Sizde bu durumu yaşadınız mı ?

Allahım inşallah ilerideki evladım bana çeker de uslu olur annem koyduğu yerde uyurken bulurmuş öyle usluymuşum eğer öyle olursa beybim bakımlı olabilirim
Ya nerde oyle bebeler
Simdiki bebelerde fena valla
Yanliz ben konu sahibinden ozur dilemeliyim konunun icine sey ettim

İlla birisine baglamayayim ama ne zaman mutlu isler yolunda olsa kendimi daha guzel hisseder daha ayri isildarim. Enerjim bile degisir insanlar da farkeder. Sevilirken de keza öyle.

Kendimi çirkin hissetmiyorum
Ama makyaj yaptığımda yakıştıramadıgim gunlet olur bu ne be bok sürmüş gibi filan der yıkar bidaha yaparm.yine bok sürmüş gibi olur bı tutlu yakışmaz bazen makyaj

Bana ilginç geldi

Geçen bir başka konuya da yazdım

Ben kendimi hiç güzel hissetmedim güzelliğim bozuldu derdim de olmadı

Yani cidden insan güzel olayım, güzel hissedeyim diye özel bir çaba mı sergiliyor

Güzeller doğaları gereği güzeldir sonradan bir çok makyaj ile güzel olunmaz ki en fazla güzel görünülür zaten kişi kendini bilir o diğer insanlar içindir kilimin kendine yönelik algısı değişmez ki

Eski havam yok hissin olabilir ama artık eski sen yoksun aynı derede iki kere yıkanılmaz

Dün yaşandı sana iyi kötü bir şeyler kattı artık değiştin dönüştün bu sadece nişanlınla, sevgilinle de değil hayattan beklentin ile olur

Beynin artık eş bulmuş neden eş arama davranışı olan dış görünüşe ekstra harcama yapsın bu harcama maddi değil beynin oraya odaklanması gibi düşün

Bir araştırma vardı aynı ortamda olan bekar kadınların regl ve yumurtlama günleri aynı iken evlenenlerinki değişiyor

Açıklaması bekarlar arasında rekabet var erkek gelirse hepsinin vücudu aynı anda doğurgan olup sinyal veriyor ki diğerine kaptırmadın ama evli olanın erkeği var bu nedenle o kızı döngüsünden çıkabilir vs (böyle yazınca biraz çirkin oldu da benim okuduğum şey bilimsel bir dille yazılmıştı )

bir kadın ilişkide olduğu dönemde kendisini çirkin hissediyorsa, beğenmiyorsa yeterince sevilmediği hissindendir bu bence.

İlişki değilde bende geçen üniversitedeki fotoğraflarıma baktım, ah bakmaz olaydım

Nasıl güzelmişim, nasıl cildim pürüzsüzmüş, bakımlıymışım dedim kendi kendime. Hala aklım almadı. Üstünden en fazla 5 sene falan geçmiş ama benim o halimden eser yok gibi

Aslında sorarsanız şimdi çalışıyorum, kendi param var, daha çok bakım yaptırabiliyorum, istediğim her şeyi alıyorum ama yok olmuyor.

Ben biraz strese bağladım olayı, o zamanlar tabi öğrencisin tek derdin ne yemek yiyeyim, finalden geçtim mi? Ama şimdi öyle mi, derdin biri başlıyor biri bitiyor. E haliyle bu da yıpratıyor insanı işte

Hiç böyle hissetmiyorum. Gençliğim elbet bariz belli oluyor eski fotoğraflarda. Ama ben kendimi şimdi çok daha güzel hissediyorum kendini beğenmiş miyim neyim yaş 35 bu arada
37 yaşında ben de öyleyim. Fotoğraflara bakınca güzelmişim diyorum ama o zamanlar öyle düşğnmüyordum. Gençken şimdiki özgüvenim ve aklım yoktu belki ondandır.

37 yaşında ben de öyleyim. Fotoğraflara bakınca güzelmişim diyorum ama o zamanlar öyle düşğnmüyordum. Gençken şimdiki özgüvenim ve aklım yoktu belki ondandır.
Kesinlikle o zamanlar hiç güzel bulmuyordum kendimi fotoğraflarda. Şimdiki fotoğraflarıma bakınca hiç fena değilsin kıııız diyorum dediğin gibi olgunluk yaşlarında oturan özgüven ve akılla ilgilidir belki de. Kendimde kusur aramıyorum artık, kusur olarak gördüğüm şeyleri de dert etmiyorum. Kilo konusunda hassasım sadece, onun dışında gözüm şöyle kaşım böyle diye kendimi üzmüyorum.

Bende bazen sizin gibi düşünüyorumm. 20li yaşlarımdaki fotolarıma bakıyorum toyluk hoşluk canlılık güleryüz vs vs vs.. Şimdi 30 oldum ve eski auramı yakalayamıyorum. Bir sürü foto çekilmem lazımmış gibi hissediyorum. sanırım her yaşımızdan keyif almalıyız. Bi 10 sene sonra da bu hallerimize iç geçiricezz

Bunun ilişkinizle alakalı değil de yaş aldığınız için olabileceğini düşündünüz mü?

Çünkü o dönemlerde değer görüyordun özel hissediyordun.. Kendine güvenin tavandı ve bu da enerjine o da resimlere yansıyordu.. Bende biriyle iken çok güzel ama ayrılınca sıradan ezik hissettiğim oluyor. Evet resimlerimde iyi çıkmıyor o ezik psikolojiyle

Geçenlerde ben de eski resimlere baktım. Eşimle flört ettiğim dönem.

En çok tırnaklarıma sinirim bozuldu. Uzun, bakımlı, daima manikürlü ve ojeli.. Şimdi var 2 çocuk, yemek, bulaşık vs.. Nereye o tırnak uzayacak.. hadi uzadı es kaza, ne ara manikür görecek eller de oje sürülecek?? Hadi oje sürüldü, çıkarmaya nasıl vakit olacak.. Hepsini yaptım diyelim, o parmaklar çocukları yanlışlıkla yolmadan nasıl kullanılacak ?!?!

Neyse.. sinirim bozuldu yine..

Yıllar geçiyor ondan.

Allah beterinden saklasın diyelim

Bencede kesinlikle o dönemde gözümğn altı nasıl aydınlık şimdi kapatıcı sürmeden çıkamıyorum dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…