Sokağa çıkma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pes doğrusu 2 gün için yazık.
Anneniz o ya insan kayınvalidesine bile katlanır,2 gün için ki o Anneniz siz de evlat sahibi olacakmışsınız.
İnşallah aynısını yaşamazsınız.

Annemle hic anne-kiz iliskimiz olmadi.
Kotu bir gecmisimiz var, son bir kac yilda bir şekilde birbirimize saygi duymayi ogrendik.
Evime gelse a dan z ye duzenime laf eder.
Dominanttir. Isteklerini reddedince ya trip atip küser, ya hayati cehennem eder.
Ama evime gelmis, hanileyim diye bana yardimci olmaya calisan kadını ds annem degil 40 yabanci olsa kapinin onune koymam.
Biraz esneklik gosterin hayata karsi.
Göstermiyorum diyorsanız da gidip inzivaya çekilip yasayin da topluma zarariniz olmasin.

Hamilesiniz doğurup büyütüp emek verdiğiniz o bebek büyüyünce sizi istemiycek ne hissediyorsunuz?? Keşke benim annem babam gelse de 1 ay. kalsa da. Büyüt emek ver senden rahatsız olsun istemesin çok kötü bişey ya..

Aman Allah’ım bu gözler az önce ne okudu
Keyfi bile değil, zorunluluktan sizde kalması sadece, sadece iki gün uzayan anne babanız için konu mu açtınız?
Yazık vallahi yazık. Ben de bir anneyim. Benim de var anne babamla sorunlarım. Ama sizin açtığınız şu konu yedi kat yabancıya açılmaz.

Ben olsam bende bayılmazdım beni istemeyen evlarımın evinde kalmaya açık olayım yani

Keşke babam yaşasa da yanımda olabildiğince kalsa. Sarılmayı özledim yanımda oturmasını böyle kötü konuları okuyunca içim acıyor sanki. Yapmayın bunu. 2 gün topu topu 2 3 5 7 10 ne fark eder ya anne baba ya puf içim şişti

Yıllar boyu tanımadığınız, hayatınıza dahil olmamış, güçlü bir bağınızın olmadığı, senede 10 günden fazla görmediğiniz annenizi biraz daha iyi anlama ve tanıma fırsatı olsun mu bu iki gün?

Yahu 2 gün insan sabreder gelmeseler gelmedi dersiniz bu hamilelik olayinida abartmayin hamilelik bir hastalık değil unutmayın anne olduğunda anlayacaksin bu kadar ozverisiz olmayın derim ayrıca esinede koz verdiğinin farkidasindir umarım

Masallah ne hayirli bir evlatmissiniz hamilesiniz bide ne diyeyim baska,,,

senin o iki gün katlanamadığın annen varya,günlerce senin sebepsiz aglamalarina çare aradı zamanında.Belki sıkıntılar içinde büyüttü.
Ah ah..2.5 yasinda kizim var.Ömrümün nerdeyse 3 senesini kizima adamiş durumdayim.Evlat yetiştirmek oyle zorki.
Tabi siz daha bunu anlayamazsiniz henüz hamilesiniz.
İlerde kizimda böyle dusunurse benim için ne acı bişey

Çok ayıp ediyorsunuz adı üstünde sokağa çıkma yasağı. Keyfî kaldıkları bir durum da değil yazık gerçekten

Esin ailene Katlanamiyorsa yaz bunu kenara bir zaman sonra sanada katlanmiycak!!!!!yazik o anne babaya gercekden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…