şoktayim!

bunu boşanmak değilde farklı yollardan çözebilirler dedim. anne dayağı yutsun demedim okumada sıkıntı var sanırım.
allaha şükür hiçbir seyimde sıkıntı yok. feminist de degilim. insanim insan. bi annenin insan icinde en onemlisi de cocugunun yaninda hirpalandigini düşündükçe uzuntuden midesine kramp giren bir insanim. kadin esek demis aaa neden oyle dedin baska kadinin yaninda diyebilen insan var burada. e adam ayni kadinin yaninda karisini hirpalayabiliyor ama? ona neden laf yok? kadinin dusmani yine kadin ya, yazik vallahi yazik. neymis erkeklik gururuymus. yerim onun gururunu ya. erkegin gururu var da biz gurur yerine patates mi tasiyoruz? kadin erkek esitligini once kadinlar benimsesin. gerçekten ihtiyacimiz var buna.

Dilini tutamazsa dayağı hakeder dimi topluma bak biz bide çocuk büyütücez

aynı şeyleri farklı yollardan söylüyoruz ve siz nedense anlamıyorsunuz adamın yaptığı yanlış kadın da haklı ama çözüm boşanmak değil kadın avukat arıyorum diyo bi aile yıkılıyo ciddi olun biraz

[QUbenAkbulut, post: 36739142, member: 472479"]Dilini tutamazsa dayağı hakeder dimi topluma bak biz bide çocuk büyütücez[/QUOTE]
İletisim diye bisey var duydunuz mu biri konusurken digeri dinler monolog yapmaz..bugun sen sinirli ol kocan basinda can can otsun allahaskina kafasina tava atasin gelmez mi.arkadaslar konusun ama nerde susmasi gerektigini de bilin.

Pardon da hani dayağın mazereti yoktu kk kadınları?
Dayağı yiyip, eşiyle barıştı diye kızardınız?
Şimdi birlik olup, yok kışkırtmışsın falan diyorsunuz? Hayrola? Konuya göre yön mü değiştiriyorsunuz?
Kadını elin kızının yanında dövmüş herif, sülalesine sövmüş, hafif bir sebep mi?
İyi o halde siz böyle bir durumda hata benim diyip, kırın dizinizi oturun.

Son düzenleme:
Oo konu cok dagilmis
Hemen toparlayalim

Elbette fiziksel ve sozlu (anneye kufur) bosanma sebebidir ama sayet surekliyse.. Ortada mutlu bir evlilik var, kriz aninda bi seyler olmus. Koca suclu hiz yapmamaliydi, konu sahibi suclu baskasinin yaninda kocasina bagirip cagirip hakaret ettigi icin. Ama tum bunlardan bosanmak ve cocugu babasindan ayirmak dogru olamaz. Bir sure ayri kalin kendinizi toplayin sonra tekrar konusun anlasin.

Algıda seçicilik diye tam buna denir Ben de bunu düşünmüştüm ama muhtemelen kadın bebeğin yanında durmak istemiştir, malum araba korkusundan dolayı da önde oturmuyordur belki.
Canim allah sizi mesut etsin asla bosanmayi dusunme boyle burda yazqnlari da kafana takma.acaba kendi baslarina gelse yine ayrilmayi dusunur muydu bazi arkadaslar.

u

benim de demek istedigim su ki bunu neden kadın dusunuyor? neden yuvayi kadin kurtarmak zorunda neden her seyi yutmak unutmak cocugu icin devam etmek zorunda? adam nerede bu sirada o neden uğraşmiyor bi tek kadinin mi yuvasi dagiliyor ya? o cocugu kadin tek basina mi yaptı da cocugu bir tek o dusunuyor. bu adamin akli nerde ki once hizli gidip cocugu karisini tehlikeye atiyor sonra karisini cocugun yaninda hirpaliyor? hadi o adam bunlari yapiyor da burda onca insan nasil oluyor da bunları gormeyip adami savunabiliyor vallahi cildircam.

bıraz zaman ver bence canım
ofkeyle hareket etme bence

ay delircem ya kız hala adamı savunmaktan söz ediyo kim savunduysa git ona konus bik bik yeter ama adam da kk da olaydı ona da söylerdim aynısını mixerlik yapmayın şu aile ilişkilerinde ayıp ya

Ayrılmak nekdar basıt gelıyo sıze arkdslar ..en ufak bırseyde hop ayrıl dıyorsunuz asıl sızınkı nasıl bir zihniyet aklım almıyor .konu sahıbı esının yaptıgı guzel davranıslardan bahsetmıs kul hatasız olurmu yapmıs bır haata .adamın böyle bir hatası var ama gecmıste yaptıgı guzl seylerde var .Bir hatada silip atılmamalı .Keskın sırke küpüne zarar .İki tarafta hatalı bu hatanın bedelını cocuk hayatıyla ödemek zorundamı .Konu sahıbıne seslenıyorum arkdsım sen burda yazılanları bır kenara bırak iç muhasebe yap Yasadıgınız anılara bak .Paylaşımlarınıza bak .Eger evlılık hayatınız boyunca yasanan tek hataysa düzeltilebilmesının yollarına bak .İlerde pişmanlıklarınız olmasın . Eşini sen tanırsın Burdakıler degıl .

ay delircem ya kız hala adamı savunmaktan söz ediyo kim savunduysa git ona konus bik bik yeter ama adam da kk da olaydı ona da söylerdim aynısını mixerlik yapmayın şu aile ilişkilerinde ayıp ya

alt edemeyince cirkinlesmek, hmm. hadi canim sana guzel uslubunla iyi geceler.

bende sucu sizde buldum...aşkım arabayı yavaş kullan..cocuk var ben korkuyorum deseniz böyle olmazdı...diye düşünüyorum

Üyelerin bam teline basan bir konu olsa gerek, 64 kişi var içerde, yorumcusu çok olan yerin banlananı da çok olur der atalarımız

Mune kavga var ondan 64 kişi sanırım, diyoruuuummm ve yine masum ifademi takınarak; "Ben bişey yapmadım" diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…