Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Öyle de denedim sonunda direniyor yapmıyor sen yapsan ne olacak annem yapıyor ölüyordu diyor
Bu coğrafyada çalışan için evlilik zulümden/angaryadan başka bir şey değil ya
KKesinlikle.yani benim üzüldüğüm nokta merhamet edip sormaması .yardim etmek istemeyisi bu asil sorun

1+1 ev temizligimden mi çıktı tüm bu kavga. Eşiniz odun. Sen ev işi yapmayacaksan ben de çalısmayayim erkek olarak bak bir zahmet bana deyin bari. Ne kadar öküz biri. Ama çözün bunu bosanmak abarti geldi.

Daha 8 aylık evliyiz şimdiden böyleyse ben devam ettirmek istemiyorum ona gore bu konu basit ben yaparsam her işi çözünürmüş çok zorlanırsam ev işinde yardim isteyecekmişim
Yeni evli olduğunuz için bu kadar çabuk karar vermişsiniz,bu boşanma sebebi değil bana sorarsanız.temizlikçi tutun konu kapansın bence

1+1 ev temizligimden mi çıktı tüm bu kavga. Eşiniz odun. Sen ev işi yapmayacaksan ben de çalısmayayim erkek olarak bak bir zahmet bana deyin bari. Ne kadar öküz biri. Ama çözün bunu bosanmak abarti geldi.
Peki ne yapacam değişmez düşüncesiz biriyle olmak ömür boyu ürkütücü geliyor

Su erkeklerin bazıları erkekliği şey sanıyor eve gelince yemeğim çayım hazir olacak ben keyfime bakcam kadın sürekli pervane olacak. Oldu paşam başka. Benim eşim 3 vardiyali bi işte çalışıyor birde köy yerindeyiz odun işi balye işi hayvan işleri ona yardım ediyor. Bide ben ev temizlerken hayatım yardıma ihtiyacın var mı dio Allah razı olsun ondan. Asıl erkeklik bu eşini üzmeyen en azından yapmicaksan da tatlı dille söylemeyi bilmeli bu ne böyle odun yaa. Bide gebertirim seni demesi ne demek hayat arkadaşına bunu nasıl diyebilir. Salın ipini gitsin yaa

ikiniz icin de söylüyorum, sizin gibilerin ayrilmasini istemem acikcasi, baskalarinin hayatlarina girmeyin diye. Gecinin gidin iste.
Benim ne sorunum var açıkçası ben sevgiliyken konuştum bu durumu ilk başlarda biraz yapıyor gibiydi şimdi bir şey isteyince yapmak istemeyen o .Bizim bu konuyla ilgili kaçıncı kavgamız çözemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…