şoktayim!

İki taraftada hata var.Fakat en büyük hata eşinizde.
ortamı fazla geren sizin sözleriniz olmuş.
Hız yapması sorumsuzca bir hareket bence kadının yanında rencide edilmeyi kaba kuvvetle alt edeceğiniz zannetmiş.Bu hiç hoş değil.
Olan olmuş artık geri dönüşü yok unutulamaz ama telafisi mümkün.
Kafalarınızı toparlayın ve bekleyin.
Şiddet göstermesine çok kızdım çok sizde sözlü ondada hem sözlü hemde fiziki şiddet olması yakışık almamış.

A
arkadasım yanlıs anlama bisey sorucam ben anlayamadımda arabadaki kız tam olarak neyiniz oluyo

Esin de sonradan utanmis olabilirmi? Kızı arayip tembihledi ya kimseye söylemeyin dıye. .hem söylediğinden emin değilsin. ..az çok taniyorsundur sır saklayamayacak biri mi? Ben de boyle bir olaya maalesef ki şahit oldum ve esimde dahil hickimseye söylemedim. ..böyle biri olabilir mi? Sizi Hiç aramadı mi?Ayrıca sen utanılacak bir şey yapmadın tamam belki sözlerinde hata vardı ama bu onun haklı olduğu anlamına gelmez...araba fobisi ne demek iyi bilirim o yüzden seni suçlu göremiyorum ki birde annelik iç gudusu var...önceden de tartışma olunca sarpa sarmış... ..ama sen yine de Fevri hareket etme lütfen. ..Eşinin durumuna göre hareket et ve bunun için kendine zaman ver...bir süre uzaklas. ..şu anda çok öfkelisin bir arada durmak daha çok yipratir...Esin şu anda sana yalvarsa sana Afedersin ama küfür ediyor gibi gelir...tahammül edemezsin anladigim kadarıyla. ..

Eşin trafikte çok küfür yiyordur..! Babalık duygusundan yoksun herhalde. Çocuğunun Canını Düşünmüyor.. Düşüncesiz bir adam! Bence bir daha Arabasına Binmeyin.. Böyle Giderse masum İnsanların Canına Kast edecek gibi duruyor..Psikiyatri ye Gitmesinde yarar var.

Sizi geçtim, başka insanların hayatı için eşinizi polise şikayet eder misiniz?

Böylelerine beddua etmek istiyorum.

Eşinize aşırı hızdan kaza yapmış böyle beyni filan dağılmış insanların fotosunu gösterin hatta evladı bu nedenle ölmüş bir aile bulun ne bileyim bir örnek bir olay bulun bu adamı hız tutkusundan vazgeçirin bir şekilde.

İlle boşanacaksanız o sürece kadar aman diyim emniyet kemeri takın kendinize de çocuğa da (çocuk oto koltuğu).

Ben babami 2 sene ince trafik kazasinda kaybettim. Oda asiri hiz yapardi hemde çok aşırı. O kazayi yaptiginda yanlizdi tirin altinda kaldi..

Bence esinizle bosanmadan once bi psikiyatrik tedavi teklif edin.oncelikle kurtarmak adina elinizden geleni yapin 2tane cocugunuz varmış Allah bagislasin.si tüm ugraslari verin olmazsa bosanirken iciniz rahat olur evlatlariniza ben elimden geleni yaptim dersiniz.

bi baskasi varmis yaninizda bi de, siz de essek filan yangina korukle gitmissiniz, keske olmasaydi ama eve gelip aileyi hemen aramak da kotu olmus.. oy oy oy :/ esiniz ne istiyor su an ne diyor

Ne zamandır dayağın koşulu oldu ki.
Valla ben şunu fark ettim (kendi konum dahil) bir kadın şiddet gördüyse ve ayrılmak istemiyorsa
"şiddetin şartı mı olur" deyip boşan boşan diyorlar
Şiddet görüp ayrılmak istiyorsa da "boşanma kolay mı" diyorlar
Sinir harbi sebebi.

