Slm kızlar. İnstagramdakı hayatlar !!

Sana bi sey soyleyeyim mi benim gorumcem de oyle instagramda paylasacam diye evin degistirmedigi esyasi kalmadi sirf fotograf koyma derdine ugrastigi seylere inanamazsin...
Bana komik ve sacma geliyo. Mesela bi yere gezmeye gitti veya bize geldi diyelim sunumu guzel olan pasta boregi ya da gosterisli bi esyayi cekip sanki o yapmis ona aitmis gibi paylasiyo.
Hayatlari da oyle dört dörtlük müdür bence hayir kim niye kötü bir sey paylassin ki orada ? Amac begeni toplamak dolayisiyla gösterişli ve guzel seyler paylasmak zorundalar.

bir tane blogger kadin vardi eskilerden,kocasina surekli asik oluyo ama askindan, bebek,melek kocam falan derdi:)yivis yivis bir ask sevgi gosterisi,oyle bir ask dunyada yok,kimse onlar kadar sevemez gorunuste.sonuc bosandilar adam evlenmis

YARGI Ön yargılarımızdan,insan yargılamaktan,birileri mutluysa kesin gerçek değildir sahte mutluluktur diye kendimizi avutmaktan vaz geçemeyeceğimiz süre mutsuz oluruz.
Herkesin derdi tasası sorunları vardır.Ama kimse 24 saat acı çekmiyor.Derdiniz varken düğüne gitmiyor musunuz.Ya da fotoğraf çekilirken ağlıyor musunuz.Ya da aman ben dertli tasalıyım diye film,diz izlemiyor,tatile çıkmıyor,komşunuzla iki lafın belini kırıp gülmüyor musunuz.

Sosyal medyayı bu kadar eleştiren,kötü adleden başka dünya milleti var mıdır diye merak ediyorum.Kiminin tabak çanaktır merakı onu paylaşır.Kimi gezilere meraklıdır gezdiği yerleri paylaşır.Kimi örgüye nakışa meraklıdır onu paylaşır.Kimi sevdiklerini,kimi aldığı bir hediyenin mutluluğunu.Yani bu hayat meşakatinde 2 dk.mutluluğu paylaşıp,beğenilere güzel yorumlara sevinmesi mi çok geliyor bu insanlara.Napalım ülke olarak mutsuz mutsuz mu dolaşalım.

Herkes kapatsın o zaman interneti.Kös kös otursun mutsuzluğuyla.

bence o sizin biraz kötü kalpliliğinizden mi acaba? Güzel bakın, güzel düşünün.
Ne alaka ya . B.kn yaptıgı yeri insan gösterir mi ??? Ben wcdyken eşim girmek ister el yüz yıkmak ıcın asla asla müsade etmem . Klozet koymak nedır

Herkesin derdi var. Bahsettiğiniz gbi bir hayatım var. Ama bir bebeğim yok. 2 yildr hamile kalamıyorum. İnsan beni dışardan çok mutlu zannediyor super bi hayatın var diyor ama bilmiyorlar içimdeki yangınları. Rabbim derdi olan herkese yardım etsin inşallah

Ayy yeter..
Sureklı aynı konular acılıyorr
Derdınız bu mu gercekten mutlular yada degıller masallah deyıp gecın. Cok canınızı sıkıyorsa engelleyın o sayfaları morelınız bozulmasın
Hayır yanı bırı cıkıp aslında cok kotu bır hayatımız var ama ınstagramda rol yapıyoruz dese rahatlayacakmısınız ?
Herkesın mutlaka derdı ve sıkıntısı vardır. Ama ıslerı guclerı yok oyunculuk mu yapacaklar ?

Akli olan insan, hayatinin anca en hos anlarini paylasir sosyal hesaplardan. Ve zaten girgir samata yasayan da cogu insan var. insan onlarin skintisini bilemez tabii.

