şok hayal kırıklığı yardım edin

KIm kirlenmis dedi ya.bu kadarida fazla.iyice oku dediklerimi. Ben yesil cayimi ictim ayrica sende ic iyi gelir

Okudum,okudum da olduramadım.Öyle bir yazmışsınız ki boşanmış insanların yanına yaklaşmamalıyız,onlara güvenmemeliyiz gibi bir şey çıkıyor ortaya.Yeşil çayı da çok severim içerim

Bazen düşünüyorum da, hangi çağda yaşıyorum acaba diye ...
Ha evlenmiş, ha daha önce sevgilisi olmuş. Keşke evlenmeseydi de , salaktan kızı götürseydi.
Size söylemeseydi.
Sizin gibi aşırı tepki veren insanları görünce şaşırıyorum.
Keşke yalan söyleseydi adam , siz evlenirken adamın evlenip boşandığını öğrenseydiniz.
O Zaman en yakın köprüden atlardınız herhalde
Boşanmak kadar doğal bir şey var mı ?
Tüm boşananları aforoz edelim o zaman .
Bu ne ayrımcılık ya ?
Ayrılın gitsin bence siz.
Hayat yolunda sizin gibiler ile yürünmez.

Adam evlenmiş boşanmış, bunu da sana dürüstçe söylemiş ne var bunda?
Kütükte bekar olduğu halde her gece başka kızlarla takılan adamlar ne olacak? Biraz geniş düşünün. Ailenizi de böyle düşünmesi için ikna etmeye çalışın..

Ben kendi fikrimi soyledim.yaklas yada yaklasma banane.ben guvenemiyorum herkesin kendi tercihi.

Tamam yinede o bayani magdur etmis.ben olsam istemem.buyuk konusmayayim ama icime sinmez.isterse 100 kadinla iliski yasamis olsun ama bosanmis olmasin.

Şimdi ilişki yaşayınca kendi isteğiyle, evlenince kendi isteğiyle olmuyor mu da, evlenince bıraktığında daha günah olsun ?
Bahsettiğiniz her iki mevzuda da kadının isteği var. Aradaki tek fark imza değil.

bunu okuyunca çok şaşırdım. şimdi eşinden boşanan insanlar sonraları birine aşık olamazmı. bunu dile getiren her boşanmış erkek yada kadın yalanmı söyler. nasıl bir dü,şünce yapısıdır bu

EVlilik disi yasayanlar zaten bunu bu kadar takmiyor ki ayrica bu benim dusuncem saygı duyun.birseyi yapin sonra pisman olmayin.ikisi ayni sey degil dinende bole.

Tamam yinede o bayani magdur etmis.ben olsam istemem.buyuk konusmayayim ama icime sinmez.isterse 100 kadinla iliski yasamis olsun ama bosanmis olmasin.
nerden biliyoruz. belki kadın adamı mağdur etti. her boşanma olayında tek yanlış yapan ve evliliği götüremeyen erkek değil ki
ha ayrıca 100 kadınla beraber olan erkek o 100 kadından belkide yarısını mağdur etmiş olamaz mı.
yani bu konularda genelleme çok yanlış

Son düzenleme:
- 25 yaşına gelmiş yetişkin bir kadın
- 20 günlük tanıdığı adamla evlenme hayalleri kurması
- Adamın boşanmış olduğunu öğrenince hayallerinin suya düşmesi
- Konuya gelen enteresan yorumlar boşanmış olmaz gibi.

Neymiş evlenmeden cinsellik yaşayan adam karşısındaki kadını mağdur etmezmiş kadın bunu haketmişmiş.
Ama evlendikten sonra boşanırsa kadın mağdur oluyor.

Vay beee ne diyeceğimi bilemedim :)

EVlilik disi yasayanlar zaten bunu bu kadar takmiyor ki ayrica bu benim dusuncem saygı duyun.birseyi yapin sonra pisman olmayin.ikisi ayni sey degil dinende bole.

Dinen evlilik dışı olanı daha günah iken, evlenip ayrılmış olana tü kaka diyorsunuz siz ama.Neyse konu din değil de,
Evlilik dışı yaşayanların bu kadar takmadığını kimse bilemez. O ancak sizin önyargınız olur.
Haklısınız sizin düşünceniz deyip saygı duyarak çekilmek istiyorum zaten, çünkü çok değişik havada kalan bir mantığınız var.
Tümden gelim, tüme varım filan hiçbir yöntem işlemedi.
Size iyi yorumlar.

