Sokağa çıkma yasağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin tahammül edemediğiniz o uykusuz 2 gün için acı bir haberim var. hamilesiniz ya Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah. ama 2 yıl kadar daha da uykusuz kalacaksınız. 2 saat kesintisiz uyumadığınız geceleriniz olacak. şimdiden uyku sorun oluyorsa size. kolaylıklar diliyorum bebek doğunca.
ikincisi o bebek sizi uyutmayınca annelerin ne kadar aslında fedakarlıklar yaptığını göreceksiniz. belki o zaman diyeceksiniz annem gelsin de keşke 2-3 gün daha kalsa da yükümü hafifletse.
3.sü eşiniz de bunalıyor olabilir bu çok normal. ama 2 gün o da dayanamayıp araya soğukluk koyacaksa ailenizle arasına. size saygı duymuyor demektir. sırf arada eşim olduğu için neleri görmezden duymazdan geldim ben. hala da yapıyorum.

Evlerden ırak. Onca yıl yetişkin olana kadar aynı evde kaldığınız insana 2 gün dayanamıyorsunuz demek.
Kocanız rahatsız olmasın tabi aman aman.
Herkesin aile dinamiği farklı demişsiniz ya, sizin dinamik hiç normal gelmedi.

Annenizi evinize hiç kabul etmeyin bundan sonra. En doğrusu bu sizin için

Kiz ne 2 si benim 2 numara 5 yasinda hala kalkiyo cocuktan cocuga degisiyo bu.. ilerde cisi kakasi susamasi ayvayi yedi konu sahibi aslinda haberi yok

48 yasindayim. Bir oglum var 14 yasinda. Hepimizin evladini Allah bagislasin. Sen de anne olacakmissin tebrik ederim ne guzel. Bir kac ay sonra yavrunu kucagina alacaksin. Saat basi uyanacak, emzireceksin gazini cikarip altini degistirip uyutacaksin. Hastalanacak gunlerce basinda bekleyip atesini olceceksin. Dis cikaracak, surekli huysuzlanacak o donem, aglayacak. 2 yaş sendromlarini cekeceksin. Bunun o kadar cok sendromlari var ki hic bitmeyecek. Okula baslayacak okul derdi. Buyudukce derdi de buyuyecek. Sanma ki buyudukce derdi kuculecek. Yuva kurana kadar yaninda olacak. Sonra o da yuvasini kurunca ucup gidecek. Ama o yuva kurdu diye senin anneligin hic bitmeyecek. Annelikten istifa edilmiyor kizim. Bir kez anne oldu isen omur boyu annesin, bana ne denilmiyor. Annelikte mesai saati de yok, yillik izin hakki hic yok. Musteri memnuniyeti de her zaman sıfırdır. Kimseye yaranamazsin, kimse seni takdir etmedigi gibi yapmak zorundaymissin gibi davranir. Bir restaurantta yemek yense garsona tesekkur edilirken, hergun yemek yapan anneye eline saglik denmedigi gibi bir de yaptigi yemek begenilmez. Yaslanirsin, takatin kalmaz yine de dogum yapacaksa kizin yardimina kosarsin. Onunla beraber sen de uykusuz kalirsin.
Iki gunlugune gelmis be kizim. Kadini bunca seyin hatrina, bunca emeklerine evine sigdiramadin mi? Ne var sanki yatalak birine mi bakiyorsun, altindan mi aliyorsun? Bir göz odanida mi veremedin? Yemegini yapiyor elinden geleni yapiyor. Iki gun hepi topu bakamadin mi? O sana bunca yil bakmis da iki gunu cok mu gordun be kizim....
Hadi gelin olsa el kızi denir de öz annene bari yapma.

Yas gectikce ve yasadikca insan anliyor bazi seyleri gözüm, cahillik kötü.. cahillik derkende tecrubesiz ve toy olmaktan kastim

Öyle yazmasaydınız keşke. Simdi bebek de rahatımı bozacak diye postalamanin yollarını araştırır. Yapmayın etmeyin

Gerçekten sizin gibi evlatları okudukça nutkum tutuluyor ya inanamıyorum insan anne babam 2 gün daha kalacak zaten sık görüşemiyoruz diye sevinir siz başınızdan atmaya bakıyorsunuz zaten yasaklar yeni açıldı ne kadar kaldılar da şikayet ediyorsunuz bu kadar vicdansızlık olmaz o anne sizin için kimbilir kaç gece uykusuz kaldı ya kimbilir neler çekti bu yaşa getirip hayatlarından kısıp büyütüp evlendirdikleri çocuğu 2 gün daha sabredemiyor yazıklar olsun

Ne güzel yemeğinizi temizliğinizi de yapıyormuş biraz kıymet bilin ya yuvalarda ana babasız büyüyen çocuklara sorun ne demek? bu zamanda merdiven annesini atanlar, para vermiyor diye bıçaklayanlar, iki gün için sabredemem diyenler. 21 aylık oğlum var bunları duydukça üzülüyorum o kadar emeklerle büyütüyoruz ki bizim evladımızda mı gün gelince bunu diyecek..

Siz de anne adayısınız hele bir doğsun da anlarsınız inşallah Allah yüreğinize merhamet versin. Ne kadar doğru ana baba 7 evlada bakarda 7 evlat bir ana babaya bakamazmış elden ayaktan düşmesin aman o insanlar.

Yas gectikce ve yasadikca insan anliyor bazi seyleri gözüm, cahillik kötü.. cahillik derkende tecrubesiz ve toy olmaktan kastim
Tecrubesizlikle alakasi yok bence ya. Vicdanla kisilikle alakali. Ben yeni evli iken de annem gelse gitsinbdiye gozunun icine bakamazdim. Annem o benim ya. Anne kimseye degisilmez ki. Bir tasindim esyalar kolilerde kaldi. Ise gitmek zorunda kaldim oylece. Aksam eve geldim ki annem o koca govdesiyle o yaşli haliyle tum evi dizmis yerlestirmis temizlemis. Kim yapar bunu anneden baska. Koca bile yeri geliyor yapmiyor. Ogluma iki yasina kadar anbem bakti. Ben hem doktora yaptim hem ise gittim. Bir gun offf demedi. Kim kimin cocuguna bu kadar sefkatle bakar. Ayagi kirildi boydan boya alciya alindi yine de o haliyle ben bakarim ogluna dedi, kiyamadim. Odenmez ki onlarin hakki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…