- 28 Mayıs 2021
- 1.831
- 815
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
İŞ konusundan bahsetti konu sahibi ona nazaran böyle dedim,yani bende yoruluyorum bana da yazık acımıyor diyor,bende iş yapmayı bilmiyordur yoksa yardım eder belki dedim,yazılanları tümüyle okursanız,daha iyi anlarsınızTüm işleri sen yapsan ölür müsün m, sus gebertirim seni, hem çalış hem de iş yap diyen biri nasıl düşüncesiz değildir?
İŞ konusundan bahsetti konu sahibi ona nazaran böyle dedim,yani bende yoruluyorum bana da yazık acımıyor diyor,bende iş yapmayı bilmiyordur yoksa yardım eder belki dedim,yazılanları tümüyle okursanız,daha iyi anlarsınız
Düşüncesiz olması beni üzüyor annesi iş yaptırmamış olan bana oluyor
Daha 8 aylık evliyiz şimdiden böyleyse ben devam ettirmek istemiyorum ona gore bu konu basit ben yaparsam her işi çözünürmüş çok zorlanırsam ev işinde yardim isteyecekmişim
Yok değişmezBu konu benim için önemli sevgiliyken söylüyordum yaparım vs diyordu şimdi yapsan ölür müsün diyor sesimi yükseltince gebertirim diyen insan nasıl değişir ki
Öğrencileriyle kadının mesleğiyle ne alakası var şuan ya size ne kadının öğretmenliğinden? Şu cümleyi surda ilk defa kullanıcam ama kadının düşmanı cidden kadın yani. Yazık kadincagiz belki ne halde hangi durumda yazıyor bunu imlaya mi dikkat edecek? Etmek zorunda mı gerçek hayatta öğretmen diye? Aynaya bakip kendinize uzulun siz bence.Bu Türkçeyle iyi öğretmen olmuşsunuz öğrencilerinize üzüldüm
Ben direk ayrılmayı düşünüyorum çocuk olunca nasıl olacakAsiri sinir oldum esinize ya. Kafasindaki cinsiyet rolleri o kadar cirkin ki, bi de bu adam egitimci mi gercekten? Yazik.
Yapmayin siz de ev isi falan. Yardimci cagirin haftada 2 gelsin, parasini da esinizden alin. Ik mik ederse, vereceksin tabii olur musun, baban evin her ihtiyacini karsiliyor da oluyor mu? dersiniz.
Calisan kadinla evlenmeye gelince modern, cunku para tatli geliyor, ev isi yapmaya gelin ovvv olur mu o errrrkek kadin yapsin. Cirkinlik resmen.
Sizin günlük rutininizi niye okuduk biz şimdiSevgili üyeler iyi akşamlar artık son konum olacak galiba önceden de başlık açtım tanıyan bilir .Eşimle ilgili bir şey soracağım. Eşimle depremden sonra ayrı eve çıktık okulun bitmesiyle evimize tamamen yerleştik ilk gün yerleştirdik 1 artı 1 evimiz. Bugün kahvaltıyı hazırladim eşimde ekmek aldı kahvaltımızı yaptık sonra eşim araba muayenesin3 gitti işte evi süpürdüm. Bulasik camasir sonra yemek yaptım çamaşır astım yemek koymustum fırına ona bakıyordum esim3 çamaşır topla aşkım.yenilerini sercem dedim.toplarim dedi sofrayı hazırlad im sonra sofrada dedim aşkım unutma işte sonra kavga başladı bana emir vermezsin bugün yoruldum arba muayene ettirsin.yapmicam dedi .sonra tartıştık sonra topladı birazını koltuğa attı sonra oyuna döndü bu arada tatildeyiz.araba muayenesinden sonra oyun oynadı hep bir şey demedim.ben de kavga ettim ev işi yapmicam kadın işi yapmam dedi vs kavga ettik b
Okumayın olayı iyi anlatmak içindiSizin günlük rutininizi niye okuduk biz şimdi
Bir insanın gerçek yüzü en iyi kavgada ortaya çıkar. Adam barut gibi patlayıp neler saydirmis. Bu laflardan sonra evi kirklasa ne çıkar? Edebiyle derdini anlatsa, ben yapamıyorum bir yardımcı tutalım böyle olmuyor dese konu sahibinin gönlünü alsa böyle kavga kopmaz.İŞ konusundan bahsetti konu sahibi ona nazaran böyle dedim,yani bende yoruluyorum bana da yazık acımıyor diyor,bende iş yapmayı bilmiyordur yoksa yardım eder belki dedim,yazılanları tümüyle okursanız,daha iyi anlarsınız
Bence siz üzülün evet dikkat edecek tabiki de imla desen imla yok anlatım desen anlatım yok bir öğretmen olarak öyle düşünüyorum hanım efendi bence siz biraz aynaya bakın ve düşünün konudan hiç birşey anlamadım üç ayri mesajla anlatmış ben hiçte kadın düşmanı biri de değilim iyi gecelerÖğrencileriyle kadının mesleğiyle ne alakası var şuan ya size ne kadının öğretmenliğinden? Şu cümleyi surda ilk defa kullanıcam ama kadının düşmanı cidden kadın yani. Yazık kadincagiz belki ne halde hangi durumda yazıyor bunu imlaya mi dikkat edecek? Etmek zorunda mı gerçek hayatta öğretmen diye? Aynaya bakip kendinize uzulun siz bence.
Yok olur mu öğretmensiniz ya uzuntunuzu anlatırken bile herşeye çok dikkat etmeniz lazım öğretmensiniz çünkü(!)Malesef telefonum donuyor,yazarken harfler geç çıkıyor ve sinirliyim meslekle ne alakası var??
bu adam öğretmen mi? Ona göre yorumlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?