Sizde bu durumu yaşadınız mı ?

E geçen seneye nazaran daha yaşlısınız sonuçta ondan olabilir. Bunun ciddi ilişki ile ne alakası var ki . He çok sorunlu bir evlilik vs olsa anlayabilirim o zaman dertten çökmüş olabileceğini düşündürebilirdi. Çünkü dert insanın dış görünüşünü cidden etkiliyor.

Ya yaşlıyım ama toplamda 15-16 ay yaşlıyım yani.

Ya yaşlıyım ama toplamda 15-16 ay yaşlıyım yani.
Yaş 29 demişsiniz 29 30 yaşında genel olarak insanlarda bariz bir tip değişikliği oluyor. Ben de 30 yaşımdayım ilk 29 yaşımda hissetmiştim o değişikliği mesela bi 27 yaşımın fotolarına bakıyorum çok çok fark var gibi . Gerçi ben korkunç bir evlilik geçirdim boşanmaya debeleniyorum ama ondan önce farketmiştim bunu .

Gençlik gidiyor gençliiik

Aslında insan mutluysa kendini güzel hissediyor, ben böyle düşünüyorum.
İlişki bazında düşünürsek belki eskisi kadar özenmiyorsunuzdur, şimdi flört dönemi heyecanı ile nişanlılık veya evlilik heyecanı ve bakımı bir olmuyor illaki.
Ama geçicidir bu bence, takılmayın

Ben o zamandan bu zamana 4-5 kilo verdim.Yüzümün kemikleride oturunca böyle oldum demek

Ahahahaha hemen o moda giriyorum.

Ahh keske bi evlenmeden once bi de evlendikten sonra ki fotolarimi atabilsem suraya

Ben de tam tersi hissediyorum. 10 sene önce daha kilolu, yüzünde sivilceler olan ve daha az özgüvenli birisiydim. Evlendikten sonra bi haller bişeyler oldu, şuan daha iyi hissediyorum her anlamda. He tabi kafamdaki beyaz teller hariç, neyse onu da kuaförde çözüyoruz

Yok niye saçma gelsin dönem dönem herkes yaşar bunu normaldir sizde bir sorun yok :)

Bu bir cocuklu anne yorumu olabilirmi acaba

Ben tam tersini hissediyorum, hele şu iki numaralı veleti anaokullu yapayım asıl o zaman gençleşicem hatta

Ben gençlik zamanıma göre çok daha özgüvenli ve mutluyum hatta biri bişeyimi eleştirince bu mal bendeki güzelliği göremiyor ne yazık diye düşünüyorum Bence mutlu kadın güzel kadındır

Bu bir cocuklu anne yorumu olabilirmi acaba

yok çocuklu değilim de bekarken çok makyaj yapar saçlar ful yapılı tırnaklar o biçim deli gibi kıyafet alır her gün çeşit çeşit giyinirdim şimdi tırnaklar kırık saçlar tepede toplu makyajı evde kime yapayım derken dağıldım galiba bir de eşim makyaj yapınca on kere yanıma gelip çirkin oldun niye boyanıyon doğal çok güzelsin diyip beni sindiriyo

Abooo sen bide cocuklaninca gor
Ama burayada yaz ha

Ben de aksine eşimle tanıştıktan evlendikten sonra kendimi daha güzel bulmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…