- 20 Eylül 2017
- 2.391
- 9.446
- 158
- 38
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Iste seviye senin olduğun yer ona gore davranıyorum sende seviyene uygun yerlerde oynaCevap yazmazsan uzamaz. O kullandığın emojilerde seviyene uygun yerde kullan.
Size katılıyorum. Şu konuda. Ailenin evlat üzerinde hakkı varsa, çocuğunda anne baba üzerinde hakkı var. Anne baba dünyaya gelmeye aracı oldular diye, bir çocuğu diğerinde ayırma hakkına sahip değil. Eşim de çok şiddetli şekilde yaşadı evlat ayrımını, şuan ailesiyle görüşmek istemiyor.Kusura bakma ordan kolay yazıyorsun da evlat ayrımı yaşadin mi hic şöyle dibine kadar ama mesela kardeşine ev alıcak sana yok arsa vericek sana yok vs vs bir sürü örnek çoğalt sen bunu yaşamadıysan böyle rahatca konuşmak komik oluyor anne baba olmayı biz tercih ediyoruz taşıyor doğuruyor ve emziriyoruz bunlar anne baba hakkıdır nr isterse yapabilir gibi bir hak vermiyor kimseye o yüzden tecrübe etmediysen böyle keskin konuşmak kolay oluyor
Nasil bir Ana oBekar bir Kardesim var. aynı şehirde yaşıyoruz. Annem yanımıza başka şehirden geldi. Gelirken babam bi sürü şey yollamis. Ceviz badem vs. Annem gelince bana hı bise vermedi. Az önce kardeşimin evindeydik. Yemek yapmak istedim. Onun için dolabıni açtım TİKA basa dolu. Babama sordum ben yarısını sana yolladım diyor. Ama annem hepsini kardeşime verip bana hiç ses etmedi. Öz anam. Kendim için değil küçük bebeğim var. Onun için hani doğal organik bişey varmı diye sormuştum halbuki. Hiç ses etmedi. Aynen geldiği gibi kardeşimin evine doldurmus herseyi benden saklamis. Yanlış anlamayın ne olur derdim yiyecek değil . Çalışıyorum çok şükür durumum da iyi alırım. Zoruma giden böyle yapması. . Bide bana gecen seneden kalmis yememis diye yalan soyluyor. Ben kardesimin dolabini biliyorim anne deyince de al yarisini gotür diyor.. icim yandi...Babam olur mu sana da gonderdik diyor.. Siz olsanız ne yapardınız. . Tek dediğim böyle senin yaptığını yapacaksam Allah im bana bir daha evlat nasip etme. .
Öyle bir ana işte.Nasil bir Ana o
Yok susmam beklendi her zamanki gibi.annenle duygusal bir bağ kurmaya çalışma boş ver. madem baban yarısını sana yollamış kardeşinden yarısını al ve babam bana da yollamış neden benim hakkımı vermiyorsun anne diye üstele.
içinde tutma artık, bu ayrımcılığı ve cahilliğini annenin yüzüne vurmazsan eğer sende daha derin yaralar açacak bu durum.
annenin ne kadar acımasız ve ayrımcı olduğunu yine annenin yüzüne vurmak zorundasın ve ne yazıkki bu durumu kabullenmek zorundasın.
onu olduğu gibi kabul et ve kendi hayatına bak. baban annen gibi değilmiş bu güzel bir şey. babanla iletişimin nasıl bilmiyorum ama babanla daha çok muhatap olabilirsin
yedirme hakkını kimseye bu annen bile olsa!
ne yazıkki baban da cahilmiş ama olsun hayatının bir kenarında dursunlarYok susmam beklendi her zamanki gibi.
Tepki verdim şimdi ucu de benimle görüşmuyor. Bende onlarla.
Yani bu durum onlara o kadar normal geliyor ki. Benimde aynen kabullenip susmam kendimden bekleneni yapmam ağzımi kapatıp oturmam isteniyor.
Yapmadım . İçime dert olurdu.
Tepkimi belli ettim.
