- 1 Nisan 2017
- 89
- 1.652
- 53
- Konu Sahibi Gamzeceylan
-
zaten öyle canım 12'ye kadar serbest bu arkadaşlar hala burayı meclis sanıyor. Değiştirebilecekleri bir şey değil yani, kendileri için çözüm aramaları gereken yerde daha olmazın peşindelerBurda sokak düğünü yok (zaten yasaktır),onun için ne çektiğinizi bilmiyorum tabi. Türkiyede yasal durum ne bilmiyorum ama polisi arasanız bile bu o düğünleri durdurmaz gibi geliyor bana
Işinize gelmedi tabi.terk etmiyorum.istemiyorsanız engelleyin.Konumu terk edin.Bildirim geliyor.Belki biri yorum yapmıştır diyorum bir bakıyorum siz yeter yani
Sizin bahsettiginiz keyiften olabilir.. ama benim bahsetigim konu sahibinin gorgusuz gordugu fakir insanlardir.. cerez ile sade dugun yapanlar sizce salonda yapabilecek durumlari varmidir.. salonda yapilan dugunun fiyati ortada..İşte medeniyet farkı diyeceğim ama ordan da ayrı bir linç gelecek.
Daha önce de dedim bunun maddiyatla alakası yok, kültür meselesi.
Ben de ilerde çocuğum düğün yapmak isterse üzülürüm. Ben mecburen yaptım aile baskısıyla, çocuğum gereksiz şeylere milleti eğlendirmek için para harcamasın.
Evim sitenin otopark ve çocuk parkı olan kısmına bakıyor. Yaz aylarında her hafta sonu en az bir düğünle şenleniyor ortalık. Sıkılıyoruz, bunalıyoruz. Hafta sonunu evimde geçirmek istesem de mecburan çıkıyorum düğünler bitene kadar, evin içinde çalıyor çünkü o müzik. Sokak düğünü ucuz, masrafsız bir olay değil ki parası olmayan sokakta yapıyor diyelim.
Evet gelsin biri evimin dibinde saçma arabesk şarkılar çalsınlar aşalayayım istiyordum.Gece davul sesinden uyayamayan bebeği olan karşı komşum çok memnun bu durumdan hep beraber bekliyoruz.Biri gelsede aşağılasak diyeİşte maksat insanları küçümseyecek bir fırsat çıksın da egomuzu tatmin edelim olunca maalesef düğün de bahanesi oluyor, niyet ve bakış açısı önemli, baksanıza geçim sıkıntısından boşananlardan bile haz duyacak noktaya gelindiyse ne desek boş.
Allah karşılaştırmasın sizin gibi insanlarlaIşinize gelmedi tabi.terk etmiyorum.istemiyorsanız engelleyin.
Alakasız konuşuyorsunuz.dünyanın en zengin insanı sokak düğünü yapsa aynı şeyi söylerimSizin bahsettiginiz keyiften olabilir.. ama benim bahsetigim konu sahibinin gorgusuz gordugu fakir insanlardir.. cerez ile sade dugun yapanlar sizce salonda yapabilecek durumlari varmidir.. salonda yapilan dugunun fiyati ortada..
Hahaha.asıl sizin gibi küçümseyici insanlarla karşılaştırmasın Rabbim.Allah karşılaştırmasın sizin gibi insanlarla
Zengin yapsa bende soylenirim.. gitsin dugununu salonda yapsin diye. Ama fakire nasil soleyeyim ya.. her gencin hayalidir.. elden gelmiyorsa ne yapsinlar.. bi gecelik iki degilAlakasız konuşuyorsunuz.dünyanın en zengin insanı sokak düğünü yapsa aynı şeyi söylerim
Belçikada yaşayıp ahkam kesmek kolayZengin yapsa bende soylenirim.. gitsin dugununu salonda yapsin diye. Ama fakire nasil soleyeyim ya.. her gencin hayalidir.. elden gelmiyorsa ne yapsinlar.. bi gecelik iki degil
Demekki yapılıyormuş yani zengini fakiri yokmuş....Eşimin ailesinde davulsuz zurnasiz gelin almaya gelmezler . 2 dakika bile kapımda calinsa çıkmam evden demiştim.
