şoktayim!

Siz karı koca sinirlendikçe ana- babaya laf atmaya çok meraklısınız anlaşılan.

Ben essek dedigim icin dayagi hakediyosam o bayanda bana ve esime akilsiz dedigi icin laf yemeyi hakediyor demekki. Cok basit bi denklem. Tabi anlayana
sen lafı bana desen he der geçerim sen anama babama laf ediyorsan saygısızın ŞEREFSİZİN hadsizin tekisin..ahanda bu mesaj için balanırsam burdaki herkese duyrulur..DAHADA GELMEM GİRMEM BU SİTEYE..BANLAYANA KADAR ÜYELİĞİMİ İPTAL ETSİN SİTENİN YÖNETİCİLERİ..bu kadar

Ben essek dedigim icin dayagi hakediyosam o bayanda bana ve esime akilsiz dedigi icin laf yemeyi hakediyor demekki. Cok basit bi denklem. Tabi anlayana

dayak sende zeka ileriliği yapmış pardon anlamamıştım, anlayana yazıp açıklığa kavuşturdugun için teşekkür ediyorum.

Seni döven adamı hala korurken hala eşim derken onun yorumu seni ilgilendirmemeli. Dayağı haketmediğini düşünen insan, dayagı haketmediğini düşünen insan tavrı sergiler. Milletin zekasına anasına babasına laf edene kadar olanları bir gözden geçir. Burda hiç kimse hangi yorumu yaparsa yapsın senin yediğin dayağın sorumlusu değil. Seni döven burdan biri değil. Eşim dediğin adam. Tabi muhakeme yapabiliyorsan.

o adam gidip o zihniyetle sinirden bi yere vursa arabayı...burda ihmal edilen tek varlık bebek anneyle babada akıl yok zira..ve tekrar ediyorum ben araba kullanırken bana eşek diyecek adamın vay haline..isterseniz deneyelim : )

geçtiğimiz hafta erkek arkadaşımla bir yere gidiyorduk,o sinirliydi başka bir konuda e5 de gidiyoruz..biraz tartıştık bende telefonumu kapattım ineceğim ya ulaşamasın diye bir anda arabayı kenara bir çekti ses geldi yeminle ..aç o telefonu dedi..normalde ben pabuç bırakmam ama trafikteyiz ve adam gergin allah korusun :S açtım 10 dakka sonra barıştık zaten.. yani demem o ki trafikte hız yapıyorsa ya binmeycen ya da suscan..

Ortada birşey yok aslında o anki kızgınlık

geldiğiniz noktaya şaşırdım

umarım barışırsınız

esınızın yaptıkları hazmedılır gıbı degılde kusura bakmayında onu fıtılleyen sız olmussunuz bırı banada essek olan anlardı vs. seklınde soylemlerde bulunsa daha beterını bıle yapabılırdım yanı

Erkeklerin bu hiz merakini anlamiyorum. Yine trde iyi anca 120-150 ye kadar gidebilir. Ben yurtdisindayim burda 210 basiolar. Tabiki benim esimde. Onunla biryere gidip gelene kadar ak'la kara'yi seciyorum.

Ay hakaret etmeye nekadar meraklı milletiz burda bi insan olayı anlattı diye kimsenin kimseye laf söylemesine gerek yok haddimiz değil.haklısın yada haksızsın deriz.böyle yapmasaydın iyi olurdu arkadaş deriz güzellikle söyleriz.kalkıpta yok çocuğuna yok sana yok ailene yazık gibi hakaretlerde bulunmayız.bize düşmez haddimizi bilmek zorundayız.biri bişey anlattı diye bu hakkı kendimizde göremeyiz kardeşim.kimse kimseye hakaret edemez eleştiremez.düzgün konuşsak ne olur.burda şunu anladım bir kadının düşmanı yine bir kadın.insafsızca hakaretle eleştiren insanlar olduk.nekadar kin kusuyoruz.arkadaşlar biraz yorum yaparken haddimizi bilelim kimsenin özel yaşantısınada hakaret etmeyelim.biraz edep biraz sevgi olsun.buraya demekki bişey yazılmıyo ben bunu anladım.kadın kimseye anlatamamış burda biraz destek ve akıl almak istemiş dahada sinirlendirdik bumu kadın dayanışması.evet pohpohlamayın ama yorum yaparkende biraz terbiyeli ve seviyeli eleştirmeden yapalım.buraya bişey yazılmazmış ya derdim var diye yazarız söylemedik şey bırakmaz kimse.herkes dört dörtlük hiç hata yapmıyoruz maşallah kesin öyleyizdir.konu sahibi arkadaş bence bi derdin olduğunda aç ellerini Allaha dua et o yardım eder diğerleri yani bizde anca yerden yere vururuz.ben eşimle sorunlar yaşadım zamanında annem sülaleye yaydı insanlar anca dedikodumu yaptı ve küçümsedi.beni feraha bi Allah çıkardı inan ondan başka bizi aydınlığa çıkaran olmaz.insanlar acımasız ve gaddar.iyi gününde yanında olurlar benim arkadaşım 5parmağı geçmez herkese mesafe koydum.yok öyle kadın dayanışması falan ya hikaye uzun yazdım ama yorumlara sinirlendim

