- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.918
- 798
- 35
- Konu Sahibi pembepepe08
-
Ya nerde oyle bebelerAllahım inşallah ilerideki evladım bana çeker de uslu olurannem koyduğu yerde uyurken bulurmuş öyle usluymuşum eğer öyle olursa beybim bakımlı olabilirim
Ya nerde oyle bebeler
Simdiki bebelerde fena valla
Yanliz ben konu sahibinden ozur dilemeliyim konunun icine sey ettim
Aynen bendeKendimi çirkin hissetmiyorum
Ama makyaj yaptığımda yakıştıramadıgim gunlet olur bu ne be bok sürmüş gibi filan der yıkar bidaha yaparm.yine bok sürmüş gibi olur bı tutlu yakışmaz bazen makyaj
37 yaşında ben de öyleyim. Fotoğraflara bakınca güzelmişim diyorum ama o zamanlar öyle düşğnmüyordum. Gençken şimdiki özgüvenim ve aklım yoktu belki ondandır.Hiç böyle hissetmiyorum. Gençliğim elbet bariz belli oluyor eski fotoğraflarda. Ama ben kendimi şimdi çok daha güzel hissediyorum kendini beğenmiş miyim neyimyaş 35 bu arada
Kesinlikle o zamanlar hiç güzel bulmuyordum kendimi fotoğraflarda. Şimdiki fotoğraflarıma bakınca hiç fena değilsin kıııız diyorum37 yaşında ben de öyleyim. Fotoğraflara bakınca güzelmişim diyorum ama o zamanlar öyle düşğnmüyordum. Gençken şimdiki özgüvenim ve aklım yoktu belki ondandır.
Bunun ilişkinizle alakalı değil de yaş aldığınız için olabileceğini düşündünüz mü?Herkese iyi akşamlar;
Yaklaşık 3 senedir hayatımda biri var.1.5 senedir nişanlıyız.Güzel ve huzurlu bir birlikteliğimi var çok şükür öyle çok kavgamız olmaz 2-3 ayda bir falan kavga ettiğimiz zamanlar.
Benimki aslında psikolojik bir dert sanırım ancak yaşayanınız var mı merak ettim sormak istedim.Sizde ciddi bir ilişki yaptıktan sonra kendinizi geçmişe nazaran artık daha az güzel bulduğunuz oldu mu ? Yani bakıyorum da nişanlımla ilk tanıştığım zaman o kadar güzelmişim ki şuan o havayı asla yakalayamıyorum.O zaman ki gibi makyaj yapıyorum veya o zaman cildime ne kullandıysam şimdi de aynı ürünleri kullanıyorum ancak cildim öyle parlamıyor.Kendimi hep eski resimlere bakarken buluyorum.Eskiden güzel bir resmimi yakalamak için 2-3 resim çekmem yeterliydi.Şimdi hiçbir resimde güzel çıkmıyorum.Kendimi salmadım da ama bu psikolojiyi içimde çözemedim.
Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ciddi ilişki sonrası veya evlendikten sonra benim gibi hissettiniz mi ? Sizce bunun sebebi nedir? Gerçekten artık çirkin miyim ? Yoksa bana mı öyle geliyor? Sonuçta ben yine aynı benim değil mi ? Belki bazılarına saçma gelebilir ancak o eski havam yok maalesef bu da bende biraz özgüven eksikliği yapıyor.
Yıllar geçiyor ondan.Herkese iyi akşamlar;
Yaklaşık 3 senedir hayatımda biri var.1.5 senedir nişanlıyız.Güzel ve huzurlu bir birlikteliğimi var çok şükür öyle çok kavgamız olmaz 2-3 ayda bir falan kavga ettiğimiz zamanlar.
Benimki aslında psikolojik bir dert sanırım ancak yaşayanınız var mı merak ettim sormak istedim.Sizde ciddi bir ilişki yaptıktan sonra kendinizi geçmişe nazaran artık daha az güzel bulduğunuz oldu mu ? Yani bakıyorum da nişanlımla ilk tanıştığım zaman o kadar güzelmişim ki şuan o havayı asla yakalayamıyorum.O zaman ki gibi makyaj yapıyorum veya o zaman cildime ne kullandıysam şimdi de aynı ürünleri kullanıyorum ancak cildim öyle parlamıyor.Kendimi hep eski resimlere bakarken buluyorum.Eskiden güzel bir resmimi yakalamak için 2-3 resim çekmem yeterliydi.Şimdi hiçbir resimde güzel çıkmıyorum.Kendimi salmadım da ama bu psikolojiyi içimde çözemedim.
Benimle aynı durumu yaşayan oldu mu ciddi ilişki sonrası veya evlendikten sonra benim gibi hissettiniz mi ? Sizce bunun sebebi nedir? Gerçekten artık çirkin miyim ? Yoksa bana mı öyle geliyor? Sonuçta ben yine aynı benim değil mi ? Belki bazılarına saçma gelebilir ancak o eski havam yok maalesef bu da bende biraz özgüven eksikliği yapıyor.
GeçmesinYıllar geçiyor ondan.
Yüzümde çizgi bile yok daha doğru düzgünBunun ilişkinizle alakalı değil de yaş aldığınız için olabileceğini düşündünüz mü?
Allah beterinden saklasın diyelimBende bazen sizin gibi düşünüyorumm. 20li yaşlarımdaki fotolarıma bakıyorum toyluk hoşluk canlılık güleryüz vs vs vs.. Şimdi 30 oldum ve eski auramı yakalayamıyorum. Bir sürü foto çekilmem lazımmış gibi hissediyorum.sanırım her yaşımızdan keyif almalıyız. Bi 10 sene sonra da bu hallerimize iç geçiricezz
Bencede kesinlikle o dönemde gözümğn altı nasıl aydınlık şimdi kapatıcı sürmeden çıkamıyorum dışarıİlişki değilde bende geçen üniversitedeki fotoğraflarıma baktım, ah bakmaz olaydım
Nasıl güzelmişim, nasıl cildim pürüzsüzmüş, bakımlıymışım dedim kendi kendime. Hala aklım almadı. Üstünden en fazla 5 sene falan geçmiş ama benim o halimden eser yok gibi
Aslında sorarsanız şimdi çalışıyorum, kendi param var, daha çok bakım yaptırabiliyorum, istediğim her şeyi alıyorum ama yok olmuyor.
Ben biraz strese bağladım olayı, o zamanlar tabi öğrencisin tek derdin ne yemek yiyeyim, finalden geçtim mi? Ama şimdi öyle mi, derdin biri başlıyor biri bitiyor. E haliyle bu da yıpratıyor insanı işte
Yok o konuda katılmıyorum.Mutluyum çünkü ilişkimde ama başka streslerim var ondandır belkidebir kadın ilişkide olduğu dönemde kendisini çirkin hissediyorsa, beğenmiyorsa yeterince sevilmediği hissindendir bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?