Sokağa çıkma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibesinin psikolojisi hamilelikten tamamen bağımsız. Yani hamile falan diye sevimli göremeyeceğim. Ayrıca kayınvalidesi için açmış bile olsa haklı bulmam. Buradaki bazı konuları görünce cidden akıl tutulması yaşıyorum

Kayınvalidenin ne emeği var üzerinde, anne ile o bir mi? Alakasız bir kıyas olmuş. Ayrıca hamilelik bir tür ruh hastalığı değildir. Böyle saçma sapan düşünce ve davranışların sebebi olamayacak kadar güzel bir şey.

Babası oğluna bir bağ üzümü vermiş de oğlu babasına bir dal üzümü vermemiş . Nasıl evlatsınız önce kendinizi sorgulayın . Bebekken ağladığında annen uyanırdı hiç dert etmeden off bile demeden seni bugüne getirmiş baban hiç off demeden çocukları için buraya kadar çalışmış bakmış size .sense 2 gün sabredemiyorsun Allah ım ne hale geldik .
Keşke babam yaşasaydı da evimin her tarafına pisleseydi. Kanser hastasıydı her gece ger sabah onun ağrılarından dolayı bağrışlarına uyanırdık çocuktuk ama olsun hiç uyandık diye üzülmezdik tek derdimiz onun ağrılarıydı. Anneme gelince keşke gelse de aylarca kalsa bende çok kızıyorum o da sizi rahatsız etmeyeyim evimde çok rahatım der hep .
off ne cevap vereceğimi bilemedim o kadar içim acıdı ki . Evladım yok ama Allahım hayırsız evlat verecekse hiç vermesin .
ölümlü dünya bugün varlar yarın yoklar değerini bil ailenin anne baba kaybedince hiçbir zaman geri gelmiyor . Kocandan çok sen rahatsız oluyorsun gibime geldi

Senede 10 gün görüştüğü kayınvalidesi zorunluluktan iki gün daha kalacak olsa ve bunun için konu açmış olsa yine aynı yorumu yazardım. Dediğim gibi yedi kat yabancıya yapılmaz.

Aynen bende öyle oluyorum çoğu zaman bu kaynana içinde geçerli. Savunulacak hiçbir şey bulamıyorum maalesef

Kayinvalide için de açılmış olsa, çoğu üye 2 gün sabret derdi eminim.
Bu tavır evine misafir gelmiş kimseye gösterilmez.

Hamileliğin bu düşüncelerle alakası yok ayrıca.

Sizlerin anneleriniz ile çok güzel ilişkileriniz olabilir , konu sahibinin yok demek ki böyle düşünüyor ona da saygı duymak lazım . Tamam annesi babası ama rahatsız olmuş belli ki size yanlış gelebilir herkesin düşüncesi farkli

Son düzenleme:
Yasak 2 güncük be. Ben de annemle babamla anlaşamıyorum, beraber 2 gün bile çok zor ama anne baba nihayetinde
Virüs varken keşke gitme gelme yapmasaydınız. Üstelik hamilesiniz.

2 gün sizi bu yasa getiren insanlara tahammül edemeyeceksiniz size ne diyebiliriz ki tutun kolundan atın o zaman ne yazalım. Eşinizden bahsetmişsiniz ama siz bile ailenizi istemiyorken benimsemiyorken o nasıl tahammül etsin ki.Hamilesiniz uyku probleminiz varmış 2 gün uyumayın ölmezsiniz değil mi?Rabbim herkese hayırlı evlat versin

2 gün idare edin bence bir şey söylemeyin. Çok kırılırlar. Pazartesi sıkılır giderler zaten. Ya da kalmak istemiyorlarsa kendileri bugün gitmeye kalkar zaten.

Kız beni niye alıntı olarak ekledin bu konuyla alakam yoktu ki taa Aralık annelerinden yazdıgım cevabı alıntı yapmışsın bende şaşırdım bu konu ne alaka bişey yazmadım diye

Gün gelir bir saat bile vakit geçirmek için neler vermezsiniz 2 gün anne babasına dayanamayan evlat bilemedim, sizin adınıza ben utandım gidip kovun bari ne diyelim, hamile olup başı sıkışanda hamileyim bahanesine sığınıyor.

Annem babam gelsin diye ugraştom olmadı yasak kalktı oh be dedik bu kez babaannem annemlere geldi annem babam bakıyor 2ay daha göremeyeceğim...
Biz gidelim diyoruz ama 3bucuk yasında kızım var hamileyim... Agustos a ancak gelirler diye üzülüyorum valla size ne desem bilemedim...
Her aile bri değil elbette ama ynede anne baba ya.. Bakın sizde anne olacaksınız. İnsanlar gebe iken birleri yardımcı olsun ister. Dinleneyim ister o açıdan bakın bir de..,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…