şok içindeyim ne yapıcam ben şimdi

melos naptin kocani
butun i$i gucu birakdim senin konuya bakmaya geldim :))

asıl suçlu tabiki kocam burda ağzı olan konuşuyor sanırım eşim paniklemiş ve annemi ve iki ablamı aramış ben ona çocuğumuda alıp gidicem demiştim dün gece oda annemlere ablamlara onu lütfen ikna edin ben özür diliyorum bişey yapmadım ama onu çok seviyorum demiş ablamlar kesinlikle yüz verme yapmak istemiş eline yüzüne bulaştırmış dediler buna eşimin anneside dahil burnu biraz sürtsün dediler ablamlarda aradığın çok iyi olmuş dedi herkes haddini bilsin ikinci kadına veya boşanmışlara tek lafım olmadı benim ablamda boşanmak üzere hatırlarsınızki siyah gelinlik yengesi hakkındaki yorumları okuyunuz ön yargılı olup kestirip attınız eşim deli gibi beni arıyor ve özür diliyor seni sevdiğimi iş yerindeki herkes biliyor diyor ben eşime aradığımı kimle konuştuğumu söyledim hatasının farkında çok pişman olduğunu söylüyor iyikide böyle yapmışım çoğunuz 5 dk konuşma demişsiniz illaki onları başka türlümü yakalamam lazım eşim 20 kızın içinde çalıştı evime çocuk görmeye geldiler hepside aralarında boşanmış bekar evli olanlarda var eşim hepsiyle mesajlaşır konuşur mesajlarıda siler hatta konuşup banada verir çünkü en ufak şüphe duymadım onlara karşı kocamı ben değilde sizmi bileceksiniz hem iş görüşmesi olsa 9 da olmaz ayrıca kocam orda işçi müdür değil kızda makinada çalışan bi elemanmış hem iş için diyelim evden gece çıkıp onu araması 5 dk konuşması normalmi eşim gireli daha 5 ay olmuyor işe hata etmişim demekki size sormakla boşluğa düştüm yardım eli istedim dikenli ellerinizi uzattınız kendi başınıza gelince eminimki böyle yapardınız yönetime sesleniyorum bana hakaret edenler rahat rahat yazıyor ben siyah gelinliğe hakaret etmediğim halde banlandım

Ortalığı çok biribirine katmıssınız.Hiçççç akıllıca davranmamışsınız kusura bakmayın...İK ya bile gitmiş olay...Rezil etmişsiniz herkesi..Böyle birşey var mı yok mu bilemem tabii ama eğer yoksa eşinizden haklı olarak epey çekeceğiniz var...
Keşke daha sessiz ilerleseydiniz,takip etseydiniz...Neyse umarım hakkınızda hayırlısı olur..

keşke önce eşinizle konuşsaydınız sonra uzaktan takip etseydiniz öfkeyle kalkan zararla oturur umarım zararla oturmazsınız gerçi iş işten geçmiş gibi görünüyor insan kaynaklarını da anlamadım ne kadar profesyonel bir işyeri (!)

Ya arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz bu işler böyle başlıyor ne yazıkki başına gelmeyende anlamıyor allah sana yardım etsin arkadasımm ama iş yerini araman yanlış

neden parça parça yazıyorsunuz..her mesajınızda ayrı bir gelişme var maaşallah,konunuz git gide inandırıcılığını yitiriyor benden söylemesi..

ablacım sen yardım istememişsinki baya bildiğin herşey olmuş bitmiş :)
ama öyle bişey yoksa anneleriniz babalarınızda eşinize hep önyargılı bakıcaklar.
eşiniz itiraf etti mi de heryere haber saldınız anlamıyorum. msj varmı sürekli bi görüşme varmı hepsine baktınızmı?
eğer öyle bişey varsa kız değil ikisinide attırın torpilmiş morpilmiş o saatten sonra sizi ilgilendirmiyoki dimi :)

Kararınızı vermişsiniz, sizce yaptığınız her şey doğru, ailede yangına körükle gitmekte, peki bizden ne öğrenmek istiyorsunuz

Bu forumda yorum yazarken hep başıma gelmiş gibi düşünmeye çalışırım, ben olsaydım ne yaparım diye geçer içimden; eşim ne olduğu belli olmayan bir telefon görüşmesi için beni iş yerime ve aileme rezil edecek, bir daha yüzümü bile göremezdi. Bu kadar güvensiz yaşanmaz, tamam kocanız kıymetli de hayatınız boyunca aklınızı karıştıran her meselede böyle insanların hayatı ile mi oynayacaksınız, yazık.

Konuyu netleştirmiş olsaydınız, ortada gerçekten bir şey olsaydı burada herkes sizinle hem fikir olurdu ama ortada bir şey yok. Sevgiler böyle bitiyor unutmayın, eşinizi sizi aldatmaya itmeyin, bu şekilde işleyen bir patırtı mekanizması yürümez. Bir telefon, içerik ne bilmiyoruz ama adamın ailesi,sizin aileniz,iş yeri cümle alem ayakta. Eşiniz şimdi üzerinize titrerken iyi düşünün bence, bu tip şeyleri yaşamaya devam ettikçe soğur sizden, üzülürsünüz sonra. Konu ne olursa olsun önce onunla halletmeyi deneyin.

