Adamı balkondan sallandırsan sakat iş yapıyor olsa ki yapmama ihtimali çok az sanıyor musunuz ki evet ben böyleyim merak ettim diyecek.
Şaka yapacaktım der,bir şekilde başka formada anlatır ama kolay kolay itiraf edemez,
önemli olan eşinin her türlü açıklamasına rağmen,kadının bu açıklamadan tatmin olması...
Eşimi böyle yakalasam eskisi gibi olamazdım şahsen yaa:26:
ben kadinin arkadasina arkadasinin burda bizlere anlatmasinida cok yanlis buldum...
Bu tarz konular hep " arkadaşlar"ın başına geliyor kk da,dikkatinizi çekerim
bu sefer kesinlikle arkadasin basina gelmis bence
Ayy bilemedim valla,azıcık uykum vardı bunu okuyunca o da kaçtı,maya takvimine inanmaya başladım haaa:18::18:
Kadının halini dusunsenize yazık ne haldedir simdi neyin ne oldugunu anlamadı tabi sok icinde arkadasına danısmıs iste napsın
Utandırmak istememistir hem nasıl sorulur ki yaaa
utandırmak istemediğinden soru sormuyor olamaz,adam zaten duşakabine girmiş ,orda balkon olsa atlardı o halde...
adamın tedbirsizliği çok garip,masumca bile olsa kapıyı kilitlemeliydi
eşi ilk başta ne yapacağını şaşırmış olabilir ama sonradan muhakkak sormalıydı...
kesinlikel tedaviye gidilmeli,en azından psikologa görünmeli...
Aklına gelmemistir yada o heyecanla unutmus olabilir..tedavii ne tedavisi olucak ki adam boyle bi seyi yediremez kendisine,kabullenmez zaten gitmek istemicektir.
Boyle seyler bi anda olmuyo anlayamıyosun o yuzden cok kotu ya
tabiki sen şu hastasısın şeklinde elinden tutup götüremezsin ama belli zaman geçince sorunlar aşılınca gitmekten kaçılmayacak son nokta yine tedavi merkezi...
kızlar çok samimi olduğum bir arkadaşım var 8 aylık evli,eşide çok dürüst iyi bir insana benziyor ailecek görüşüyoruz zaten
dün arkadaşım birşey anlattı ki ağzım açık kaldı
normalde azçok cinsel hayatlarımızı konuşurduk,onun eşi mesela saten gecelik meraklısıydı,eşinde saten gecelik görmeyi çok istiyordu buaraya kadar normal zevk meselesi
dün arkadaşım yemek hazırlarken eşi duş alcam diye banyoya girmiş,arkadaşımda o sırada salçanın kapağını açamamış eşinden yardım için banyonun önüne gitmiş su sesinin gelmediğini duyunca müsaittir diye kapıyı vurmadan açmış,birde bakmış ki eşi bunun geceliğini giymiş klozetin üstünde oturuyor,tabi birden irkilmiş hemen duşakabinin içine saklanmış
arkadaşım tabi şok,görmemezlikten geldim diyo
e bişey demedin mi sormadın mı diyorum soramadım diyo ben utandım diyo,eşide hiçbiey olmamış gibi sonra banyo yapıp çıkmış
cinsel hayatları normal,hatta renkli bile sayılır ama neden eşi böle bişey yapmış olabilir sapık mı acaba?
ayyyy kızı görseniz napıcam ben diyoda başka bişey demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?