- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
konu sahibinin beraber olduğu adam sizin kocanız olsa böyle tepki verir miydiniz
Adini unuttum bi uye vardi kocasi eski sevgilisiyle aldatta kadini, yetmedi gitti eski sevgilisiyle yasadi, devran dondu kocasi dondu affetti kkda nerdeyse bayram yapildi. O kadar normaldi aldatmanin affedilmesi.
Simdi erkegin aldatmasini normal goren kadinlar, burda lagaluga yapmasin bu bir.
Konu sahibine gelince, bu rezilligi sen istedin, simdi pasa pasa bedelini odeyeceksin.
herkes ne kadar güzel kötülemiş aşağlamış kadını.
evet yapmış bir hata.
eee bizim hayattaki varlık amacımız insanları aşağlamak mı yoksa yardımcı olmak mı?
yazıları açtığı konuların büyük bir kısmına baktım.
bu kadın hiç bir zaman "haklıyım kime ne" dememiş. hep pişman ve boynu bükük yazmış.
ama maşallah imkanımız olsa irandaki recm gibi kadını gömüp kafasını taşlayacağız.
yapmayın etmeyin. bu kadın annemiz de olurdu, kız kardeşimiz de, kızımız da. biraz vicdan lütfen.
bunu yazarken ben aldatmanın demek olduğunu çok iyi biliyorum. babam annemle çıkarken başka kadından çocuk sahibi oldu, annem affetmedi, intihar edecekti, yalvardı yakardı annem yine o haliyle affeti. sonra seneler geçti ablamlar ben doğdum. ve sonra tam 4 sene boyunca aldattı. eve gelmedi. inkar etti. yakalandı. hatta ben bile yakaladım.
annem boşanmak istedi. babam boşamadı. noldu? babam bıraktı o kadını da 15 sene geçti üstünden. babamı babalığı bırak insan olarak gördüm. defalarca hatalar yapan bir insan.
bunun hakkı nedir? öldürmek mi? aç bırakmak mı? babalıktan men etmek mi? dayak mı atmak?
haşa biz kimiz kızlar? biz aciz kullarız.
inanan insanlar olarak babama çok kızdım ama afdileyip pişman olup geri dönen bir insanı rabbim bile affederken biz şeytanın kibrine uyup onu cezalandırmak haddimize mi düşmüş.?
bu kadını da anlıyorum. bir kadın olarak bir anne adayı olarak anlıyorum. Burda herkes maşallah çok güzel kınamış herkes kendisini. kınadığınızın başınıza gelip imtihan olunmayacağınızı nerden biliyoruz? Peki nefsimiz bizim elimizde mi? ben de yapmam diyorum. İnşallah da yapmam. Ama nerden biliyoruz? hadi biz yapmadık? annemiz? kız kardeşimiz? hatta kızımız? bişeyi kınarken bi kere düşünmek lazım. boğamız kırk boğum.
yazıktır yapmayın. sizin de kızınız var.
ayrıca konu sahibesi kaç kere boşanmak istediğini söylemiş uğraşmış. yapmamış değil. ama bırakmamışlar.
her neyse.
kendisine nacizane önerim. çağlayana gidip bir dilekçe dolduruyorsunuz. boşanma davası açılıyor. zaten ortada ispatlanmış bir aldatma var. hakim sizi rahatça boşar. kızınız büyük ihtimalle babada kalır. 2 haftada ya da hafta 1 haftasonları görebilrsiniz. eşinizle o konuda anlaşmanıza bağlı. bu da artık sizin cezanız olur. 18 yaşına geldiği zaman kızınız zaten kendi tercihini yapacaktır.
sevgilinizin evli ve çocuklu olması da yanlış. zaten bir yanlışa düşmüşsünüz yanlış üstüne yanlış yapmışsınız. eğer eşiyle ciddi sorunları varsa zaten boşanır yoksa siz de bırakın adamı. boşanınca özgür bir kadın olursunuz. ondan sonra daha doğru adımlar atarsınız.
ayrıca böyle bir hata yapıp da böyle bir siteye başlık açmanızın da herhangi bir mantık barındırmıyor kusura bakmayın. burda başlık açacağınız ve cevap yazacağınız zaman dilimde gidip profesyonel bir psikolog yardımı alabilirdiniz.
hayırlı cumalar.
Şoka girdiği için öyle demiş olmasın. ben kocamın beni aldattığını öğrendiğimde üzerine atlamıştım elimden zor aldılar.
Muhtemelen saldıracak sonradan
inanan insanlar olarak babama çok kızdım ama afdileyip pişman olup geri dönen bir insanı rabbim bile affederken biz şeytanın kibrine uyup onu cezalandırmak haddimize mi düşmüş.?
ayrıca konu sahibesi kaç kere boşanmak istediğini söylemiş uğraşmış. yapmamış değil. ama bırakmamışlar.
yazımı okuduysanz babama olan tepkim neyse onu veririm.
peki bu kadın sizin anneniz olsaydı tepkiniz ne olurdu? boğazlardınız herhalde :)
Adini unuttum bi uye vardi kocasi eski sevgilisiyle aldatta kadini, yetmedi gitti eski sevgilisiyle yasadi, devran dondu kocasi dondu affetti kkda nerdeyse bayram yapildi. O kadar normaldi aldatmanin affedilmesi.
Simdi erkegin aldatmasini normal goren kadinlar, burda lagaluga yapmasin bu bir.
Konu sahibine gelince, bu rezilligi sen istedin, simdi pasa pasa bedelini odeyeceksin.
Eşiniz evdeyken sevgilinizle mi sinemaya gittiniz siz? Biraz acemice olmuş gerçekten ya da eşiniz fazla zeki. Çok kısa bilgiler veriyorsunuz.
Aşık falan mı oldunuz böyle sinemalarda sevgiliyle buluşmalar? yoksa bekar günlerinizi mi özlediniz? :26:
Hangi konu o ? Link atarmisiniz bana merak ettim..
ben konu sahibinin pişmanım yanlış yaptım o kadınada acı çektirdim.onada yanlış yaptım doğrusu boşanmalıydım dediğini okumadım.
yazmışsa tamam gözümden kaçmıştır. o zaman kusura bakmasın kendisi.
hiç bir kadın bu kadar geniş olamaz yaaa...aldatıpta sonradan kocası öğrenince sonunda patladı diyemezzzzz..
aynen canım teşekkür ederim
bu tranvalardan dolayı bebeğimi kaybettim severek evlen(dim)dikhamileyim demişsiniz peki cocuğunuz siz de mi
çok kötü yaşadığınuz okurken bile şok yaşadm
boşanmakla en iyisin yapmışsınız
görücü mü evlenmiştiniz?
Kizin başına neler gelmis piskolijisi mahvolmus diyen arkadaslara soruyorum sizin eşinize boyle bir kadin dadansa yine ayni seyi soylermiydiniz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?