özel hayat diye birsey kalmamis arkadasi konu sahibine konu sahibide bizlere anlatti...
adamin belkide masumca giydigi geceligi kac bin kisi ogrendi kim bilir
Kız sen beni güldürmek için mi girdin bu akşam topiğe hangi yazını görsem gülüyorum be şans eseride nereye elimi atsam sen çıkıyorsun
ay gulduruyorsam ne mutlu ama burdakii yorumumda ciddiydim yani geceligi giyen adamcagizin haberi yok turkiye hatta dunyada kac kisi ogrendi karisinin geceligini giydigini
Orası öyle şekerim vala ben son durumuda merak ettim ya bence adam son derece iyi bir niyetle! giydi onu ama merakta ettim şahsen :44:
ya belki merak etmistir belkide birseyler dusundu kendince bilemeyizki hemen farkli tercihleri oldugunu dusunmek yanlis...
hele esinin direk hemen konu sahibine anlatmasi daha yanlis adi ustunde ozel hayat ne gerek var 3.sahislara direk esine sorsaydi daha iyiydi konu sahibine sormus oda bizlere soruyor falan ne gerek var bunlara direk muhattabi esi olmaliydi neden boyle birsey yaptigini ancak o bilir
"Crossdresser" ben bu deyimi ilk defa burdan duydum ne demek ki o?
"Kadın giysileri giymekten hoşlanan erkek ve ya erkek giysileri giymekten hoşlanan kadın" demek canım.
Evet adamı direk Crossdresser ve ya gay ve ya transseksüel diye yargılamak hoş değil. Bencede büyük ihtimalle adam geceliği bulunca oralada geçirivermiştir üstüne bi bakayım diye öyle temenni ediyorum yani :44:
Hımm demek kadınlarda da görülebiliyor. Çok ilginç ya :44:
yani karisi birden girince utanip kacmistir yani cekindigi birsey olsa niye kapiyi kilitlemesin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?