Aman neysee. Bir tane hayatin var, ve kontrolunde de sen varsin. He yokmus gibi hissediyorsan da o zaman ipleri elinden sen birakmissindir. Hayatini guzelce yasa iste. Paran yoksa bile, cikip dolasabilirsin, Allah saglik guc versin, ve yine hayata karisip guzel gunler gecirebilirsin.

Ozenerek yasanilmaz. Kendi hayatini guzellestir derim.

ultrasonu başka bişi sanıyor olabilir.

Zannetmem. Böyle insanlar var çünkü. Hamilelikle ilgili her şeyin gösterilmesini/paylaşılmasını ayıp kabul eden. Direk sex geliyor sanırım akıllarına. Var benim akrabalarımda da var. Göbeğini belli eden dar t-shirt giymemeli misal hamileler. Bir de 30 yaşındaki kuzenlerim falan yani yaşlı teyze de değil. Hamileler sokakta gezmesin diyen insanlar vardı bir zamanlar hatırlarısınız.

Ya of bilemiyorum bir yandan saygı da duymaya çalışıyorum. (son kısım hariç.) Sonuçta kişisel görüşü ve bunu belirtiyor sadece. Kendince ayıp olan bir şeyi paylaşıyor. Benim onu eleştirme hakkım var mı diyorum. Bilemiyorum. Kafam karışık bu özgürlükler konusunda.

Amaaaan bosver be Hayalperest5

Herkes nasil mutlu oluyorsa oyle yapsin ... O kadar da sey yapmamak lazim. Insanlar hayatlarini bir sekilde guzellestirmeye calisiyor. Herkesin hayat anlayışı farkli...

Allah herkesin evini, esini, evladini, kaynanasini kalbine gore versin

Pinterest disinda sosyal ağ kullanmiyorum. Bende oradakileri acayip kiskaniyorum. El orgusu kocamaaan battaniye yapiyorlar yahu... Taş boyayarak kaktüs yapmak mi dersin, penye ipten paspaslar sepetler..

Bende beceriksizligime yaniyorum bakip bakip

Valla Okadar göstermek herseyı . Bence cok yanlış çünkü olmayan Okadar insan var ki . Neresi dogru bunun ve Nasıl nazar degmıyot anlamıyorum

Ben çok seviyorum o hesapları.
Tabaklarim güzel değil kahvaltı hazirlamayan kocam yok diye de hiç dertlenmedim.
Geçen birinin kocası kahve yapmış paylaştı dur bende yapayım dedim bir fincan bol köpüklü bir kahve yaptım kendime balkona çıktım ayaklarimi uzatip ictim niye dertleneyim ayol :)

Pembekurdeleli diye bi hesap var ona bakarmışsınız lütfen . Bide öyle hayatlar var . Herşey dışardan göründüğü gibi olsa

Ah ben onun bloguna denk geldim. 10 amazonu okuyup tanidim hepsini.

Arada google a yazip instagram sayfasina bakiyorum durumunu takip ediyorum niye bilmiyorum cok uzuluyorum

Allah o minik bebegi annesiz birakmasin

evet, hatırladım o adamı. bence tamamen her şeyi seks olarak algılamaktan. Ultrason fotoğrafından algıladıkları, 'vajinanın içi' çünkü. Orayı matematikleştiremiyor. Herkesin o ultrasonu görünce aynı şeyi düşündüğünü zannediyor. Derviş fikir zikir muhabbeti. Saygı duymak zorundayız tabii de, 'terbiyesizler, ahlaksızlar, utanmazlar' diye yargılayınca saygı konusunda şüpheye düşüyorum.

Ah ben onun bloguna denk geldim. 10 amazonu okuyup tanidim hepsini.

Arada google a yazip instagram sayfasinada bakiyorum :/

Allah o minik bebegi annesiz birakmasin
Allahım kimseye göstermesin . Cok zor . O kadının gözlerinin içi gülüyor onca seye rağmen . Cok küçük şeylere üzülüyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…