- Konu Sahibi muhtelif89
-
Herkes bosanabilir ama eger erkek biraktiysa gun gelir benide birakir diye dusundugum icin bosanmis birini tercih etmem
SImdi diyeceksiniz bekarlarda bir sürü iliski yasiyor ama orda durum farli.bir suru iliskide yasasa evlilik farkli bence.
doğru ama şu yanınıda düşün belkide evliliği ummadığı gıbı geçti o kadınla anlaşamadı ki lisede tanışmışlar ufaklarmış ama şimdi gerçek bir yuva kurup aile olmak istiyor olamazmı korkularını tahmin ediyorum ama daha 20 günde o kişinin nasıl bir insan olduğunu anlayamazsın o yüzden bu kadar erken hüküm verme derim belkide hayatının adamı ile karşılaştın bilemezsin inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Tamam yinede o bayani magdur etmis.ben olsam istemem.buyuk konusmayayim ama icime sinmez.isterse 100 kadinla iliski yasamis olsun ama bosanmis olmasin.
bu nasıl bir mantık hayretler içindeyim insanlar sadece nikah ile evlendikleri kadınları mı mağdur eder? sevgili hayatı yaşayıp nişanlanıp ayrılıp mağdur olmaz mı insanlar? bence resmi birliktelik yaşayan erkek ve kadınlar karşı tarafı mağdur etmemek için bu yola girerler evlenince hakkımızı medeni kanun korur. evlilik yok ise ayrıldık demek yeterli ama evli iseniz herkesin eşinin malın da hakkı var manevi hakları da var ve yasalar bunu evlilik bağı ile koruyor. yani adam madur edicekse evlenmeyi tercih eder miydi??sevgili hayatı yaşar canı istemez ise ayrılırdı öyle değil mi?
BAk canım bazi kadinlar bekarete onem verir simdi kizicaksiniz ama benim icinde önemli. Sen iliski istedin yasadin nikahsiz diyelim magdur olmuyorsun cunku kendi isteginle oluyorsun kimse karisamaz.ama bu sekilde kizi ortada birakmak yanlis.tamam bitti sevmiyorum demek simariklik oluyor. Bir kizin hakkina giren uzen bir adam banada aynisini yapar.
BAk canım bazi kadinlar bekarete onem verir simdi kizicaksiniz ama benim icinde önemli. Sen iliski istedin yasadin nikahsiz diyelim magdur olmuyorsun cunku kendi isteginle oluyorsun kimse karisamaz.ama bu sekilde kizi ortada birakmak yanlis.tamam bitti sevmiyorum demek simariklik oluyor. Bir kizin hakkina giren uzen bir adam banada aynisini yapar.
25 yaşındayım geçenlerde tesadüfünde tesadüfü bi adamla tanıştım çok tatlı cok temiz kalpli bi adam çok ısındım sürekli onu düşünmeye başladım hemen hemen 20 gün oldu tanışalı hiç sevgilin oldumu diye sordum dün ona muhabbet arasında.. ve bana beni çooook üzecek bişey söyledi başınsan bir evlilik geçmiş :/:/ çocugu yokmus allahtan var deseydi düşüp bayılırdım heralde...
açıkcası ben ona aşık olmak üzereydim hatta hayal kuruyordum tanımaya calısıyordum işite çok iyi biri eger olursa iyi giderse hiç düşünmeden evlenirim diyordum.. :/ 1,5 yıl srmş evliliği lisede tanışmış uzun bi beraberlik sonunda evlenmiş genc yaşta sonrada yürümemiş ayrılmış felan filan :/ 9 ay olmus daha boşanalı
ona söyledim ki ben sana aşık olursam bana inanman zor olmaz... ama sen bana aşık oldugunu söylersen benım sana kolay kolay inanmamı bekleme dedim :/ ailem ise bu durumu asla kabul etmez kızlar ne yapsam ne etsem sürekli onu düşünüyorum
Tövbe tövbe,ne desem boş şimdi.Evlenip boşanınca kirlenmiş mi oluyor insanlar? Evlilik erkek kaynaklı aldatma,şiddet yüzünden bitmemişse sorun yok.Ne demek 100 kızla ilişki yaşamışsa olur ama boşanmışsa olmaz?! Ne içtiyseniz ondan istiyorum.
Ben de bu kadar net konusunca sizi konu sahibi sandim. Nerden biliyorsunuz keyfi bir bosanma oldugunu? Hatta belki davayi kadin acti.
bir adamın seni üzmesi veya ortada bırakması için evlenmek zorunda değil bunu biliyorsun değil mi? yani ben anlamamıştım ama son mesajın ile kesin anladım. bir kadın nikahsız ilişki yaşıyorsa başına gelen herşeyi hak eder ama nikahlı ilişki yaşıyorsa kadın ayrılırsa işler yolunda gitmez ise mağdur. sözün bittiği yer bu konuda sizlerle konuşmak nafile çabalar kimse bu düşünce ile mücadele edemez
Tövbe tövbe,ne desem boş şimdi.Evlenip boşanınca kirlenmiş mi oluyor insanlar? Evlilik erkek kaynaklı aldatma,şiddet yüzünden bitmemişse sorun yok.Ne demek 100 kızla ilişki yaşamışsa olur ama boşanmışsa olmaz?! Ne içtiyseniz ondan istiyorum.
seni sevdiğine neden inanmıyorsun? daha önce beraber aynı evi paylaşsaydı bir kızla bir sürü sevgilisi olsaydı ama evlenmemiş olsaydı bu daha mı kabullenilebilir çok ilginç ben senin düşünce yapını anlayamadım. sana tavsiyem adam zaten boşanmış bir travma yaşamış sen de hayatına girip sorun çıkarma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?