Sona doğru geliyoruz, ben mi abartıyorum ayrılıyorum.

Evet bayramdan sonra tamamen salicam inşalah

Peki ne yapacam değişmez düşüncesiz biriyle olmak ömür boyu ürkütücü geliyor
Düşüncesiz değildir de belki de alışmamıştır annesi yaptırmamıştır,doğru diye demiyorum tabi yani size yardım etmeyim ne hali varsa görsün diye düşünmüyordur belki de,çünkü yapıyım tamam demiş ama siz bağırınca oda bağırmış

Yaparken de isteksiz hiç ondan bir şey istemiyecegim onu istiyor sorun bu hep böyle

Burda evi işi değil sorun tavrı. Ben yapmak istemiyorum ama seni de anlıyorum. Bir kadın tutabiliriz. Şu şu konularda yardımcı olurum diyebilir. Size acıması olmayan adam çocuk olunca ne yapacak? Bir de siz ücretsiz izindeyken. Bunları düşünün. Annesinin egitemedigini siz nasıl egiteceksiniz?

Peki ne yapacam değişmez düşüncesiz biriyle olmak ömür boyu ürkütücü geliyor
Bilmiyirum malesef benim esim hardım ediyor. Cocukla çok ilgili falan ama buna rağmen ev ve cocuk işinin yüzde sekseni bende. Erkekler az bisey yaosa bile çok şey yaptım sanıyor. Ama eşimin işi benimkinden ağır. Ve market alışverişi vs sevmedigim şeyleri ona yaptırıyorum. Çocukla evcilik vs bunalınca ona atiyirum topu. Sabah 1 saat çocukla ilgileniyor ben uyuyorum. Sevgisini belli eden biri de olunca çok gözüme batmıyor. Arada yemek yapar. Temizlik hiç yok esasen çok iyi biliyor ama yapmıyor o daha kötü.

Ama ben eşimden bugüne kadar en ufak kirıcı laf duymadim demedim de. Yani bana gebertirim yok yapsan olur musün annem de yaptı olmedi laflari daha itici geldi. İş az bi yapsa yatsa anlarım ama hem iş yapmayıp hem öküz olmak dayanılmaz. Bir noktada yılarsınız.

Ev işi için hayat müşterektir konusunu tavsiye ediyorum konu sahibi kendince çözümler bulmuştu orada

Kendi gelip b
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum yol yakınken bitsin öfke problemi var zaten eğlendiğimiz gün zaten ilişkiye giremedik diye beni azarlayıp aglatmişti sonra kendisi uyumuştu ilk başlarda ilişkiye giremiyordum keşke o zaman dönseydim

Benim ne sorunum var açıkçası ben sevgiliyken konuştum bu durumu ilk başlarda biraz yapıyor gibiydi şimdi bir şey isteyince yapmak istemeyen o .Bizim bu konuyla ilgili kaçıncı kavgamız çözemiyoruz

Size o laflari eden insan musveddesiyle halâ anlasma yolunu aradiginiz icin eledim sizi ben.
Saygi ve sevgi gormedigi yerde duran değersizdir benim gözümde.

Demek istediğim bu. Sorun bu tavırda çocuk olunca katlanacak bu. Adam öküz. İyi düşün.
Boşanmaya kesin karar vermedikçe de boşanma lafı etme. Olay gevşer. Konuşuyor konuşuyor gidemiyor olur. Acele düşünme. Bu tavirdaki adam kesin annecidir de. O anne de mudahalecidir.

Ev isi yapmak istemiyor ikimizde çalışıyoruz tatile girdik ev işi yapmak istemiyormuş yapmicam diyor ve biz bunu bastan konuştuk

Sen çok çok haklısın asla taviz verme. Birde terbiyesizin teki o laflar ne öyle? İyiymiş ya hem dışarda çalış hem evde çalış. Bence siz evin durumuna göre düzenli olarak temizlikçi alın. Başka türlü kabul etmiyorum diyin. Ya birlikte yapıcaz ya da ben yapmıyorum anca temizlikçi gelecek diyin.

Bu konu benim için önemli sevgiliyken söylüyordum yaparım vs diyordu şimdi yapsan ölür müsün diyor sesimi yükseltince gebertirim diyen insan nasıl değişir ki

Yanı sürekli bu konudan kavga ediyoruz ikimizde ögretmen ev işi istemiyormuş ben her işi yapsam ölür muymusim
E tamam kendi harcayagi paradan kısıp yardımcı tutsun o zaman.
Haftada iki gün biri gelsin mesela.
Ama kendi bütçesinden kisacak sizinkinden değil.

Tüm işleri sen yapsan ölür müsün m, sus gebertirim seni, hem çalış hem de iş yap diyen biri nasıl düşüncesiz değildir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…