şoktayim!

Üyelerin bam teline basan bir konu olsa gerek, 64 kişi var içerde, yorumcusu çok olan yerin banlananı da çok olur der atalarımız
Agzina saglikkk

Ben de süratten çok korkuyorum, bu yüzden ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum ve tepkinize hak veriyorum. Kaldı ki bu adam bırakın sizi ve yanınızdaki misafiri, çocuğunu bile düşünmeden hız yapıyor. Sonra bir de çok haklıymış gibi gururu rencide olup daha da kötü bir şekilde şiddete başvuruyor. Size orada kızsaydı, ya da sağa çekip sizi indirseydi ona da hak verebilirdim. Bir kez şiddete başvuran bunu normal görmeye başlar, tekrarlar.

Evden kovmakta haklısınız, hemen boşanmayı düşünmeyin tabii, ama mümkün olduğu kadar süründürün. Barışırsanız da şidet ve hız konusunda bir daha taviz vermeyeceğinizi kafasına sokun.
Not: 1-2 yıl önce arkadaşım eşiyle kaza geçirdiler ve kazada sadece 1 yaşındaki çocukları öldü

bende sucu sizde buldum...aşkım arabayı yavaş kullan..cocuk var ben korkuyorum deseniz böyle olmazdı...diye düşünüyorum

Defalarca uyardım demiş konu sahibi yazısında aslında,adamdan olumlu bi hareket görmeyince sinirlenip öyle konuşmuş sanırım.

Hakikaten çok ufak, dayak ne zaman ufak oldu ya hu?
Elin içinde kızı dövmüş adam, anasına sövmüş, dümdüz gitmiş?
He konu sahibi arkadaşım bir kere dövmekle bir şey olmaz, iyice dövsün düşünürüz sonrasını. Hadi iyi uykular hepinize.

Ay yetişemedim öyle hızlı yazdınızki söylemeyim dedim ama dayanamadım önde oturan bayana hava mı attı acaba yoksa sinirlendiğinde böyle mi ? Daha önce aynı tarz kelimelerde tepkisi böyle mi olurdu?

Bu konuyla ilgili gelen bildirimleri değerlendireceğim ama birkaç şeyde ben yazayım, konu sahibesi elbette fevri davranmasın, sakinleşince yeniden düşünsün kararını ama arka koltukta bebeği varken 150 km hızla giden adam benim gözümde düşüncesizdir, çocuğunun karısının hayatını umursamıyor demek ki.

Eve sağsalim dönmeleri her seferinde şanslarının yaver gideceği anlamına gelmez, adam yüzünden kaza yapsalar, Allah göstermesin kadın ve bebek sakat kalsa, komaya girse yine de boşanma diyebilecek miydiniz?

Böyle düşüncesiz bir baba yüzünden bir evladın bacağı koptu, babasının hızlı araba kullanma tutkusu evladının bacağına mal oldu.

Ettikleri kavga bir yana sırf hız korkusu yüzünden duyduğu endişe nedeniyle hak veriyorum konu sahibesine.

Merhaba canım anladığım kadarıyla olay çok hızlı gelişmiş bazen insanlar yanlış düşünür yanlış konuşur ve yanlış davranır sizin talihsizliğiniz ikinizinde yanlışlarının aynı ana denk gelmesi tabi haliyle alttan alıp ortamı yumuşatacak kimse kalmamış hem sen hemde eşin aynı anda gerilmişsiniz ve böyle şeyler olur bazen evliliklerde çünkü nihayetinde adı üstünde evlilik bu genelinde eşinle mutlu ve uyumluysan sakinleşip tekrar düşün derim ben sana vurmakla gerçekten büyük yanlış yapmış evet ama düzeltilemeyecek bir durum değil kırgınlığını ifade edip bir süre mesafeni koy hatta istersen süründür ama evliliğine kıyma sakın canım benim yuva kolay kurulmuyor eminim bunu sende biliyorsundur..

Bir de bir defalık olan bir şey sonuçta yazanlar olmuş.
Hayırdır kocasının avukatı mısınız, elinizde imzalı belge mi var, karımı bir kereliğine dövdüm, bir daha dövmeyeceğim diye? Neyin garantörüsünüz siz?
Dayağın biri beşi onu mu olur ayrıca?
Arkadaşlar siz iyi misiniz?
Bir defalık dövmüşmüş. Aman Tanrım

canım eşinin yaptığı affedilemez sana el kaldırması affedilemez
hız yapması büyük hata
ama öfke
öfkenin aklı yoktur
eşin genel olarak iyi seni seven bir insansa
sadece bir müddet ara verin uzaklasın
eğriyi doğruyu düşünün

şu an çok öfkelisin ayrılmayı düşünmen çok normal
ki bi yarın olsun sonraki gün olsun düşün
ince eleyip sık doku
bu kavga diğer kavgaların fitilini ateşler mi düşün

gurur kırıcı tamam
ama emin ol insanlar neler yaşıyor
bir hafta konuşulur unutulur
ama sen evliliğini bitirdiğinle kalırsın
sonrası.......

işte sonrasını düşün
kimseye yaranı gösterme odun atan çok olur kardeşim

sakinleş
burda boşa o adamı demek kolay
ama biz bunu deyince evli olanlar yine kocalarımızın yanına gidip uyuyacağız
bekar olanlar malum bekara boşamak kolaydır
ve yarına seni muhtemelen unutmuş olacağız

boşan ya da boşanma cümlesi bize yaraşmaz
çünkü ne hissettiğini en iyi sen bilirsin

