Çocuk haklı yani böyle büyük salonum olsa ben de koştururumSalon 40 metrekare mesela 3 tane uzun tüylü halı koydum hala salonun yarıdan fazlası boş. halılar tamam ama salondan çıkıp koridora geçerken boş kalan parkede ses çıkıyor çocuğum da 10 kilo. Ama topuğumu vurarak yürüyor. Buna ne yapılır ki
İşte bunu sevmiyorum; çocuklar tamam ama yetişkin insanlar saat gözetmeksizin sesli konuşup tartışıp gürültü çıkarınca tahammül edemiyorumKeşke bizim komşu da sizin gibi olsa. O kadarcık koşmakta ne var. Bizim komsunun çocukları hiç susmuyor çocuklar susunca anasıyla babası başlıyor :/
Çocukta bütün gün koşmasın. Benim de küçük kizim var koşup durmuyor. Kimse sürekli tepesinde koşma sesi istemezAllah allah ya çocuk bu. Ayaklarını omuzuna atıp mı yürüsün ,amuda kalkıp mı yürüsün. Kimse kusura bakmasın yani yasaklar falan var bu çocuklar evdeler. Çok rahatsız oluyorlarsa kulaklık taksınlar, siz daha ne yapabilirsiniz ki? Çok alttan almışsınız. Komşularınız tepenize çıkmış. Hem bu çocuk küçükmüş dur desen anlayacak yaşta değil ki.
Ben çocuğu susturun demedim ama rahatsız olmak çok normal benceAma cocuğu isteğe bağlı ağlatmiyoruz. Bi kapatma dügmesi falan yok kapatamiyoruzEmpati evet, alt kattakileri anliyoruz, rahatsiz etmek bizim de hosumuza gitmiyor ama elden ne gelir? Ne yapalim mesela?
Çocukta bütün gün koşmasın. Benim de küçük kizim var koşup durmuyor. Kimse sürekli tepesinde koşma sesi istemez
Öneriniz ne peki?Ben çocuğu susturun demedim ama rahatsız olmak çok normal bence
Aklının ermediği derken? Pardon!?Öneriniz ne peki?
Aklının ermediği okul öncesi dönemde bu çocukları nasıl susturalım, nasıl koşturmayalım?
Kadın oldukça dikkat ediyormuş, ve çocuk sadece hafta sonları evdeymiş. Yani tüm gün boyunca koşmuyor. Komşu tahammülsüz.Çocukta bütün gün koşmasın. Benim de küçük kizim var koşup durmuyor. Kimse sürekli tepesinde koşma sesi istemez
Aklının ermediği derken? Pardon!?
Okul öncesi dönemdeki çocuklar dur sus komşu rahatsız oluyoru rahat anlayamaz. Bencil dönemdeler, empati yapamıyorlar. Nasıl susturabiliriz? Koşması gereken bir canlıyı nasıl zaptedebiliriz mesela diyorum?Aklının ermediği derken? Pardon!?
Ben burda çocuğu susturun demedim ki onlar rahatsız olmakta haklı dedim keşke herkes doğru anlasa.Sana demiyor
Çocugun aklı ermiyor ya koşma diyorsun iki duruyor sonra devam
Oyun kuruyorsun oturmalı iki oynuyor hoop bi şey oluyor bi anda koşuyor
Ona diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?