Gerçekten çok safca davranmışsınız annenize ona damadının küfür ettigini söylemeniz neye yaradı ?

dayağı savunan yok konu sahibi ama kusura bakma bu kadar tahrik edilsem halamın oğlunun karısının (dıdısının dıdısı)yanında bana eşşek dense ben eşinizden daha beter teperdim ..yavaş yavaş yavaş demekte haklısınız ama adam durmuyosa siz eşşek dediğiniz için durmayacak..sizi haklı çıkartacak bir sebep göremiyorum (ben olsam asla kocamın arabasına binmezdim ders alana kadar ,ama siz hem binip hem hız konusunda sizi dinlemeyen adama ısrarlara devam edip üstüne küfür ederseniz benim daha diyecek sözüm olmaz)

dayak değilde feministlik fazla normal karşılanır oldu bu ülkede..konu sahibi kocam bana eşek dedi bende onu teptim diye konu açsa oh iyide tepmişsin beter olsun ne demek sana eşek demek kendine baksın türevi cümleleri havai fişeklerle savururdunuz buraya)

annenize söylediniz ya kocanızı onların gözünde düşürdünüz istediğinz aile bağlarını madem barışacak gibisiniz komple kopardığınızı hatırlatayım size..

Ela235 hnm artık cevap yazmıyor sanırım. Ama okuyor ise şunu önereceğim.
Eşinizle tartışmanız, affedip affetmemek size kalmış. Ancak asıl kronik sorun hız. Önerim şu olacak;
eşiniz araba ile çıktığında 155 e istikameti bildirip aşırı hız yapan bir araç var diyip plakasını verin. Hatta başka numaralardan yada başka güvendiğiniz arkadaşlarınızdan da polisi aramalarını rica edin farklı zamanlarda. Aşırı hız, hatalı sollama, sürekli makas yapma, trafikte güvenliği etkileyecek şekilde hatalı kullanma gibi sebepler verilebilir. Bu cezalar bütçenizi etkileyecektir kuşkusuz, ama kalıcı bir yaptırım da sağlayacağını düşünüyorum.
Birkaç kez ceza alınca en hız sever kişinin bile hız ve tabiki trafik kurallarına harfiyen uyduğunu çok gördüm.

Baskasinin yaninda ortaligi birbirine beraber kattiniz. O yalniz yapmadi bunu. Annenize bile tasidiniz konuyu. Ben olsam bu adam 80 le gitmeyi ogrenene kadar arabana binmiyorum derdim. Niye kavga ediyosun ki? Ikinizin de yasi kucuk ve biseyleri cok kolay elde ettiniz galiba. Evliliginizi beraberce bitirdiniz. Artik toparlanmaz.

dayaktan şiddetten anaya babaya küfürden nefret ediyorum. yapandan da tabi. kusura bakma burda bir sürü yanlışlar silsilesi var. Senin de eşinin de. Sen de masum değilsin yani. Ama böyle çiftlerde en çok olan çocuklara oluyor. Ne huzurlu yetişiyorlar ne de ilerde psikolojileri yerinde oluyor. Siz kavga dövüş devam edersiniz ama bari bundan sonra aileye söylemeyi ertele.

"eşeğe söyleseydim anlardı" cümlesi bana da söylense ben de basardım. geçen arabadayken annem basit ama kızdıracak bir şey söyledi. hızdan korkan ben sinirimden gazladıkça gazladım. orada insan sinirlendi mi sinirini gazdan çıkarıyor. bir de başka bir bayanın yanında demeniz de rencide etmiştir onu. bir başka erkek bu kadar sabretmeyebilirdi de. sakinleşin, bir şekilde kapatın bu konuyu derim. özrünüzü de dileyin. şeytan girmiş aranıza. bundan dolayı ayrılmayın o kadar iyi biriyse. bir de harçlığınızı da bırakmış ve kimseye söylememesi için kızı uyarmış demek ki ayrılmak filan istemiyor sizi sevdiği belli.

Kaç yıllık evlisin? Eşin hatalı ama sen ondan daha çok hatalısın hemen sinir anında neden annene herşeyi anlatıyorsun adım kadar eminim boşsnmayacaksın ama annen eşinden ömür boyu nefret edicek, boşandıktan sonra bile annene o küfür olayını söylememeliydin ne yararı olucak?? Sadece yaşlı kadını üzmüş oldun çok yanlış davranmışsın çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…