şok hayal kırıklığı yardım edin

Herkes bosanabilir ama eger erkek biraktiysa gun gelir benide birakir diye dusundugum icin bosanmis birini tercih etmem
SImdi diyeceksiniz bekarlarda bir sürü iliski yasiyor ama orda durum farli.bir suru iliskide yasasa evlilik farkli bence.

Herkes bosanabilir ama eger erkek biraktiysa gun gelir benide birakir diye dusundugum icin bosanmis birini tercih etmem
SImdi diyeceksiniz bekarlarda bir sürü iliski yasiyor ama orda durum farli.bir suru iliskide yasasa evlilik farkli bence.

doğru ama şu yanınıda düşün belkide evliliği ummadığı gıbı geçti o kadınla anlaşamadı ki lisede tanışmışlar ufaklarmış ama şimdi gerçek bir yuva kurup aile olmak istiyor olamazmı korkularını tahmin ediyorum ama daha 20 günde o kişinin nasıl bir insan olduğunu anlayamazsın o yüzden bu kadar erken hüküm verme derim belkide hayatının adamı ile karşılaştın bilemezsin inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Tamam yinede o bayani magdur etmis.ben olsam istemem.buyuk konusmayayim ama icime sinmez.isterse 100 kadinla iliski yasamis olsun ama bosanmis olmasin.

Evlenmek kadar boşanmakta doğal birşeydir.Allah korusun hepimizin başına gelebilir.Kimse boşanmak için evlenmez.Mutlaka haklı bir sebebi vardır ayrılması için.Bu kadar dert etmeyin bence.

Adama nikahlı eşinden ayrılmış, olabilir anlaşamadılar ve ayrıldılar. Kimse evlendikten sonra ayrılmak istemez ama olmuş bir kere. Ancak neden ayrıldığı önemli bana göre. Mavzu sadece geçimsizlikse sorun değil de, aldatma, şiddet ya da benzeri sorunlardan dolayı olmuşsa(Erkek kaynaklı) işte o zaman kabul edemem.

Tamam yinede o bayani magdur etmis.ben olsam istemem.buyuk konusmayayim ama icime sinmez.isterse 100 kadinla iliski yasamis olsun ama bosanmis olmasin.

bu nasıl bir mantık hayretler içindeyim insanlar sadece nikah ile evlendikleri kadınları mı mağdur eder? sevgili hayatı yaşayıp nişanlanıp ayrılıp mağdur olmaz mı insanlar? bence resmi birliktelik yaşayan erkek ve kadınlar karşı tarafı mağdur etmemek için bu yola girerler evlenince hakkımızı medeni kanun korur. evlilik yok ise ayrıldık demek yeterli ama evli iseniz herkesin eşinin malın da hakkı var manevi hakları da var ve yasalar bunu evlilik bağı ile koruyor. yani adam madur edicekse evlenmeyi tercih eder miydi??sevgili hayatı yaşar canı istemez ise ayrılırdı öyle değil mi?

Canim sen yol yakinken bu sevdadan vazgec. Adam zaten uzucu bir evlilik yapmis, bir ikincisi olmasin. Onu ne kadar sevdin, onun yemeklerini daha mi cok severdin, onunla nerelere gittiniz, dugununuz daha mi guzeldi, balayiniz nerdeydi, .... Kiyaslamalarla bunaltirsin adami.

Valla evlenip ayrılmış erkeklerin ikinci karılarını el üstünde tuttuklarını duydum.Nitekim arkadaşım öyle bir evlilik yaptı.Maşallahları var yani :) O kadar korkma bence.

BAk canım bazi kadinlar bekarete onem verir simdi kizicaksiniz ama benim icinde önemli. Sen iliski istedin yasadin nikahsiz diyelim magdur olmuyorsun cunku kendi isteginle oluyorsun kimse karisamaz.ama bu sekilde kizi ortada birakmak yanlis.tamam bitti sevmiyorum demek simariklik oluyor. Bir kizin hakkina giren uzen bir adam banada aynisini yapar.

Tövbe tövbe,ne desem boş şimdi.Evlenip boşanınca kirlenmiş mi oluyor insanlar? Evlilik erkek kaynaklı aldatma,şiddet yüzünden bitmemişse sorun yok.Ne demek 100 kızla ilişki yaşamışsa olur ama boşanmışsa olmaz?! Ne içtiyseniz ondan istiyorum.

Ben de bu kadar net konusunca sizi konu sahibi sandim. Nerden biliyorsunuz keyfi bir bosanma oldugunu? Hatta belki davayi kadin acti.

bir adamın seni üzmesi veya ortada bırakması için evlenmek zorunda değil bunu biliyorsun değil mi? yani ben anlamamıştım ama son mesajın ile kesin anladım. bir kadın nikahsız ilişki yaşıyorsa başına gelen herşeyi hak eder ama nikahlı ilişki yaşıyorsa kadın ayrılırsa işler yolunda gitmez ise mağdur. sözün bittiği yer bu konuda sizlerle konuşmak nafile çabalar kimse bu düşünce ile mücadele edemez

20 gundur taniyorsun ama evlenecegim erkek bu mu diyorsun. Bir zamanlar evli oldugunu bile daha yeni ogreniyorsun. Sorun evlenip bosanmis olmasi degil, sorun senin fazlasiyla acele etmen. Biraz zaman ...

Kesinlikle katılıyorum.

HErseyi hak eder demedim .carpitma dedigim seyi.kendi istemis yasamis beni magdur etti demesi sacma .evlilik farkli bir olay.neyse tartismayacagim ben tavsiyemi verdim .

KIm kirlenmis dedi ya.bu kadarida fazla.iyice oku dediklerimi. Ben yesil cayimi ictim ayrica sende ic iyi gelir

Bence biraz zaman geçmesini bekle. Daha 20 güncük olmuş. Geçici bişey de olabilir hissettiklerin. Bi müddet ondan ayrı kalarak yada biraz zaman geçmesini bekleyerek bunu az çok anlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…