- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Konu sahibi zaten bu konudan dolayı üzgün sizde ballandıra ballandıra nispet yapar gibi anlatmışsınız. Az düşünceli olun
Beni uzdunuz ama.Nispetle alakası yok. Konu sahibi zaten biliyor bir annenin öyle olmaması gerektiğini.
Annesine tepkisini göstermiş zaten. Benim anlattıklarım birşeyi değiştirmez.
Yaptığım yorum ve düşünceli olup olmamam da sizi ilgilendirmez.
Yalan söylemeyip düzgün bi şekilde anlatsa anlarım. Ama bu üslup çirkin, Evet. Ancak dert etmeyin. Ne hali varsa görsünler. Yarın bir gün hastalandığında o şımarttığı oğlu yüzüne bile bakmıcak. O zaman anlatırsınız. Bizim kvde de oğullarını ayırır biraz, Yemek konusunda değil ama iş yaptırmaz, oğlu dururken bakkala gider falan ben deliririm. Bel fıtığı var, kızı ve biz başka şehirdeyiz, evde yetişkin oğlu var, gündüz de evde ona yaptır süpürgeyi falan diyorum. Yapamaz ki diyor , Alışır diyorum he tamam tamam der, ama yaptırmaz. Elden ayaktan düşeceksin bi çorbaya muhtaç olacaksın anne yapma diyorum ama kıyamıyor oğluşuna. Bazı anneler böyle malesef. Yalnız değilsiniz.İnkar ediyor kabul etmiyor
Gecen seneden kalmis diye yalan söylüyor
Nispetle alakası yok. Konu sahibi zaten biliyor bir annenin öyle olmaması gerektiğini.
Annesine tepkisini göstermiş zaten. Benim anlattıklarım birşeyi değiştirmez.
Yaptığım yorum ve düşünceli olup olmamam da sizi ilgilendirmez.
Bebeğim ek gidaya geçti ceviz yiyebilir.Bence sizin sorun başka lütfen psikolojik tedavi alın. Küçücük bebeğinizin bile sizi sevmediğini düşünüyorsunuz. Konularınız hep insanların sizi sevmediği ve değer vermediği yönünde. Bence siz çok alıngansınız. Zaten anneniz de demiş ne yapsam da yaranamam diye. Demekki biliyor.
Küçücük bebek ceviz nasıl yer ki bebek için istiyorsunuz?
Dediğim gibi muhakkak psikolojik tedavi almalısınız. Sağlıklı bir anne olmak için yoksa bebeğiniz de çok çeker, düşünsenize sürekli beni sevmiyor musun, ona niye daha fazla ilgi gösterdin diye sürekli çocuğunuza deseniz asla sağlıklı bir birey olamaz, asla.
Ben sadece bu konuya bakarak değil bütün konularınıza bakarak söyledim. Neyse benim için hava hoş sonuçta.Bebeğim ek gidaya geçti ceviz yiyebilir.
Burada psikolojik destek alması gereken kişi ben değilim. Annemin bu yaptığından sonra nasıl beni seviyor diye düşünebiliriz onu da bilmiyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim
İnan ki onun bana yasattiklarini hatırlarım.Ben sadece bu konuya bakarak değil bütün konularınıza bakarak söyledim. Neyse benim için hava hoş sonuçta.
Ama şunu asla unutma, bir tavsiye benden sana. Babamı beyin kanaması sonucu aniden kaybettim. Ölüm öyle ani ki. Yarın anneni kara toprağa gömdüğünde ( ki Allah göstermesin ) ömrün boyunca hiç mutlu olamayacaksın, sana vermediği cevizi düşünmeyeceksin, neden bu lafları ettim, neden saçma şeyleri taktım, neden daha fazla vakit geçirmedim, güzel şeyler söylemedim diye düşüneceksin. Ve hep ağlayacaksın. Ağlamam deme.
Ölüm o kader ani ki. Nefesi ensemizde.
Sevdiklerimiz hala nefes alıyorken gidip sarılalım. Annem bana ceviz vermesin, ablama versin, para versin her şeyi versin ne yapayım ki? Annem o benim. Gider yine de sarılırım. Çünkü gittiği zaman bir daha gelmez bilirim.
İnan ki onun bana yasattiklarini hatırlarım.
Beni uzdunuz ama.
