şok hayal kırıklığı yardım edin

muhtelif89

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
67
0
6
35
İstanbul
25 yaşındayım geçenlerde tesadüfünde tesadüfü bi adamla tanıştım çok tatlı cok temiz kalpli bi adam çok ısındım sürekli onu düşünmeye başladım hemen hemen 20 gün oldu tanışalı hiç sevgilin oldumu diye sordum dün ona muhabbet arasında.. ve bana beni çooook üzecek bişey söyledi başınsan bir evlilik geçmiş :/:/ çocugu yokmus allahtan var deseydi düşüp bayılırdım heralde...

açıkcası ben ona aşık olmak üzereydim hatta hayal kuruyordum tanımaya calısıyordum işite çok iyi biri eger olursa iyi giderse hiç düşünmeden evlenirim diyordum.. :/ 1,5 yıl srmş evliliği lisede tanışmış uzun bi beraberlik sonunda evlenmiş genc yaşta sonrada yürümemiş ayrılmış felan filan :/ 9 ay olmus daha boşanalı

ona söyledim ki ben sana aşık olursam bana inanman zor olmaz... ama sen bana aşık oldugunu söylersen benım sana kolay kolay inanmamı bekleme dedim :/ ailem ise bu durumu asla kabul etmez kızlar ne yapsam ne etsem sürekli onu düşünüyorum

Son düzenleme:
çok üzücü yazdıkların adam namusuyla evlenmiş boşanmış sanki adam öldürmüş gibi konuşuyorsun. evlenip boşanan insanlar dünyanın en kötü insanları değildir. sen de hiç evlilik yapmamış biri ile evlenip boşanabilirsin o zaman ailen seni red mi eder. çok garip yazdıkların çok şaşırtıcı.

ailem kabul etmez bu zaten asıl prolem :/ ben de sadace beni sevdigine inanmakta zorlanırım ama baya zorlanırım :/

ailem kabul etmez bu zaten asıl prolem :/ ben de sadace beni sevdigine inanmakta zorlanırım ama baya zorlanırım :/

seni sevdiğine neden inanmıyorsun? daha önce beraber aynı evi paylaşsaydı bir kızla bir sürü sevgilisi olsaydı ama evlenmemiş olsaydı bu daha mı kabullenilebilir çok ilginç ben senin düşünce yapını anlayamadım. sana tavsiyem adam zaten boşanmış bir travma yaşamış sen de hayatına girip sorun çıkarma

arkadaşlara katılıyorum. bir çoğunun eşi sevgililik hayatında neler yaşadığını bilmiyor... kimlere aşık olduğunu da bilmiyor. ama varmıdır ki eline kız eli değmemiş adam. bulmak çok zor... yada imkansız...

o adamda en azından evlilik yapmış. bilinen birşey... boşanalı 9 ay geçmiş. tanımaya çalış belki kafana uymaz bilemezsin ki...

ailelerede belli olmuyor bu arada izin vermiyecek oldular mı bekar olsada fark etmiyor...

bekar birinin böyle düşünmesini anlayabiliyorum senden önce bi kadına eşim demesini ya da evlenecek kadar çok sevmesini hazmedemiyorsun
ama hayat öyle değilmiş evlenince öğreniyorsunn

Şok deyince adam evli çıktı sandım.
Bence burada asıl önemli nokta,acaba gerçekten boşanmış mı ?
Bazen mahkeme devam ediyorken boşandım diyebiliyorlar.

Onun haricinde,genç kız olarak romantik düşünmeni anlıyorum.
Yani daha önce evlenecek kadar aşık olmuş,aşkı tatmış,bir daha aynı hevesi olmaz gibi...
Fakat hayat öyle değil.Bir aşk biter öteki başlar,son aşk hep en büyüğüdür:)

Ayrıca adam gerçekten boşanmışsa,bunu sana ilişkinin ta başında söylemesi çok güzel bir artı puan.

