sinirlerim bu aralar bozuk tutumadım kendimi geçtim lav. da ağladım. ya bana görgü öğretir ya da anneme öğretmeye kalkar, kendisi benim anneme bi bayramda gitmiş yada aramış can değil bunun gibi
cnm boşuna canını sıkıyorsun
benim kv de öyle
benim ailemi arayıp sormaz,hacca giderken hellalik bile almadı annemlerden buna rağmen annem bohça yapıp gönderdi hediyelerini,her bayram ya da özel günde benim ailem arar,günlere giderken güzel güzel giyinsin diye kıyafet,başörtüsü vs alırım,bi yere gidecekse arabayla götürürüm,evinin marketi görülür,sigortasını yaptırdım,cebinin harçlığını eksik etmem,eşime her zaman aileni ara sor derim ama yine benden kötüsü yoktur.
en son bana "okumakla görgü kazanılmıyor,sende görgü yok" dedi.sebep ne biliyor musun?kızımın doğum gününde annemler kızımla fotoğraf çekinmiş de o çekinmemiş.e çekinseydin.biz(eşimle) söyledik hadi siz de çekinin diye.sonra çekinirim dedi çekinmedi(sanırım eşim önce benim aileme söylediği için alındıama benim bunda suçum ne?).2 gün sonra da bana telefonda 1 saat beddua etti.
ama ben de onu aalha havale ettim.bi bekarı daha var.allah ona versin de o zaman görsün nasıl görgülü olunur.nişanda ve düğünde özellikle bi takı istemedim siz ne takarsanız dedim.o zaman " benim gelinim şöyle asil,benim gelinim şöyle iyi" diyordu.şimdi benden kötüsü yok

Back
X