Yorunlar icin tsk ederim cvp yazamadm engelim oldugu icin esim cok pismanim felan diyo pesimde surekli. Detaylari yazicam musayit oldugumda. Yalniz şu sizin yorumunuza bi cift sozum var. Bence sizin annenizde babanizda akıl yokki sizun gibi terbiyesiz bi evlat yetistirmisler. Hangi hakla siz bana ve esime akil yok dersiniz pardon? Buraya tartistigimizi yazdim diye bi cüreti nerden buluyosunuz?
Ben essek dedigim icin dayagi hakediyosam o bayanda bana ve esime akilsiz dedigi icin laf yemeyi hakediyor demekki. Cok basit bi denklem. Tabi anlayanaSiz karı koca sinirlendikçe ana- babaya laf atmaya çok meraklısınız anlaşılan.
sen lafı bana desen he der geçerim sen anama babama laf ediyorsan saygısızın ŞEREFSİZİN hadsizin tekisin..ahanda bu mesaj için balanırsam burdaki herkese duyrulur..DAHADA GELMEM GİRMEM BU SİTEYE..BANLAYANA KADAR ÜYELİĞİMİ İPTAL ETSİN SİTENİN YÖNETİCİLERİ..bu kadarBen essek dedigim icin dayagi hakediyosam o bayanda bana ve esime akilsiz dedigi icin laf yemeyi hakediyor demekki. Cok basit bi denklem. Tabi anlayana
Ben essek dedigim icin dayagi hakediyosam o bayanda bana ve esime akilsiz dedigi icin laf yemeyi hakediyor demekki. Cok basit bi denklem. Tabi anlayana
o adam gidip o zihniyetle sinirden bi yere vursa arabayı...burda ihmal edilen tek varlık bebek anneyle babada akıl yok zira..ve tekrar ediyorum ben araba kullanırken bana eşek diyecek adamın vay haline..isterseniz deneyelim : )
çok güzel yazmışsınız.bende örneklendireyim:)Ay hakaret etmeye nekadar meraklı milletiz burda bi insan olayı anlattı diye kimsenin kimseye laf söylemesine gerek yok haddimiz değil.haklısın yada haksızsın deriz.böyle yapmasaydın iyi olurdu arkadaş deriz güzellikle söyleriz.kalkıpta yok çocuğuna yok sana yok ailene yazık gibi hakaretlerde bulunmayız.bize düşmez haddimizi bilmek zorundayız.biri bişey anlattı diye bu hakkı kendimizde göremeyiz kardeşim.kimse kimseye hakaret edemez eleştiremez.düzgün konuşsak ne olur.burda şunu anladım bir kadının düşmanı yine bir kadın.insafsızca hakaretle eleştiren insanlar olduk.nekadar kin kusuyoruz.arkadaşlar biraz yorum yaparken haddimizi bilelim kimsenin özel yaşantısınada hakaret etmeyelim.biraz edep biraz sevgi olsun.buraya demekki bişey yazılmıyo ben bunu anladım.kadın kimseye anlatamamış burda biraz destek ve akıl almak istemiş dahada sinirlendirdik bumu kadın dayanışması.evet pohpohlamayın ama yorum yaparkende biraz terbiyeli ve seviyeli eleştirmeden yapalım.buraya bişey yazılmazmış ya derdim var diye yazarız söylemedik şey bırakmaz kimse.herkes dört dörtlük hiç hata yapmıyoruz maşallah kesin öyleyizdir.konu sahibi arkadaş bence bi derdin olduğunda aç ellerini Allaha dua et o yardım eder diğerleri yani bizde anca yerden yere vururuz.ben eşimle sorunlar yaşadım zamanında annem sülaleye yaydı insanlar anca dedikodumu yaptı ve küçümsedi.beni feraha bi Allah çıkardı inan ondan başka bizi aydınlığa çıkaran olmaz.insanlar acımasız ve gaddar.iyi gününde yanında olurlar benim arkadaşım 5parmağı geçmez herkese mesafe koydum.yok öyle kadın dayanışması falan ya hikaye uzun yazdım ama yorumlara sinirlendim
zeka geriliği değil zeka ileriliği yapmış,Dayak sen de zeka geriliği yapmış ne kadar çirkin bir söz ya .
sen lafı bana desen he der geçerim sen anama babama laf ediyorsan saygısızın ŞEREFSİZİN hadsizin tekisin..ahanda bu mesaj için balanırsam burdaki herkese duyrulur..DAHADA GELMEM GİRMEM BU SİTEYE..BANLAYANA KADAR ÜYELİĞİMİ İPTAL ETSİN SİTENİN YÖNETİCİLERİ..bu kadar
zeka geriliği değil zeka ileriliği yapmış,
demiş arkadaş:)
Bence bu seferlik affet bak burda be konular var eşi kadını aldatmış tekme tokat dövmüş hakaretler etmiş olaylar var ve ben o konularda her zaman boşanın kurtulun diyorum istersen yazdığım yorumları profilime girip bakabilirsin ama şuan sana boşanma diyorum biraz daha Korkut gözünü bir daha cesaret edemesin yeterli Allah huzurunu mutluluğu bir daha bozmasın nazar değdirenlerin gözü çıksın bebişini yuvanı korusun rabbimBebek oldugu icin hep sirkeli suyla silerim zaten. Bunu ogrendigim iyi oldu.. cok tsk ederim. Ya pisman olmazsa bi daha yapicagini sanmiyorum ama gerci bunu yapicaginida sanmiyodum.. nasil burnunu surtucemki unutamiyorumki hele baskasinin yaninda yaptiya cok utaniyorum herkese soylicek kiz ufff hic aklimdan atamiyorum hatta bilet alip yarin gideyim burdan dedim gittigim yerden acarim bosanma davasini diye dusundum..
barışacagını bildigimiz için niye anlattın diyoruz şahsen...Eşek demeseymisin vurmazmis. kadinin yaninda adamlik gururu kirilmis. bilmem neymis. cocugu arabadayken 150yle giden adama siz adam mi diyorsunuz? nasil insanlar var burada böyle ya. sen esek demissin haksizsiz ama adam baskasinin yaninda vurup annesine kufredince hakli mi ya? yemin ederim cildircam simdi. bu kadar mi pasifsiniz bu kadar mi gurursuz. herif annesine kufretmis adama laf soyleyeceginize vay efendim annene niye anlattın diyorsunuz kadina. sizin her gun ananiza babaniza mi sovuyorlar da bu kadar normal karsiliyorsunuz bunu. nasil hayatlar bunlar ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?