Bu yaZdıklarınıza göre siz daha büyümemişsiniz...
Bu ne ya annemi aradım bilmem ne sen adama ortalık yerde eşşek dersen oda seni teper işte...
Terbiyeni takın bi kafın olarak sen ufak bi yanlışta dayak yemeyi düşünüyosan senide bigün teperler aklın başına gelir sanamı kaldı bunu demek nasıl terbiye bu bide okadar kadınız haketmişsin gibi şeyler yazıyorsunuzya bravo dayak normal karşılanıyor artık
Ne tahriği ya hu ne başkasının yanında öyle söylenmezi.
Adam, kendimi geçtim çocuğumun olduğu arabayı 150yle kullanacak, kaç defa uyarıcam da anlamayacak, ben "Aman şimdi susayım da evde konuşuruz." diyeceğim.
Başka?
o adam gidip o zihniyetle sinirden bi yere vursa arabayı...burda ihmal edilen tek varlık bebek anneyle babada akıl yok zira..ve tekrar ediyorum ben araba kullanırken bana eşek diyecek adamın vay haline..isterseniz deneyelim : )Ne tahriği ya hu ne başkasının yanında öyle söylenmezi.
Adam, kendimi geçtim çocuğumun olduğu arabayı 150yle kullanacak, kaç defa uyarıcam da anlamayacak, ben "Aman şimdi susayım da evde konuşuruz." diyeceğim.
Başka?
Ay sorma ya insanlar 150 yle gidilen hızı hesaplayamadığından bu şekil konuşuyorlar bence dün bide engel yedim laf anlatıcam diyeağzına sağlık arkadaşım. gerçekten sende çileden çıkartmışsın vs diyenleri bende anlayamıyorum. dayak yememek için susup otursun Allah korusun kaza olsun çocuğuna konu sahibine bişi olsun . yeterki eşi çileden çıkartmasın ağzını açmasın konu sahibi
Eşinize hakaret etmenizi haksız bulmuş herkes
Valla kusura bakmayın her şey bir yana arabadaki bebeği için korkmayıp da 150 leri 200 leri gören adam, bırak küfürü dayağı bile hak ediyor. Misafirinden çekiniyorsa bu ortamı yaratmasaydı, sonuçta önceden de uyarmışsınız. Sorumsuz adam, canla oyun olmaz. Boşanılır mı bilemem ama yaptığı affedilir şey değil, hem sürat, hem şiddet ; bu ne cesarettir kendini ne sanıyor bu adamlar. Yok erkekmiş de yok kaldıramazmış da o kadar erkekse, o lafa sebebiyet vermeyecek arkadaş. Hem haltı ye sonra da lafı duyunca sinirlen, ufacık sabiyi düşünmeden sürat yap, bir de karını döv oh ne ala
Yorunlar icin tsk ederim cvp yazamadm engelim oldugu icin esim cok pismanim felan diyo pesimde surekli. Detaylari yazicam musayit oldugumda. Yalniz şu sizin yorumunuza bi cift sozum var. Bence sizin annenizde babanizda akıl yokki sizun gibi terbiyesiz bi evlat yetistirmisler. Hangi hakla siz bana ve esime akil yok dersiniz pardon? Buraya tartistigimizi yazdim diye bi cüreti nerden buluyosunuz?o adam gidip o zihniyetle sinirden bi yere vursa arabayı...burda ihmal edilen tek varlık bebek anneyle babada akıl yok zira..ve tekrar ediyorum ben araba kullanırken bana eşek diyecek adamın vay haline..isterseniz deneyelim : )
evet hanımefendi sizde akıl yok çünkü direksiyon başındaki adamı tahrik ediyorsunuz..evet eşinizde akıl yok araba da bir yabancı birde melek evladı dururken arabayı hızlı kullanıp birde inip sizi dövdüğü için..evet bende de akıl yok sizi adam hesabına alıp yorum yaptığım için..banlanmak yetmemiş size anladığım kadarıyla..anama babama laf adam adamı burda barındırtmam ayrıca..bak çok kibar yazdım şu an küfür edecek potansiyelim yok..saygısız.Yorunlar icin tsk ederim cvp yazamadm engelim oldugu icin esim cok pismanim felan diyo pesimde surekli. Detaylari yazicam musayit oldugumda. Yalniz şu sizin yorumunuza bi cift sozum var. Bence sizin annenizde babanizda akıl yokki sizun gibi terbiyesiz bi evlat yetistirmisler. Hangi hakla siz bana ve esime akil yok dersiniz pardon? Buraya tartistigimizi yazdim diye bi cüreti nerden buluyosunuz?
boşver canım,işte bu konuların her zaman ki sorunu.başta kocasına saymadığı laf kalmazken yumuşayınca yorum yapanlar tuuu kaka oluyor.o nedenle ben sinirle açılmış konulara yorum yapmıyorum.son değişmiyorevet hanımefendi sizde akıl yok çünkü direksiyon başındaki adamı tahrik ediyorsunuz..evet eşinizde akıl yok araba da bir yabancı birde melek evladı dururken arabayı hızlı kullanıp birde inip sizi dövdüğü için..evet bende de akıl yok sizi adam hesabına alıp yorum yaptığım için..banlanmak yetmemiş size anladığım kadarıyla..anama babama laf adam adamı burda barındırtmam ayrıca..bak çok kibar yazdım şu an küfür edecek potansiyelim yok..saygısız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?