allaha şükür hiçbir seyimde sıkıntı yok. feminist de degilim. insanim insan. bi annenin insan icinde en onemlisi de cocugunun yaninda hirpalandigini düşündükçe uzuntuden midesine kramp giren bir insanim. kadin esek demis aaa neden oyle dedin baska kadinin yaninda diyebilen insan var burada. e adam ayni kadinin yaninda karisini hirpalayabiliyor ama? ona neden laf yok? kadinin dusmani yine kadin ya, yazik vallahi yazik. neymis erkeklik gururuymus. yerim onun gururunu ya. erkegin gururu var da biz gurur yerine patates mi tasiyoruz? kadin erkek esitligini once kadinlar benimsesin. gerçekten ihtiyacimiz var buna.bunu boşanmak değilde farklı yollardan çözebilirler dedim. anne dayağı yutsun demedim okumada sıkıntı var sanırım.
Dilini tutamazsa dayağı hakeder dimi topluma bak biz bide çocuk büyütücezHe bacim sen ayril gercekten hayati sebepler zeki arkadaslar masallah...bu nedir yaa bir ailenin yok olmasindan parcalanmasindan bahsediyoruz bayanlarrrr... Ya konuyu acan soktaki arkadasim bu adam hep mi 150 basiyo.hep mi seni dovuuo sovuyo uzerine kari mi getirdi cocugunu atiyo mu satiyo mu ya bi dusunun ya allahinizi severseniz ya arkadasim haksizsin kabul et. Az dilini kaldir ustune otur
Arkadasim sen konuyu anladina emin misin??? Kadin ayrilcam diyo huuuSen hangi dünyadasın kardeş ya ozaman biz hiç trafik kurallarına uymayalım kader diyelim Allah akıl fikir versin nasıl bi düşünce
aynı şeyleri farklı yollardan söylüyoruz ve siz nedense anlamıyorsunuz adamın yaptığı yanlış kadın da haklı ama çözüm boşanmak değil kadın avukat arıyorum diyo bi aile yıkılıyo ciddi olun birazallaha şükür hiçbir seyimde sıkıntı yok. feminist de degilim. insanim insan. bi annenin insan icinde en onemlisi de cocugunun yaninda hirpalandigini düşündükçe uzuntuden midesine kramp giren bir insanim. kadin esek demis aaa neden oyle dedin baska kadinin yaninda diyebilen insan var burada. e adam ayni kadinin yaninda karisini hirpalayabiliyor ama? ona neden laf yok? kadinin dusmani yine kadin ya, yazik vallahi yazik. neymis erkeklik gururuymus. yerim onun gururunu ya. erkegin gururu var da biz gurur yerine patates mi tasiyoruz? kadin erkek esitligini once kadinlar benimsesin. gerçekten ihtiyacimiz var buna.
Arkadasakta duran adama araba carpiyo oluyo.
Helql olsunnnaynı şeyleri farklı yollardan söylüyoruz ve siz nedense anlamıyorsunuz adamın yaptığı yanlış kadın da haklı ama çözüm boşanmak değil kadın avukat arıyorum diyo bi aile yıkılıyo ciddi olun biraz
Algıda seçicilik diye tam buna denirsen kızı ön koltuga oturursan boşanırsın tabi
Canim allah sizi mesut etsin asla bosanmayi dusunme boyle burda yazqnlari da kafana takma.acaba kendi baslarina gelse yine ayrilmayi dusunur muydu bazi arkadaslar.Algıda seçicilik diye tam buna denirBen de bunu düşünmüştüm ama muhtemelen kadın bebeğin yanında durmak istemiştir, malum araba korkusundan dolayı da önde oturmuyordur belki.
