- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
-
yusuf yusuf olmuşturbir de sinemada kocanız sizi yakaladığında o adam (sevgiliniz) ne yaptı.
yanında mı durdu :44:
bir de sinemada kocanız sizi yakaladığında o adam (sevgiliniz) ne yaptı.
İyi de kimse kadın haklı demedi farkındaysanız? Ben ailesinin kabullenmemesini falan da söyleyerek bunlara da dikkat çekmek istedim. Yazdıklarımı iyi okusaydınız keşke. Ayrıca çocuğuyla ilgili de yorum yaptım. Ay ne güzel yapmış demedi kimse. Yorumu üstüme alındım çünkü ben de bahsettim konu sahibinin ailesi de kocası da herkes hatalı diye. Yaptığını doğru çıkarır diyeni de okumadım. Karşı taraftaki kadınla ilgili de aynı sizin dediğinizi dedi herkes. Kime ithafen yazdınız bu yorumu? Çünkü kimse sizin dediğinizi demedi de merak ettim
yok canım o patlakmış zaten.
Aynen öyle. Konu sahibini haklı bulmuyorum, özellikle kızını düşünmeden bunları yaşamasına akıl sır erdiremiyorum ama kadınlar da çok çekiyor bunu es geçmemek lazım. Ne bileyim bi mesleği olsaydı güçlü olsaydı kafa yapısı da farklı olurdu zaten. İşte her şeyi erkeklerde bulan bir nesil yetişmiş ne yazık ki. Benim de sevgilim var bana bunları yaşatsa kıçına tekme atmayı bırakın süründürürüm adamı. Zaten evlendiğimde iyi bir işte çalışıyor olacağım. Ne aileme ihtiyacım var ne bi erkeğe çok şükür. Ama işte görüyoruz bu konuda da. Kocasıyla mutsuz olunca çareyi başka erkekte arıyor. Ben sadece çocuğa üzülüyorum aslında, ama konu sahibinin bu yaşadıklarında en büyük pay kendinden çok ailesinde. Çocuk yetiştirmek ekmek verip sonra da kızı kocaya vermekle ve "Artık tüm görevimiz bitti" demekle olmuyor. Meslek sahibi ettiğin gün bitiyor olay. Ki o zaman bile bitmiyor ki yine bir derdimiz olsa ilk koştuğumuz yer annemiz babamız olmalı. Cidden insanlar çocuk sahibi olmadan önce bazı psikolojik testler falan yapılmalı bence. Kızı koca evinde hizmetçilik yapıyor tecavüze uğruyor kabul etmiyorlar. Bu noktaya da bakması lazım insanların. Yoksa en başta ben yazdım konu sahibinin ne kadar yanlış yaptığını. Ama ailesiyle ilgili konuşmadan edemedim.
Bir kac yorum saglikli dusunemiyor demis.ben rumuzlara bakmadim valla.birileri demiş. Bence kadin gayet akilli.bir dala tutunmadan digerini birakmak istememis sadece.vurmayin falan denildi ona ithafen soyledim siz oyle demek istemediyseniz alinmayin neden aliniyorsunuz ki.hic bir sekilde yumusatmaya gerek yok olayi.olay belli.bu kadin resmen hirs yapmis iki senedir devam ediyor icraatlarina karsidaki evli adamda diyecek laf yok ona.nasil beyinleri işliyor bunların hayret birsey ..affeden karısıda işte bu konu sahibine inat affedyor birakmiyor.adami paylasamiyorlar iste.
Adamla ilgili durumu bilmiyorum canım, varsa onun da bir olayı artık pess diyebilirim ancak. Düğüm olmuş bi ilişki . Karman çorman. Bakalım nasıl sonlanacak.
Saglikli olsa dala tutunma ihtiyaci hissetmez, tek basina ayakta durma cesareti olur ki zaten ekonomik ozgurlugu olan bi kadin. Zihin saglikli olmadigi icin bu kadar acizce davraniyo. Yazdiklarin kendi icinde celisiyo.
Siz ikiniz niye surekli zari mi patlakmis yok patlamis muhabbeti yapiyosunuz? Komik mi oldugunu dusunuyosunuz? Mide bulandirmayin ergen sakalarinizla. Kadinsaniz biraz kadinlik gururunuz olsun, kadin bedenine sayginiz olsun. Konu sahibini asagilayayim derken kendi cinsinizi asagiliyosunuz ergenuslar
bir de sinemada kocanız sizi yakaladığında o adam (sevgiliniz) ne yaptı.
Canım üstteki yorumlarımı okursan saygısız hiçbir şey yazmadım ben. Afedersin şu an geyğe döndü arkadaşın şahsına söylediğim bir şey yok. Sürekli böyle bir şey de yazmadım ben. Başlığa espri yaptı arkadaş muhtemelen.
ben eşimi kendi evimde kendi yatağımda yakaladım alt katta kayın validem oturuyordu her sabah onların kahvaltısını hazırlardım eşimin halasının kızı bize misafirliğe gelmişti yatılı olarak 3 aylık falan evliyim o zaman kendi evimde çayımı ocağa koydum alt kata indim onlarında çayını kordum inerken anahtarımıda aldım eşim ve o kız yatıyordu alt katta işim bitti evime geldim çayımı demledim sonra bi baktım kız yok yatak odama gittim ikiside orda aynı anda hem terlediğimi hem üşüdüğümü hissettim bağıramadım korktum sadece yatağın köşesine oturdum kahvaltı hazır diyebildim
osırada yeni hamileyim zaten yaşımda 20 sanırım gelin iftira atıyor derler diyede korktum babam asabi biri geri dönersem ne olur diye korktum zaten ben hep korktum hep hep.. beraber kahvaltı yaptık onlar karşımda yan yanalar kv yanına gittim anlattım şöyleki kv çok kötü biridir ama bu konuda hakkını yiyemem sen yukarı çık o kızı buraya gönder dedi gönderdim 2 dk sonra bir bağırışmalar kv kızı eline almış bir güzel dövdü ve kovdu.
eşim ise annem senin yüzünden onu kovdu diye beni dövdü kapıya attı beni eve alsın diye yalvardım ama almadı niye yalvardıysam artık
Valla bence saglikli gayette akilli.o senin dedigini guclu kadinlar yapar.bu gercekten sinsi ve planci .saglikli derken orda aslinda saf falan değil anlaminda soyledim.benim ne dediğim ortada.celiski yok.boyle herseyi yapip amaa ben depresyondaydim hikayelerine gicik oluyorum.
Ben gercekten bir kadin olarak uzuluyorum boyle kendi cinsimizi asagilayici yorumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?