sizde sevdiniz mi imkansızı ?? evetse buyurun..

çok özlüyorum seni hem de çok. ne olduda bu kadar baglandım sana bilemiyorum. artık unutamıyorum seni, her an aklımdasın atamıyorum bir türlü seni kalbimden olmuyo malesef. keşke sen de sevebilsen de beni böyle bitmese
offf şimdi yazdığı mesaj(

yazdın mı bir şey sende

evet yazdım ne olur bana artık mesaj yazma, hiç kimse vazgeçilmez değil sadece zamana ihtiyacın var dedim ama o sen vazgeçilmezsin benim için ben seni hiç bi zaman unutmuycam dedi

Ciddi misin sen yau. 25 yaşında bir öğretmen misin gerçekten.
Ne yazık!

17 yaşındaki çocuk benim için üzülüyor ağlıyor, acı çekiyorum ben de gibi yorumlar..
Biraz olgun olur insan. Uzak duracaksınız, başka çaresi mi var. Ne bu acıtasyon anlamadım.

Umarım bunlar şakadır. Öğrencine cep telefonunu veriyorsun bir de öyle mi...

Son düzenleme:

Yeni gördüm canım. Yine ben cevap vereyim.

Ben 23 yaşındayım. Uzun elbise + full makyaj gittiğim bir barda kapıdaki adamlar kimlik istediler benden.
Üstelik topuklu ayakkabı da giymiştim. Boyum o zaman yaklaşık 1.80 oluyor. Normalde 1.69um tam emin olmamakla beraber. 1.70 de olabilirim. Yani ben bunun yolunu bilemiyorum. Makyajsızken hepten çocuk gibi görünüyorum. Boyum kısa değil ama surattan oluyor bu.

aynı durumdayız desene canım :) ya saçlarımı boyatcam bu ay içinde belki o zaman biraz daha farklı gösterir annem dalga geçiyor sen bu halde üniversiteye gidemessin çocuk derler diyor :) haklıda akrabalar bile aaaa o kadar oldumu üniversiteye mi başlıycak hiç göstermiyo diyolar yüzüm ufak ya bir de gözlerim büyük napıcam bilmiyorum ki

Ne renge boyatacaksın saçını? :) Sarı röfle büyük gösterir bak. Ama çok çirkin olur tabi. Yaşına gitmez.
O minik yüzünde sırıtır. Yakışan bir renk bul. :)

Benim de yüzüm küçük gözlerim büyük.
Bebeksi yüz cinsinden. Ağzım da minik. :)

30umuza geldiğimizde çok iyi olacak ama cidden bu genç yaşımızda böyle küçük görünmek koyuyor insana.
Sen küçüksün gerçekten gerçi ama ben 23. :/

ayy yok canım ne röflesi :)) saçlarımı değişim olsun diye boyatcam şuan kahve gibi bi renk koyu karamel filan düşünüyorum ya da bu halinin 2 ton açığı işte adlarını tam bilmiyorum :)))
aynen yahu benimde dudaklarım filan küçük evet ilerde büyük avantaj olucak eminim :)

Bence imkansız diye bişey yok sadece imkansızlaştıran insanlar var..

Son düzenleme:
Bence zamana bırak.. Zamanla başka birine de aynı duyguları hissedebilirsin acele etme. Hem sen bu adamı tanısan eksi yönlerini gördükçe zaten soğumaya başlıycaksın yavaş yavaş.. Sana tek tavsiyem şuan ki duygularına kapılıp gitme. İnsan oğlu herşeye alışır canım. Belki de ilerde daha kafa dengin daha çok sevebilceğin biri çıkıcak.. Yaşın çok mu büyükte tutuştun böyle. zamana bırak akışıyla aksın gitsin bakalım neler göstericek zaman. zaten yaşın büyük olsa bu şekilde düşünmezdin heyecanlı olmazdın bu denli. daha durgun ve mantıklı düşünürdün. ben sadece düşündüklerimi söylemek istedim

haklısın ama ben kendimi ona karşı hep uzak tutmaya çalıştım ilk zamanlar kendime bile itiraf edemedim sonra dedim unuturum bu bi aşk değil hayranlık dedim ama uzaklaşamadım hala uzak tutmaya çalışıyorum onun yakınlığını hep başka arkadaşça dostça yorumluyorum ama kalbime de söz geçiremiyorum ki sesini duymadığımda göremediğimde haber alamadığımda deli oluyorum düşünmeden yapamıyorum.. geçicektir elbet ama ne zaman bilmiyorum.. daha öncede sevdim ama bu denli değildi hiçbiri

Hala bir açılma durumu yok mu ? :26:
Tryamour kusura bakma ama sen dengesizsin, bi yandan nasıl bi öğretmen öğrencisine yakınlık hissedebilir diye bana resmen hakaret ediyosun ( kaldı ki ben sürekli öğrencime beni unutmasını aramızda asla bişey olamıycanı söylüyorum) diğer taraftan benzer bi olayı sürekli takip ediyosun öğrenci açılsa öğretmeni ne cevap verecek diye, enteresan doğrusu

Kızlar acil durum!! Dün öğlen aradım konuşmak için konuştuk biraz sonra üniversite tercihlerime geldi konu şehir dışı olabilir dedim hiç bişi demedi sadece sen bilirsin dedi iyi peki dedim kapattım. Çok kötü oldum kal demesini gitme demesini bekliyodum. Akşam 10 gibiydi o aradı nasılsın filan dedi sonrada karar verdin mi gidicek misin şehir dışına dedi. Bilmiyorum kalmak için bi sebebim var ama gitmemek için yeterli mi bilmiyorum dedim. Seni etkilemek istemem hayat senin ama sebebin kalmak için yeterliyse gitmemelisin dedi sonrada şehir dışında zorlanabiliceğmi burda ki üniversitenin benim için daha iyi olucağnı filan söyledi. Düşünüceğmi söyledim bende. Kızlar ne yapmalıyım??

Gamzecim konuyu ilk mesajdan itibaren tek tek okudum ve yaşadığın heyecan çok hoşuma gitti , özlemiştim böyle duygular görmeyi. 3 yıllık evli 27 yaşında biri olarak benden geçti çünkü böyle şeyler ama seni kendime çok yakın buldum yinede.Bence tam o dışarda üniverste okuma meselesini konusurken dalmalıydın konuya artık,fırsatları hiç değerlendirmiyosun.Hadi konusurken yüzüne karşı söyleyemiyosan kapattıktan sonra bari bi msj at gece gece ya hiç mi gaza gelmiyosun tatlım :) Bu yaşta nasıl bu kadar iradeli davranabiliyosun bravo doğrusu :) Döşeseydin şöyle güzel bi msj geçen onca zamanın özetini geçen.Bana öyle bişey de ki kalıyım bu şehirde gitmeyi aklımdan bile geçirmiyim deseydin.Söyliycek bişeyin yoksa da sadece öğretmenim olarak kal artık ben yoruldum deseydin keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…