sonunda patladı

Suanki durum ne? Esinle yasadigin evdemisin?? Kizin nerde?? Rsinle bu olaydan sinra hic konusup msjlasmadinmi?? Esinde hakketmis venim dusuncem.ama yapmasan iyiydi.basil sindirebildin bosansaydin onune ne insanlae cikardi.eminimki sevgilinlede huzurlu bir iliski yasayamadin..boyle vicdan azbiyla nasil oluki bu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anlıyorum şimdi ancak yinede siz yanlışdan dönün
hem erkek arkadaşınızda evliymiş hiç hoş şeyler değil bunlar.
illada boşanmak istiyorsanız bir an evvel boşanın diretin.
mücadele edin.
kız evladınız varmış yanlış okumdıysam onu düşünün en azından
hiç bişey düşünmüyorsanızda.

insananiden böyle birseyle karşılaşınca inan bana ne yapacağını şaşırıyor şok olmak bu galibaaa asarım keserim dersin ya hani yapamıyorsun işte

Asip kesemezsin tabide.ne bileyim bir sekilde tepki verirsin.iykk bide halasının kizi.sapiklar ...insan kime guvenucegini şaşırıyor.

burda herkes yanlış olduğunu söyledi bir sürü şey byazdı senin ki hakaret farkındaysan istediğin yorumu yaparsın ama hakaret edemessin bana

Hakaret etmedim ne olduğunu söyledim ve kafa yapına uygun yol gösterdim. Ah birde o yatak arkadaşın olacak karaktersizin eşi ben olsaydım o zaman görürdün asıl. Yapıyorsun bari bekarlar ile yap ha o adam mı değil tabi. Hiç bir sebep seni haklı çıkarmaz kızından utan...

diğer konularda da olduğu gibi herkes kendi arasında bi polemiğe girmye başlıyo konu uçup gidiyo takdir beklemedim tabi ki ama hakaret de edemez kimse bana. ben hiç bişeye cevap yazmicam artık siz kendi aranız da devam edin ne diyim ki

okuduğum yorumlardan sonra karısını aldatan erkeklere kızmayacağım,kimbilir karısından ne çekmiştir de aldatmıştır diyeceğim

Aldatmada bile haklılık payı çıkarılıyor demek haklısın abla
İçimden geçeni yazmışsın
Aldatmanın mazereti olur mu ya

adamda günahsız değil tatlım hatalar sinsilesi olusmus yazık

Adamla ilgili durumu bilmiyorum canım, varsa onun da bir olayı artık pess diyebilirim ancak. Düğüm olmuş bi ilişki . Karman çorman. Bakalım nasıl sonlanacak.

Cok ezmisler sizi ama kurtulmussunuz. Icim sisti okuyunca..

Yaptigini da tasvip etmiyorum.ven yapmam mesela.ama ilgiyi srvgiyi baskasinda aramamaliydin.sana vir tavsiye bu saatten sonra sakin ama sakin esinle iliskini yurutme.cok kotu seyler yasarsin.hersey iyu olmazz.inan daha kotu olur.cevremdeki birinden viliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstersen takdir edelim te Allahım ya
İki evli insan 2 sene aldatsın
Bu duruma ne yorum yapsak hakaret girer
Kolayı seçmişsiniz diyim bari

planını gerçekten merak ettim?
Daha önceki mesajda da sormuştum,
sevgilin boşanacak mı eşinden.
nasıl bir gelecek planladın.
kızın için yazık gerçekten.
keşke kötü evliliğinin faturasını kızın çekmeseydi.
sabretseydin zaman içinde alnın ak bir şekilde boşanmanın bir çaresi çıkardı elbet.
türlü mazeretin var ancak bunlar kanun önünde de vicdanda da aklanman için yeterli değil.
üzgünüm ama gelecek senin için daha da üzücü ve yıpratıcı olacaktır.
kızın ile ilgili eşinle çok sorun yaşayabilirsin.
ayrıca bu yaşadıkların kızında manevi bir çöküş yaratacaktır ve ömür boyu taşıyacaktır.
gerçekten kınamak niyetli değilim ama senin yorumlarından kendi durumunu ve gelecekte seni bekleyenleri
çok iyi tartıp hesaplamamadığın izlenimine kapıldım.
o sebeple sevgilinle planlarınızı soruyorum ne kadar sağlam diye...

olur biz aramızda devam ederiz siz vicdanınızla baş başa kalın

aldatmak ne yaaa
eşini artık sevmiyorsan mutlu değilsen boşan kimsenin gururuyla haysiyetiyle şerefiyle oynamaya hakkın yok birde kalkmış anlatıyorsun tebrikmi edelim seniii
madalyamı takalım derdin neee

Olur canım işine gelen yorumları okur geçersin. Vicdanın nasıl bundan sonra erkeklere de kızmayacam beni aydınlattın garibim kim bilir ne çekmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…