Acaba sizden izinmi alsaydık hanımefendi artık bu devirde kimse kimseye derdini anlatamıyor küçümsüyorlar diye burda paylaşıp rahatlamak istiyor millet kimene yani biraz anlayış lütfenBazı konu sahibelerine de ben hayret ediyorum..
özel yaşantılarını burada anlatan kocalarının odunlugundan dem vuran,dayak yedigini söyleyen kadınların kocaları için ne denilebilir mesela ?
Anlamindan bahsediyorum alt metninde ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz değil mi :)zeka geriliği değil zeka ileriliği yapmış,
demiş arkadaş:)
şahsen ben seni küçümsemedim bu 1Acaba sizden izinmi alsaydık hanımefendi artık bu devirde kimse kimseye derdini anlatamıyor küçümsüyorlar diye burda paylaşıp rahatlamak istiyor millet kimene yani biraz anlayış lütfen
Anlamindan bahsediyorum alt metninde ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz değil mi :)
Insan ideallerinizde yasattiginiz gibi olmuyor .ben de her şeyi annemle paylaşırım. Annesi ya annesine anlatmayacak kime anlatacakbarışacagını bildigimiz için niye anlattın diyoruz şahsen...
Çünkü kendisi boşanacagına dair bir yorum yapmadı..
Madem kabullenecek damadının annesine küfür ettigini anlatmasının bana der misiniz mantığı nedir ?
Şahsen ben anne olsam kızımın eşi bana küfretse kızım da bana bunu anlatsa ben artık o damadın suratına bakmazdım..
şahsen ben seni küçümsemedim bu 1
yorumumu taaa baştan yaptım sana
zerre miskal olaya dogru düzgün yorum bile yapmadan keşke boşanmayı düşünmüyorsan annene demeseydin ona küfrettigini dedim..
benden izin almana gerek yok ayrıca
Kocanıza eşek dediniz diye asla dayagı hakettiginizi bile ima etmedim..Bana göre sıglıktır bu..
yok boşanacağını yazmış,avukat arkadaşlardan yardım da istemiş de,gerçek olmadığı da belliydi.sinirle yazılmıştı da annesine anlatması çok çok büyük hata,kocasıyla annesine nasıl bir araya getirecek merak ediyorum açıkçasıbarışacagını bildigimiz için niye anlattın diyoruz şahsen...
Çünkü kendisi boşanacagına dair bir yorum yapmadı..
Madem kabullenecek damadının annesine küfür ettigini anlatmasının bana der misiniz mantığı nedir ?
Şahsen ben anne olsam kızımın eşi bana küfretse kızım da bana bunu anlatsa ben artık o damadın suratına bakmazdım..
arkadasım resmen ''annne kocam senin orana burana koydu ama bak ben de kocamlayım boşanmıyorum,ama bil anne kocam sana belden aşagı resmen saldırdı ! ''Insan ideallerinizde yasattiginiz gibi olmuyor .ben de her şeyi annemle paylaşırım. Annesi ya annesine anlatmayacak kime anlatacak
yok karıştırdım...Ceren başka ben o an ela sandımbiz konu sahini ela235 biliyorduk ama 2. üyelik mi bu?
polemik yapmak istemem aslında amaAnlamindan bahsediyorum alt metninde ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz değil mi :)
Evet anladım arkadaşım ama dedimya normal hayatta insanlar öyle acımasızli biri duysa dayak yediğini hemen dedikodu edilir kıyaslama yapılır yok benim kocam beni çok sever gibi yarışlara girerler ben yaşadım şahsen kimseye bişeyini anlatmıcakmışsın onun için burda paylaşıp rahatlamak istiyorlar böyle düşün asosyal değiliz ama çevremizdekilere bişeyimizi anlatmamak gerekiyorşahsen ben seni küçümsemedim bu 1
yorumumu taaa baştan yaptım sana
zerre miskal olaya dogru düzgün yorum bile yapmadan keşke boşanmayı düşünmüyorsan annene demeseydin ona küfrettigini dedim..
benden izin almana gerek yok ayrıca
Kocanıza eşek dediniz diye asla dayagı hakettiginizi bile ima etmedim..Bana göre sıglıktır bu..
