- Konu Sahibi Amazing family
- #21

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce beğenmedim, sonra gülücük bilmem ne sizin amacınız ne acaba ???
Evden yabancı biriyle duramıyosunuz. Dışarı çıkmıyorsunuz, 250 tlye boş daire temizlenirken 100tlye okadar yere fazla vermişsiniz gibi düşünüyorsunuz yani bende anlamadım amaç ne??Önce beğenmedim, sonra gülücük bilmem ne sizin amacınız ne acaba ???
Pardon ?? Parayla ilgili bir şey söylemedim dikkatli okuyun. Sadece çok mu iş verdim tereddütte kaldım. Ayrıca ücreti neyse onu veriyorum 200 deseydi ona göre anlaşırdım. Ortada hak yeme gibi bir durum söz konusu değil hanım efendi çatacak yet arıyorsanız başka yerde arayın o kişi ben değilim iyi günlerEvden yabancı biriyle duramıyosunuz. Dışarı çıkmıyorsunuz, 250 tlye boş daire temizlenirken 100tlye okadar yere fazla vermişsiniz gibi düşünüyorsunuz yani bende anlamadım amaç ne??
bu kadar işi 4 saatte yapar yapmasına da ne kadar iyi olur tartışılır. Her hafta yarım gün geliyor bana da, ortalama 4 saat kalıyor ben evde olmuyorum. Silip süpürüp toz alıyor, tuvalet ve lavaboları temizliyor çok detaylı olmadan. Bir de tek bir odayı detaylı temizliyor; örneğin tek bir cam siliyor, tek perde yıkayıp asıyor. Mutfak dolabı detaylı bir iş, eğer mutfağı yapacaksa 2 haftaya bölüyor, alt dolapları bir geldiğinde, üst dolapları diğer geldiğinde şeklinde. Sabit olan tek işi süpürüp silip toz alma, ve lavabolar.Evet kızlar derdim bu.
Şu an evde yardımcı bir abla var mutfağı temizliyor. Benim oturup keyfime bakmam gerekirken ne mi yapıyorum delirmiş gibi ayakta dolanıyorum oda değiştiriyorum
Bu arada yarım gün aldım 100 TL ücretle toplam 4 saat. Verdiğim iş balkon camları mutfak dolapları iç dış,ankastre,buzdolabı içi yüzünden silinecek,yerler sil süpür çık. Çok mu sizce ? 4 saate biter mi hepsi?
Umarım memnun kalırım. Bir an önce bitse de gitse diye bekliyorum valla evde yabancı birisiyle olmak hiç iyi değil
Bende sadece bu bayanı alayım diyorum zor işler biterse diğer geldiklerinde daha kolaylar diye düşünüyorum. Hem evi de öğrenmiş olur. Bakalım bugün biraz zorlandı sanırım ama diğer zamanlar bu kadar iş olmaz mutfak en zoruydu.bu kadar işi 4 saatte yapar yapmasına da ne kadar iyi olur tartışılır. Her hafta yarım gün geliyor bana da, ortalama 4 saat kalıyor ben evde olmuyorum. Silip süpürüp toz alıyor, tuvalet ve lavaboları temizliyor çok detaylı olmadan. Bir de tek bir odayı detaylı temizliyor; örneğin tek bir cam siliyor, tek perde yıkayıp asıyor. Mutfak dolabı detaylı bir iş, eğer mutfağı yapacaksa 2 haftaya bölüyor, alt dolapları bir geldiğinde, üst dolapları diğer geldiğinde şeklinde. Sabit olan tek işi süpürüp silip toz alma, ve lavabolar.
