sonunda patladı

konu sahibinin beraber olduğu adam sizin kocanız olsa böyle tepki verir miydiniz

yazımı okuduysanz babama olan tepkim neyse onu veririm.

peki bu kadın sizin anneniz olsaydı tepkiniz ne olurdu? boğazlardınız herhalde :)

Son düzenleme:

bir kaç konu gibi o konuda benim için ibretti,başta adama edilen beddualar,ahlar dönünce ay canım seni seviyora dönmüştü

Hayir ne yapmak gerek.ah canim vah vah mi diyelim.aldatan kadin erkek farkrtmez gözümde degeri yok benim.hicde pozitif yaklasamam.ayrica herkesin kendi yorumu.kendi fikri. Kimi ayiplar kimi haklı der kendince sebepleri var der.bana göre aldatmanin bahanesi yok.belkide aldatmanin yasandigi bir ailede buyumedigim icin bana dogal gelmiyor olabilir.ucundanda olsa gerci ihanet duygusunu tattim da o pislige zerre deger vermeden geldigi yere gönderdim zamaninda..

Şoka girdiği için öyle demiş olmasın. ben kocamın beni aldattığını öğrendiğimde üzerine atlamıştım elimden zor aldılar.

Muhtemelen saldıracak sonradan

dün akşam kocamın beni aldattığını zannederken verdiğim tepkiyi hatırlayınca ( bi duvar kağıtlarını yırtmadığım kalmıştı ) fırtına öncesi sessizlik bu. Fırtına yakındır.

benim bildiğim hata bir kez yapılır ve ders alınır. Evet biz Rab değiliz o yüzden biz onun kadar affeci de olamayız.

hata yapıp ,tövbe edip yine aynı naneyi yiyiyorsa bir insan kendi vicdanını rahatlatmak için "hata yaptım"der..

Boşanmak istemiş uğraşmış Gerçekten isteseydi kimse engel olamazdı ona. Şuan nasıl dava açılacak peki sizce?:44:
Bir insanı kandırmak arkasından sinsice plan yapmak..aaaaaaaa eşim yakalarsa planım var a bitti b'ye devam demek çok mu hoş?

Hangi konu o ? Link atarmisiniz bana merak ettim..

Insan en büyük kötülüğü aslında kendine yaparmış çok doğru,arkadaşım duygular geçicidir mantıklı olmak lazım bu hayatta lakin çok erken yaşta evlenip anne olmuşsun ben o yaşlarda Üniversite'de okuyordum hayatımın en güzel dönemleriydi yapmadığım delilik kalmadı sen çok fazla sorumluluk almışsın yaşını yaşayamamışsın belli ki şimdi işler karışık senin için ama ortalık durulduğunda yaptığın hatadan dolayı daha çok üzüleceksin sakın kendini daha çok bırakma tövbe et duanı et Allah affetsin inşAllah yanlış yapmışsın keşke senle Allah'ın arasında kalsaymış bu kadar ifşa etmeseymişsin karşı tarafın boşanacağını hiç sanmıyorum bak gör adam hayatına devam edecek artık uzak dur adamdan daha çok kendine kötülük etme su akar yolunu bulur umarım sizde doğru yolu bulursun hayırlı cumalar

ben konu sahibinin pişmanım yanlış yaptım o kadınada acı çektirdim.onada yanlış yaptım doğrusu boşanmalıydım dediğini okumadım.
yazmışsa tamam gözümden kaçmıştır. o zaman kusura bakmasın kendisi.

Son düzenleme:

cınım neolmuş kimin nesi patlamış zarımı patlamış yoksa:26:

konu sahibi pişman değil ki,hatta kızına karşı bile çok sevgisi olduğunu düşünmüyorum.konusunun birinde çocuk diye bahsediyordu hep

hiç bir kadın bu kadar geniş olamaz yaaa...aldatıpta sonradan kocası öğrenince sonunda patladı diyemezzzzz..

Ar damarı çatlamışsa der bence. Öteki adamın koynuna bir kere girdikten sonra zaten o sınırı aşmıştır.
Kocası affederse devam eder. Ki inşallah affetmez de edepli namuslu bir insanla çocuğunu yetiştirir.

Normalde bu tür şeylerde kınama yoluna gitmem ama konu sahibi eşin çok güzel söylemiş. Kimlerin yüzüne tükürülür bir onu düşün bir de ne kadar düşük olduğunu.

Bununla bir ömür nasıl yaşanır? Mübarek cuma sadece Allah ıslah etsin diyorum.

demek kalplerin içini olayların gerçeklerini biliyorsunuz.

her göz yaşını her bağırışmaya şahit oldunuz.

ne güzel. Allah affedermiş de biz affetmezmişiz. biz haşa daha mı büyüğüz? hamdolsun Allah korkusu olan bir kadınım. rabbimin gücüne gidecek bişey demekten korkarım.

annem hala babama kırgın dargın. 100 kere babam aynı hatayı yaptı, annem affetmek istemedi. çok da güçlü kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadın. ama noldu? ayrılsaydı? ne ben ne kardeşlerim daha mı mutlu olacaktı. şuna kesin ve kesim eminim ki hayır. şuan parmakla gösterilecek bağlılıkta bir aileyiz. babam şuan annemin ayaklarını yıkayıp suyunu bile içer derecesinde peşinde dolanıyor. ama annemin eski sevgisi yok. yine de evde müthiş bir
iletişim var. karı kocalığı bırak eski dostluk var.

benim annem de "eşim aldatmaz, üstüste görsem inanmam. aldatırsa bitiririm" diyenlerdendi.

insan söylediğini yaşamadan ölmezmiş.

ne diyim. ben büyük konuşmuyorum. affetmem. yakarım yıkarım diyemem. şurası kesin elbette boşanma davamı açarım. sonrası eşimin hatalarından ders almasına bağlı.

inşallah burda büyük konuşanların ve sevdiklerin de başına gelmez.

yazık kadına. elinize geçirseniz çiğ çiğ parçalayıp yiyecekler var burda.

Allah ona nefes vermiş, ahirette cezası neyse verecek ama biz maşallah kraldan çok kralcı dğeil de haşa "kralız".

ne diyim.

Değdi mi bunca şeye?
Tabi ki değmedi...
Olan oldu...
Ama çok büyük bir yanlış yapmışsınız...

hamileyim demişsiniz peki cocuğunuz siz de mi
çok kötü yaşadığınuz okurken bile şok yaşadm
boşanmakla en iyisin yapmışsınız
görücü mü evlenmiştiniz?
bu tranvalardan dolayı bebeğimi kaybettim severek evlen(dim)dik
8 ay nişanlı kaldık sakin uysal biriydi yada numara yapıyordu

Kizin başına neler gelmis piskolijisi mahvolmus diyen arkadaslara soruyorum sizin eşinize boyle bir kadin dadansa yine ayni seyi soylermiydiniz yani.

İyi de kimse kadın haklı demedi farkındaysanız? Ben ailesinin kabullenmemesini falan da söyleyerek bunlara da dikkat çekmek istedim. Yazdıklarımı iyi okusaydınız keşke. Ayrıca çocuğuyla ilgili de yorum yaptım. Ay ne güzel yapmış demedi kimse. Yorumu üstüme alındım çünkü ben de bahsettim konu sahibinin ailesi de kocası da herkes hatalı diye. Yaptığını doğru çıkarır diyeni de okumadım. Karşı taraftaki kadınla ilgili de aynı sizin dediğinizi dedi herkes. Kime ithafen yazdınız bu yorumu? Çünkü kimse sizin dediğinizi demedi de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…