Annemin her ay telefon faturalarını ben oduyordum düşünün. Kadın internetle o kadar çok uğraşıyor ki. Ergen gibi elinden telefon düşmüyor. Surekli nette.
16 gb kota aldım yine yetmemiş aşmis. Bu ayda 150 tl fatura gelmiş. İlk iş o otomatik ödeme talimatı ni iptal ettim.
Benden cocugumdan bi avuç cevizi yalanlarla saklayan insanın faturasını filan ödemem artık bitti o devir.
Çok sevdiği oğlu ödesin.
Bazı arkadaşlar kardeşinin durumu yoktur belki filan yazmış . Anlatamadım ki.
Kardeşim 4000 tl maaşı olan bir memur. Farz edelim ki ihtiyacı var. Bana yalan söylemek yerine açık açık dese ınanin kendimi aptal yerine konmuş hissetmezdim. Zoruma giden yemek degil bu ayrım . Beni bu kadar inciten.
Kolay kolay bunu unutabilecegimi sanmıyorum. Babami aradim. Niye böyle dedim. E el oğlu da yiyecek sana verirse diyor. Saka gibi
Kendilerine bakabilirler ikisi de memur 4 5 tane evleri var.ne yazıkki baban da cahilmiş ama olsun hayatının bir kenarında dursunlar
annen için hiçbir ödeme yapma artık takdir ettim ödeme talimatını iptal etmeni
anlaşılan kendilerine bakacak durumdalar en olmadı oğulları baksın onlara sen sakın kendini yorma ve içinden geçenleri veya içinde kalanları yüzlerine söyle için rahatlasın
Lütfen bu insanlar için bir kuruş dahi ödeme lütfenKendilerine bakabilirler ikisi de memur 4 5 tane evleri var.
Faturalarını ben öderim ama
Yok bitti. İnan ki bitti yani bu kaçıncı. Ama rahat bırakmaz lar eminim sanki ben kötü evlatmisim gibi gidip teyzelerimë filan ağlarlar.Lütfen bu insanlar için bir kuruş dahi ödeme lütfen
teyzelerine ağlasalar ne ağlamasalar neYok bitti. İnan ki bitti yani bu kaçıncı. Ama rahat bırakmaz lar eminim sanki ben kötü evlatmisim gibi gidip teyzelerimë filan ağlarlar.
Bide bi avuç ceviz için diyorlar. Ya benim derdim ceviz değil dedikçe. İşlerine geliyor çünki. İnsan anne babası yüzünden kardeşinden bile Sogur mu ya ben sogudum
Kardesin hiç sesi çıkmadıteyzelerine ağlasalar ne ağlamasalar ne
teyzelerinin veya diğer akrabalarının anne babanın bu itici tavrı için çabası ve çözümü var mı bence yoktur ancak konuşurlar
bir avuç ceviz diye tutturdular para mı istiyor bunlar benden, dersin laf taşıyan kişilere
kardeşin bu durumdan faydalanıyorsa ve haksızlığa dur demiyorsa gayette soğunur kardeşten de
onlar ne kadar ağlanırsa şikayet ederse sen de o kadar konuş ve onları şikayet et hiç boşluk bırakma onlar gibi pişkin olursan kimse seni bir şeylere zorlayamaz
ailen hayatına müdahale edemesinler izin verme, gerekirse eşinin telefonundan da engelle onları.Üstüne bide bu olayı kocanı arayip anlatacaktim da ilerde senin aleyhine kullanmasin diye anlatmadim diyor.
Ben oduyordum can kendi maaşimlaçok haklısınız. mesafenizi koyun. el oğlu da yiyecek demek çok ağır bir cümle. çok ayıp. o zaman el oğlu onların faturalarını ödemesin.
Ben oduyordum can kendi maaşimla
Kızlar annem instagram da bugün bunu paylaşmis çok enteresan geldi sizinle de paylaşmak istedim :)
Erkek kardeşimin kız arkadaşı var yavaş yavaş evliliğe doğru gidiyorlar geçen hafta aileler tanıştı. Annemin paylaştığı şeye bakın ; )))Eki Görüntüle 2091699
Sizce bu kadının tipik kv olma ihtimali nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?