bencede eşinin sorması gerekir ben napıcam demekle olmaz
Yaa kızlar belki de diğer mesajımda da söylediğim gibi merak etmiştir. Yani meraktan kasıt burda Crossdresser olmak değil alt tarafı bir meraktır. Bizde bazen olur olmaz şeyleri merak ediyoruz. Eşinin/sevgilisinin boxerını giyen vardır, gömleğini giyen vardır, fanilasını giyen vardır bunlar aklıma gelenler yani adamda öyle bir bakim diye bulunca geçirivermiştir belki bu olay bu kadar basittir. Adam anında gay oldu yaw
Konu sahibi arkadaşım; arkadaşın tabiki konuşsun ama ben açıkçacı adamın Crossdresser vb. bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Olabilir mi tabiki olabilir, ama ben anlattıklarına göre böyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Belkide yanılıyorumdur ama konuşmadan bilemezsiniz.
kadın ve adamın giysi bedenleri uyuyormuşmuş ki giymiş ve oturmuş .
bana atmasyon gibi geldi bu konu...:44:
Hayatlarında bir problem yoksa üstünde durulacak bir konu değil bence.. Normal mi giymesi, hayır; ama giydi diyede gay ya da sapık diye adlandırmamak lazım.
Mutlaka açıklaması vardır.. Belkide giyip eşine göstermeyi düşünüyordur, o yüzden önce denemek istemiştir v.s v.s
Bunu en iyisi eşiyle konuşması lazım.
......
Cinsel yaşamın en ufak noktasının bile en yakın dostlara dahi anlatılmasına çok karşıyım.
ÇOK ÇOK büyük bir hata.Bunu da eklemek istedim.
Erkek olsam, (çünkü zaten erkeklerin binde biri konuşur ancak) benim eşim özel hayatımızla ilgili birşeyi bir arkadaşıyla paylaştığını duysam,
hele hele bunun internetten konuşulduğunu duysam ( her nekadarda isim verilmemişsede) onu asla asla affetmezdim..
Yukarıda da yazdım yine yazacağım, en yakınlar bile olsa bu tür konuların tek kelimesi bile paylaşılmamalı, konuşulmamalı..
Çok yanlış, etik değil, sonuçlarıda hiç hiç iyi olmuyor zaten..
İsterse acıp bakar tabi ki, erkek sensörü mü var sitede. Aramızda belki yüzlece erkek var. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?