Sokak düğünleri

Burda sokak düğünü yok (zaten yasaktır),onun için ne çektiğinizi bilmiyorum tabi. Türkiyede yasal durum ne bilmiyorum ama polisi arasanız bile bu o düğünleri durdurmaz gibi geliyor bana
zaten öyle canım 12'ye kadar serbest bu arkadaşlar hala burayı meclis sanıyor. Değiştirebilecekleri bir şey değil yani, kendileri için çözüm aramaları gereken yerde daha olmazın peşindeler

Sizin bahsettiginiz keyiften olabilir.. ama benim bahsetigim konu sahibinin gorgusuz gordugu fakir insanlardir.. cerez ile sade dugun yapanlar sizce salonda yapabilecek durumlari varmidir.. salonda yapilan dugunun fiyati ortada..

Evet gelsin biri evimin dibinde saçma arabesk şarkılar çalsınlar aşalayayım istiyordum.Gece davul sesinden uyayamayan bebeği olan karşı komşum çok memnun bu durumdan hep beraber bekliyoruz.Biri gelsede aşağılasak diye

Ya hakkaten maddi durumun yoksa yapma kardeşim. Zaten sokak düğünlerinden ne zevk alınır anlamam. Boşa yorgunluk. Bir sor bakalim sen evleniyorsun diye tüm mahalleli o gürültüyü çekmek zorunda mi? Ama turkiye maalesef böyle. Kimsenin kimseye saygısı yok. Evde, iş yerinde, sokakta, her yerde gurultu yapan yapana. Herkeste bir bencıllik var. Ben evleniyorsam herkes eğlenecek, gürültümü çekecek mantığıyla yaklaşılıyor. Çok yanlış. Bunlar hep kendini çok önemsemekten geliyor.

Sizin bahsettiginiz keyiften olabilir.. ama benim bahsetigim konu sahibinin gorgusuz gordugu fakir insanlardir.. cerez ile sade dugun yapanlar sizce salonda yapabilecek durumlari varmidir.. salonda yapilan dugunun fiyati ortada..
Alakasız konuşuyorsunuz.dünyanın en zengin insanı sokak düğünü yapsa aynı şeyi söylerim

Alakasız konuşuyorsunuz.dünyanın en zengin insanı sokak düğünü yapsa aynı şeyi söylerim
Zengin yapsa bende soylenirim.. gitsin dugununu salonda yapsin diye. Ama fakire nasil soleyeyim ya.. her gencin hayalidir.. elden gelmiyorsa ne yapsinlar.. bi gecelik iki degil

Hanımefendi ben anlatamadım herhalde, elbette gürültüden rahatsız olabilirsiniz, ders çalışmak için konsantre olmakta zorlanmanız da normal o seste, ama bunu ifade ederken o kadar küçümseyici bir üslubunuz var ki haklıyken haksız duruma düşürüyor sizi. Yoksa biliyoruz tabi ki bebeği olan da hastası olan da rahatsız olur, dünyanın birçok yerinde de yasak olabilir normal olarak. Sıkıntı bu değil, sıkıntı size hak verenler kadar hak vermeyenler de olabileceğini bir türlü kabul edemeyip sonra da insanlardan saygı beklemeniz.

Herkes düğün yapmak zorunda değil. Paran yoksa yapmazsın. İlla yapıcam dersen biraz daha bekler, para biriktirir daha insani şartlarda bir düğün yaparsın. Yeğenim için düğün hazırlığı sürecindeyiz. Fiyatları ve her bütçeye uygun düğün yapan yerler olduğunu biliyorum. Kişi başı 180 lira fiyat veren yer de gördük 17.5 lira veren yer de. 500-1000 kişiye düğün yapmazsanız korkunç masraflar çıkmaz.

Hmm bana hak vermeyenlerin üslubu çok saygılı olduğu için tabi saygıdan hep bunlar zaten

Kucuk yerlerde yasayanlar oyle dediginiz gibi uygun butcede salon bulamiyorlar.. disarida salon yapmak insanlik dışı mi.. pes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…