şoklardayım nasıl bir erkek?

bence adam da bir kırıklık var
ay bu insanlık nerye gidiyor kardeşim
insan eşine de güvenemeyecekse :18:

az önce eşime bu olayı gazetede okuduğumu söyledim bi erkek olarak fikrini öğrenmek istedim. eğer eşinin yanında şaka mayetli yapıyo bi nebze ok ama gizli yapıyosa hiç ama hiç normal değil kadınsı hisleri vardır o zaman dedi. bende şok oldum okurken bence arkadaşınızla bir an öne konuşun eşiyle konuşsun gerekirse psikologa filan gitsinler çok zor ya allah kimsenin başına geitrmesin

yok artık daha neler .....
inanmıyoruumm..

masumca bi merak desem..

ben de evliyim ve kocam pembe gömlek bile giymiyor feminen durur die...

Bütün gayler biseksüeller illa efemini olacak diye bir şey yok...Kadınların çok ilgisini çeken seksi erkeksi görüntüde olan gayler var..Çoğu da çevresi bilmesin diye paravan evlilikler yapıyor..Bir arkadaşım 4 yıl bir kızla çıktı..Ama kendi cinsinden de hoşlanmaya başladığını farkedince kız arkadaşından ayrıldı bir bahane bulup...En ufak efemine davranışı da yoktur üstelik....

ben de sadece merak etmiş olabileceğini düşünüyorum, abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum

sonradan kadın olanlarla ılghılı bır cok roportaj dınledım
hepsının baslangıc hıkayesı bu
esım gttıgnde coraplarını gecelıklerını gyerdım
kndımı o halde hayal ederdım dıolar

genelde de cocukları olan 40 50 yasında adamlar sonradan
dayanamayıp
tamamen kadın oluyolar amelıyatla...

uzgunum ama normal bı erkek bunu yapmaz

bnm esım bnden ruj bulassa dudakları boyandı dıye cıldrıo

o adam malesef bnce sapık degıl ne oldugunu yazıyımmı bılmıorm ama anladın sanırım

kadın ve adamın giysi bedenleri uyuyormuşmuş ki giymiş ve oturmuş .

bana atmasyon gibi geldi bu konu...:44:

yanii okurken şok oldum diyecek birşey bulamıorum...

karısıyla kendisinimi kıyasladı acaba bendede ondaki gibi güzel durucakmı die:)

hissime fikrime tercüman iki mesaj

İsterse acıp bakar tabi ki, erkek sensörü mü var sitede. Aramızda belki yüzlece erkek var. :S

erkek sensörü he
kopardın beni arkadaşım çok yaŞa

Yatak odamızın resmini evimizi satışa çıkardığımız da dahi eşim eklemedi nete...
3+1 ev... Ama 2+1 olarak yayınladık...
Bırak bir arkadaşımla / arkadaşıyla az da olsa konuşmayı....
Uygun bulmuyorum ben bunu....
Etik değil...

FETİŞ psikolojik bi rahatsızlık yapcak bişi yok.. Artık saten gecelikle ne geçtiyse arasında büyük bi travma kalmışş onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…