- 10 Haziran 2016
- 884
- 388
- 103
- 27
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Merhaba, 1.5 senedir evliyiz şükür çok büyük sıkıntılarımız yok. Balayımıza güneydoğuya gitmiştik, çok sevdiğimizden annelerimizle de gelelim mutlaka demiştik eşimle. Babalarımız malesef vefat ettiler. Neyse ki nasip oldu haftaya gidiyoruz fakat bi sıkıntı var ve ben haksız mıyım haklı mıyım bilmiyorum. Eşim yer ayarlamış kendisi annesiyle kalacak ben de annemle. Ben, eşim, erkek kardeşim ve kayınvalidem gidiyoruz. Ben bunun mantıklı olmadığını bizim evli olduğumuz için bir odada kalmamız gerektiğini söyledim, annesinin tek kalmasını istemediğini söyledi. (Kayınvalidemle benim bir sıkıntım yok elhamdulillah, zor biridir fakat bunu bana yansıttı diyemem, sadece bazı noktalarda biraz bencil davranıyor ben de eşim hatrına görmezden geliyorum. Fakat eşime karşı biraz daha ince eleyip sık dokuyor her an her şeye alınabilir o yüzden eşim çok temkinli yaklaşıyor ona) Neyse sonrasında ayıp olacağını karısına meraklı der diye endişe ettiğini söyledi. Aslında inanın eşim geri kafalı bi adam değil ama annesi bazen o kadar burnundan döküyor ki mecburen böyle şeylere dikkat ediyor ama bu durum bizim evlilik birliğimize manevi açıdan zarar verir ben evliysem eşimle kalabilirim bundan doğal ne var ki ? Eşim de abarttığımı annesi böyle olduğu için böyle davrandığını ben eşi olduğum için onu tolere edebileceğimi herşeyi en açık bana anlattığını ama ona açıklayamadığını söyledi. Bilemiyorum kendimizden taviz vermek bana doğru gelmiyor.
3 günNe kadar sürecek bu tatil?
Anası yaşlı kadın mi?Arkadaşlar mevzu 3. Odayı tutmak değil eşim annesinin tek başına kalmasını istemiyor başka soeun yok.
Arkadaşlar mevzu 3. Odayı tutmak değil eşim annesinin tek başına kalmasını istemiyor başka soeun yok.
Hayır hayır bu sefer biz teklif ettik normalde birlikte gitmiyoruz tatile.Annesi bir kez felan mi sizle gidiyor böyle bir tatile?
Her tatilde kadın geliyor mu?
Evet aynen, kardeşim 18 yaşında annem onunla rahat edemez dedi, orda haklı ama zaten mevzu fazladan oda tutmak değil mevzu tek kalmasın.Siz kardeşiniz anneniz bir odada eşiniz ve annesi bir odada mı kalacak?
Yok ya gayet diri bir kadın maşallah. 65 yaşında daha.Anası yaşlı kadın mi?
Birinin desteğine ihtiyaç mi var?
Bir kereliğine gelecekse bir kere idare edilebilir.Hayır hayır bu sefer biz teklif ettik normalde birlikte gitmiyoruz tatile.
Ben eşimin baskı altında yaşamasından bıktım, savaşım aslında bununla.Birlikte kalmasınız ama bunu diretirseniz anlamayacak ve tatiliniz burnunuzdan gelicek. Yerinizde olsam tavır yapar yanlış yaptığını söyler kendi ailemle tatilimin keyfini çıkarırdım :)
Hayır kesinlikle öyle bi durum yok ama ben bunun taviz verilecek bişey olduğunu düşünmüyorum sadeceBir kereliğine gelecekse bir kere idare edilebilir.
Ben sürekli sizinle geliyor sandim.
Sizinde yanınızda kendi aileniz var.
Sonuçta tek değilsiniz.
Kadına da gıcık kapmiyorsunuz.
Tamam işte 4 oda tutacağına 3 oda tutmuş oluyor eşiniz, mevzu anasının yalnız kalmamasıysa hiç evlenmemesş gerekirdi çünkü mantıkenEvet aynen, kardeşim 18 yaşında annem onunla rahat edemez dedi, orda haklı ama zaten mevzu fazladan oda tutmak değil mevzu tek kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?