- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Öyle de denedim sonunda direniyor yapmıyor sen yapsan ne olacak annem yapıyor ölüyordu diyorSeni geberticem diyenden ve sana acimayandan bir nane olmaz da. İlerde çocuk olunca ne yapacaksın? Boşan derim. Ama ben bosanamam dersen de iş bölümü yapın onun işlerine evi böcek bassa dokunmayın. Erkek söz değil eylemden anlıyor.
KKesinlikle.yani benim üzüldüğüm nokta merhamet edip sormaması .yardim etmek istemeyisi bu asil sorunBu coğrafyada çalışan için evlilik zulümden/angaryadan başka bir şey değil ya
Size denk gelmemiş. Çok var. En azından hiçbir yapmayıp yatan hodukten iyidir.Bilemiyorum kaç erkek eşine yardım ediyor şunu yap deyince yapıyor,o zaman boşanın yani ev işini gönlüyle seve seve yapan birini inşallah bılursunuz
O yüzden gitmeye karar verdim özür diledi ama faydası yokYalnız konu sahibi,seni gebertirim demesinden çok iş yapmamasına takılmış
Hep oyun oynamak istiyor yaniSize denk gelmemiş. Çok var. En azından hiçbir yapmayıp yatan hodukten iyidir.
Ben annen değilim diyeceksin. Annesi ev hanımı mi? Ya da sen de bırak tümden git oyun oyna da.
Daha çocuğun yok. Çocuk olunca işler değişiyor. Destek olmayan eşle cildirirsin. Bir terbiyesiz. Bir düşün bu işi.ail
Benim abim eşi ev hanımı olmasına rağmen yardim ediyor eşineSize denk gelmemiş. Çok var. En azından hiçbir yapmayıp yatan hodukten iyidir.
1+1 ev temizligimden mi çıktı tüm bu kavga. Eşiniz odun. Sen ev işi yapmayacaksan ben de çalısmayayim erkek olarak bak bir zahmet bana deyin bari. Ne kadar öküz biri. Ama çözün bunu bosanmak abarti geldi.Sevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b
Ama herkes bir değil arkadaşım,kıyaslama yaparsan mutlu olamazsın malesef,yeni mi evlisinizBenim abim eşi ev hanımı olmasına rağmen yardim ediyor eşine
Olmaz . O zaman ev hanımı olsaydın. Ya da ortak para koyup temizlikçi tutacaksiniz. Eşdeğer iş yapıp sonra evin tek işini senin yapman haksızlık. Sen ev hanımı olsan yap her işi.Hep oyun oynamak istiyor yani
Aynısını dedim hem işe git hem de ev işi yap diyorOlmaz . O zaman ev hanımı olsaydın. Ya da ortak para koyup temizlikçi tutacaksiniz. Eşdeğer iş yapıp sonra evin tek işini senin yapman haksızlık. Sen ev hanımı olsan yap her işi.
Yoksa onu çağırmmayacakmışımDaha 8 aylık evliyiz şimdiden böyleyse ben devam ettirmek istemiyorum ona gore bu konu basit ben yaparsam her işi çözünürmüş çok zorlanırsam ev işinde yardim isteyecekmişim
Yaparsan ölür musun kendine diyorum sen yap o zaman yapmam diyorAynısını dedim hem işe git hem de ev işi yap diyor
KimdenDaha 8 aylık evliyiz şimdiden böyleyse ben devam ettirmek istemiyorum ona gore bu konu basit ben yaparsam her işi çözünürmüş çok zorlanırsam ev işinde yardim isteyecekmişim
Yeni evli olduğunuz için bu kadar çabuk karar vermişsiniz,bu boşanma sebebi değil bana sorarsanız.temizlikçi tutun konu kapansın benceDaha 8 aylık evliyiz şimdiden böyleyse ben devam ettirmek istemiyorum ona gore bu konu basit ben yaparsam her işi çözünürmüş çok zorlanırsam ev işinde yardim isteyecekmişim
Yaparsan ölür musun kendine diyorum sen yap o zamanAynısını dedim hem işe git hem de ev işi yap diyor
EşimdenKimden
Peki ne yapacam değişmez düşüncesiz biriyle olmak ömür boyu ürkütücü geliyor1+1 ev temizligimden mi çıktı tüm bu kavga. Eşiniz odun. Sen ev işi yapmayacaksan ben de çalısmayayim erkek olarak bak bir zahmet bana deyin bari. Ne kadar öküz biri. Ama çözün bunu bosanmak abarti geldi.
Benim ne sorunum var açıkçası ben sevgiliyken konuştum bu durumu ilk başlarda biraz yapıyor gibiydi şimdi bir şey isteyince yapmak istemeyen o .Bizim bu konuyla ilgili kaçıncı kavgamız çözemiyoruzikiniz icin de söylüyorum, sizin gibilerin ayrilmasini istemem acikcasi, baskalarinin hayatlarina girmeyin diye. Gecinin gidin iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?