Bunların hiçbiri 48 saat birarada duramayacak sebepler değil.Ufak çaplı bir linç yemişim ama sıkıntılarım annemden kaynaklı. Anne babayı istememe durumu değil bu. Babam gelsin aylarca kalsın gıkım çıkmaz. Çünkü kendisi her zaman hayatımda idi, yanımda idi. Ama annem evlilik, hamilelik süreçlerim öncesi hayatıma dahil değildi. Bu da yanyana vakit geçirmenizi çok zorlaştırıyor. Evet kendisi annem, çok seviyorum ama burada çoğunuzun annesi ile arasında olan bağ yok bizim aramızda. Kendisi de çok severek, isteyerek gelmedi zaten. Babamın ısrarları sonucu geldi. Yarı yolda basit bir işi için haber geldi mesela yoldan babamı döndürmeye çalıştı. Yani o da bayılmıyo burada kalmaya bence.
O halde annenize açık açık söyleyin istemiyorum diye.Ufak çaplı bir linç yemişim ama sıkıntılarım annemden kaynaklı. Anne babayı istememe durumu değil bu. Babam gelsin aylarca kalsın gıkım çıkmaz. Çünkü kendisi her zaman hayatımda idi, yanımda idi. Ama annem evlilik, hamilelik süreçlerim öncesi hayatıma dahil değildi. Bu da yanyana vakit geçirmenizi çok zorlaştırıyor. Evet kendisi annem, çok seviyorum ama burada çoğunuzun annesi ile arasında olan bağ yok bizim aramızda. Kendisi de çok severek, isteyerek gelmedi zaten. Babamın ısrarları sonucu geldi. Yarı yolda basit bir işi için haber geldi mesela yoldan babamı döndürmeye çalıştı. Yani o da bayılmıyo burada kalmaya bence.
Üzgünüm ama bu anlattıklarının hiç biri bahane değil. Hiç bir anne evladının evinden bu şekilde gönderilmeyi hak etmiyor. 2 gün sık dişini bence.Ufak çaplı bir linç yemişim ama sıkıntılarım annemden kaynaklı. Anne babayı istememe durumu değil bu. Babam gelsin aylarca kalsın gıkım çıkmaz. Çünkü kendisi her zaman hayatımda idi, yanımda idi. Ama annem evlilik, hamilelik süreçlerim öncesi hayatıma dahil değildi. Bu da yanyana vakit geçirmenizi çok zorlaştırıyor. Evet kendisi annem, çok seviyorum ama burada çoğunuzun annesi ile arasında olan bağ yok bizim aramızda. Kendisi de çok severek, isteyerek gelmedi zaten. Babamın ısrarları sonucu geldi. Yarı yolda basit bir işi için haber geldi mesela yoldan babamı döndürmeye çalıştı. Yani o da bayılmıyo burada kalmaya bence.
Evet sadece 2 gün. Konuyu okuyanda aylarca yasak var diye düşünür
Anladık hamile olabilirsin de anne ve babana tahammülsüzlük de çok ayıp nolucak 2 gün kalsınlar gerçekten ayıpKızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi anne babam seyahat yasağı kalkınca benim evli olduğum şehre ziyarete geldi. Dün gece de pat diye sokağa çıkma yasğı çıktı biliyorsunuz. Onlar da normalde büyükşehirde ben de. Ben şimdi ne yalan söyleyeyim karantina sürecini anne babamla geçirmek istemiyorum. Yaklaşık 10 senedir bu kadar uzun süre aralıksız vakit geçirmedik. Ziyarete bile 2-3 günlüğüne gidiyorum. Zaten yatılı misafir gelmesini de sevmem yatılı misafirliğe gitmeyi de sevmem. Annem gürültülü bir insan. Uyku sorunu yaşadığı için sabah 5ten beri ev işi, yemek yapıyor mesela. Ben de hamileyim ne uyku alabiliyorsun ne başka bişey. Eşim de rahatsız olacak biliyorum bu karantina sürecinde. Babam dün gece döneriz biz sokağa çıkma yasağı da napacağız burda falan diyodu. Sabah annem gitmeyiz modunda. Ne yapsam bilmiyorum. Eşime bile tahammül edemiyorken anne babamla aralıksız bu kadar saat çok zor olacak. Kırmadan nasıl konuşmalıyız gitmeleri yönünde? Ne diyebilirim bilmiyorum.
Yazdım, yazdım sildim... Bence de anneniz kendi evine gidip sizi kurdugunuz duzeninizle sonsuza kadar başbaşa bıraksın. Kurtarilamaz bir vakasiniz...Şuradan genel bir cevap vereyim. 10 senedir ayrı yaşıyorum ailemden. Annemle hiç bir zaman sıkı bağlarım olmadı. Günde yarım saat telefonla konuşuruz ama yılda en fazla 10 gün yan yana geçiririz. Herkesin aile bağları, yaşanmışlıkları farklı sonuçta. Babam tek gelse idi değil 2 gün 12 gün de sorun olmazdı. Ama annemle olmuyor. Bütün evi karıştırıyor, eşyaların yerlerini değiştiriyor kafasına göre. Eşimin iç çamaşırlarının olduğu çekmeceye kadar müdahale ediyor. Bunlar da haliyle geriyor beni de eşimi de. Daha önceki geldiklerinde özellikle çamaşır çekmecesi konusunda konuşmama rağmen yine aynı şey oldu ve eşim de rahatsız oldu. Hak da veriyorum çünkü kayınvalidem gelip benim çamaşır çekmecemi karıştırsa ben de sorun çıkarırım. Düzgünce söylerek de anlatamıyorum, bu sefer sorun çıkıyor. Herkesin annesi ile arasındaki mükemmel bağı tebrik ediyorum, hepiniz annenizi 2 gün değil 2 sen de ağırlayabilirsiniz ama ben de kendimi düşünmek zorundayım. Her zaman tek başıma olduğum süreçlerle kurduğum düzenin annem tarafından bozulmasından rahatsız oluyorum. Kendi huzurum için de gitmesini istiyorum.
Tamam eşine de kıymet verir insan ama annesini, babasını da göndermez be. Allah herkese merhamet versin.Ne iticisin ya
Neymiş koca rahatsız olurmuş
Buldumcuk seni
Sinir oldum sana
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner elbet
AminTamam eşine de kıymet verir insan ama annesini, babasını da göndermez be. Allah herkese merhamet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?