- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Evet bayramdan sonra tamamen salicam inşalahSu erkeklerin bazıları erkekliği şey sanıyor eve gelince yemeğim çayım hazir olacak ben keyfime bakcam kadın sürekli pervane olacak. Oldu paşam başka. Benim eşim 3 vardiyali bi işte çalışıyor birde köy yerindeyiz odun işi balye işi hayvan işleri ona yardım ediyor. Bide ben ev temizlerken hayatım yardıma ihtiyacın var mı dio Allah razı olsun ondan. Asıl erkeklik bu eşini üzmeyen en azından yapmicaksan da tatlı dille söylemeyi bilmeli bu ne böyle odun yaa. Bide gebertirim seni demesi ne demek hayat arkadaşına bunu nasıl diyebilir. Salın ipini gitsin yaa
Düşüncesiz değildir de belki de alışmamıştır annesi yaptırmamıştır,doğru diye demiyorum tabi yani size yardım etmeyim ne hali varsa görsün diye düşünmüyordur belki de,çünkü yapıyım tamam demiş ama siz bağırınca oda bağırmışPeki ne yapacam değişmez düşüncesiz biriyle olmak ömür boyu ürkütücü geliyor
Yaparken de isteksiz hiç ondan bir şey istemiyecegim onu istiyor sorun bu hep böyleDüşüncesiz değildir de belki de alışmamıştır annesi yaptırmamıştır,doğru diye demiyorum tabi yani size yardım etmeyim ne hali varsa görsün diye düşünmüyordur belki de,çünkü yapıyım tamam demiş ama siz bağırınca oda bağırmış
Bilmiyirum malesef benim esim hardım ediyor. Cocukla çok ilgili falan ama buna rağmen ev ve cocuk işinin yüzde sekseni bende. Erkekler az bisey yaosa bile çok şey yaptım sanıyor. Ama eşimin işi benimkinden ağır. Ve market alışverişi vs sevmedigim şeyleri ona yaptırıyorum. Çocukla evcilik vs bunalınca ona atiyirum topu. Sabah 1 saat çocukla ilgileniyor ben uyuyorum. Sevgisini belli eden biri de olunca çok gözüme batmıyor. Arada yemek yapar. Temizlik hiç yok esasen çok iyi biliyor ama yapmıyor o daha kötü.Peki ne yapacam değişmez düşüncesiz biriyle olmak ömür boyu ürkütücü geliyor
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum yol yakınken bitsin öfke problemi var zaten eğlendiğimiz gün zaten ilişkiye giremedik diye beni azarlayıp aglatmişti sonra kendisi uyumuştu ilk başlarda ilişkiye giremiyordum keşke o zaman dönseydimBurda evi işi değil sorun tavrı. Ben yapmak istemiyorum ama seni de anlıyorum. Bir kadın tutabiliriz. Şu şu konularda yardımcı olurum diyebilir. Size acıması olmayan adam çocuk olunca ne yapacak? Bir de siz ücretsiz izindeyken. Bunları düşünün. Annesinin egitemedigini siz nasıl egiteceksiniz?
Demez tabi olmazGebertirim der mi insan eşine
Benim ne sorunum var açıkçası ben sevgiliyken konuştum bu durumu ilk başlarda biraz yapıyor gibiydi şimdi bir şey isteyince yapmak istemeyen o .Bizim bu konuyla ilgili kaçıncı kavgamız çözemiyoruz
Demek istediğim bu. Sorun bu tavırda çocuk olunca katlanacak bu. Adam öküz. İyi düşün.Kendi gelip b
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum yol yakınken bitsin öfke problemi var zaten eğlendiğimiz gün zaten ilişkiye giremedik diye beni azarlayıp aglatmişti sonra kendisi uyumuştu ilk başlarda ilişkiye giremiyordum keşke o zaman dönseydim
Ev isi yapmak istemiyor ikimizde çalışıyoruz tatile girdik ev işi yapmak istemiyormuş yapmicam diyor ve biz bunu bastan konuştuk
Bu Türkçeyle iyi öğretmen olmuşsunuz öğrencilerinize üzüldümYanı sürekli bu konudan kavga ediyoruz ikimizde ögretmen ev işi istemiyormuş ben her işi yapsam ölür muymusim
E tamam kendi harcayagi paradan kısıp yardımcı tutsun o zaman.Yanı sürekli bu konudan kavga ediyoruz ikimizde ögretmen ev işi istemiyormuş ben her işi yapsam ölür muymusim
Tüm işleri sen yapsan ölür müsün m, sus gebertirim seni, hem çalış hem de iş yap diyen biri nasıl düşüncesiz değildir?Düşüncesiz değildir de belki de alışmamıştır annesi yaptırmamıştır,doğru diye demiyorum tabi yani size yardım etmeyim ne hali varsa görsün diye düşünmüyordur belki de,çünkü yapıyım tamam demiş ama siz bağırınca oda bağırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?