- 9 Aralık 2015
- 627
- 1.024
- 113
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
ultrason da ayıpmış
Cok hak verdım Sana .
Katılıyorum kesinlikle
bir tane blogger kadin vardi eskilerden,kocasina surekli asik oluyo ama askindan, bebek,melek kocam falan derdi:)yivis yivis bir ask sevgi gosterisi,oyle bir ask dunyada yok,kimse onlar kadar sevemez gorunuste.sonuc bosandilar adam evlenmisslm kızlar size dert gibi gelmeyebılıt ama instagramdakı hayatlar ne oyle ya . Herkesın evı pembe ve mavi ve büyük herkesın eşi karısına kahvaltılar hazırlıyor yemeklere götürüyor , hamileliklerini mükemmel gecırtıyor. Özenmemek elde degıl . Hemen yargılamayın . Gerçekten bazen cok özenıyorum bız neden bu kadar kavga ettık bu kadar tartıştık bunkadar hakaret oldu . Allah m insanlar masal gibi yaşıyorlar . İnstagramda binlerce insan paylaşıyor . Can'ım sıkılmadı degıl . Allah herkesı Mutlu etsin tabı ama o kadınlar böyle paylaşım yaptıkca nice insan üzülecek . Herşey göz önünde çünkü . Uc dört takım kahvaltı takımları yemek takımları Kocaman Kocaman evler ve düşünceli eşler . Hayatlara bak. Elh her halimize tabıkı ama oyle paylaşmak ıstedım
Ne alaka ya . B.kn yaptıgı yeri insan gösterir mi ??? Ben wcdyken eşim girmek ister el yüz yıkmak ıcın asla asla müsade etmem . Klozet koymak nedırbence o sizin biraz kötü kalpliliğinizden mi acaba? Güzel bakın, güzel düşünün.
Herkesin derdi var. Bahsettiğiniz gbi bir hayatım var. Ama bir bebeğim yok. 2 yildr hamile kalamıyorum. İnsan beni dışardan çok mutlu zannediyor super bi hayatın var diyor ama bilmiyorlar içimdeki yangınları. Rabbim derdi olan herkese yardım etsin inşallahslm kızlar size dert gibi gelmeyebılıt ama instagramdakı hayatlar ne oyle ya . Herkesın evı pembe ve mavi ve büyük herkesın eşi karısına kahvaltılar hazırlıyor yemeklere götürüyor , hamileliklerini mükemmel gecırtıyor. Özenmemek elde degıl . Hemen yargılamayın . Gerçekten bazen cok özenıyorum bız neden bu kadar kavga ettık bu kadar tartıştık bunkadar hakaret oldu . Allah m insanlar masal gibi yaşıyorlar . İnstagramda binlerce insan paylaşıyor . Can'ım sıkılmadı degıl . Allah herkesı Mutlu etsin tabı ama o kadınlar böyle paylaşım yaptıkca nice insan üzülecek . Herşey göz önünde çünkü . Uc dört takım kahvaltı takımları yemek takımları Kocaman Kocaman evler ve düşünceli eşler . Hayatlara bak. Elh her halimize tabıkı ama oyle paylaşmak ıstedım
ultrasonu başka bişi sanıyor olabilir.
Zannetmem. Böyle insanlar var çünkü. Hamilelikle ilgili her şeyin gösterilmesini/paylaşılmasını ayıp kabul eden. Direk sex geliyor sanırım akıllarına. Var benim akrabalarımda da var. Göbeğini belli eden dar t-shirt giymemeli misal hamileler. Bir de 30 yaşındaki kuzenlerim falan yani yaşlı teyze de değil. Hamileler sokakta gezmesin diyen insanlar vardı bir zamanlar hatırlarısınız.
Valla Okadar göstermek herseyı . Bence cok yanlış çünkü olmayan Okadar insan var ki . Neresi dogru bunun ve Nasıl nazar degmıyot anlamıyorum
Pembekurdeleli diye bi hesap var ona bakarmışsınız lütfen . Bide öyle hayatlar var . Herşey dışardan göründüğü gibi olsa
Zannetmem. Böyle insanlar var çünkü. Hamilelikle ilgili her şeyin gösterilmesini/paylaşılmasını ayıp kabul eden. Direk sex geliyor sanırım akıllarına. Var benim akrabalarımda da var. Göbeğini belli eden dar t-shirt giymemeli misal hamileler. Bir de 30 yaşındaki kuzenlerim falan yani yaşlı teyze de değil. Hamileler sokakta gezmesin diyen insanlar vardı bir zamanlar hatırlarısınız.
Allahım kimseye göstermesin . Cok zor . O kadının gözlerinin içi gülüyor onca seye rağmen . Cok küçük şeylere üzülüyoruz .Ah ben onun bloguna denk geldim. 10 amazonu okuyup tanidim hepsini.
Arada google a yazip instagram sayfasinada bakiyorum :/
Allah o minik bebegi annesiz birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?