sonunda patladı

bir de sinemada kocanız sizi yakaladığında o adam (sevgiliniz) ne yaptı.
yanında mı durdu :44:

Bir kac yorum saglikli dusunemiyor demis.ben rumuzlara bakmadim valla.birileri demiş. Bence kadin gayet akilli.bir dala tutunmadan digerini birakmak istememis sadece.vurmayin falan denildi ona ithafen soyledim siz oyle demek istemediyseniz alinmayin neden aliniyorsunuz ki.hic bir sekilde yumusatmaya gerek yok olayi.olay belli.bu kadin resmen hirs yapmis iki senedir devam ediyor icraatlarina karsidaki evli adamda diyecek laf yok ona.nasil beyinleri işliyor bunların hayret birsey ..affeden karısıda işte bu konu sahibine inat affedyor birakmiyor.adami paylasamiyorlar iste.

yok canım o patlakmış zaten.

Siz ikiniz niye surekli zari mi patlakmis yok patlamis muhabbeti yapiyosunuz? Komik mi oldugunu dusunuyosunuz? Mide bulandirmayin ergen sakalarinizla. Kadinsaniz biraz kadinlik gururunuz olsun, kadin bedenine sayginiz olsun. Konu sahibini asagilayayim derken kendi cinsinizi asagiliyosunuz ergenuslar

yazdıklarının her harfine katılıyorum tatlım

Saglikli olsa dala tutunma ihtiyaci hissetmez, tek basina ayakta durma cesareti olur ki zaten ekonomik ozgurlugu olan bi kadin. Zihin saglikli olmadigi icin bu kadar acizce davraniyo. Yazdiklarin kendi icinde celisiyo.

Adamla ilgili durumu bilmiyorum canım, varsa onun da bir olayı artık pess diyebilirim ancak. Düğüm olmuş bi ilişki . Karman çorman. Bakalım nasıl sonlanacak.

bu kadında zamanında kendi ailesinden eşinden eşinin ailesinden cok cekmiş vede sonuc onu yanlıs yollara sürüklemiş tabiki arkasını kollamıyorum ama bu iş hatalar sinsisilesiyle gelişmiş hep eski konularını okursan tatlım daha iyi anlamıs olursun

Saglikli olsa dala tutunma ihtiyaci hissetmez, tek basina ayakta durma cesareti olur ki zaten ekonomik ozgurlugu olan bi kadin. Zihin saglikli olmadigi icin bu kadar acizce davraniyo. Yazdiklarin kendi icinde celisiyo.

Valla bence saglikli gayette akilli.o senin dedigini guclu kadinlar yapar.bu gercekten sinsi ve planci .saglikli derken orda aslinda saf falan değil anlaminda soyledim.benim ne dediğim ortada.celiski yok.boyle herseyi yapip amaa ben depresyondaydim hikayelerine gicik oluyorum.

Canım üstteki yorumlarımı okursan saygısız hiçbir şey yazmadım ben. Afedersin şu an geyğe döndü arkadaşın şahsına söylediğim bir şey yok. Sürekli böyle bir şey de yazmadım ben. Başlığa espri yaptı arkadaş muhtemelen.

Son düzenleme:
aldatmak başka bir ahlaki sorun, cinayet bambaşka.
ikisini birbirine karıstırmamak, kadin cinayetlerini namus adı altında haklı cıkarmaya calısmamak lazım.

kocasının dedigi her kelimeyi hakeden bir kadın bence. ancak ohhh iyi oldu öldürsün diyecek kadar kan bürümesin gözlerimizi. bir yanlısı baska bir yanlısla kapatmaya calısmanın kimseye faydası olmaz.
adam yeni biriyle evlenip mutlu mesut cocuguna bakabilecekken, o cucugu annesiz bırakacak baba da cezaevinde kalacak kotu bir hayatı reva gormek olur bu.

ayrıca bircok kadın cinayeti saplantılı erkekler yuzunden isleniyor. bosanmayı hazmedemeyenler, baska biriyle evlenmesine katlanamayanlar, bir erkekle bırakın duygusal ilişki kurmayı selamlastı konustu diye bile öldürülenler var...

eşlerimiz, cevremizdeki erkekler namus diyip hak verdiklerini gorunce de onların bu dusuncesini kınamak lazım bence. öbür turlu hak veren adam, siddetli gecimsizlik nedeniyle bosandıgında da cana kastedebilir.

bir de sinemada kocanız sizi yakaladığında o adam (sevgiliniz) ne yaptı.
yanında mı durdu :44:

Naber ortak demiştir... Şaka bir yana hiç oralı olmamıştır zorlamı vs abuk sabuk konuşmuş bile olabilir ama kocası ne planlıyor acaba şimdi ?

birde muslumansiniz allahin verdigi cani allah alir kimse ceza kesemez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben gercekten bir kadin olarak uzuluyorum boyle kendi cinsimizi asagilayici yorumlara

Ailen ve esin karsı cıksa da neden gidip dilekce vermedin calısıyordun cıkardın bi eve?ne şiş yansın ne kebap..?

herkes kendi yorumunu yapmakta ozgur ama bazen cok aaagilayici okuyor yorumlar dalgaci hic hos degil

çocuğu doğurdun mu peki? bu aldatanların tümünü allah kahretsin..

Guclu kadin ne demek saniyosunuz ki? Guclu kadin saglikli dusunen ve bunu uygulamaya dokebilen kadindir zaten. Kavramlarin altini doldurun kullanirken

Ben gercekten bir kadin olarak uzuluyorum boyle kendi cinsimizi asagilayici yorumlara

Sonunda patladı başlığının altına gelmesi kaçınılmaz yorumlardı bence.

Ayrıca burada bence konu sahibi kendi kendini aşağılamış devam ediyor. Bilmiyorum anlamadım. Kocasıyla sorunları var boşanmaya cesaret edemeyip kocası evdeyken sevgilisiyle sinemaya gitmeye cesaret edebilmesi büyük başarı bence. Eşlerin birbirini aldatmasından daha uçuk yani. Kimseyi kınamam hepimizin başına gelebilir. Ben yapmam da demem. Açıkçası bu farklı bir ruh hali. Sorun bunu 2 yıl devam ettirmek. bu 2 yılda insan noluyor ya diye depresyona girer ve bir karar vermek önünü görmek ister artık. Konu sahibi fazlasıyla boşlukta, bunalımda. Aldatma kısmını geçiyorum. Kendine bir yol çizmekten aciz...

Bir erkeğin kadını aldattığında onu aşşaladığında nasıl sinir bozucu geliyorsa bu olay, bir kadın yapıncada okadar itici bi durum.. Çünkü erkek yapınca genelde doğasında olan bi durum diyoruz ama bence bir kadın yapınca dahada kötü, sebebine gelince biz kadınlar yaradılışımızdan dolayı anaçız, üzerimize yüklenmiş zaten bi yığın sorumluluğumuz var. Bir kocayı bir erkeği zaptedemezken neden başkasının kollarında teselli ararki bir kadın? Aslında ilk başta yapacağınız şey zor değildi, mutsuzsanız boşanmak.. Neden eşinden hem çocuk yapıp hem onunla ortak bir hayat sürüp, şayet eşinizde sizi aldatmışsa zamanında belki onun hırsını alıyosunuz yada başka yaptıklarının; ama değermi? Neden böyle yapan bir adamla bir kadın aynı seviyeye düşsünki? Eğer hayatındaki duygusal eksiklikten böyle bişey yaptıysan yinede ayrılınca hayatına devam etmeliydin.. Şimdi aldatan tü kaka kadın oldun.. iyimi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…