Üyelerin bam teline basan bir konu olsa gerek, 64 kişi var içerde, yorumcusu çok olan yerin banlananı da çok olur der atalarımız
Agzina saglikkkAyrılmak nekdar basıt gelıyo sıze arkdslar ..en ufak bırseyde hop ayrıl dıyorsunuz asıl sızınkı nasıl bir zihniyet aklım almıyor .konu sahıbı esının yaptıgı guzel davranıslardan bahsetmıs kul hatasız olurmu yapmıs bır haata .adamın böyle bir hatası var ama gecmıste yaptıgı guzl seylerde var .Bir hatada silip atılmamalı .Keskın sırke küpüne zarar .İki tarafta hatalı bu hatanın bedelını cocuk hayatıyla ödemek zorundamı .Konu sahıbıne seslenıyorum arkdsım sen burda yazılanları bır kenara bırak iç muhasebe yap Yasadıgınız anılara bak .Paylaşımlarınıza bak .Eger evlılık hayatınız boyunca yasanan tek hataysa düzeltilebilmesının yollarına bak .İlerde pişmanlıklarınız olmasın . Eşini sen tanırsın Burdakıler degıl .
bende sucu sizde buldum...aşkım arabayı yavaş kullan..cocuk var ben korkuyorum deseniz böyle olmazdı...diye düşünüyorum
Hakikaten çok ufak, dayak ne zaman ufak oldu ya hu?Ayrılmak nekdar basıt gelıyo sıze arkdslar ..en ufak bırseyde hop ayrıl dıyorsunuz asıl sızınkı nasıl bir zihniyet aklım almıyor .konu sahıbı esının yaptıgı guzel davranıslardan bahsetmıs kul hatasız olurmu yapmıs bır haata .adamın böyle bir hatası var ama gecmıste yaptıgı guzl seylerde var .Bir hatada silip atılmamalı .Keskın sırke küpüne zarar .İki tarafta hatalı bu hatanın bedelını cocuk hayatıyla ödemek zorundamı .Konu sahıbıne seslenıyorum arkdsım sen burda yazılanları bır kenara bırak iç muhasebe yap Yasadıgınız anılara bak .Paylaşımlarınıza bak .Eger evlılık hayatınız boyunca yasanan tek hataysa düzeltilebilmesının yollarına bak .İlerde pişmanlıklarınız olmasın . Eşini sen tanırsın Burdakıler degıl .
Arkadasim kimseye bakma onlar bu muhabbeti bitiricek esine sarip yatacak.colugucocugu yaninda olcak.peki ya sen sonra nolcak bi ay gecmeden pisman olcan ee sonra gel barisalim demek daha agir gelir insana.bak hayatim bende evliyim seni cok iyi anliyorum bazi arkadaslar seni gaza getirmeye calisiyorEsimle her sey iyiydi ufak tefek problemlerimiz oldu ama kendi aramizda hemen barisirdik bana yardimci olur bildigim kadariylada sadiktir disariya bensiz cikmak istemez yapisir sende gel diye ev isine yemege cocuga hep yardim eder aileme bile yardim eder. Bunlari neden yazdim cunku bu ozellikleri tasiyan adam bugun bana saldirdi! İl disina gitmistik esimin akrabasina cok iyi anlasiriz onlarla surrkli gider geliriz.gezdik tozduk her sey iyi ikindi gibi bi tartisma yasadik onlarin yaninda uzatmadim. Aksam eve donucektik misafirlige gittigmiz bayanda bizimle gelicekti kayinvalidesine. Esim direksiyonda bende arkada oglumun koltugunun yaninda oturdum kizada one gec dedim skisistik diye. Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim (hatta gecen gun arabanin freni enteresan sesler cikartiyodu diye servise gotur dedim benim zorumla yola cikmadan gittik servise. Simdilik acil bi sey yok ama sonra getirin kaldirmamiz lazim tam ne oldugunu ogrenmek icin dedi. Bizimde vaktimiz yoktu adamda acil degil deyince yola ciktik.) Surekli esome yavas sur yavas sur demekten biktim usandim 150 leri goruyoruz otoban bile degilki yol. Baktim bu yine hizlaniyo 120 yi gecmeye baslayinca off puff etmeye basladim. Baktim yavaslamiyo kendi kendime soylenmeye basladim essege bunca zaman soylesem anlardi sen anlamadin diye. Cok sinirlenmistim bide acayip araba fobim var. O da bi sey soyledi bende uzadikca uzadi. Sen gorursun simdi kacla gidicrm deyip gaza basmaya basladi bende inicem dur dedim dur dur bagirdim o aralari korkudan hatirlamiyorum bile. Birden arabayi saga cekti geldi arka kapiya omzuma vurdu sonra koluma oralari bile hatirlamiyorum tam net. Ben inicem inicem deyip kapiyi tutunce dirsegime vurdu oyle acidiki biraktim kapiyi. Oglum uyandi seslere benim deli gibi aglamama. Cok kotu oldum cok sasirdim hemen gidip ayriliyoruz dedim vs agiz dalasi gelene kadar devam etti kizi indirdik kiz inmeden esini adam sanmistim ornek es gibi duruyodu vs bi seyler dedi ayrilma iste dusun tasin gelip sizde kaliyim dedi kabul etmedim.kiz ibdikten sonra durduk yere anneme kufretti alakasiz bi sekilde hemde ne kufurr. O edince bende o senin annenin yaptigi istir dedim amann saydikca saydik. Eve geldikx cik git bitti dedim. Hemen o kizi aradi sakin kimseye bi sey soyleme