- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
işin kötü yanı mahkemeler böyle durumlarda delil istiyor evde kamerayla dolaşmam lazımdı galibaaohh içim rahatladı bunu okuyunca ailene de sana da helal olsun canım.En doğrusu buymuş.
evet 2 gün önce akşam sinemaya gittik içeri girdik 15 dk sonra olan oldu
tabiki bana kaldı
Harika bir yorum abla....okuduğum yorumlardan sonra karısını aldatan erkeklere kızmayacağım,kimbilir karısından ne çekmiştir de aldatmıştır diyeceğim
ya ben boşanmaya çalıştım defalarca aileme de eşimede söyledim ben boşanmak istiyorum diye ne ailem ne o kabul etmedi bişeyler olduğunu hissettiği halde bi konu açmıştyım hatta boşanıyorum diye o zaman bile sadece ,3 gün sürdü aldım karşıma anlattım sana karşı bişey hissetmiyorum bu evlilik gitmiyo seni de mutlu edemiyorum bende değilim bi sürü laf döktüm ailemde istemiyosu zaten eve geri getirdi beni yalvardım daha büyük bişe olmadan güzellikle bitsin diye ama anlamadıı ( böle yaptığı için haklıyım demiyorum ltfn bunu da yanlış anlamayın sadece boşanmaya çok çalıştığımı anlatmaya çalıştım )
insananiden böyle birseyle karşılaşınca inan bana ne yapacağını şaşırıyor şok olmak bu galibaaa asarım keserim dersin ya hani yapamıyorsun işte
burda herkes yanlış olduğunu söyledi bir sürü şey byazdı senin ki hakaret farkındaysan istediğin yorumu yaparsın ama hakaret edemessin bana
okuduğum yorumlardan sonra karısını aldatan erkeklere kızmayacağım,kimbilir karısından ne çekmiştir de aldatmıştır diyeceğim
adamda günahsız değil tatlım hatalar sinsilesi olusmus yazık
ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
osırada yeni hamileyim zaten yaşımda 20 sanırım gelin iftira atıyor derler diyede korktum babam asabi biri geri dönersem ne olur diye korktum zaten ben hep korktum hep hep.. beraber kahvaltı yaptık onlar karşımda yan yanalar kv yanına gittim anlattım şöyleki kv çok kötü biridir ama bu konuda hakkını yiyemem sen yukarı çık o kızı buraya gönder dedi gönderdim 2 dk sonra bir bağırışmalar kv kızı eline almış bir güzel dövdü ve kovdu.
eşim ise annem senin yüzünden onu kovdu diye beni dövdü kapıya attı beni eve alsın diye yalvardım ama almadı niye yalvardıysam artık
aynen bitanem Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durumAsip kesemezsin tabide.ne bileyim bir sekilde tepki verirsin.iykk bide halasının kizi.sapiklar ...insan kime guvenucegini şaşırıyor.
evet 2 gün önce akşam sinemaya gittik içeri girdik 15 dk sonra olan oldu
tabiki bana kaldı
çok şükür canımCok ezmisler sizi ama kurtulmussunuz. Icim sisti okuyunca..
diğer konularda da olduğu gibi herkes kendi arasında bi polemiğe girmye başlıyo konu uçup gidiyo takdir beklemedim tabi ki ama hakaret de edemez kimse bana. ben hiç bişeye cevap yazmicam artık siz kendi aranız da devam edin ne diyim ki
diğer konularda da olduğu gibi herkes kendi arasında bi polemiğe girmye başlıyo konu uçup gidiyo takdir beklemedim tabi ki ama hakaret de edemez kimse bana. ben hiç bişeye cevap yazmicam artık siz kendi aranız da devam edin ne diyim ki
aldatmak ne yaaapatladı patlicak diye beklerken sonunda yakalandım. belki burda ki bi çok kişinin de ahı tutmuştur aslında bende artık sonu bekliyodum geldi o son ama ben napıcam bilmiyorum. beklediğim bildiğim son oldu ama neden ben bu kadar sakin durgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?