Sokağa çıkma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözünüz aydın olsun.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İPTAL EDİLDİ.
Annenizi gönderebilirsiniz.

Gözü
Gözünüz aydın yasak iptal edildi..

Evlenmeden önce annesiyle ilişkisi neredeyse hiç olmayan deger görmeyen bir çocuktum abim ablam yokken bana iyi onlar gelince kenara atılıyordum. Kucagında agladım haberi olmadı benim annemin kalk kucagıma yatma diyip kaldırmıştı hiçbir derdimi bilmez ne çektim Bi haber. Yengemi kızı gibi görüp bana kaynana gibi davrandığı için patlamışlıgım çoktur. Yüzüne anne sen beni zaten çoktan kaybettin bu saatten sonra kazanamazsın dedigim hallere geldik. Ama Bi yerde o hala benim annem bişey olsa yine benim canım acır bunu biliyorum, hep de yardımına koşarım eşimde aynı şekilde işini gücünü bırakıp benimle 1 hafta gelip köyde inekler baktı hayatında hiç inek görmeyen adam 2 gün dayanamıyorsa senin eşin zaten çok da bişey olmaz ondan.demem o ki ne kadar kötü olsa da anne yarın bişey olsa pişman olursun gerek yok bu kadar kin gütmeye gözüne bu kadar batmamalı annenin varlıgı yinede sen bilirsin

Neden gitmek istemiyor o zaman?

Hamile olmayı abartan bir biziz galiba. Aman hamile ellemeyin aman hamile yaklaşmayın. Bu ne ya. Lohusayim önüme gelene dalarım hamileyim yolarım. Tamamen mide bulantısı ve kusma ile geçen hamileliğimde kimsenin kalbini kırmadım. Bıktım su piremseslerin hallerinden.

Bak suan seninde karnında ahada büyüteceksin 2 günlügüne sana katlanamayan evladın olsa üzülmezmisin

Hadi gözünüz aydın.
Umarım aynı rahata ve düzene düşkünlüğünüzü bebeğiniz doğduğu zaman da gösterir, doğumdan 2 gün sonra annenizi evine yollarsiniz.
Tabi gelmeme ihtimali de vardır diye düşünüyorum
Lohusalikta da anne hiç çekilmez.

Çocuğunuz doğunca kimden yardım isteyeceksiniz peki? Hastaneye kim gelecek? Kv mi

2 gün uykusuz kalmak mı zor geliyor size? Anneniz babanız sizin için kaç gece uykusuz kaldı acaba? Siz de anne olacaksınız biraz empati yapın. Ayrıca hasta değil hamilesiniz normal bir insanın yaptığı hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz

Umarim bu annemi istemiyorum modunu ,siz de evladinizdan görmezsiniz.Gercekten acı.İlk atandigım yerde alt komşum liseli bir kız,okuldan gelip ,felçli annesini doyurup,sirtında komşulara gotüruyordu.Bir gün off dedigini duymadim.Genelde her konu sahibinini hakli oldugu bi noktayi bulmaya calisirim ama siz hic hakli degilsiniz.

Sokağa çıkma yasağı 2 ay değil hanımefendi 2 gün konuşup 2 gün için anne babanızı kırmayın pazartesi giderler.

Çok saçma bir bahane bencede hamile olmak herşeyi yapıp haklı olacaksın demek degil bende hamileyim ama kimseye yanlış şekilde yaklaşmıyorum çokta duygusallaştım oysaki aşerdigim meyveyi bulup yiyemiyorum diye oturup aglayacak kadar duygusal oldugum halde kimseye öfke vs beslemedim şu hamilelik arkasına saklananlar Bi bitin artık hadi dersin ki misafir agırlamakta zorlanıyorum hamilelik zor geçiyor hareket edemiyorum sürekli yorgunluk var Bi anlayış olur da zaten annen işleri de yapıyormuş ne sorun kaldı böyle herşey de hamilelik bahane degil

Herkes fazla prens ve prenses olmus. Ben o annenin yerinde olsam doguma da gelmem. Yardim edeyim diye gelip bir suru kusur bulunmasi hosuma gitmez. Ata 40 evladini 40 yil sirtinda tasirmis da bir evlat bir atasina bir uzum bagislamazmis. Sizinki de o hesap. Okudukca urperiyorum artik ya. Gecen gunde bir kizimiz vardi konu acan. Annesi ve babasi yazlik almaya karar vermis, kredi cekeceklermis. Borca girecekler ve benim yasam standardim dusecek diye istemiyordu. Gecen de sosyal medyada gordum istedigi ayakkabiyi almadi diye annesini merdivenlerden iten bir genc kizimiz vardi. Biz hangi ara bu kadar bencil olduk.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…