şoklardayım nasıl bir erkek?

Adamı balkondan sallandırsan sakat iş yapıyor olsa ki yapmama ihtimali çok az sanıyor musunuz ki evet ben böyleyim merak ettim diyecek.

Şaka yapacaktım der,bir şekilde başka formda anlatır ama kolay kolay itiraf edemez,
önemli olan eşinin her türlü açıklamasına rağmen,kadının bu açıklamadan tatmin olması...

Eşimi böyle yakalasam eskisi gibi olamazdım şahsen yaa:26:

Son düzenleme:

ben kadinin arkadasina arkadasinin burda bizlere anlatmasinida cok yanlis buldum...

Bencede hıc normal degıl gay olabılır ama kendısını saklıyor demekkı bu sekılde normal bır evlılık yaparak

dıger bır konuda ne kadar yakın olursam olayım en yakın arkadasıma dahı kocamla ılgılı boylebır sırrı paylasmazdım yatak odam benımle kocam arasında kalmalı ozel hayatını boyle anlatmamalı arkadasınız barı hangı fantazılerı yapıyormus onlarıda dokseymıs ortalıga

Kadının halini dusunsenize yazık ne haldedir simdi neyin ne oldugunu anlamadı tabi sok icinde arkadasına danısmıs iste napsın

Ayy bilemedim valla,azıcık uykum vardı bunu okuyunca o da kaçtı,maya takvimine inanmaya başladım haaa:18::18:

cunku konu sahibi fazla kalmadi konusunda arkadas olmasaydi daha telasli olurdu gibime geldi ayrica konu disi olacak ama mayalar evet cok ilginc

yarım saattir hepinizin yazdığını okudum valla gece kuşları sizi
bazıları yazmışta niye anlatıyo falan die ne alakası var ben olsam bende anlatırdım çünkü asla içimde tutuamzdım yardım isterdim
veee şunuda belirtiyimki asla normal deyil asla aaa malesefki adam normal deyil arkadaşlr ya

Gercekten konu birazdan cinsellige tasınıcak kadın bizim kadar takmamıstır belkide kim bilir

utandırmak istemediğinden soru sormuyor olamaz,adam zaten duşakabine girmiş ,orda balkon olsa atlardı o halde...
adamın tedbirsizliği çok garip,masumca bile olsa kapıyı kilitlemeliydi
eşi ilk başta ne yapacağını şaşırmış olabilir ama sonradan muhakkak sormalıydı...
kesinlikel tedaviye gidilmeli,en azından psikologa görünmeli...

her insanın yapısı çok farklı oluyo belkide takmamışda olabilir ama ben böle bişeyi kesinlikle görmemezlikten gelemzdim allah göstermesin yarabbim töbeeee
ben eşimi düşünemiyorum öle amanda aman canım kocacığımmm
neyse ben yatıyım yine kalkamıcam ya iyi geceler yani pardon günaydınlar olsunn:2:

Aklına gelmemistir yada o heyecanla unutmus olabilir..tedavii ne tedavisi olucak ki adam boyle bi seyi yediremez kendisine,kabullenmez zaten gitmek istemicektir.
Boyle seyler bi anda olmuyo anlayamıyosun o yuzden cok kotu ya

Son düzenleme:
Aklına gelmemistir yada o heyecanla unutmus olabilir..tedavii ne tedavisi olucak ki adam boyle bi seyi yediremez kendisine,kabullenmez zaten gitmek istemicektir.
Boyle seyler bi anda olmuyo anlayamıyosun o yuzden cok kotu ya

tabiki sen şu hastasısın şeklinde elinden tutup götüremezsin ama belli zaman geçince sorunlar aşılınca gitmekten kaçılmayacak son nokta yine tedavi merkezi...

tabiki sen şu hastasısın şeklinde elinden tutup götüremezsin ama belli zaman geçince sorunlar aşılınca gitmekten kaçılmayacak son nokta yine tedavi merkezi...

Sanmıyorum bi erkegin gidip boyle bisey icin tedavi olmak isteyecegini
bi yakınımn basına gelmisti adam kendini vuruyodu az kalsın
tercih meselesi der gecer belkide etrafta hep olan seyler bunlar..

Son düzenleme:
çookk kötü bir durum allah başa vermesin. yıllarca tanıdığını bildiğini sandığın bir erkeğin bilmediğin ve hiç tasvip etmediğin bir yönü ile karşılaşmak. çok çok kötüü. cinsel yaşamı normal demişsin ki bu olur. erkekde gay olması demek kadınla münasebette bulunmaması demek değildir. kadınla münasebetinde oldukça erkeksidir fakat dediğim gibi gizli bir yönü de vardır. kadınsı davranışlar analdan zevk alma gibi.... erkekde büyük tuvaletini tutma alışkanlığı ve bundan zevk alma olayıda gizli gay lık belirtilerindendir. tabi bu yazdıklarım bilgi dir. teşhis değil. arkadaşına büyük geçmiş olsun. şu öneriyide söylemeden geçemeyeceğim. yargısız infazda bulunmasın. belkide haklı geçerli bir mazereti vardır.

arkadaşınızla cinsel hayatınızı paylaşmanız hoş değil....renkli olduklarına kadar konuşmuşsunuz....

eş banyodayken paldır küldür içeriye girmek hoş değil...

banyo yapan insana salça kapağı açtırılmaz,ki o esnada elleri pekte hijyenik olmasa gerek...

böylesi tuhaf bir durumla karşılaşıp nedenini sormamak daha tuhaf....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…