- 8 Mart 2019
- 7.532
- 36.710
- 548
- 39
Konu sahibesinin psikolojisi hamilelikten tamamen bağımsız. Yani hamile falan diye sevimli göremeyeceğim. Ayrıca kayınvalidesi için açmış bile olsa haklı bulmam. Buradaki bazı konuları görünce cidden akıl tutulması yaşıyorumKayınvalidesi için bunu yazsa haklı bulurdunuz , annesi için yazdığından sayfalarca yüklenmişsiniz .
Konu sahibi hamile hangi psikolojide olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz kaldı ki ailelerimiz ile 4*4 lük anlaşacağız diye bir durumda yok rahatsız olmuş demekki 2 günü 10 günü yok bu işin.
Kayınvalidenin ne emeği var üzerinde, anne ile o bir mi? Alakasız bir kıyas olmuş. Ayrıca hamilelik bir tür ruh hastalığı değildir. Böyle saçma sapan düşünce ve davranışların sebebi olamayacak kadar güzel bir şey.Kayınvalidesi için bunu yazsa haklı bulurdunuz , annesi için yazdığından sayfalarca yüklenmişsiniz .
Konu sahibi hamile hangi psikolojide olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz kaldı ki ailelerimiz ile 4*4 lük anlaşacağız diye bir durumda yok rahatsız olmuş demekki 2 günü 10 günü yok bu işin.
Babası oğluna bir bağ üzümü vermiş de oğlu babasına bir dal üzümü vermemiş . Nasıl evlatsınız önce kendinizi sorgulayın . Bebekken ağladığında annen uyanırdı hiç dert etmeden off bile demeden seni bugüne getirmiş baban hiç off demeden çocukları için buraya kadar çalışmış bakmış size .sense 2 gün sabredemiyorsun Allah ım ne hale geldik .Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi anne babam seyahat yasağı kalkınca benim evli olduğum şehre ziyarete geldi. Dün gece de pat diye sokağa çıkma yasğı çıktı biliyorsunuz. Onlar da normalde büyükşehirde ben de. Ben şimdi ne yalan söyleyeyim karantina sürecini anne babamla geçirmek istemiyorum. Yaklaşık 10 senedir bu kadar uzun süre aralıksız vakit geçirmedik. Ziyarete bile 2-3 günlüğüne gidiyorum. Zaten yatılı misafir gelmesini de sevmem yatılı misafirliğe gitmeyi de sevmem. Annem gürültülü bir insan. Uyku sorunu yaşadığı için sabah 5ten beri ev işi, yemek yapıyor mesela. Ben de hamileyim ne uyku alabiliyorsun ne başka bişey. Eşim de rahatsız olacak biliyorum bu karantina sürecinde. Babam dün gece döneriz biz sokağa çıkma yasağı da napacağız burda falan diyodu. Sabah annem gitmeyiz modunda. Ne yapsam bilmiyorum. Eşime bile tahammül edemiyorken anne babamla aralıksız bu kadar saat çok zor olacak. Kırmadan nasıl konuşmalıyız gitmeleri yönünde? Ne diyebilirim bilmiyorum.
Senede 10 gün görüştüğü kayınvalidesi zorunluluktan iki gün daha kalacak olsa ve bunun için konu açmış olsa yine aynı yorumu yazardım. Dediğim gibi yedi kat yabancıya yapılmaz.Kayınvalidesi için bunu yazsa haklı bulurdunuz , annesi için yazdığından sayfalarca yüklenmişsiniz .
Aynen bende öyle oluyorum çoğu zaman bu kaynana içinde geçerli. Savunulacak hiçbir şey bulamıyorum maalesefKonu sahibesinin psikolojisi hamilelikten tamamen bağımsız. Yani hamile falan diye sevimli göremeyeceğim. Ayrıca kayınvalidesi için açmış bile olsa haklı bulmam. Buradaki bazı konuları görünce cidden akıl tutulması yaşıyorum
Kayinvalide için de açılmış olsa, çoğu üye 2 gün sabret derdi eminim.Kayınvalidesi için bunu yazsa haklı bulurdunuz , annesi için yazdığından sayfalarca yüklenmişsiniz .
Konu sahibesinin psikolojisi hamilelikten tamamen bağımsız. Yani hamile falan diye sevimli göremeyeceğim. Ayrıca kayınvalidesi için açmış bile olsa haklı bulmam. Buradaki bazı konuları görünce cidden akıl tutulması yaşıyorum
Sizlerin anneleriniz ile çok güzel ilişkileriniz olabilir , konu sahibinin yok demek ki böyle düşünüyor ona da saygı duymak lazım . Tamam annesi babası ama rahatsız olmuş belli ki size yanlış gelebilir herkesin düşüncesi farkliKayınvalidenin ne emeği var üzerinde, anne ile o bir mi? Alakasız bir kıyas olmuş. Ayrıca hamilelik bir tür ruh hastalığı değildir. Böyle saçma sapan düşünce ve davranışların sebebi olamayacak kadar güzel bir şey.
Kız beni niye alıntı olarak ekledin bu konuyla alakam yoktu ki taa Aralık annelerinden yazdıgım cevabı alıntı yapmışsın bende şaşırdım bu konu ne alaka bişey yazmadım diyeSizlerin anneleriniz ile çok güzel ilişkileriniz olabilir , konu sahibinin yok demek ki böyle düşünüyor ona da saygı duymak lazım . Tamam annesi babası ama rahatsız olmuş belli ki size yanlış gelebilir herkesin düşüncesi farkli
Gün gelir bir saat bile vakit geçirmek için neler vermezsiniz 2 gün anne babasına dayanamayan evlat bilemedim, sizin adınıza ben utandım gidip kovun bari ne diyelim, hamile olup başı sıkışanda hamileyim bahanesine sığınıyor.Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi anne babam seyahat yasağı kalkınca benim evli olduğum şehre ziyarete geldi. Dün gece de pat diye sokağa çıkma yasğı çıktı biliyorsunuz. Onlar da normalde büyükşehirde ben de. Ben şimdi ne yalan söyleyeyim karantina sürecini anne babamla geçirmek istemiyorum. Yaklaşık 10 senedir bu kadar uzun süre aralıksız vakit geçirmedik. Ziyarete bile 2-3 günlüğüne gidiyorum. Zaten yatılı misafir gelmesini de sevmem yatılı misafirliğe gitmeyi de sevmem. Annem gürültülü bir insan. Uyku sorunu yaşadığı için sabah 5ten beri ev işi, yemek yapıyor mesela. Ben de hamileyim ne uyku alabiliyorsun ne başka bişey. Eşim de rahatsız olacak biliyorum bu karantina sürecinde. Babam dün gece döneriz biz sokağa çıkma yasağı da napacağız burda falan diyodu. Sabah annem gitmeyiz modunda. Ne yapsam bilmiyorum. Eşime bile tahammül edemiyorken anne babamla aralıksız bu kadar saat çok zor olacak. Kırmadan nasıl konuşmalıyız gitmeleri yönünde? Ne diyebilirim bilmiyorum.
ciddimisin farkında değilim ki ,Kız beni niye alıntı olarak ekledin bu konuyla alakam yoktu ki taa Aralık annelerinden yazdıgım cevabı alıntı yapmışsın bende şaşırdım bu konu ne alaka bişey yazmadım diye
Yok kız ugraşma bişey olmaz sayende konuya da bakmış oldumciddimisin farkında değilim ki ,
dur duzenlıyım
sanırım alıntılarımda kalmıssın sen burada alıntı yap deyınce sende araya kaynadınYok kız ugraşma bişey olmaz sayende konuya da bakmış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?