şoktayim!

Eşinize hakaret etmenizi haksız bulmuş herkes
Valla kusura bakmayın her şey bir yana arabadaki bebeği için korkmayıp da 150 leri 200 leri gören adam, bırak küfürü dayağı bile hak ediyor. Misafirinden çekiniyorsa bu ortamı yaratmasaydı, sonuçta önceden de uyarmışsınız. Sorumsuz adam, canla oyun olmaz. Boşanılır mı bilemem ama yaptığı affedilir şey değil, hem sürat, hem şiddet ; bu ne cesarettir kendini ne sanıyor bu adamlar. Yok erkekmiş de yok kaldıramazmış da o kadar erkekse, o lafa sebebiyet vermeyecek arkadaş. Hem haltı ye sonra da lafı duyunca sinirlen, ufacık sabiyi düşünmeden sürat yap, bir de karını döv oh ne ala

Bence esinizin o gün degisik bir stresi varmis ve arabada hizlanarak bunu çıkarmış. Siz ise korkunuzi laflarinizla körüklemissiniz.
açıkçası vurmasi haksiz ama siz koru alevlendirmissiniz.
bosanmak asla çözüm değil. Daha büyük sorun..
ki genel anlamda bir sorun yokmus anlik şiddetli bir kavga.
birakin zamana..
ne o öyle hemen ayrilacağim laflari..
bosanmaktan daha kolay sorunlara çözüm bulmak

Ne tahriği ya hu ne başkasının yanında öyle söylenmezi.

Adam, kendimi geçtim çocuğumun olduğu arabayı 150yle kullanacak, kaç defa uyarıcam da anlamayacak, ben "Aman şimdi susayım da evde konuşuruz." diyeceğim.

Başka?

düzgün bir dille anlatsaydın bari. eleştirir şekilde ya da eşek diyerek degil. başkasının yanında adama hakaret etmek mi zorundaydın? karşılık alınca da 'ay yetişin dostlar çok magdurum'.

anlattıgına göre adam ev işine, çocuk bakımına yardımcı, sadık... vs. iyi biri yani. sen boşanmaya yer arıyorsun sanırım. madem hızlı sürüyor ve bundan vazgeçmiyor, binme arabasına. otobüse bin ya da taksiye. böyle kullanacaksan binmiyorum de.

bu tip insanları da hiç anlamıyorum. ''40 yıl sırtında taşı, bir gün yorgunum de, kötü insan ilan ederler'' lafı var ya aynen öyle. adam kıza olayı yayma demiş, sabah da harçlık bırakmış.

sen napmışsın peki? hemen kötü ilan etmişsin. gitmiş hemen annene yetiştirmişsin. boşanacak olmasan annene söylemeyecektin ama boşanmaya kararlı oldugun için yetiştirdin annene, öyle mi? ister boşan ister boşanma ama bu hareket ergen hareketidir, yapılmaz. her şey her yerde söylenmez. boşanılıyor diye her şey ortaya saçılmaz. insanın her şeye ragmen biraz saygısı olur birbirine, eski günlerin hatırına, evliligin, çocugun hatırına. hadi adamın onca iyi vasfını unuttun bir anda ve annene laf yetiştirdin, adamı kötü ilan ettin... ya bari annene saygın olsun da tartışmadaki her ayrıntıyı anlatarak rahatsız etme kadını.

ağzına sağlık arkadaşım. gerçekten sende çileden çıkartmışsın vs diyenleri bende anlayamıyorum. dayak yememek için susup otursun Allah korusun kaza olsun çocuğuna konu sahibine bişi olsun . yeterki eşi çileden çıkartmasın ağzını açmasın konu sahibi

Susmak ne kelime verilen tavsiye öğrenene kadar o arabaya binmezdim. Oldu. Bebekle nasıl gidip gelecekse konu sahibi.

bence kesinlikle hatalı sizsiniz..
eşini bir başkasının yanında eşeğe benzeten eş (hatta ondanda aşağı gören) bence önce kendini sorgulamalıdır !

Arkadaşlar yorumlara devam ediyorsunuz da, konu sahibi cezalı olduğu için cevap veremiyor, sizi takmadığından değil takamadığından ortalıkta yok :)

benimde hız fobim var, eşimde aynı hız tutkusu....basar da basar..yahu yapma şunu senin yüzünden arabaya binmeye korkuyorum diyorum ama hiç tınlamıyor..yol müsait diyor sanki otobandayız....bu erkekler hep böyle direksiyon başına geçtilermi kimseyi duymuyorlar...
eğer her hız yaptığında dilimi tutmasam bizde çok tartışırız eminim... arabalardan korkar oldum fobiye dönüştü resmen...

