- Konu Sahibi muhtelif89
-
çok üzücü yazdıkların adam namusuyla evlenmiş boşanmış sanki adam öldürmüş gibi konuşuyorsun. evlenip boşanan insanlar dünyanın en kötü insanları değildir. sen de hiç evlilik yapmamış biri ile evlenip boşanabilirsin o zaman ailen seni red mi eder. çok garip yazdıkların çok şaşırtıcı.
ailem kabul etmez bu zaten asıl prolem :/ ben de sadace beni sevdigine inanmakta zorlanırım ama baya zorlanırım :/
25 yaşındayım geçenlerde tesadüfünde tesadüfü bi adamla tanıştım çok tatlı cok temiz kalpli bi adam çok ısındım sürekli onu düşünmeye başladım hemen hemen 20 gün oldu tanışalı hiç sevgilin oldumu diye sordum dün ona muhabbet arasında.. ve bana beni çooook üzecek bişey söyledi başınsan bir evlilik geçmiş :/:/ çocugu yokmus allahtan var deseydi düşüp bayılırdım heralde...
açıkcası ben ona aşık olmak üzereydim hatta hayal kuruyordum tanımaya calısıyordum işite çok iyi biri eger olursa iyi giderse hiç düşünmeden evlenirim diyordum.. :/ 1,5 yıl srmş evliliği lisede tanışmış uzun bi beraberlik sonunda evlenmiş genc yaşta sonrada yürümemiş ayrılmış felan filan :/ 9 ay olmus daha boşanalı
ona söyledim ki ben sana aşık olursam bana inanman zor olmaz... ama sen bana aşık oldugunu söylersen benım sana kolay kolay inanmamı bekleme dedim :/ ailem ise bu durumu asla kabul etmez kızlar ne yapsam ne etsem sürekli onu düşünüyorum
bekar birinin böyle düşünmesini anlayabiliyorum senden önce bi kadına eşim demesini ya da evlenecek kadar çok sevmesini hazmedemiyorsun
ama hayat öyle değilmiş evlenince öğreniyorsunn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ADAM DUL MU ÇIKMIŞ :)
ayda bir sevgili değiştirmeyip gidip evlencek kadar safmıymış bu adam :)
güzelim bunda ki sorun ne anlamadım ben. çocuğu yokmuş yollarını tamamen ayırdığı bir eski eşi var yani eski sevgili gibi sonuçta hiçbir bağı da yok ailen tepki göstericekse söylemeyiverin.
KORKMA BULAŞICI BİR HASTALIK DEĞİL
insanlar bazen büyük hayaller kurar karşısındakiler için olmaz biter, yada düşündüğünüzün aksine belkide bi gençlik hatası yaptı ve beraber oldu. ama kız arkadaşını zor durumda bırakmamak için olmıycağını bile bile evlendi belkide.
İnsanların hayatınıza soktuğunuz andan itibarenki davranışları sizin sorunuz olur, öncesini yadırgamak çok yanlış.
İçiniz almıycaksa soru işaretleriniz varsa uzak durmayı deneyin
beni okadar iyi anladınız kiiii :/ onu çok ama çok kıskandım damat olmus hayal ettim ve deli gibi kıskandım :/:/:/ cok kıskandım çook soyadını taşımıs başka bir kadın 1,5 yıl :/:/:/ sadece kıskandımmmmm yoksa başka bişey değil :/
neden beni anlamaya çalışmıyorsunuz ki eski karım ile eski sevgilim aynı sey mi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?