Sizin Için önce çocuğunuzmu gelir Yoksa Kocanizmi

tabıkı cocugum once gelır esımle herhangı bı sorunum yok ama.esımle ayrılınca elım adamı olur ama cocugum her zaman cocugumduur canımdıır

anneni mi babanı mı daha çok seviyorsun sorusu gibi geliyor bu soru bana...
Ailem bir bütün ayırt edemiyorum ama kızıma daha düşkünüm.

tartışmasız tabiki çocuğum gelir o benim kanımdan canımdan bir parça 9 ay ben onu karnımda taşıdım onunla güldüm onunla ağladım onun için her şeyi yaparım. eşim ise 2 ci planda gelir çünki erkek milleti görüyorum 10 yıllık karısını çocuğunu hiçe sayıp başka hanımlarla ilişkiye giren ve sonunda bırakıp giden çok var benim düşüncelerim tabi herkez istediğini seçe bilir.

şuanda hamileyim daha annelik duygusunu tam tadmamış olarak söylüyorum şimdilik annem herşeyden önce geliyo benim için çocuğumda olsa önce çocuğum sonra annem ve eşim derdim belki yeni evli olduğum içinde böyle düşünüyo olabilirim yıllar geçtikçe bu değişir mi onuda bilmiyorum

henuz bebegim yok ama
cocuk olunca tabiki oncelik cocugum olur
ama yillar gecip cocuklarim bizden ayrilinca esim yine 1. siraya terfi eder...

Benim çocuğum yok,eşimle burda da bilen bilir,sorunlarımız oldu.Gerek aştık gerek aşamadık.Ama çocuğum olursa kii olması demek benim eşimden çocuk sahibi olmak istemem anlamına gelir.Arkadaşlar önce eşim gelir.Bencede sizin içinde eşiniz öncelikli olmalı,öncelik çocuğa verildiği takdirde eşler bunu hissediyor ve yaralanıyor.Erkek milletinden benim kadar nefret etmiş bayanlarda vardır muhakkak fakat,çocuktan sonra evliliklerin tekdüze devam etmesi,monotonlaşması,biz hanımların eşlerine gereken önemi vermemizle sonuçlanıyor.Eşlerin çoğuda çocuktan sonra hanımlarını aldatıyor.Şu şekilde düşünelim;eğer kocam olmasaydı bebeğime sahip olamazdım.Yani erkeklere fırsat vermeyim...Çünkü onlar birer fırsat düşkünüler

ellbette cocugum once gelir o benim canimdan kanimdan olurum ben ya onlara kocam herzman ikinci pladadir:)

kesinlikle ve kesinlikle eşim ya da kızım diye bir seçenek bile düşünemem..ikisinin yeride apayrı..allah onların eksikliğini göstermesin..(amin)

oncelikle eşim gelır cunku o cocugu o olmadan yapamazdık sonucta evlat ban baskadır emınım ama ne olursa olsun gunun bırınde oda hayat yolu cızıp haklı olarak bızlerı ıkıncı plana atacaktır eee ozaman yıne yanımızda eşlerımız olacaktır . o yuzden ılk eşim diyryorum a.s.

henüz çocuğum yok ama eşimi ikinci plana atmam herhalde çocuğum olduuğu zaman. çünkü ilerde yine eşimizle başbaşa kalacağız, çocuklar belirli bir yaşa geldiğinde ailelerden uzaklaşıyor zaten. üniversitede başlıyor, sonra evlilik vs. yine eşinle kalıyorsun. ama ikisininde yeri ayrıdır sonuçta..

benim içinde ilk önce çocuklarım gelir.eşimi de çooooooook seviyorum ama evlat başka.
allah ne evlat acısı nede eş acısı göstermesin.hepsi birlikte olunca tadı var hayatın.

hiç şüpesiz evlatlarım onlar benim bir parcam canımı isteseler veriririm eşimide seviyorum ama evlat bir başka

Canım benim yazdıkların için söylenecek tek söz var. Başka söze gerek varmı ?

benım ıcın de önce kızım gelır her ne olursa olsun.arkadaslar ben bırsey sormak ıstıyorum beledıyenın acmıs oldugu kadınlar lokelı var bunun işleyısı hakkında bılgısı olan varmı.cocuk klublerınden bahsedılıyor ıymıdır acaba cocuklara ilgilerı nasıl bılen varsa benı aydınlatsın lutfen

tabiki bebeğim onu içinde büyütüyorsun senin canından çıkıyor ondan vazgeçmen mümkün olabilirmi kocamın yeride ayrı ama bebeğim herşeyden herkezden önce gelir

ben suan bekarım sevgılımle evlılık planları yapıyoruz ve o çocuk olacak fılan dıye konusuyor bense ıstemıyorum yüreğimin bölünmesini istemıyorum dıyorum yanı ben kıskanırım bılıyorum onu daha çok sewecek gibi geliyor kı bana sen benım 1 tanemsın dıyor asla olmaz diyor ama ben sanırım eşim derim yaa o olmasa o çocukta olmayacaktı bilmiyorum herkesın fıkrı kendıne..

Önce biz geliriz ben ve eşim,
Çocuk bizden sonra gelir ikimizin parçası olarak.
Bizimdir, bize aittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…