Sevgilimle kavga ettiğimde anneme soylerdim hep .hayatımda ne olup bitse anneme söyledim.ksrsidaki anne olduğu için olayı aaa damat küfür etti kızım onunla diye algılamaz.arkadasım resmen ''annne kocam senin orana burana koydu ama bak ben de kocamlayım boşanmıyorum,ama bil anne kocam sana belden aşagı resmen saldırdı ! ''
bu sence mantıklı mı ALLAH aşkına ?
Düğünlerde havaya ateş eden magandalar hakkında ne düşünüyorsunuz? O magandaya karısı eşek dese ve adam da dövse, "Aaa ama çok ayıp sen adama neden eşek dedin" mi dersiniz? Maganda kurşunundan evladını kaybeden anneler varken o magandadan daha fazla küfürler etmek istediğim adama eşek dedi diye karısını mı suçlarsınız?
Ha işte trafikte hız yapmanında da düğünde havaya ateş etmekten farkı yok. İkisi de yapana normal geliyor, ikisi de cinayete teşebbüs, ikisinde de hayatını kaybetmiş bir sürü insan var. Ve üzgünüm bu konu altında o insanların canına kasteden adamı savunan herkesin de gözümde değeri sıfır.
Daha geçen sene bir arkadaşımın eşi hız tutkunu birisi yüzünden öldü. Aynı arabada bir yerden dönerlerken tırın altında kaldılar. Adamın arkasından söylenen o böyle kaç tane kaza atlattı. Hız yapmayı severdi. E peki arkadaşımın eşinin günahı neydi? Yetim kalan oğlunun günahı ne? Böyle adam(!)lara eşek denilmesini savunan insanları anlayamıyorum. Cidden o kafayı çözemiyorum. Nasıl bir empati yeteneğiniz var, hayatta ne gibi yaşanmışlıklarınız, birikimleriniz var da insanların canına kastedenleri savunabiliyorsunuz.
Dünden beri bir şey yazmayayım dedim ama böyle biz bir insancılız, herkesi savunuruz, hakaret çok kaka bir şey falan yaklaşımlarından midem bulandı. Yeter yani yeter artık. Basit bir zevk uğruna insanların hayatlarını hiçe saymanın savunulacak yeri yok. Eşeklik bile değil bu.
Ben muhattap olmama yolunu secmistim :) boşver arkadaşım. Salak yerine koyuyorlar ya bir de insanları hiç gerek yok :)polemik yapmak istemem aslında ama
"dayak sende zeka ileriliği yapmış pardon anlamamıştım" derken iyi bişey demediği kesin
acaba benim de mi kalbim kötü
tamam şimdi hatırladım seniAcaba sizden izinmi alsaydık hanımefendi artık bu devirde kimse kimseye derdini anlatamıyor küçümsüyorlar diye burda paylaşıp rahatlamak istiyor millet kimene yani biraz anlayış lütfen
karı koca konusu ama cevaben yazıyorum konu sahibi bana kızabilir haklı olduğunu söyleyebilir defnehan bunda problem yok hemfikiriz ama ben 30 yaşında bir kadınım benim anama babama hiçbiriniz yorum yapamazsınız konu kahramanlarından değiller kendileri..burası toıpik bir konu sahibi şikayet ettiği((biz öyle sanıyorduk)bir kocası araba bir misafiri bir evladı ve yorum yapan kk üyeleri var..anam babam ne alaka..evet haklısın çok iki yüzlüymüşüm ben..Kadın kadına akıl yok diyor o cevap verince vay anneme babama dedi yok adalet olsun beni atsinlar siteden .çok iki yüzlü insanlar var ya . Yok annesine anlatmış yok suna söylemiş . Arabada bebek varken hız yapan esnektir. Iyi demiş.annesine de anlatmakla çok iyi etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?