Sizin anneniz böyle. olsa ?

Size katılıyorum. Şu konuda. Ailenin evlat üzerinde hakkı varsa, çocuğunda anne baba üzerinde hakkı var. Anne baba dünyaya gelmeye aracı oldular diye, bir çocuğu diğerinde ayırma hakkına sahip değil. Eşim de çok şiddetli şekilde yaşadı evlat ayrımını, şuan ailesiyle görüşmek istemiyor.

Nasil bir Ana o

Yok susmam beklendi her zamanki gibi.
Tepki verdim şimdi ucu de benimle görüşmuyor. Bende onlarla.
Yani bu durum onlara o kadar normal geliyor ki. Benimde aynen kabullenip susmam kendimden bekleneni yapmam ağzımi kapatıp oturmam isteniyor.
Yapmadım . İçime dert olurdu.
Tepkimi belli ettim.
Annemin her ay telefon faturalarını ben oduyordum düşünün. Kadın internetle o kadar çok uğraşıyor ki. Ergen gibi elinden telefon düşmüyor. Surekli nette.
16 gb kota aldım yine yetmemiş aşmis. Bu ayda 150 tl fatura gelmiş. İlk iş o otomatik ödeme talimatı ni iptal ettim.
Benden cocugumdan bi avuç cevizi yalanlarla saklayan insanın faturasını filan ödemem artık bitti o devir.
Çok sevdiği oğlu ödesin.
Bazı arkadaşlar kardeşinin durumu yoktur belki filan yazmış . Anlatamadım ki.
Kardeşim 4000 tl maaşı olan bir memur. Farz edelim ki ihtiyacı var. Bana yalan söylemek yerine açık açık dese ınanin kendimi aptal yerine konmuş hissetmezdim. Zoruma giden yemek degil bu ayrım . Beni bu kadar inciten.
Kolay kolay bunu unutabilecegimi sanmıyorum. Babami aradim. Niye böyle dedim. E el oğlu da yiyecek sana verirse diyor. Saka gibi

ne yazıkki baban da cahilmiş ama olsun hayatının bir kenarında dursunlar
annen için hiçbir ödeme yapma artık takdir ettim ödeme talimatını iptal etmeni
anlaşılan kendilerine bakacak durumdalar en olmadı oğulları baksın onlara sen sakın kendini yorma ve içinden geçenleri veya içinde kalanları yüzlerine söyle için rahatlasın

Kendilerine bakabilirler ikisi de memur 4 5 tane evleri var.
Faturalarını ben öderim ama

Lütfen bu insanlar için bir kuruş dahi ödeme lütfen
Yok bitti. İnan ki bitti yani bu kaçıncı. Ama rahat bırakmaz lar eminim sanki ben kötü evlatmisim gibi gidip teyzelerimë filan ağlarlar.
Bide bi avuç ceviz için diyorlar. Ya benim derdim ceviz değil dedikçe. İşlerine geliyor çünki. İnsan anne babası yüzünden kardeşinden bile Sogur mu ya ben sogudum

teyzelerine ağlasalar ne ağlamasalar ne
teyzelerinin veya diğer akrabalarının anne babanın bu itici tavrı için çabası ve çözümü var mı bence yoktur ancak konuşurlar
bir avuç ceviz diye tutturdular para mı istiyor bunlar benden, dersin laf taşıyan kişilere
kardeşin bu durumdan faydalanıyorsa ve haksızlığa dur demiyorsa gayette soğunur kardeşten de
onlar ne kadar ağlanırsa şikayet ederse sen de o kadar konuş ve onları şikayet et hiç boşluk bırakma onlar gibi pişkin olursan kimse seni bir şeylere zorlayamaz

Kardesin hiç sesi çıkmadı
İçten içe hoşuna gidiyor bence kayrilmak
Aynen arayip diyeceklerini biliyorum işte idare et her ailede oluyor böyle şeyler sen yanlış anlamissindir bilmem. Ne. Bıktım artk ama bu kaçıncı kaçıncı kaçıncı.
Alsınlar oğullarını tepe tepe sevsinler
Benden de cocugumdan da uzak dursunlar

Şimdi buraya gelmiş. Herşeyin suçlusu benmişim. Diğer geldiğinde getirecektim bilmem ne. Yalan hala yalan. Sanki derdim yiyecek mis gibi yiyecek getirmiş.
Sende hatalar yaptık diyir bide utanmadan.
Seni çok ezdik diyor. Haklısın
Üstüne bide bu olayı kocanı arayip anlatacaktim da ilerde senin aleyhine kullanmasin diye anlatmadim diyor.
3000 km uzaklıkta şu an eşim yurtdışında düşünün. Eşimi arayip anlatıp onu zan altında bırakmami engelleyecekmis
Ya neden benim herkes gibi normal bir ailem yok.
Neden pipi sevdalısı cahil bir babam ona çanak tutan annem ve bunların hoşuna gittiği gerizekalı bir kardeşim var .....

çok haklısınız. mesafenizi koyun. el oğlu da yiyecek demek çok ağır bir cümle. çok ayıp. o zaman el oğlu onların faturalarını ödemesin.

Kızlar annem instagram da bugün bunu paylaşmis çok enteresan geldi sizinle de paylaşmak istedim :)
Erkek kardeşimin kız arkadaşı var yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. Annemin paylaştığı şeye bakın ; )))
Sizce bu kadının tipik kv olma ihtimali nedir

Konunuzada yazdım zaten gelin hanıma üzüldüm şimdiden..
Annenniz gümbür gümbür geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…