çok güzel yazmışsınız.bende örneklendireyim:)
ben eşime sinirlendim.eşime atıyorum karaktersiz dedim diye.
arkadaşım da evet senin eşin tam bir karaktersiz diyemez.samimiyet ayrı bişey.
bunu kim dese karşı taraf rahatsız olur.
herkes sınırını bilerek yorum yapsa daha güzel olur.

zeka geriliği değil zeka ileriliği yapmış,
demiş arkadaş:)

evet çünkü konu sahibi zekama vurgu yaptı, tamamını okusa bir de doğru okusa anlayacakta neyse :)

E ela235 , eşinizle bundan sonraki hayatınızı nasıl yürüteceğiniz sizin kararınız. Ancak lütfen eşinizin hız tutkusunu kontrol altına alabilmesi için psikolojik yardım almasını sağlayın.

Açıkçası şehir içinde kontrolsüzce hız sınırının üzerinde seyreden , mahalle arası olsa dahi gaza basmaktan kaçınmayan araç sürücülerini görünce ; umarım bir başkasına zarar vermez ve sadece kendi zarar görür diye geçiriyorum içimden.

Bugüne kadar her hangi bir kaza yapmaması , bir başkasının canına zarar vermemesi bundan sonra vermeyeceği anlamına gelmez.

Trafik canavarı olmasının önüne geçin. Gerekirse Trafik ekiplerine ihbar edin.

Eşek demeseymisin vurmazmis. kadinin yaninda adamlik gururu kirilmis. bilmem neymis. cocugu arabadayken 150yle giden adama siz adam mi diyorsunuz? nasil insanlar var burada böyle ya. sen esek demissin haksizsiz ama adam baskasinin yaninda vurup annesine kufredince hakli mi ya? yemin ederim cildircam simdi. bu kadar mi pasifsiniz bu kadar mi gurursuz. herif annesine kufretmis adama laf soyleyeceginize vay efendim annene niye anlattın diyorsunuz kadina. sizin her gun ananiza babaniza mi sovuyorlar da bu kadar normal karsiliyorsunuz bunu. nasil hayatlar bunlar ya.

Bazı konu sahibelerine de ben hayret ediyorum..

özel yaşantılarını burada anlatan kocalarının odunlugundan dem vuran,dayak yedigini söyleyen kadınların kocaları için ne denilebilir mesela ?

Bence bu seferlik affet bak burda be konular var eşi kadını aldatmış tekme tokat dövmüş hakaretler etmiş olaylar var ve ben o konularda her zaman boşanın kurtulun diyorum istersen yazdığım yorumları profilime girip bakabilirsin ama şuan sana boşanma diyorum biraz daha Korkut gözünü bir daha cesaret edemesin yeterli Allah huzurunu mutluluğu bir daha bozmasın nazar değdirenlerin gözü çıksın bebişini yuvanı korusun rabbim

barışacagını bildigimiz için niye anlattın diyoruz şahsen...

Çünkü kendisi boşanacagına dair bir yorum yapmadı..

Madem kabullenecek damadının annesine küfür ettigini anlatmasının bana der misiniz mantığı nedir ?

Şahsen ben anne olsam kızımın eşi bana küfretse kızım da bana bunu anlatsa ben artık o damadın suratına bakmazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…