Öfkeyle kalkan zararla oturur canım önce biraz sakinleşseydin keşke annenle konuşmadan arkadaşlara katılıyorum bir bayanın yanında heleki akrabanız yani aileler her zaman birarada olduğu için keşke konuyu çok uzatmayıp kocanızı çileden çıkarmasaydınız o da erkeklik gururumudur nedir ona dokundu sanırım ki normal bende eşime bir bayanın yanında eşşekten küçük görsem benimkininde tepkisi farklı olabilirdi keşke az biraz sabredip evde verip veriştirseydiniz neyse olan olmuş umarım düzelir sinirli olduğunuz için sağlıklı düşünemiyorsunuz bana kalırsa herşeyide annenize anlatmasaydınız keşke

o adam gidip o zihniyetle sinirden bi yere vursa arabayı...burda ihmal edilen tek varlık bebek anneyle babada akıl yok zira..ve tekrar ediyorum ben araba kullanırken bana eşek diyecek adamın vay haline..isterseniz deneyelim : )

esiniz arabayi kullanirken öyle tepki vermeseydiniz
essek lafini etmeseydiniz bunlar yasanmazdi
direksiyon basinda ne kavgalar oluyor anlik sinirle
sizinkide o misal hersey anlik sinirle olmus
kimse susmamis uzamis uzamis uzamis
tek takildigim annenize edilen küfür

Ay sorma ya insanlar 150 yle gidilen hızı hesaplayamadığından bu şekil konuşuyorlar bence dün bide engel yedim laf anlatıcam diye

Adam kadini dövüyor ve yinede kadin suclu oluyor öyle mi? Kadin adami cileden cikarmis mista... Kadin esek demiste...

Kusura bakmada,madem 3cü sahis var, adam niye karisini dinlemiyor? O niye durumu yatistirmiyor? Ve üstelik adam hatali,arabada can tasiyor, 180 ile gitmek nedir ya? Laftan anlamayan adama baska ne denilir?

Konu sahibi arkada korkuyor ve esi hiiic umarsamiyor resmen ve üstelik araba fobisi varmis onda. Yasamayan bilmez,bendede aynisi var ve ben aynisini yasamis olsam artik korkudan ne dedigimi bilmem bile,o arabada 10 sahis olsa bile fark etmez. Konu sahibi artik can havliye küfür ediyor, ve dayak hak ediyor öyle mi? Gercekten lafin bittigi yer...

Iste bu!

o adam gidip o zihniyetle sinirden bi yere vursa arabayı...burda ihmal edilen tek varlık bebek anneyle babada akıl yok zira..ve tekrar ediyorum ben araba kullanırken bana eşek diyecek adamın vay haline..isterseniz deneyelim : )
Yorunlar icin tsk ederim cvp yazamadm engelim oldugu icin esim cok pismanim felan diyo pesimde surekli. Detaylari yazicam musayit oldugumda. Yalniz şu sizin yorumunuza bi cift sozum var. Bence sizin annenizde babanizda akıl yokki sizun gibi terbiyesiz bi evlat yetistirmisler. Hangi hakla siz bana ve esime akil yok dersiniz pardon? Buraya tartistigimizi yazdim diye bi cüreti nerden buluyosunuz?

evet hanımefendi sizde akıl yok çünkü direksiyon başındaki adamı tahrik ediyorsunuz..evet eşinizde akıl yok araba da bir yabancı birde melek evladı dururken arabayı hızlı kullanıp birde inip sizi dövdüğü için..evet bende de akıl yok sizi adam hesabına alıp yorum yaptığım için..banlanmak yetmemiş size anladığım kadarıyla..anama babama laf adam adamı burda barındırtmam ayrıca..bak çok kibar yazdım şu an küfür edecek potansiyelim yok..saygısız.

boşver canım,işte bu konuların her zaman ki sorunu.başta kocasına saymadığı laf kalmazken yumuşayınca yorum yapanlar tuuu kaka oluyor.o nedenle ben sinirle açılmış konulara yorum yapmıyorum.son değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…