sonunda patladı

şimdilerde de evli mutsuz kadınlara kancayı takan bir güruh çıktı meydana,nasılsa kadın evli; ekmek istemez su istemez misali evlilik v s beklentileri yok ,maddi istekleri yok ,kaprisleri yok,sonra yakalanma korkusu kadın olduğu için had safhada, ilişkinin gizliliği tamamen emniyet altında(gerçi konu sahibi bunu aşmış yakalanmış olmasına rağmen gayet sakin ),bu ilişkide erkeğin vereceği sadece sevgi sözcükleri ve sahte şefkati ,ne kolay.kadında görmemiş hiç böyle ilgi hemen kanıyor ,karşınızdaki erkek sizi seviyor olsa sizin akşamları eşinizin yanında uyumanızı hazmedebilirmiydi.tamamen kullnılıyorsunuz farkında değilsiniz yada farkındasınız bilmiyorum ama ,sadece masum çocuklara olan oluyor,

bilmiyorumm. yok gayet sakindi allahından bul dedi vursam değmessin suratına tükürsem ona da değmessin dedi

eşiniz zaten soyleyecegini söylemiş...

fakat bu duruma patladı veya ihale bana kaldı demekten ziyade "basıldık" demek daha dogru sanırım.

sanki iyi birsey yapmıssınız da suclanmıs gibi konusuyorsunuz.

Kocan doğru söylemiş, senin gibiler hiç bişeye değmez
Sen yıllarca kocanın sırtından geçin, ekmeğini ye, sonra 2-3 yıldır başkasıyla gez, günah be adama günah...
Diğer adamın karısı da öğrenir umarım ve o adam da karısını tercih eder, sen de ortada kalırsın

bence sonra gelip kafana sıkacak beklemediğin bi anda. bizde üzüleceğiz haberlere çıktığında. BİR KOCA KURBANI KADIN DAHA diye ağlayacağız. hakediyosunuz yemin ederim.

imzamı atarım altına.
eşim her kadın cinayeti haberinde "namus" det susar. kızardm ona.
şu konu onu ne kadar da haklı çıkarıyor.
adam bu kadını vuracak belki.. biz de ah vah diyeceğiz.
şimdi birileri de çıkıp kimse öldürülmeyi haketmez demesin. kimse aldatılmayı da haketmez.

💑💓

üzülme canım niye üzülüyosunn aaaaaaa başkalarına şişirtir başkasına gene patlattırırsın sende bu vicdan olduktan sonra ...

Yok artık burada kadınların öldürülmesini savunamazsınız olay ne olursa olsun! Sizi de eşinizi de kınıyorum. Ne demek namus! Herkesin namusu kendine kim oluyorsunuz da öldürülen kadınları genelleyip hak etti diyorsunuz utanın kendinizden!

ya arkadaşlar. cinayeti savunmayın. ne denek öldürmek.
kimse öldürülmeyi haketmez. kötü örnek olmayın kimseye.
eşinizde ölen kadınlara namus demesin. o kadınlar kocalarının şiddetinden,eziyetinden kaçıyorlar. boşanıyorlar. sonra adam gelip onu orada yolda sokakta öldürüyor. geçen senelerde 18 yaşında gemcvecik bir anne öldürüldü. kızcağız şiddetten kaçmış. ailesinme sığınmış. herif evi basıp öldürmüş kızı.
cinayetin hakedilmesi diye bir şey söz konusu olamaz. hele namus cinayertleri korkunç birşey.

Son düzenleme:
aynı düşünmüişüz. biz kadınlar bile böyle düşiündükçe daha çok kadın öldürülür.

Son düzenleme:
Ben konu sahibine asla destek çıkmam, çıkamam, ama ölmesini de istemem.
Bence ölüm ve namus kelimelerini burda kullanmayalım. Namus kişiye aittir, onu korumak ne kocasına düşer ne başkasına. Kendisi korur bi insan namusunu.
Aldatan kadın da, namus için öldüren erkek de çarpık bir düşünce yapısına sahiptir bana göre.

Konu sahibinin ifade sorunu var. Ben konuyu ozet geceyim acik ve net.

Konu sahibi yanlis bir evlilik yapmis. Yillarca kv kp yaninda ezilmis. Pasif bir koca var. Sonra duze cikmislar ama evliliginden de esinden de sogumus. Iki sene once evli bi adama asik olmus. Adam da buna iyi davranmiyo ama sertligi ve ulasilmazligi bunu cezbediyo. Adamin karisi kocasinin arkasinda. Kocasinin onu aldatiyo olmasi karisinin zerre umrunda degil. (Burasi kilit nokta)

Konu sahibi calisiyor, para kazaniyor, cok degil bir cocugu var, ailesi de arkasinda bosansa, kocasini niye bosamiyor peki?

Hirsindan. Sadece hirsindan. Evli sevgilisi karisini bosamiyor diye, ya da o kadin ondan bosanmiyor diye. Dikkat ederseniz ihale bana kaldi sozleri bundan. 3 aktorden tek kendi mahdur gibi dusunuyor. Nikahli kocasi zerre umrunda degil zaten. Ona ihtiyaci da yok.

Simdi neler olacak? Ihtimal kocasina yalvaracak yakaracak konu sahibi, koca da affedecek ve devam edecekler. Konu sahibi de firsat buldu mu yine eski sevgilisiyle aldatmaya devam edecek. Saglikli olmayan beyinlerden saglikli hareketler beklenmez.

Bide pişmiş pişmiş bütün sorulara cevap veriyorsun ya bu ne soğuk kanlılık bu ne midesizlik Allah islah etsin sizi sizin gibiler yüzünden kadınlar kocalarına kocalar karılarına güvenemiyor yazıklar olsun iyi ağızını burnunun yerini değiştirmemiş o da haklı değmeyecek kişilikteymişsin zaten kocanda demiş pesssssssssss

senin kocanla diger hatun boşanmamak için anlaştılarmı? nabtılar

ailenede anlat bence. kocam beni sinemada o adamla bastı diye.
siz boşanmamak için direttiniz. bende adamı boynuzladım. buyrun de

Abartma sende.sonucta onun canini kocasi vermemis o alsin.her cinayetin arkasinda birsey yok.doguda erkeklerle konuştu diye öldürülen kizlarimiz var maalesef. .

Yaziklar olsun senin vahşi zihniyetine. Aldatti diye öldürülsün mü? Git iranda yasa o zaman!

Kadın cinayetlerini namus adı altında haklı görmeyelim.
Bizler bari yapmayalım.
Genelde eşinin zulmünden kaçmış,çoğu boşanmış ve ayaklarının üzerinde durmaya çalışan kadın öldürülenler.
Bizler oluruz,kardeşimiz olur yakınımız olur.
Çok acı hayat hikayeleri var çoğunun altında.Bütün ömrünü harcamış kadınların en son canları da alınıyor sokak ortalarında.
Bu kadar at gözlüğü ile ve sağduyusuz yaklaşmayın lütfen kadın cinayetlerine.
Bu konuyu da namus cinayeti ile bağdaştırmayalım.
Konu sahibi ne kadar hatalı olsa da, bu eşi tarafından öldürülmeyi haketti deme şuursuzluğuna itmemeli bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…