'burda ağzı olan konuşuyor sanırım' keşke senin derdin için buraya girip cevap yazanlar için böyle bir ifade kullanmasaydın bu insanlar senin için vakit harcıyorlar herkes fikrini söyleyecek elbet ve kimse sana kocan seni aldatmamıştır demiyor sadece senin yaklaşımının fevri olduğunu söylüyoruz yani kötü bir sonuçla karşılaşmaman için bir yerde senin iyiliğin için...

Yazık gerçekten yazık, insan verecek cevap bulmakta zorlanıyor ama bir şey demeden de edemiyor.
Biz tabii ki kocanızı sizden iyi tanıyamayız sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak yorum yapıyoruz.
Madem öyle sizde baştan doğru dürüst anlatsaydınız da kimse yanlış, eksik yorumlamasaydı.
Parça parça ve yalnızca kendi çıkışmalarınızı anlatırsanız tabii ki böyle yorumlar alırsınız.
Eşinizde sizin kadar fevri, olayı hemen ailenize aks ettirdiğine göre.
Ben o kızcağıza üzüldüm açıkçası, belki de hiç bir günahı yok,
belkide sadece eşinizin kıza karşı bir yaklaşımı oldu ve kız reddettiği için görüşme kısa kesildi olamaz mı ?
Allah sonunuzu hayır etsin, inşallah her şey dilediğiniz gibi olur.
Rabbim kimsenin evinde huzursuzluk yaratmasın inşallah.

eşim özür diliyor yani ilk aramasıydı okızı yeni başlayacaktı ilk defa bi işe kalkıştı Allah ın sevgili kuluyumki 6 saat süremeden gün yüzüne çıktı eşimin telefonunu karıştıran biri değilim ilk defa yaptım telefon kapalı olduğundan eşim 1 dk önce mesaj attı iş yerini aradığımı bildiği halde ailemin tavrını bildiği halde halıcıya para verilecek unutma aşkım diye burda suçunu kabul etmiş oluyor dimi

yaptıgınız davranışları ben onaylamıyorum.

yaptığınız yangınla körükle gitmek

tamam kız boşanmış ya..artık bitti sizin için yapıştırırsınız artık her türlü damgayı.

yazık ya kızıda iş yerine rezil etmişsiniz..

yaptığınzdan utanmalı kızı arayıp özür dilemelisiniz.

burda eşinizle halletmeliydiniz konuyu kızla değil...

Suçunun üstünü örtmüş.

Aldatmayla aldatmaya niyet arasında nasıl bir fark var? Bugün yakalandı, yarın ne olacak?

hadi diyelim gerçekten eşin hatalı aldatıldın bu kadar tantanadan sonra boşanacak mısın peki

ay sen çok yaşa güldürdün beni
allah da seni güldürsün
kaçtır yazıcam bebişin hayırlı olsun canım bu arada

Ben direk sonuca bağlamak istiyorum, konudakı sacmalıga yorum yapamıycam
3 yıldır evlı olup en ufak bır hatasını dahı gormedıgın kocanı ve adı gecen hatunu anlamadan, bilip bilmeden
ortalıgı bu kadar curcuna haline getiren bir eş olarak, kocan bu saatten sonra sana asla eskısı gıbı olmayacaktır
iş hayatınıda olumsuz etkıleyıp insanların başka gözle bakmalarını başardıgın ıcın ve guvensızlıgın ıcın
kocandan artık hayır beklememenı soyleyebılırım. umarım hatanı telafi edebilirsin...

Bu arada eşin seni aldatıyorsa bile çok erken davrandın, bundan sonra daha temkinli olur. saman altından halleder yapacagı varsa..
adamın gözünü açmışsın resmen. ne denebılır kı

Arkadaşım konuyu baştan okumadın heralde. Eşi evli barklı kadın demiş . Kız ne demiş dulum. Anasının babasının öldüğüne kadarda adam muhabbet kurmuş. Kim bu devırde anası babası yokken bide dulken bunları özelini iş yerinde bukadar paylaşır hemde bir erkeğe.

eşin kızı niye aramış eşin ne diyor ve senden niye saklamış sor bakalım

eşime telefonunda ilk görünce bu sultan kim dedim teleşlı bi şekilde kıpkırmızı olup müdürün telefonunu kaydettim dedi ama konuşmusuun dedim yok hayır dedi ben aptalmıyım yazıyo burda konuşulan dakika dedim doğruyu söyle kızmıycam dedim müdür değil iş yerinden biri yaşlı evli barklı biri hastaydı bende aradım dedi sonra 30 yaşında evli biri dedi

daha ne diyecekki kızı aradım evli filan değil boşandım dedi ayrıca makinada çalışan bi kızmış

Kac para alırsa alsın işsizde kalsa eşini işten çıkar. Devamlı birlikte olduğu ortamda nasıl unutturabilirsin. Ben bu olayı yaşadım. Böyle gelişti. Sonra kızım doğdu yenidoğdugunda işten çıkmak istedi bi süre sonra . Oda abi torpiliyle girmişti. Abisi sonra yine göturdu. Şimdi mahkeme dokumlerinde goruyorum tel. Olarak ne safmışım

arkadaş yazdıklarımı okumamış sanırım bide özür mü dileyeyim eşim itiraf etti özür diiledi diyorum hem boşanmışlara laf ettiğimi kim dedi nerde okudunuz konumuz kızın boşanmış olduğu değil eşimle çevirmeye kalkıştıkları dolap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…