şoklardayım nasıl bir erkek?

arkadaşın konuşmuşmu eşiyle,sebebi neymiş merak ettim bende

belki adam karısına şaka yapacaktı, aniden yakalanınca esprinin manası da kalmadı, utandı,adamın şevki kırıldı..
bu da olabilir

kızın anlattıgına baksana erkek adam gecelık mı gyermiş üstelık saten gecelık karısının ve banyoda:S bu ne iştir

ne alakasi var adami direk sapik ilan ettin

Fazla iyi niyetlisin benm arkadasımın enistesi de boyleydi.Esiyle gayet iyiydi arası ama diger yandaann ne ben soyliyim ne siz ogrenin dusa kabinde basılmıs o da adam escinsel iste baska acıklaması yok yadırgamamak lazm

Son düzenleme:
kızın anlattıgına baksana erkek adam gecelık mı gyermiş üstelık saten gecelık karısının ve banyoda:S bu ne iştir

Fazla iyi niyetlisin benm arkadasımın enistesi de boyleydi.Esiyle gayet iyiydi arası ama diger yandaann ne ben soyliyim ne siz ogrenin dusa kabinde basılmıs o da adam escinsel iste baska acıklaması yok yadırgamamak lazm

ama kizlar belki oylesinde denedi belkide esine saka yapacakti insanlarin ic dunyasini nerden bilecez oyle birsey olsa adam kapisini kilitler neden acik biraksin yada kendini belli eder yani :26:

ama kizlar belki oylesinde denedi belkide esine saka yapacakti insanlarin ic dunyasini nerden bilecez oyle birsey olsa adam kapisini kilitler neden acik biraksin yada kendini belli eder yani :26:

tatlım bu saka dusa kabinde olunca sakat iste gay olsa belli eder ama escinsel öyle degil kii

Bazıları şaka yapacaktır belki demiş

Adam geceliği giyecek, karısının karşısına çıkmadan önce heyecanının geçmesi için mi klozete oturuyor ??

Klozete oturduğunda elinin boş olmadığına eminim bile diyebilirim.

Yapmayın ,böyle bir duruma masum yakıştırmaları yaklaştırmayın bile bence...

Anormal bir durum bu,evet empati kurun kendi eşlerinizi kırmızı gecelikle,ne düşünüyorsunuz???

Allah korusunda . haklısın canım . dogru dıyosun

Klozetin ustunde oturuyomus orası da saglıklı bi yer degil
Boyle bi cok ornek duydugum icin biliyorum yani sakat is
yani illa bu is sakat diyorsun

ALLAH KORUSUNben empati kurmayim sagol

Son düzenleme:
empatiyi bu olaya sakat iş gözüyle bakmayanlar kursun bence
bende sakat gozuyle bakmadim di en basta ama yani adama sormamis ki neden giydigini sormadan nerden bilecez nedenini
Empati kurdugun zaman hic saka ihtimali kalmadı dimi noldu

yani en azindan sorup belki mantikli bir cevap alinabilirdi yani insanlarin fantazilerini nerden bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…