diye. Cunku o kvye soylese butun sulale duyar. Kizda tamam dedi ama inanmiyorumm soylemistir. Annemi aradim ayrilicam ben dedim olayi anlattim esimde icerdeydi dusa girip gidecem vs diyodu ama dinliyodu farkettim annemede her seyi soyledim ona kufrettiginide soyledim cunku annem onu hakli gorup ayrilma der diye. Esn son vurdugunuda soyledim felan konustuk kapattim. Esimedw git bi dahada gelme aileble konus bu is bitti dedim gitti. Ben lavaboya girdim sonra baktim gelmis harclik birakmis bana bilmem nereye koydum dedi bagirdim cik git dedim gitti. Ayrilnak istiyorum asla kaldiramam bu drumu olsemde unutamam.. nasil bi yol izlicem ozellikle avukat ark varsa yardim bekliyorum
Arkadasim kimseye bakma onlar bu muhabbeti bitiricek esine sarip yatacak.colugucocugu yaninda olcak.peki ya sen sonra nolcak bi ay gecmeden pisman olcan ee sonra gel barisalim demek daha agir gelir insana.bak hayatim bende evliyim seni cok iyi anliyorum bazi arkadaslar seni gaza getirmeye calisiyor sakin ol.annenede yazik o da ne kadar uzulmustur simdi. Nolur yapma yuvana sahip cik guzelim sen annesin herseyden once bunu unutmaEsimle her sey iyiydi ufak tefek problemlerimiz oldu ama kendi aramizda hemen barisirdik bana yardimci olur bildigim kadariylada sadiktir disariya bensiz cikmak istemez yapisir sende gel diye ev isine yemege cocuga hep yardim eder aileme bile yardim eder. Bunlari neden yazdim cunku bu ozellikleri tasiyan adam bugun bana saldirdi! İl disina gitmistik esimin akrabasina cok iyi anlasiriz onlarla surrkli gider geliriz.gezdik tozduk her sey iyi ikindi gibi bi tartisma yasadik onlarin yaninda uzatmadim. Aksam eve donucektik misafirlige gittigmiz bayanda bizimle gelicekti kayinvalidesine. Esim direksiyonda bende arkada oglumun koltugunun yaninda oturdum kizada one gec dedim skisistik diye. Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim (hatta gecen gun arabanin freni enteresan sesler cikartiyodu diye servise gotur dedim benim zorumla yola cikmadan gittik servise. Simdilik acil bi sey yok ama sonra getirin kaldirmamiz lazim tam ne oldugunu ogrenmek icin dedi. Bizimde vaktimiz yoktu adamda acil degil deyince yola ciktik.) Surekli esome yavas sur yavas sur demekten biktim usandim 150 leri goruyoruz otoban bile degilki yol. Baktim bu yine hizlaniyo 120 yi gecmeye baslayinca off puff etmeye basladim. Baktim yavaslamiyo kendi kendime soylenmeye basladim essege bunca zaman soylesem anlardi sen anlamadin diye. Cok sinirlenmistim bide acayip araba fobim var. O da bi sey soyledi bende uzadikca uzadi. Sen gorursun simdi kacla gidicrm deyip gaza basmaya basladi bende inicem dur dedim dur dur bagirdim o aralari korkudan hatirlamiyorum bile. Birden arabayi saga cekti geldi arka kapiya omzuma vurdu sonra koluma oralari bile hatirlamiyorum tam net. Ben inicem inicem deyip kapiyi tutunce dirsegime vurdu oyle acidiki biraktim kapiyi. Oglum uyandi seslere benim deli gibi aglamama. Cok kotu oldum cok sasirdim hemen gidip ayriliyoruz dedim vs agiz dalasi gelene kadar devam etti kizi indirdik kiz inmeden esini adam sanmistim ornek es gibi duruyodu vs bi seyler dedi ayrilma iste dusun tasin gelip sizde kaliyim dedi kabul etmedim.kiz ibdikten sonra durduk yere anneme kufretti alakasiz bi sekilde hemde ne kufurr. O edince bende o senin annenin yaptigi istir dedim amann saydikca saydik. Eve geldikx cik git bitti dedim. Hemen o kizi aradi sakin kimseye bi sey soyleme diye. Cunku o kvye soylese butun sulale duyar. Kizda tamam dedi ama inanmiyorumm soylemistir. Annemi aradim ayrilicam ben dedim olayi anlattim esimde icerdeydi dusa girip gidecem vs diyodu ama dinliyodu farkettim annemede her seyi soyledim ona kufrettiginide soyledim cunku annem onu hakli gorup ayrilma der diye. Esn son vurdugunuda soyledim felan konustuk kapattim. Esimedw git bi dahada gelme aileble konus bu is bitti dedim gitti. Ben lavaboya girdim sonra baktim gelmis harclik birakmis bana bilmem nereye koydum dedi bagirdim cik git dedim gitti. Ayrilnak istiyorum asla kaldiramam bu drumu olsemde unutamam.. nasil bi yol izlicem ozellikle avukat ark varsa yardim bekliyorum
kımseye guvenılmıyor malum . hiç yapmaz dedıgımız ınsanlar neler yapıyor.Algıda seçicilik diye tam buna denirbu benim de dikkatimi çekti; ama muhtemelen kadın bebeğin yanında durmak istemiştir, malum araba korkusundan dolayı da önde oturmuyordur belki.
