Sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle bu saatten sonra geri adım atacağım.
Geri adım derken... Sizin attığınız bir adım varmıydı ki? Rüyalar ve anneanne tavsiyesi kadar basit bir durum değilmiydi bu olay. Aklınızdaki akrabanınız bunları okusa çok güler eminim

Bu sorunun benim eğitimli bir öğretmen olmamla ne alakası var. Bilmiyorum görmedim olamaz mı bu.
Bu daha vahim. Egitim sistemi icler acisi demek. Cok tatli tatli yaziyorsunuz, kiyamiyorum da...ama sordugunuz sorunun ne kadar cahilce oldugu gercegi degismiyor tatli tatli yazinca.

Geri adım derken... Sizin attığınız bir adım varmıydı ki? Rüyalar ve anneanne tavsiyesi kadar basit bir durum değilmiydi bu olay. Aklınızdaki akrabanınız bunları okusa çok güler eminim
kötü enerjinizi kendinize saklayın zira ben bu zamana kadar fazlasıyla kötülüğe maruz kaldım birde sizin negatif enerjinizi çekemeyeceğim.

Eşimin abisi aynı böyle annesinin kuzeniyle mi yeğeniyle mi ne evli büyük çocuklarında bedensel engel var, sürekli iğne-fizik tedavi-ameliyat yaşıyor küçücük yaşında… diyeceklerim bu kadar…

Bu daha vahim. Egitim sistemi icler acisi demek. Cok tatli tatli yaziyorsunuz, kiyamiyorum da...ama sordugunuz sorunun ne kadar cahilce oldugu gercegi degismiyor tatli tatli yazinca.
Benim yerimde olmuş olsaydınız sizin cahillik olarak gördüğünüz bu şeyin aslında başka bir şey olduğunu anlardınız. Ama yemede çok teşekkür ederim.

kötü enerjinizi kendinize saklayın zira ben bu zamana kadar fazlasıyla kötülüğe maruz kaldım birde sizin negatif enerjinizi çekemeyeceğim.
Ama bu konu eleştirmeye çok açık bir konu, neden bunu yapmamıza izin vermiyorsun.
Bu kötü enerji değil, sadece bazılarımız gördüğünüz Rüyadan sizi uyandırmaya çalışıyoruz hepsi bu.

Ama bu konu eleştirmeye çok açık bir konu, neden bunu yapmamıza izin vermiyorsun.
Bu kötü enerji değil, sadece bazılarımız gördüğünüz Rüyadan sizi uyandırmaya çalışıyoruz hepsi bu.
Eleştiriye her zaman açık biriyim ama sizinki eleştiri değil insanları küçük görmek , alay etmeye çalışmak. Sizin gibiler iki insanla alay edeyim bir yerlere geleyim derdinde. Lütfen kötü laflarınızı kendinize saklayınız.

Benim ailemde de var bu amcam annem çok yakın arkadaşlar bu yüzden babamın babası annemi hep gelinim gelinim diye severmiş. tabii annemin amcamla işi yok aksine amcam lise zamanları annemin yakın arkadaşı ile sevgili ama kimse bilmiyor. babama yakıştırmıyorlar çünkü babamla annemi arasında 13-14 yaş var. Babam lise için evden ayrılıyor ve çok sık gelmiyor. Dedem hep dermiş çok severmiş annemi bebekliğinden beri nasıl içten istediyse annem babamla tanışıyor ve gerçekten dedemin gelini oluyor. şimdi bazen bunun lafını eden akrabalar oluyor hatırlayanlar gülüp geçiyorlar tabii. Benim babaannem de kendi kuzeninin torununa takmıştı kafayı. Sürekli internetten bul o çocuğa yazzz yazzz diyor sevgilim var bildiği halde hala aynı kafa. Siz çok yakışırsınız diyor sanki ben tamam desem çocuk dünden razı benimle evlenmeye.
Konu sahibi sana gelince şuan muhtemelen yaş geldi gibi düşüncelere girmişsin. Bu yakıştırmayla olacak bir şey değil. Ayrıca uzun dönem sevgilisi de varmış yeni bitmiş üşüşmeyin adamın başına. Ve yakın akraba yani bir de bu akraba evliliği muhabbeti yapanlar da akraba oluyor yani akraba evliliği yapmış insanlar yine akraba evliliği yaptırıyor. Çok denemek istiyorsan sosyal medyadan ekle bana iğrenç gelmiyor diyorsan

Son düzenleme:
Nazik bir şekilde uyaran ablaları, arkadaşları dinlemek istiyorum. Yarabandı olamak istemiyorum. Ama güzel yorumunuz içinde size teşekkür ediyorum.

Ayrıca uzun dönem sevgilisi de varmış yeni bitmiş üşüşmeyin adamın başına.
Çok güzel yorumlamışsın, konu sahibi bu adamın başına üşüşse bile adamın kabul edeceğini hiç zannetmiyorum. Konu sahibinin Çok gergin bir yapısı var gibi hissediyorum. Adam direk reddedecektir.

Nazik bir şekilde uyaran ablaları, arkadaşları dinlemek istiyorum. Yarabandı olamak istemiyorum. Ama güzel yorumunuz içinde size teşekkür ediyorum.
rica ederim her şeyi geçtim akraba evliliği vs bu adamın belli ki uzun zamandir ilişkisi var. Söz atıyor kim kaynaklı bilinmiyor muhtemelen aileden dolayıdır. Hani daha önce flört etmemiş birisiniz direkt şak diye adamın kulağına gitse kötü tepki alsa iyice üzülürsünüz. Belki adam akraba evliliği istemiyor. Size söylenenler ona da söyleniyordur zaten bak ne güzel öğretmen kız (ideal gelin adayı çoğuna göre) bizim tanıdığımız diyorlardır. Bu yüzden sıkıntı

Çok güzel yorumlamışsın, konu sahibi bu adamın başına üşüşse bile adamın kabul edeceğini hiç zannetmiyorum. Konu sahibinin Çok gergin bir yapısı var gibi hissediyorum. Adam direk reddedecektir.
Çok şükür ki çevremde nazik, güleç yüzlü ve sakin biri olarak tanımlanırım. Ayrıca kendimi kendim söylemek gerekirse sakin birisi olmasaydım emin onunki size karşı tavrım daha farklı olurdu. İyi akşamlar.

Evet dedi. Bu kötü bir durum mu anlayamadım.
Anneanneniz, anneniz, annenizin teyzesi, annenizin teyzesinin oğlu...
Anneanneniz torunu ve yeğenini birbirine mi ayarlamaya çalışıyor? 2 defa sormuşsunuz hanımefendi ve 2 defa insanlar size cevap olarak "evet, kötü" demiş. Sizce akraba evliliği kötü birşey değil mi? Annenizin kuzeniyle mi evleneceksiniz eğer bu iş olursa?

Üzülmeyi asla istemem.

Akraba evliliğine karşıyım şahsen hem doğacak çocukların sağlığı için hem de ilerde yaşanabilecek olumsuz bir durumda yine yüz yüze bakmak gerebilir, hem de kaç kişi burnunu sokar o işe Allah bilir. Ayrıca onca zaman sözlü kalıp da çok sevdiği kadınla evlenemediyseler sürekli bir sorun çıktıysa bunu da bir düşünün şu an gaza getirmek için çok iyi derler yarın öbür gün sizin başınız ağrısa aaa öyle miymiş derler. Bence uzak durun.

Ben insayatifen sorumu sordum ve nazik cevapları için teşekkür etmişken ne bu celallenme onu anlayamadım. Kötü bir şeymiş bende bunu öğrendim zaten teşekkürlerimi ilettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…