Sizde bu durumu yaşadınız mı ?

Buna hem katılıyorum hem katılmıyorum.Ben insanların eş arama davranışı için değil aynada baktığı yüzün kendine moral verdiğine inanıyorum.Yoksa şimdi hiç makyaj yapmayayım nişanlım benden ayrılır mı hayır ancak bu tamamen benim kendimi nasıl gördüğümle ilgili.

işte ben de onu diyorum, siz kendinizi makyajsız biliyorsunuz

bu nedenle o aynadaki aydınlanmış, hatları belirginleşmiş görünüşünüzü görmüyorsunuz

beyniniz buna artık efor sarf etmiyor, o algıya yönelik bakış açınızı değiştirdi

yani olay nişanlınızın sizi makyajlı ya da makyajsız beğenmesi değil kendi beyninizin algısı

o nedenle de eskisi gibi görünmediğiniz hissiniz var zira aslında ben sizi eskisi gibi görsem de siz kendinizi öyle görmüyorsunuz

İnsan 29 30 yaşında yaşlanmaz yüzü oturur kadınsı hatlara kavuşur.

Iliskiyle alakası yok yıl geçiyor insanın eski güzelliği de yavaş yavaş gidiyor. bende eşime hep nişanlıyken ne kadar guzelmisim diyorum. halbuki o zaman daha 26yasindaydim
Şuan 31 yaşındayım. Çocuğum var uykusuz kalıyorum gözlerimin altı çöküyor. Yeri geliyor yemek yiyemiyorum ona yedirmekten.
Eskisi kadar gamsız bir hayatım yok vs vs..

Katılıyorum

O üç sene 25 yaş ve öncesine tekabül ediyorsa normal yaşlanıyoruz çünkü. 28 yaşımdayım ben yaşımı da göstermem gören 25den yukarı demez ama fotograflar diyor O 23 24 yaş güzelliği tazeliği yok yüzümde. Eski fotoğraflara bakınca ben de eskiden daha güzelmişim derim hep :) Yaşla ilgili bence yani eğer kendinizi salmadıysanız sebep bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…