uaynı şeyleri farklı yollardan söylüyoruz ve siz nedense anlamıyorsunuz adamın yaptığı yanlış kadın da haklı ama çözüm boşanmak değil kadın avukat arıyorum diyo bi aile yıkılıyo ciddi olun biraz
bıraz zaman ver bence canımEsimle her sey iyiydi ufak tefek problemlerimiz oldu ama kendi aramizda hemen barisirdik bana yardimci olur bildigim kadariylada sadiktir disariya bensiz cikmak istemez yapisir sende gel diye ev isine yemege cocuga hep yardim eder aileme bile yardim eder. Bunlari neden yazdim cunku bu ozellikleri tasiyan adam bugun bana saldirdi! İl disina gitmistik esimin akrabasina cok iyi anlasiriz onlarla surrkli gider geliriz.gezdik tozduk her sey iyi ikindi gibi bi tartisma yasadik onlarin yaninda uzatmadim. Aksam eve donucektik misafirlige gittigmiz bayanda bizimle gelicekti kayinvalidesine. Esim direksiyonda bende arkada oglumun koltugunun yaninda oturdum kizada one gec dedim skisistik diye. Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim (hatta gecen gun arabanin freni enteresan sesler cikartiyodu diye servise gotur dedim benim zorumla yola cikmadan gittik servise. Simdilik acil bi sey yok ama sonra getirin kaldirmamiz lazim tam ne oldugunu ogrenmek icin dedi. Bizimde vaktimiz yoktu adamda acil degil deyince yola ciktik.) Surekli esome yavas sur yavas sur demekten biktim usandim 150 leri goruyoruz otoban bile degilki yol. Baktim bu yine hizlaniyo 120 yi gecmeye baslayinca off puff etmeye basladim. Baktim yavaslamiyo kendi kendime soylenmeye basladim essege bunca zaman soylesem anlardi sen anlamadin diye. Cok sinirlenmistim bide acayip araba fobim var. O da bi sey soyledi bende uzadikca uzadi. Sen gorursun simdi kacla gidicrm deyip gaza basmaya basladi bende inicem dur dedim dur dur bagirdim o aralari korkudan hatirlamiyorum bile. Birden arabayi saga cekti geldi arka kapiya omzuma vurdu sonra koluma oralari bile hatirlamiyorum tam net. Ben inicem inicem deyip kapiyi tutunce dirsegime vurdu oyle acidiki biraktim kapiyi. Oglum uyandi seslere benim deli gibi aglamama. Cok kotu oldum cok sasirdim hemen gidip ayriliyoruz dedim vs agiz dalasi gelene kadar devam etti kizi indirdik kiz inmeden esini adam sanmistim ornek es gibi duruyodu vs bi seyler dedi ayrilma iste dusun tasin gelip sizde kaliyim dedi kabul etmedim.kiz ibdikten sonra durduk yere anneme kufretti alakasiz bi sekilde hemde ne kufurr. O edince bende o senin annenin yaptigi istir dedim amann saydikca saydik. Eve geldikx cik git bitti dedim. Hemen o kizi aradi sakin kimseye bi sey soyleme diye. Cunku o kvye soylese butun sulale duyar. Kizda tamam dedi ama inanmiyorumm soylemistir. Annemi aradim ayrilicam ben dedim olayi anlattim esimde icerdeydi dusa girip gidecem vs diyodu ama dinliyodu farkettim annemede her seyi soyledim ona kufrettiginide soyledim cunku annem onu hakli gorup ayrilma der diye. Esn son vurdugunuda soyledim felan konustuk kapattim. Esimedw git bi dahada gelme aileble konus bu is bitti dedim gitti. Ben lavaboya girdim sonra baktim gelmis harclik birakmis bana bilmem nereye koydum dedi bagirdim cik git dedim gitti. Ayrilnak istiyorum asla kaldiramam bu drumu olsemde unutamam.. nasil bi yol izlicem ozellikle avukat ark varsa yardim bekliyorum
ayyy ben konu sahibi değilimCanim allah sizi mesut etsin asla bosanmayi dusunme boyle burda yazqnlari da kafana takma.acaba kendi baslarina gelse yine ayrilmayi dusunur muydu bazi arkadaslar.
ay delircem ya kız hala adamı savunmaktan söz ediyo kim savunduysa git ona konus bik bik yeter ama adam da kk da olaydı ona da söylerdim aynısını mixerlik yapmayın şu aile ilişkilerinde ayıp yau
benim de demek istedigim su ki bunu neden kadın dusunuyor? neden yuvayi kadin kurtarmak zorunda neden her seyi yutmak unutmak cocugu icin devam etmek zorunda? adam nerede bu sirada o neden uğraşmiyor bi tek kadinin mi yuvasi dagiliyor ya? o cocugu kadin tek basina mi yaptı da cocugu bir tek o dusunuyor. bu adamin akli nerde ki once hizli gidip cocugu karisini tehlikeye atiyor sonra karisini cocugun yaninda hirpaliyor? hadi o adam bunlari yapiyor da burda onca insan nasil oluyor da bunları gormeyip adami savunabiliyor vallahi cildircam.
ay delircem ya kız hala adamı savunmaktan söz ediyo kim savunduysa git ona konus bik bik yeter ama adam da kk da olaydı ona da söylerdim aynısını mixerlik yapmayın şu aile ilişkilerinde ayıp ya
Üyelerin bam teline basan bir konu olsa gerek, 64 kişi var içerde, yorumcusu çok olan yerin banlananı da çok olur der atalarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?