Hakkınızda hayırlısı olsun , çocukla tehdit son çırpınışlar zaten.
Oğlunun annesine iftira atacak kadar şuursuz değildir herhalde. Siz yinede her ihtimali gözönüne alarak hazırlanın davaya
Aynen bende çalışamıyorum zaten. 3 gün kalmış. Mayıs'a şartladım kendimi. 20 sinde başlıycam. Sınav bitsin kütüphane boşalsın.
elestrilicek hicbir yan yok..eski konularinizi bilmiyorum cok mu bosanacagim diyip diyip bosanmadiniz?Merhaba hanımlar. .
Sonuna kadar geldik işte bir hata yaptım 5 yıl öncesinde bu adamla evlendim ilk terkedisim geçen ay oldu. . Sonkez bir şans daha istedi ve verdim. . 2 3 gün iyi geçti sonrası yine kaos hiç gelmeyecektim aslında hiç şans vermeyecektim ama yaptım bi hata. .
Boşaniyorum bu kez asla ama asla dönmeyecegim. Birdaha bu oyuna alet olmayacagim hayatımı zindana çeviren adamı o zindanda birakip aydinliga kosuyorum.
Anlasmali olarak konuştuk ama velayeti bana ver yoksa bosanmam dedi. . Tabiki vermicem canımı alır evladimi asla. Mahkemede iftira atarım alırım dedi.
Istedigini Yap umrumda değilsin bu iş bitti beni oğlumu kullanarak durduramazsin dedim. . Bekleyip gorucez. ..
Boşanma aşaması ve sonrası evet korkutuyor ama yilmayacagim. Kurtulduguma çok seviniyorum. Yeniden hayata başlamak çalışmak kendi parami kazanmak kaybolan ozguvenimi yerine getirmek için gün sayıyorum. . Yazdım rahatladım elestiriye acigim :)) ama ölçülü olanlarina. .
Kadıncağızın konusunu bloke ettik konu dışı. Son kez yazıyorum affetsin. Bence Bırakma. Sonra çok pişman olursun. Avukatlığa bulaşma derim eğer yeniysen. K. K ya yakışmazsam iyi olur. Yeni üye oldum . Çalışıcam inş. Ben ilk kez giricem Cumartesi. Bi antreman olsun bakalım.Valla ben artik girmem sanirim, cunku sıkıldım, 2 kere bir puanla kacirdim, bu sefer mayisi kolay yaptilar herkes kazandi. Simdi de oyle bir puanla filan kalirsam kader kismet diyip yoluma bakacagim. Mayis sinavina guzelce hazirlanirsaniz olur, idari istiyordunuz galiba arada iktisat filan da bakarsiniz cok guzel olur, mayis sinavi icin sure vs cok ideal guzelce calisilir, tabi kk ya takilmazsaniz
elestrilicek hicbir yan yok..eski konularinizi bilmiyorum cok mu bosanacagim diyip diyip bosanmadiniz?
ayrica bosanmak da her yigidin harci degil. karsidan maval okumak kolay ama is ciddiye binince biraz yurek ister cocukla bosanip yeni bir hayata baslamak. iyiki de sans vermissiniz ilerde " aceba mi : denezsiniz en azindan... umarim hep sansli olursunuz bundan sonraki hayatinizda :)
Hayır. Çocuk 3 Yaşında. 7 Yaşından sonra soruluyor uzmanaKızlar şimdi bişey sorucam eğer dava cekismeliye dönerse ve velayette anlasamazsak hakimde gerçekten bi uzmanın görüşünü alırsa hani mesela diyorum. Benim oğlum babaya çok düşkün çok görmediği için görünce deliye dönüyor sevincinden uzmanda bunu görüp aleyhime karar verir mi ki ya hiç bilmiyorum ben böyle mahkeme ortamlarini offf
Kadıncağızın konusunu bloke ettik konu dışı. Son kez yazıyorum affetsin. Bence Bırakma. Sonra çok pişman olursun. Avukatlığa bulaşma derim eğer yeniysen. K. K ya yakışmazsam iyi olur. Yeni üye oldum . Çalışıcam inş. Ben ilk kez giricem Cumartesi. Bi antreman olsun bakalım.