Davulum calmayinca da eksilmedim.
Hanımefendi ben anlatamadım herhalde, elbette gürültüden rahatsız olabilirsiniz, ders çalışmak için konsantre olmakta zorlanmanız da normal o seste, ama bunu ifade ederken o kadar küçümseyici bir üslubunuz var ki haklıyken haksız duruma düşürüyor sizi. Yoksa biliyoruz tabi ki bebeği olan da hastası olan da rahatsız olur, dünyanın birçok yerinde de yasak olabilir normal olarak. Sıkıntı bu değil, sıkıntı size hak verenler kadar hak vermeyenler de olabileceğini bir türlü kabul edemeyip sonra da insanlardan saygı beklemeniz.Evet gelsin biri evimin dibinde saçma arabesk şarkılar çalsınlar aşalayayım istiyordum.Gece davul sesinden uyayamayan bebeği olan karşı komşum çok memnun bu durumdan hep beraber bekliyoruz.Biri gelsede aşağılasak diye
Kimsenin Hakkını yememeye kimsenin huzurunu gasp etmemeye çalıştım bugüne kadar.Allah görsün ne diyim artıkHahaha.asıl sizin gibi küçümseyici insanlarla karşılaştırmasın Rabbim.
Sizin bahsettiginiz keyiften olabilir.. ama benim bahsetigim konu sahibinin gorgusuz gordugu fakir insanlardir.. cerez ile sade dugun yapanlar sizce salonda yapabilecek durumlari varmidir.. salonda yapilan dugunun fiyati ortada..
Hmm bana hak vermeyenlerin üslubu çok saygılı olduğu için tabi saygıdan hep bunlar zatenHanımefendi ben anlatamadım herhalde, elbette gürültüden rahatsız olabilirsiniz, ders çalışmak için konsantre olmakta zorlanmanız da normal o seste, ama bunu ifade ederken o kadar küçümseyici bir üslubunuz var ki haklıyken haksız duruma düşürüyor sizi. Yoksa biliyoruz tabi ki bebeği olan da hastası olan da rahatsız olur, dünyanın birçok yerinde de yasak olabilir normal olarak. Sıkıntı bu değil, sıkıntı size hak verenler kadar hak vermeyenler de olabileceğini bir türlü kabul edemeyip sonra da insanlardan saygı beklemeniz.
O düğün de onlarin hakkı.ve siz bu hakkı elinden almaya çalışıyorsunuz.bu ne peki?Kimsenin Hakkını yememeye kimsenin huzurunu gasp etmemeye çalıştım bugüne kadar.Allah görsün ne diyim artık
Kucuk yerlerde yasayanlar oyle dediginiz gibi uygun butcede salon bulamiyorlar.. disarida salon yapmak insanlik dışı mi.. pes...Herkes düğün yapmak zorunda değil. Paran yoksa yapmazsın. İlla yapıcam dersen biraz daha bekler, para biriktirir daha insani şartlarda bir düğün yaparsın. Yeğenim için düğün hazırlığı sürecindeyiz. Fiyatları ve her bütçeye uygun düğün yapan yerler olduğunu biliyorum. Kişi başı 180 lira fiyat veren yer de gördük 17.5 lira veren yer de. 500-1000 kişiye düğün yapmazsanız korkunç masraflar çıkmaz.
Silah taşıma ruhsatın var diye birini vurmaya Hakkın var mı mesela ? Bazı şeyler vicdan meselesi..O düğün de onlarin hakkı.ve siz bu hakkı elinden almaya çalışıyorsunuz.bu ne peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?