demek ki kardeşiniz laftan ve halden anlayan kişi :) öyle olduğu için sorunlarınızı kolay çözebiliyorsunuz bu gibi durumlarda iki tarafta aynı samimiyetde olmalı ,eminim kardeşiniz yorulduğunuzda yardım da ediyordur bari ben gelene kadar salata yapsanız dediğinizde kırmaz yaparlar büyük ihtimal :) konudaki ablanın tam tersi olduğunu düşünün vardır ya öyle baskın kişiler baksanıza yeğenini bile konu sahibi yıkıyor herkes oturuyor durum vaziyet bu noktada, konu sahibide yapı olarak sessiz biri belli ki zaten öyle olur o baskın kişiler böyle sessiz kişilere yapar bunuValla ne bileyim yani, sözkonusu kardeşler olunca ben söylerim şahsen o kadar samimiyetim var kardeşimle, hatta kuzenlerimle, çoğu akrabamla o samimiyetim var gayet de söylerim koyun koyuna mı yatacağız başka bir yol düşünelim beraberce derim. 5 kişi bende kalır 3 kişi şurda kalır vs.diye organizasyon bile yaparım. Kimseyi de küstürmeden o işin içinden çıkarım
Yani 12 kişi habersiz mi geldi gerçektenYahu kapıya kadar gelmişler kovsa mıydım
Yani kardeşim erkek (annesini paşası falan) o zaten bişey yapmaz kendi evinde de paşadır da. Benim evime 15 gün kalmaya gelicekse ne gerekiyosa yaptırırım. Yapmıyosa da söylene söylene bezdiririm, dışardan yemek ısmarlatırım, her türlü çirkefliği yaparım, ya evden koşarak uzaklaşır ya da kuzu kuzu herşeye yardımcı olur bu kadar basitdemek ki kardeşiniz laftan ve halden anlayan kişi :) öyle olduğu için sorunlarınızı kolay çözebiliyorsunuz bu gibi durumlarda iki tarafta aynı samimiyetde olmalı ,eminim kardeşiniz yorulduğunuzda yardım da ediyordur bari ben gelene kadar salata yapsanız dediğinizde kırmaz yaparlar büyük ihtimal :) konudaki ablanın tam tersi olduğunu düşünün vardır ya öyle baskın kişiler baksanıza yeğenini bile konu sahibi yıkıyor herkes oturuyor durum vaziyet bu noktada, konu sahibide yapı olarak sessiz biri belli ki zaten öyle olur o baskın kişiler böyle sessiz kişilere yapar bunu
birçoğumuzun kardeşleri var hangimizin evine 15 kişi 2 haftalığına yatıya geliyor düşünecek olursak :) en başından belli yani
Aile birliğinden toplama kampı diye bahseden bir kardeş, bir insan...Toplama kampı gibi her yer zaten
Mutfak da bile yatak var :)
3 de anneleri :)Yorumları okumadan cevap vereyim tatil gunu olmasa bile 9kişilik bir misafir grubu gelinmez birbkere. Karsi da insan ha geldin bir gece kalir gid3rsin. Rezalet yani
Ben de şunu anlamıyorum. Tamam konu sahibi çok haklı hep kosturuyo ediyo tayilde misagir kalabalık filan tamam hep bunlara. Ama çatkapı mı gelinmiş? Misafir gibi niye davranıyo ablalar? E bu denli uzaklarsa gönderiversin? Hizmette kusur etmeyip buraya konu açmak çok çirkin.
Kesinlikle.Ama bu çaya çorbaya gelmeyinlik mevzu değil ki ve burda konu açacak kadar istenmeyecek bir durumsa bu ikiyüzlülük bence. Insanlar iki hafta kalabiliyolarsa belli ki rahat ettiriliyorlar.
Siz sevgi böceğisiniz kesinAile birliğinden toplama kampı diye bahseden bir kardeş, bir insan...
Ay yaziklar olsun ya. Gercekten kotu kalpli ve sevgisizsiniz deyince de kiziliyor.
Kardes ve yegenler icin yapisik sülük gbi bahseden insan anasi babasi icin de boyle duşunur.
Gercekten boylelerini gorunce evet evet ne cocuga , ne kardese gerek var diyor insan.
Cok sukur ailem kardesler ve yegenim birbirimize canimiz feda.Siz sevgi böceğisiniz kesin
Dilinizden belli
Evet biz kötüyüz kesin :)Neden bir şey demiyorsunuz, yanlış okumadiysam önceden de böyle yapmışlar galiba. Ve siz gidip aynısını yapsaniz neler olabileceğini yazmışsınız. Size kavga edin demiyorum ama kendinizi neden kullandiriyorsunuz ki
Ayrıca kötü kalpli falan da değilsiniz. O kadar kişiye tek bir kişinin hizmet etmesi yuh yani bunun nesi normal. Aynen herkes çok melek bir biz kötüyüz
İnanın 15 gün 12 kişiye hiç kimse katlanmaz hele ki sere serpile yatıyorlar sürekli.Normalde sizi haklı bulurdum ama kardeşleriniz ya. Aynı evde büyüdüğümüz canlar kardeşler.
Eşiniz şikayet etse haklı ama ben sizin yerinizde olsam tadını çıkarırdım. Canım ablam geldi aklıma. O da uzakta, keşke yanımda olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?