Bak avukatım . Sorularını cevaplarım ona göre kib leValla kiblerim haa
cocugunuz kac yasinda ? eger 5 yasinin altiysa anneye veriliyor nafaka baglanip ne sart olursa olsun diye biliyorum . ayrica ben hic ( istisnalar haricinde) cocugun babasina verildigini duymadim. ayrica iftira atmak o kadar basit degil.ispatlamasi gerek. her onune gelen birbirine iftira atar aksi takdirde. mahkemeye giderken cok duzgun giyinin. unutmayin TURK HUKUKUNDA NE OLURSA OLSUN SON KARAR HAKIMIN INSIYATIFINDEDIR... BU DEGISMEZ BIR KURALDIR. kelimeleri uzatmayin asla. cok konusmayin. detaya girmeyin . az ve oz konusun. sakin laf salatasi yapmayin bunlar hep aleyhinize olur. severek evlendik kumar ilgisizlik siddet aldatma sadakatsizlik herneyse iste evliligin temelinden sarsildigina kanaat getirip durusmayi ertelememeli hakim. size guvenmeli inanmali. fazla makyaj yapmayin resmi ve guven verici bir sekilde konusun. size verir velayeti . hic bir kadin kucuk cocuguyla bosanmak icin cabalamaz yok yere .( genelleme yapiyorum istisnalar kaideyi bozmaz) hakkinizda hayirlisi olsunKızlar şimdi bişey sorucam eğer dava cekismeliye dönerse ve velayette anlasamazsak hakimde gerçekten bi uzmanın görüşünü alırsa hani mesela diyorum. Benim oğlum babaya çok düşkün çok görmediği için görünce deliye dönüyor sevincinden uzmanda bunu görüp aleyhime karar verir mi ki ya hiç bilmiyorum ben böyle mahkeme ortamlarini offf
Hayır. Çocuk 3 Yaşında. 7 Yaşından sonra soruluyor uzmana
cocugunuz kac yasinda ? eger 5 yasinin altiysa anneye veriliyor nafaka baglanip ne sart olursa olsun diye biliyorum . ayrica ben hic ( istisnalar haricinde) cocugun babasina verildigini duymadim. ayrica iftira atmak o kadar basit degil.ispatlamasi gerek. her onune gelen birbirine iftira atar aksi takdirde. mahkemeye giderken cok duzgun giyinin. unutmayin TURK HUKUKUNDA NE OLURSA OLSUN SON KARAR HAKIMIN INSIYATIFINDEDIR... BU DEGISMEZ BIR KURALDIR. kelimeleri uzatmayin asla. cok konusmayin. detaya girmeyin . az ve oz konusun. sakin laf salatasi yapmayin bunlar hep aleyhinize olur. severek evlendik kumar ilgisizlik siddet aldatma sadakatsizlik herneyse iste evliligin temelinden sarsildigina kanaat getirip durusmayi ertelememeli hakim. size guvenmeli inanmali. fazla makyaj yapmayin resmi ve guven verici bir sekilde konusun. size verir velayeti . hic bir kadin kucuk cocuguyla bosanmak icin cabalamaz yok yere .( genelleme yapiyorum istisnalar kaideyi bozmaz) hakkinizda hayirlisi olsun
Bak avukatım . Sorularını cevaplarım ona göre kib le
Çocuğun Velayeti'nin babaya verilmesi için çok istisnai durumlar. Kötü hayat vs. Bu durumlar sizde olmadığına göre velayetten endişeniz Olmasın. Sizin çalışmıyor olmanız sorun değil velayet konusunda. Ayrıca hem kendinize hem çocuğa nafaka bağlatabilirsinizHiiiii caniiiiimmmmm en sevdiğim uyesin ya sennerelerdeydin
Davayı kim açarsa önce ona söz verir. Diğerlerin cevabını öbür mesajda yazdım3 yaşında.. Eşim devlet memuru ben eski memurum göz önüne alır mı acaba bunuda bu hakimlerden hep tirsiyorum ya önce bana mı söz verir esimemi ?
Çocuğun Velayeti'nin babaya verilmesi için çok istisnai durumlar. Kötü hayat vs. Bu durumlar sizde olmadığına göre velayetten endişeniz Olmasın. Sizin çalışmıyor olmanız sorun değil velayet konusunda. Ayrıca hem kendinize hem çocuğa nafaka bağlatabilirsiniz
Anlaşmalı olursa miktarı taraflar belirleyebilir. Ama çekişmelide öyle olmuyor tabi . Siz istersiniz hakim uygun gördüğünü verir. 1/4 ü olur .Sanirim oda eşimin gelirinin 3/1 kadar mı oluyor. Avukatmla bunları daha konusmadim ne kadar çok fikir o kadar iyidir diye sizlere soruyorum
Valla kiblerim haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?