aman canım katılden mı bahsedıyosun evlenıp bosanmıs olabılır nolcakkı mıllet evlenıp bosandıgını ne bılcek ayrıcak evlenıp bosanın bırısı ıkıncı kez zaten zor evlenır ben sana dım bırınden pacamı kurtarım der bırıne olume gıtmez benımde bır arkadasm vardı cocuk ccok yakısıkluyyyyduuuu DD: bı suru kjız arkadası fılan vardı ama evlenmıyordu
cunku dank ettı kafası

bekar birinin böyle düşünmesini anlayabiliyorum senden önce bi kadına eşim demesini ya da evlenecek kadar çok sevmesini hazmedemiyorsun
ama hayat öyle değilmiş evlenince öğreniyorsunn

beni okadar iyi anladınız kiiii :/ onu çok ama çok kıskandım damat olmus hayal ettim ve deli gibi kıskandım :/:/:/ cok kıskandım çook soyadını taşımıs başka bir kadın 1,5 yıl :/:/:/ sadece kıskandımmmmm yoksa başka bişey değil :/

kendi açından olumsuz düşünme, arkadaşların da dediği gibi birsürü kızla evlenmeden birliktelik yaşamasından sa adam gibi evlilik yapmış olması daha iyi. evlilik kader, kimse boşanmak için evlenmez sonuçta. ailen de işler ciddi bir aşamaya geldiğinde mutlaka kabul etmek durumunda kalırlar. şimdiden bunları düşünme. sen adamı tanımaya bak.. zamanı gelince herşey olur.

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ADAM DUL MU ÇIKMIŞ :)
ayda bir sevgili değiştirmeyip gidip evlencek kadar safmıymış bu adam :)

güzelim bunda ki sorun ne anlamadım ben. çocuğu yokmuş yollarını tamamen ayırdığı bir eski eşi var yani eski sevgili gibi sonuçta hiçbir bağı da yok ailen tepki göstericekse söylemeyiverin.
KORKMA BULAŞICI BİR HASTALIK DEĞİL

insanlar bazen büyük hayaller kurar karşısındakiler için olmaz biter, yada düşündüğünüzün aksine belkide bi gençlik hatası yaptı ve beraber oldu. ama kız arkadaşını zor durumda bırakmamak için olmıycağını bile bile evlendi belkide.
İnsanların hayatınıza soktuğunuz andan itibarenki davranışları sizin sorunuz olur, öncesini yadırgamak çok yanlış.
İçiniz almıycaksa soru işaretleriniz varsa uzak durmayı deneyin

neden beni anlamaya çalışmıyorsunuz ki eski karım ile eski sevgilim aynı sey mi :/

sadece kıskanıorum yksa mutlu olmayı oda hak ediyo keşke beni sevse

Böyle davranıp adamı yıpratırsan zaten bir geleceğiniz olmaz
Kötü bir tecrübe yaşamış zaten, sıkı basacaktır mutlaka ve bunu sürekli önüne getirip,
Huzursuzluk yaratacak , onu geçmişiyle yıpratacak birini de tercih etmeyecektir.
Ailem kesinlikle karşı, bende hazmedemem diyorsan baştan devam etme bari

neden beni anlamaya çalışmıyorsunuz ki eski karım ile eski sevgilim aynı sey mi :/

yani olmuşla ölmüşe çare yok biliyorsun değil mi? 25 yaşındaymışsın bence bunu anlarsın. sen bunu aşamazsın adama da hergün neden evlendin neden boşandın dersin ee adamcağızda bunu çözemez geçmişe gidip bunu değiştiremez. herkes burada evlenip boşanmanın ayıp veya olmaması gereken bir şey olmadığını söylüyor sen bunu aşamayacaksın o yüzden bu ilişkiye başlama sana göre değil.

şimdiden bu kadar kıskanıyorsan adamın hayatına girip de ikinci kez evliliğini bitirmesine sebep olmayın.

adam evlenip boşandığını en baştan söylemiş sana niye kendini kötü hissediyorsun ki ya bunu saklasaydı senden o zaman daha mı iyi olurdu o kadını da kıskanmana gerek yok olmuş bitmiş bir olay zaten başta hata yapmışsın hiç sevgilin oldumu diye sormak anlamsız o adamın yerine koy kendini sen evlenip boşanmış olsan ve o adam senin suanki düşüncelerine sahip olsa kalbin kırılmazmı evlenip boşanmış insanlarda tekrar bir ilişki yaşayabilir çok tuhafsınız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…