ben yaklaşık 1 yıldır aynı kişiyle çalışıyorum çok da rahat ettim açıkçası.. Biraz düzen takıntısı olan birisiyim evim genel olarak çok düzenlidir. Abla geldiğinde sabah ben çıkarken kendi kahvaltısını hazırlıyor çayını yapıyor. o kahvaltıdayken ben çıkıyorum. Evimde toplayacak en ufak birşey olmuyor o yüzden işi çok kolay oluyormuş benim evde öyle söylüyor sağolsun :) Sürekli geldiği için o gün detaylı nereyi yapması gerektiğine kendi karar veriyor ben hiç şurayı burayı yap demiyorum. Nevresimlerimi bile bi hafta değiştirmiyorsa öbür hafta mutlaka değiştiriyor.. kendince bir düzen oluşturdu ona göre takılıyor hiç karışmıyorum, o da sağolsun kendi evi gibi temizliyor.. Düzenli gelecekse çok yüklenmeyin, bir hafta yapamadığını diğer hafta yapar zatenBende sadece bu bayanı alayım diyorum zor işler biterse diğer geldiklerinde daha kolaylar diye düşünüyorum. Hem evi de öğrenmiş olur. Bakalım bugün biraz zorlandı sanırım ama diğer zamanlar bu kadar iş olmaz mutfak en zoruydu.
ayy ne guldum yaBen almiyorum alsam eminim kadinin sirtina yastik koyar oturturum butun isi de ben yaparim
Yurtta oda temizligine abla geliyordu, ben o kadar mahcup oluyodum ki abla dur onu ben cekeyim dur suranin altini ben alayim senin belin agrir gibi oldu dimi dur ver o elindekini falan derken kadina is yaptirmiyordum, temizlik bitiminde kadini cok yormusum gibi bir de kahve yapiyordum oturup sohbet ediyorduk. Bi sure sonra benim odaya gelip kovayi supurgeyi koyup kahvesini icip gidiyordu ben temizligi yapiyordum gelip supurgeyi aliyordu![]()
Işte kimseye fazla iyilik yapmayacaksın.gorevin oluyor bir süre sonra.acıma acınacak hale düşersin diye de bir sòz var.ahh içimizde ki insan sevgisiBen almiyorum alsam eminim kadinin sirtina yastik koyar oturturum butun isi de ben yaparim![]()
Yurtta oda temizligine abla geliyordu, ben o kadar mahcup oluyodum ki abla dur onu ben cekeyim dur suranin altini ben alayim senin belin agrir gibi oldu dimi dur ver o elindekini falan derken kadina is yaptirmiyordum, temizlik bitiminde kadini cok yormusum gibi bir de kahve yapiyordum oturup sohbet ediyorduk. Bi sure sonra benim odaya gelip kovayi supurgeyi koyup kahvesini icip gidiyordu ben temizligi yapiyordum gelip supurgeyi aliyordu![]()
Aynen öyle oluyor.Bende çocugum var ve çalışıyorum ev acayıp pisleniyor.Perşembe temızlıkçı gelıcek stres oluyorum şurayı temız bırakayım burayı toplayayım dıyeBen çok rahatsiz olurum sanırım ev temizliğine birini cagirsam o yüzden hic dusunmedim. Şimdi totumu kaldirip ben yapacağım![]()
Evde bir yabancıyla kalmak hiç iyi degilse niye çağırıyorsunEvet kızlar derdim bu.
Şu an evde yardımcı bir abla var mutfağı temizliyor. Benim oturup keyfime bakmam gerekirken ne mi yapıyorum delirmiş gibi ayakta dolanıyorum oda değiştiriyorum
Bu arada yarım gün aldım 100 TL ücretle toplam 4 saat. Verdiğim iş balkon camları mutfak dolapları iç dış,ankastre,buzdolabı içi yüzünden silinecek,yerler sil süpür çık. Çok mu sizce ? 4 saate biter mi hepsi?
Umarım memnun kalırım. Bir an önce bitse de gitse diye bekliyorum valla evde yabancı birisiyle olmak hiç iyi değil
Çok dogru ben şimdi temizlik şirketinden çağırdım birini bakalım nasıl olacakİlk yardımcı çağırdığımda hamileydim kanamam var diye iş yapamadığım için çağırmıştım. O sebeple bile oturamadım da yemek yaptım beraber yedik.
Diğer çağırışlarımda haftaiçine denk getirdim de kv yi bıraktım evde. Evde olsam kesin yine oturamazdım..
Bayadır çağırmıyorum. Zaten ilk gelişte hepsi iyi yapıp kendilerini beğendirip gidiyorlar. Sonra sallıyorlar.
Yardımcı ablalığın el kitabı diye bir şey var da sanki içinde yazıyor gibi
Ben de o yüzden kendim parça parça yapıyorum artık..