Sekil sen :) ne kadar rahat dalga gecebiliyorsun degil mi sana giren cikan olmadigi icin kafa rahat azcik yapici olun[/QUOTE]SeE="kendiylesorunlu, post: 36739506, member: 304643"]He evet ben ve bazı arkadaşlarım hukuk okuyoruz, boşanma avukatı olacağız. Teee Allah'ım ya
Esimle her sey iyiydi ufak tefek problemlerimiz oldu ama kendi aramizda hemen barisirdik bana yardimci olur bildigim kadariylada sadiktir disariya bensiz cikmak istemez yapisir sende gel diye ev isine yemege cocuga hep yardim eder aileme bile yardim eder. Bunlari neden yazdim cunku bu ozellikleri tasiyan adam bugun bana saldirdi! İl disina gitmistik esimin akrabasina cok iyi anlasiriz onlarla surrkli gider geliriz.gezdik tozduk her sey iyi ikindi gibi bi tartisma yasadik onlarin yaninda uzatmadim. Aksam eve donucektik misafirlige gittigmiz bayanda bizimle gelicekti kayinvalidesine. Esim direksiyonda bende arkada oglumun koltugunun yaninda oturdum kizada one gec dedim skisistik diye. Esim her zamanki gibi hizli surmeye basladi defalarca uyardim (hatta gecen gun arabanin freni enteresan sesler cikartiyodu diye servise gotur dedim benim zorumla yola cikmadan gittik servise. Simdilik acil bi sey yok ama sonra getirin kaldirmamiz lazim tam ne oldugunu ogrenmek icin dedi. Bizimde vaktimiz yoktu adamda acil degil deyince yola ciktik.) Surekli esome yavas sur yavas sur demekten biktim usandim 150 leri goruyoruz otoban bile degilki yol. Baktim bu yine hizlaniyo 120 yi gecmeye baslayinca off puff etmeye basladim. Baktim yavaslamiyo kendi kendime soylenmeye basladim essege bunca zaman soylesem anlardi sen anlamadin diye. Cok sinirlenmistim bide acayip araba fobim var. O da bi sey soyledi bende uzadikca uzadi. Sen gorursun simdi kacla gidicrm deyip gaza basmaya basladi bende inicem dur dedim dur dur bagirdim o aralari korkudan hatirlamiyorum bile. Birden arabayi saga cekti geldi arka kapiya omzuma vurdu sonra koluma oralari bile hatirlamiyorum tam net. Ben inicem inicem deyip kapiyi tutunce dirsegime vurdu oyle acidiki biraktim kapiyi. Oglum uyandi seslere benim deli gibi aglamama. Cok kotu oldum cok sasirdim hemen gidip ayriliyoruz dedim vs agiz dalasi gelene kadar devam etti kizi indirdik kiz inmeden esini adam sanmistim ornek es gibi duruyodu vs bi seyler dedi ayrilma iste dusun tasin gelip sizde kaliyim dedi kabul etmedim.kiz ibdikten sonra durduk yere anneme kufretti alakasiz bi sekilde hemde ne kufurr. O edince bende o senin annenin yaptigi istir dedim amann saydikca saydik. Eve geldikx cik git bitti dedim. Hemen o kizi aradi sakin kimseye bi sey soyleme diye. Cunku o kvye soylese butun sulale duyar. Kizda tamam dedi ama inanmiyorumm soylemistir. Annemi aradim ayrilicam ben dedim olayi anlattim esimde icerdeydi dusa girip gidecem vs diyodu ama dinliyodu farkettim annemede her seyi soyledim ona kufrettiginide soyledim cunku annem onu hakli gorup ayrilma der diye. Esn son vurdugunuda soyledim felan konustuk kapattim. Esimedw git bi dahada gelme aileble konus bu is bitti dedim gitti. Ben lavaboya girdim sonra baktim gelmis harclik birakmis bana bilmem nereye koydum dedi bagirdim cik git dedim gitti. Ayrilnak istiyorum asla kaldiramam bu drumu olsemde unutamam.. nasil bi yol izlicem ozellikle avukat ark varsa yardim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?