ALLAH cc yüreğindeki acıyı hafifletsin

Arkadasim kimseye bakma onlar bu muhabbeti bitiricek esine sarip yatacak.colugucocugu yaninda olcak.peki ya sen sonra nolcak bi ay gecmeden pisman olcan ee sonra gel barisalim demek daha agir gelir insana.bak hayatim bende evliyim seni cok iyi anliyorum bazi arkadaslar seni gaza getirmeye calisiyor

Arkadasim kimseye bakma onlar bu muhabbeti bitiricek esine sarip yatacak.colugucocugu yaninda olcak.peki ya sen sonra nolcak bi ay gecmeden pisman olcan ee sonra gel barisalim demek daha agir gelir insana.bak hayatim bende evliyim seni cok iyi anliyorum bazi arkadaslar seni gaza getirmeye calisiyor sakin ol.annenede yazik o da ne kadar uzulmustur simdi. Nolur yapma yuvana sahip cik guzelim sen annesin herseyden once bunu unutma

He evet ben ve bazı arkadaşlarım hukuk okuyoruz, boşanma avukatı olacağız. Teee Allah'ım ya

Algıda seçicilik diye tam buna denir bu benim de dikkatimi çekti; ama muhtemelen kadın bebeğin yanında durmak istemiştir, malum araba korkusundan dolayı da önde oturmuyordur belki.
kımseye guvenılmıyor malum . hiç yapmaz dedıgımız ınsanlar neler yapıyor.

Konu sahibi siz ben bu olayı unutamam artık eşimle aram eskisi gibi olmaz diyorsunuz ama zaman her şeyin ilacıdır, elbet sakinleşeceksiniz ve salim kafayla düşüneceksiniz.
Başkasının yanında ne siz ona hakaret etmeliydiniz ne de eşiniz size el kaldırmalıydı... İkiniz de gücünüzün yettiğince şiddet kullanmışsınız.
Ayrıca bu erkeklerin hız tutkusu ve trafik kuralları konusundaki yaptırımların yetersizliği beni sinir ediyor.

SeE="kendiylesorunlu, post: 36739506, member: 304643"]He evet ben ve bazı arkadaşlarım hukuk okuyoruz, boşanma avukatı olacağız. Teee Allah'ım ya[/QUOTE]
Sekil sen :) ne kadar rahat dalga gecebiliyorsun degil mi sana giren cikan olmadigi icin kafa rahat azcik yapici olun

bu hızlı sürmesi yüzünden benim balayım mahvoldu gidene kadar tartıştık ben küstüm uyudum korkarak gittik bi taraf deniz bi taraf daglık taşlık çok korkunçtu ogün bugündr hep tartışırız dengesiz sürüo çünkü bi kaç kezde uyudu güvenimi sarstı benim eşimde aile yanında çok hava atar bagırır çagırır sinirle ama çarem yok

Konu sahibi ben sana hak verdim kaç kere güzellikle söylemişsin tınlamamış ortada can korkusu var haklı olarak sinirlenmişsin hoş olmayan şeyler söylemişsin burada sana yanlış yapmışsın diyen kaç arkadaş can korkusu taşıdığı anlarda sükunetini ve konuşma sınırını koruyabilirdi acaba? Düşünmek lazım..

Ancak ortada boşanmayı gerektirecek bir sebep göremedim ben. Her insan hata yapar tolere edilebilen ve edilemeyen olarak ikiye ayıracak olursak eşinin yaptığı hatanın tolere edilebileceğini düşünüyorum. Yuva kolay kurulmuyor ki bu ilkmiş kendin diyorsun ilk defa böyle bişey oldu diye

Biraz sakinleş kafanı dinle senin hiç hatan olmasa dahi eşin ikinci bir şansı hakediyor

Hanımlar,
üsluplara, yorumlara lütfen dikkat edelim, topikten konu sahibesi hariç 4 üye banlandı, konu sahibesi de cevap veremez size, banlanan sayısı artsın istemiyorsanız dikkat edin rica ediyorum.

SeE="kendiylesorunlu, post: 36739506, member: 304643"]He evet ben ve bazı arkadaşlarım hukuk okuyoruz, boşanma avukatı olacağız. Teee Allah'ım ya
Sekil sen :) ne kadar rahat dalga gecebiliyorsun degil mi sana giren cikan olmadigi icin kafa rahat azcik yapici olun[/QUOTE]
Şekil? Giren çıkan?
Üslubunuza dikkat edin isterseniz, ben sizin asker arkadaşınız değilim, uyarıyorum.

Eşinizin de cook hata var otoban bile değil ve 150...insan caniyla oynuyor resmen ve sizin fobiniz olduğunu biliyor...ama dikkatimi çeken öncesi önceden tartisdiginiz için umursamamis vs.olabilir mi? Öfke baldan tatlıdır...o sınırlı siz sınırlı ortam gerginmis zaten bir deyyabancı biri olunca işler iyice kötü olmuş. .Eşinizin yaptığı tabii ki doğru değil ancak bana hatasini anlayip gerçekten pişman olacakmışgibi geliyor...karar sizin yyalnız sakinlesmeyi bekleyin ve biraz zaman verin kendinize...gözlemleyin ölçün tartin umarım verdiğiniz karardan pişman olmazsınız. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…