Bu benim düşüncem
Bence mağdur etmis olmaz.
Lutfen alintilamayin.herkes sizin gibi dusunmek zorunda değil. Iste bole olucak diye acik yazmak istememistim.cevap vermicem alinti yapmayin lütfen

Her bir kelimesine katiliyorum..

duygu aşk sevgi denen şey imzayla olmaz..
beraberlik başlarkende bu duygularla başlarsın. seversin aşık olursun. sevgilin olur. ve o sevgili sana yanlış yaparsa seni aldatırsa vs vs. yine mağdur olursun.
duygularınla oynanmış,sevmiş ve acı çekiyor olursun. evet bekarsındır ama mağdur edilmişsindir. duygular acı ve mutlulık sadece evlenince hissedilmez ki.
çıkarkende,yaşarsın bu duyguları. ve terkedildiğinde ,yada aldatıldığında acı yine acıdır. mağduriyet yine vardır.fark yoktur

Son düzenleme:

Vallahi kafami toplamaya calisiyordum yazmak icin, bunlari yazip beni zahmetten kurtardiniz. Soylemek istedigim her seyi teker teker yazmissiniz, tesekkur ediyorum.

Sizin gibi dusunmek zorunda değilim. Medeni insanlar karsi tarafin dusuncelerini degistirmek yerine dinlemeyi saygi duymayi bilmelidirler.
Herkes senin dusunceni paylasmali diye bir sey yok.banada senin mantigin ters geliyir ben birsey diyor muyum

al bendende okadar yani yuztane kizla ciksa sorun yok ama evlenmis bosanmis sok sok. ya tabiki bekar bir insan bekarla evlenmek ister ama adamin gunahi nedirki istemyiorsan gule gule dersin ama hayalkirikligi yssaman ailem asla istemez onlar senin problemin. sonucta aldatilmamissin evli degilmis sok yasaman baya bir abes olmus...

Birileri alindi dokundu yazdiklarim.ben kimseyi kirmak icin soylemedim birsey.herkesin kendi tercihi.ama evlilik disi yasayip bu adam beni kullandi birakti mantigini anlayamiyorum.sen istedin sen yasadin magdur falan degildin
AMa obur yanda hayatini bir erkege adamis ondan başka biriyle hic birsey yasamamis tek bir kisiye hayatini paylasmis bir kadin var.bu kadin evlenmeyi beklemis din ve geleneklerimizin gerektirdigi şekilde evlenmis .tabi isin gercek yuzunu bilemeyiz ama boyle bir dutum varsa ben vebal almak istemem aynısını banada yapar diye dusunurum dedim.bunda ne var yok kirli demişim yok bilmrm ne.siz bunlari dusunuyorsunuz demek ki benim soylemedigim seyleri soylemis gibi gosteriyorsunuz.neyse ilahi adalet var zaten. Allah görüyor kötü birsey söylemedim.

"Sevgilin oldu mu daha önce?" nasıl bir soru bu?
Yani bu devirde bu soruyu soracak bir kadın var mıdır ki; varmış.
İnsanların bizden önceki hayatları onları ilgilendirir, yaşanmışlıklardan dolayı yargılayamayız. Kabul ettiysek tabi..
etmediysek tabi başından çizgi çizmek daha doğru olabilir.
Büyük de konuşmamak lazım değil mi? Senin de ilk evlilikte doğru insanı bulamama olasılığın yok mu?
Neyse o kadar çok tezat yazmışsın ki benim bakış açıma göre hangisine yazacağımı şaşırdım.

Jet hızıyla aşk böyle oluyo demek ki
20 gün de aşık oldun da evlilik hayalleri kurdun , bu normal de adamın senden önce yaşadığı ilişkiler mi anormal ?

Canim bende esimin ikinci esiyim evlendik evleneli mutluyduk taki gecen seneye kadar ama bu sarsinti eskiyle alakalida degildi sana sinu soylemek isterim egrr gcmisini gecmiste biraktigina inaniyor vede guveniyosan ailenide ikna et kendinde o aski yasa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…