Yani yaptığınız yorum beni uzmekten başka bir işe yaramadı maalesef
Bende onu diyorum, konu sahibi zaten bir annenin nasıl olması gerektiğini biliyor ki annesine “ilerde senin gibi bir anne olmayacağım” diyor.
Herkes herşeyi biliyor merak etmeyin, annem beni şöyle düşünür, gelirken şunları getirir, yemez yedirir içmez içirir diyerek anneliğin nasıl olduğunu gösteremezsiniz sadece konu sahibi bu konuda hassasken üzersiniz şu durumda.
Kendimi konu sahibinin yerine koydum ve bu konuda bir derdim varken bana boyle bir yorum yapılması beni daha çok üzerdi. Yorumunuz yanlış geldi uyarmak istedim, oldu o zaman bol nispetli günler size. :)
Ne duymayı istiyordunuz? Haklısınız mı deseydik sadece? Annen o kadar da haksız değil diyenlerin yorumlarına da katlanamıyorsunuz. Benim yaptığım yoruma da. Haklısınız deyip geçsek sizin için daha mı anlamlı olur.
Zaten sonradan annenize yazdıklarınızı gördüm ve fikrim değişti. Siz takıntı haline getirmişsiniz.
İnsan darılır gücenir belki ama yüzsüz gibi babasına, kardeşine ayrı bahsedip annesine de bu kadar laf etmez.
Siz hala getirsin, ısrar etsin, versin diye üstüne gidiyorsunuz belli ki.
Ne yorum yapalım peki? Annesine biraz olsun hak verenlere de alınıyor konu sahibi. Annen yanlış yapmış, sen haklısın deyip geçsek ne ifade edecek?
Ayrıca yorumumun sizin bakış açınıza göre yanlış olması birşey ifade etmiyor benim için. Site kuralları gereği yanlışsa kibleyip geçersiniz.
Size de bol maydonoz olmalı günler
Konu sahibini karşıt yorumlara katlanamamakla suçlayıp, size karşıt görüşlü birini maydonoz olmakla suçlamak da gerçekten çok anlamlı olmuş.
Cok agir konusmadinizmi? Ne kadar olsada anneniz. Kardeşiniz berkar olduğu için böyle yapmiş ola bilir. Çocuk gibi kılandız sanki.Yok benim o evet.
Ama oğluna çok iyi bir anne.
Bana neden böyle.
Bide ne istiyorsan al demiş şaka gibi.
Bakar misinuz suna Eki Görüntüle 2087040
Ne duymayı istiyordunuz? Haklısınız mı deseydik sadece? Annen o kadar da haksız değil diyenlerin yorumlarına da katlanamıyorsunuz. Benim yaptığım yoruma da. Haklısınız deyip geçsek sizin için daha mı anlamlı olur.
Zaten sonradan annenize yazdıklarınızı gördüm ve fikrim değişti. Siz takıntı haline getirmişsiniz.
İnsan darılır gücenir belki ama yüzsüz gibi babasına, kardeşine ayrı bahsedip annesine de bu kadar laf etmez.
Ne yorum yapalım peki? Annesine biraz olsun hak verenlere de alınıyor konu sahibi. Annen yanlış yapmış, sen haklısın deyip geçsek ne ifade edecek?
Ayrıca yorumumun sizin bakış açınıza göre yanlış olması birşey ifade etmiyor benim için. Site kuralları gereği yanlışsa kibleyip geçersiniz.
İyi ki maydanoz olmuşum da, en azından yazılışının “maydonoz” değil “maydanoz” olduğunu öğrendiniz.Ne duymayı istiyordunuz? Haklısınız mı deseydik sadece? Annen o kadar da haksız değil diyenlerin yorumlarına da katlanamıyorsunuz. Benim yaptığım yoruma da. Haklısınız deyip geçsek sizin için daha mı anlamlı olur.
İyi ki maydanoz olmuşum da, en azından yazılışının “maydonoz” değil “maydanoz” olduğunu öğrendiniz.
Beni alıntılarsanız cevap hakkı doğuyor.Gayet iyi biliyorum yazılışının da okunuşunun da ne olduğunu.
Yanlış yazımım sayesinde siz de cevap verecek birşey olmadığı için en azından bunu yazabildiniz. İyi denk geldi
Umarım siz de aynı mesajı bir kere alıntılamanın yettiğini öğrenirsiniz kısa zamanda.
Ayrıca artık alıntılamayı bırakın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?