- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi muhtelif89
-
KIm kirlenmis dedi ya.bu kadarida fazla.iyice oku dediklerimi. Ben yesil cayimi ictim ayrica sende ic iyi gelir
25 yaşındayım geçenlerde tesadüfünde tesadüfü bi adamla tanıştım çok tatlı cok temiz kalpli bi adam çok ısındım sürekli onu düşünmeye başladım hemen hemen 20 gün oldu tanışalı hiç sevgilin oldumu diye sordum dün ona muhabbet arasında.. ve bana beni çooook üzecek bişey söyledi başınsan bir evlilik geçmiş :/:/ çocugu yokmus allahtan var deseydi düşüp bayılırdım heralde...
açıkcası ben ona aşık olmak üzereydim hatta hayal kuruyordum tanımaya calısıyordum işite çok iyi biri eger olursa iyi giderse hiç düşünmeden evlenirim diyordum.. :/ 1,5 yıl srmş evliliği lisede tanışmış uzun bi beraberlik sonunda evlenmiş genc yaşta sonrada yürümemiş ayrılmış felan filan :/ 9 ay olmus daha boşanalı
ona söyledim ki ben sana aşık olursam bana inanman zor olmaz... ama sen bana aşık oldugunu söylersen benım sana kolay kolay inanmamı bekleme dedim :/ ailem ise bu durumu asla kabul etmez kızlar ne yapsam ne etsem sürekli onu düşünüyorum
Okudum,okudum da olduramadım.Öyle bir yazmışsınız ki boşanmış insanların yanına yaklaşmamalıyız,onlara güvenmemeliyiz gibi bir şey çıkıyor ortaya.Yeşil çayı da çok severim içerim
Tamam yinede o bayani magdur etmis.ben olsam istemem.buyuk konusmayayim ama icime sinmez.isterse 100 kadinla iliski yasamis olsun ama bosanmis olmasin.
25 yaşındayım geçenlerde tesadüfünde tesadüfü bi adamla tanıştım çok tatlı cok temiz kalpli bi adam çok ısındım sürekli onu düşünmeye başladım hemen hemen 20 gün oldu tanışalı hiç sevgilin oldumu diye sordum dün ona muhabbet arasında.. ve bana beni çooook üzecek bişey söyledi başınsan bir evlilik geçmiş :/:/ çocugu yokmus allahtan var deseydi düşüp bayılırdım heralde...
açıkcası ben ona aşık olmak üzereydim hatta hayal kuruyordum tanımaya calısıyordum işite çok iyi biri eger olursa iyi giderse hiç düşünmeden evlenirim diyordum.. :/ 1,5 yıl srmş evliliği lisede tanışmış uzun bi beraberlik sonunda evlenmiş genc yaşta sonrada yürümemiş ayrılmış felan filan :/ 9 ay olmus daha boşanalı
ona söyledim ki ben sana aşık olursam bana inanman zor olmaz... ama sen bana aşık oldugunu söylersen benım sana kolay kolay inanmamı bekleme dedim :/ ailem ise bu durumu asla kabul etmez kızlar ne yapsam ne etsem sürekli onu düşünüyorum
Şimdi ilişki yaşayınca kendi isteğiyle, evlenince kendi isteğiyle olmuyor mu da, evlenince bıraktığında daha günah olsun ?
Bahsettiğiniz her iki mevzuda da kadının isteği var. Aradaki tek fark imza değil.
nerden biliyoruz. belki kadın adamı mağdur etti. her boşanma olayında tek yanlış yapan ve evliliği götüremeyen erkek değil kiTamam yinede o bayani magdur etmis.ben olsam istemem.buyuk konusmayayim ama icime sinmez.isterse 100 kadinla iliski yasamis olsun ama bosanmis olmasin.
EVlilik disi yasayanlar zaten bunu bu kadar takmiyor ki ayrica bu benim dusuncem saygı duyun.birseyi yapin sonra pisman olmayin.ikisi ayni sey degil dinende bole.
nerden biliyoruz. belki kadın adamı mağdur etti. her boşanma olayında tek yanlış yapan ve evliliği götüremeyen erkek değil ki
ha ayrıca 100 kadınla beraber olan erkek o 100 kadından belkide yarısın mağdur etmiş olamaz mı.
yani bu konularda genelleme çok yanlış
- 25 yaşına gelmiş yetişkin bir kadın
- 20 günlük tanıdığı adamla evlenme hayalleri kurması
- Adamın boşanmış olduğunu öğrenince hayallerinin suya düşmesi
- Konuya gelen enteresan yorumlar boşanmış olmaz gibi.
Neymiş evlenmeden cinsellik yaşayan adam karşısındaki kadını mağdur etmezmiş kadın bunu haketmişmiş.
Ama evlendikten sonra boşanırsa kadın mağdur oluyor.
Vay beee ne diyeceğimi bilemedim :)
- 25 yaşına gelmiş yetişkin bir kadın
- 20 günlük tanıdığı adamla evlenme hayalleri kurması
- Adamın boşanmış olduğunu öğrenince hayallerinin suya düşmesi
- Konuya gelen enteresan yorumlar boşanmış olmaz gibi.
Neymiş evlenmeden cinsellik yaşayan adam karşısındaki kadını mağdur etmezmiş kadın bunu haketmişmiş.
Ama evlendikten sonra boşanırsa kadın mağdur oluyor.
Vay beee ne diyeceğimi bilemedim :)
Dinen evlilik dışı olanı daha günah iken, evlenip ayrılmış olana tü kaka diyorsunuz siz ama.Neyse konu din değil de,
Evlilik dışı yaşayanların bu kadar takmadığını kimse bilemez. O ancak sizin önyargınız olur.
Haklısınız sizin düşünceniz deyip saygı duyarak çekilmek istiyorum zaten, çünkü çok değişik havada kalan bir mantığınız var.
Tümden gelim, tüme varım filan hiçbir yöntem işlemedi.
Size iyi yorumlar.
aman canım katılden mı bahsedıyosun evlenıp bosanmıs olabılır nolcakkı mıllet evlenıp bosandıgını ne bılcek ayrıcak evlenıp bosanın bırısı ıkıncı kez zaten zor evlenır ben sana dımbırınden pacamı kurtarım der bırıne olume gıtmez benımde bır arkadasm vardı cocuk ccok yakısıkluyyyyduuuu D D: bı suru kjız arkadası fılan vardı ama evlenmıyordu
cunku dank ettı kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?